Jump to content
Hundesonen.no

Kok vannet til hunden din om du bor i Oslo!


sveintore

Recommended Posts

Vi i Bergen er jo ikke akkurat ukjent med fenomenet Giardia, og jeg hadde det på begge gutta i vår... :( kjempegøy :rolleyes: Så jeg koker faktisk vannet til hundene hele tiden jeg... Man vet aldri når renseanlegget her i byn blir slått ut, så jeg liker å være på den sikre siden :(

Link to post
Share on other sites
Dette gjelder vel oss som bor i Sarp også. Så mine hunder får nå flaskevann. :rolleyes:

why?

EDIT: så det på vg nå :( "Det er funnet indikasjoner på avføring i vannet". Må ikke si det hørtes digg ut.

Men føler litt at det alltid er noe problem med vannet, men at det ikke kommer frem før noe annet har kommet frem.

Link to post
Share on other sites

Å ja, da.. Her kokte det vann i to vannkokere og en stor kjele i hele går kveld (altså mange ladninger).

Den store vannbeholderen fra campingvognen ble hentet opp, og den står ute på tappen og holder vannet kaldt..

Hundene ser derimot ikke ut til å trives med dette oppkokte vannet... Kanskje det smaker merkelig (mer/mindre enn vanlig, rusk fra vannkokerne, eller noe slikt), så i kveld skal jeg til vet'en og vaksinere en hund - passer da på å ta med en dunk friskt, godt og kaldt vann fra "den riktige siden" av by'n! (Mye man kan bruke veterinærer til!)

Veldig interessant å høre at Panacur tar det, da! En av mine har vært sånn småpjuskete i magen i lengre tid - så kanskje jeg skulle gjøre et forsøk med en slik kur. Hvis DET hjelper på magen hans, så er det kanskje det som har trøblet hann...

Takk for tipset!

Susanne

Link to post
Share on other sites

Da er vannet FRISKMELDT iflg nyhetene i dag - JIPPI!

http://www.abcnyheter.no/node/54159

Jeg føler fremdeles det er litt "uffent" å faktisk drikke vann fra kranen selv, da.. Så jeg tror jeg skal bruke opp 1,5 literen min med Imdsal jeg har igjen til meg selv - men hundene får nå kaldt vann fra kranen, og det er populært, ja!

Susanne

Link to post
Share on other sites

Jeg leste dette jeg også, og ble ganske så happy :icon_redface: Jeg er heller ikke helt trygg på å drikke vannet selv ennå, tar flaskevannet først for å si det sånn. Men hundene syntes det var julekvelden å få springvann!

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Du hørte kanskje før du fikk hund at det var slitsomt å ha valp? 😛 Jeg hadde fjerna tisselakenet.  
  • Hvor lenge venter dere hvis hunden begynner å pipe når han skal være alene før man går inn til den?  Det virker som at han roer seg og legger seg til å sove etter ca 10minutter, men han virker veldig urolig i disse minuttene. Jeg vil ikke vente så lenge at han får en dårlig opplevelse av det. Han har hatt tilgang til hele leilgheten siden jeg fikk han, noe som kanskje var en dårlig ide. Han vil bare sove i soffaen når han får sove fritt, men jeg ønsker at han skal legge seg på pleddet/hulen sin. 
  • Jeg har hatt han i 2 måneder nå og er ute med han hver gang han har spist, lekt, sovet og annenhver time ellers. Noe mer har jeg ikke mulighet til da jeg har hjemmekontor og må jobbe litt også.. Han bryr seg rett og slett ikke om han tisser inne eller ute, noe som også kjennetegner rasen. Tisselaken inne er for å minske antall ganger jeg må vaske gulvet. Han går ikke på lakenet for å tisse, men av og til så ligger det på en plass der han velger å tisse. Jeg bor i 4 etg uten heis forresten. Alle tepper er tatt bort. Tisse inne er ikke hovedproblemet, det ordner seg til slutt. Det er det å opp om natta som er slitsomt. Har nå hatt 2 måneder uten å sove en hel natt 😕 Jeg bruker ikke bur forresten (kun om natten). Han protesterer ikke på å ligge inne i det, han legger seg bare til å sove. Han våkner som regel etter 4 timer og må da ut for å tisse og bæsje. Han får ikke mat etter kl 19:00.    
  • Hei! Noen som vet hvilke må jeg må ha på en pinnedel? Tauet og lengde på pinnen?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...