Jump to content
Hundesonen.no

Liten hjernesjekk


Shilamon

Recommended Posts

Herregud, det eneste jeg oppnådde var at jeg begynte å "skjegle" og det plutselig var to damer som gikk i "feil" retning :lol:

Jeg stirret og stirret på det lille av skygge under henne og gjorde videre som det sto der, men det funket som sagt dårlig...

EDIT: Der fikk jeg det til, damen gikk andre veien.. aner ikke helt hvordan men det var noe med skyggen og det og ikke se rett på selve siluetten... wee!

Link to comment
Share on other sites

tar pekeren på skyggen og jeg får henne til å hakke å snu frem og tilbake som jeg vil..Jeg måtte jo kødde litt ekstra med henne selfølgelig.Fatta ikke vitsen med dette jeg?Det hadde jo ikke noe med hvor jeg så hen,men hvor pekeren stod.

Link to comment
Share on other sites

For det meste så snurrer hun bare mot klokka, og en sjelden gang med klokka. Og jeg får ikke snudd henne. Kan kontrollere farta til en viss grad bare. Så den kreative delen av hjernen min lever sikkert sitt egent liv, og bare funker når den selv vil...

Men jeg kan se to damer hvis jeg vil da. Det må vel gi ekstrapoeng. :(

Link to comment
Share on other sites

Men er ikke dette bare tull da? Uansett, hos meg går hun med klokka,og jeg har store vansker med å snu henne andre veien :)

Jeg stemmer også for at dette bare er tull, hun gjør jo bare som hun selv vil <_< Og det er å snurre med klokka...

Og nei, jeg nekter å innse at det er hjernen min som er teit. Dama er teit!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lenge siden jeg målte henne, men 50 - 55 ish cm høy og ca 20kg.    og som simira nevner så er det nok værre med butikker og sånt ja. Du får nok sitte på uteservering da. ☺️
  • Jeg kjøpte meg leilighet med slitemerker etter dyr. Er det parkett der kan du nesten banne på at det blir merker etter klør etterhvert uansett. Jeg har også leid ut leilighet til noen som skaffet seg valp mens de bodde der og der så vi ingenting på gulvet, men der var det også linoleum som stort sett tåler mer.    Utleier vet hvilken risk de tar tenker jeg når de leier ut til noen med dyr, og uhell kan skje den beste. Det er derfor man har depositum. Som utleier kan man også ha utleieforsikring som også eventuelt dekker sånt.    Som leietager så hadde jeg nok lagt opp til suksess med valpebinge/bur når jeg ikke kan følge med/til hjemme alene bruk. Jeg husker vi hadde beaglen løs på badet når han var liten for der var det mest hardført og minst ting å ødelegge. (Gikk løs på innholdet i bosset noen ganger da 🤮 ) Dog må man jo da ta hensyn til eventuelt gulvvarme og sånt da.   Hamstre inn diverse tygg og leker som er lov for hunden å eventuelt ødelegge når det klør i tennene og har lopper i blodet. Fylt kong/toppl/sodapup/lickimat, eventuelt også fryse dem er fint tidsfordriv for dem. Gå valpekurs også så får du hjelp også om det er noe du sliter med. Og også husk å lære valpen ro, ikke alle som helt klarer å finne roen selv når de er alene uten søsknene sine lengre. 
  • Gleder meg så på dine vegne! Og spent på hva du ender opp med! 😁
  • Har med hensikt leid eldre leilighet med noe slitasje fra før av med valp, og passet godt på at det ikke ble unødvendig slitasje selvsagt. (Nå som vi eier nesten ny bolig og hatt valp ser man bruksmerker veldig mye lettere for å si det sånn.) Synes ikke det er helt god dyrevelferd å la en valp være mer i binge enn løs, så noe slitasje må man regne med selv om man passer godt på. 
  • Tispen hadde stådager, sto for andre hannhunder, men ikke den utvalgte. Ble inseminasjon.  Har det noe å si for valpene? og kullet sånn i helhet? Er det negativt??  Hadde dere kjøpt fra denne tispen?  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...