Jump to content
Hundesonen.no

Ludde

Medlemmer
 • Content Count

  174
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

1 Follower

About Ludde

 • Rank
  Bekjent
 • Birthday 05/21/1974

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Agility
 • Hunderase
  Dvergschnauzer/Pumi
 1. Dessverre ikke gateadressen, men veibeskrivelse her http://www.stovnerhundeklubb.no/index.php/klofta-hallen Men hallen er låst, så du trenger nøkkel for å dra dit. Tror du må gå på partitrening for å få egen nøkkel. Ta kontakt med klubben på styret@stovnerhundeklubb.no eller ak@stovnerhundeklubb.no Kult om vi sees på trening etterhvert! Jeg går med en bedagelig liten dvergschnauzer og en tiltider noe høylytt Pumi :-) så høres godt:-)
 2. Jupp, mulighet for fritrening hver dag før kl seks, pluss hele fredag, lørdag og søndag. Fra påske og utover, er hallen alltid ledig:-)
 3. Årsaken til at Stovner regnes som dyrt i forhold til noen andre klubber, er at vi betaler veldig mye i månedsleie for hallen på Kløfta, og at instruktørene våre får betaling for jobben de gjør. Det stemmer at prisen de siste årene har vært 1500 i halvåret. Dette inkluderer partitrening med instruktør en kveld i uka, pluss ubegrenset med trening i hallen og på Grorud i sommerhalvåret. Vinterstid er det kun hallen som er aktuell, og den er da opptatt med Agility og lydighetspartier man-tors fra seks til ti. På dagtid og i helgene er den ledig for fritrening. I sommerhalvåret foregår alle parti
 4. Noen som har en Jegerens Superdekken til Tispe i strl 1 som de ikke bruker, og har lyst til å selge? Ev, om noen har noen gode tips til hvor man kan få kjøpt det, eller tilsvarende? Skal brukes for å unngå snøklumper i Pumipels:-)
 5. Det er denne her http://www.arrakoutdoor.se/vastar/vast-field Er unisex strl så vil påsta at det er en romslig Large:-)
 6. Vesten og beltet fra Helsitar er aldri brukt, bare prøvd:-) Har tatt av merkelapper, men ble aldri komfortabel med å bruke de. Vesten er litt for stor og beltet litt for trangt:-) Både beltet og vesten er strl M, svart med rosa kant. Kan ses her: http://versio.helsitar.mycashflow.fi/product/10/agility-vest Tenkte 500 for vesten, og 250 for beltet. Dette er priser inkludert porto. Er også interessert i å bytte i til beltet i Large eller vesten i small, om noen andre har gjort bomkjøp som meg:-) Har også en Arrak treningsvest i strl L til salgs. 300kr
 7. Ludde

  Agilitykurs

  Idiotisk utsagn ang leker spør du meg! Jeg vil påstå at de fleste agilityutøvere veksler mellom godbit og leker ved belønning, alt etter som hva som er mest hensiktsmessig, og at om du har en hund som er glad i ball eller kamping gjør det innlæringen av en del hinder og føringer mye enklere! Kjente jeg ble litt skeptisk til den instruktøren din jeg... Har tilbragt hele helgen på Norwegian Open sammen med utrolig dyktige ekvipasjer fra inn og utland, og det var masse fine baller og kampsauer og se:-)) og selvfølgelig skrekkelig masse god Agility :-)
 8. Innkalling er definitivt høyest på lista!!!! Etter det kommer absolutt alt som har med Agility og gjøre:-))
 9. Da er heldigvis lille Dhaim tilbake hos eierne sine! Full av kvist og leire, men ellers fin form:-)
 10. Hun er fortsatt ikke funnet! Siste observasjon i nærheten av Kråkstad samfunnshus ca 20.15 Håper av hele mitt hjerte de finner henne igjen snart!
 11. Hvilken størrelse er du på jakt etter? Jeg har en Arrak vest strl L og en Helsitar Vest i M til salgs! Helsitar vesten er aldri brukt, bare prøvd:-) og Arrak vesten er brukt litt, men så god som ny:-)
 12. Hei! Jeg prøver meg gjerne på fleecedressen fra Hurtta jeg:-) Passer den ikke, så kan jeg jo prøve å selge den videre:-)
 13. Tror du fleecedressen kan passe til en ca 40 cm høy Pumi tispe?
 14. Skulle vært helgen etter så hadde alle ropt Bjerke:-)) Vet ikke om noe spesielt den helgen i Oslo, for jeg skal til Fredrikstad på AG stevne hele helgen:-) er jo bare en times tid kjøring unna Oslo, så kan vel med noe romslighet kalles rundt Oslo:-) Håper du får en koselig helg okke som:-)
×
×
 • Create New...