Jump to content
Hundesonen.no

NKK Kongsvinger


Caroline

Recommended Posts

Ja, vi må ha en resultattråd igjen!

Med tillatelse til sladring vil jeg få gratulere dagens første;

Lunacops lille Foxy som nå heter så mye som NUCH NORDJV'06 Grosserheimen's Foxy Fonda :icon_fun:

De har dermed tatt storcertet idag, endelig! :) Gratulerer så mye!

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 70
 • Created
 • Last Reply

For vår del var det en katastrofedag... Orry var rar og litt slapp før vi dro, men jeg tenkte ikke nevneverdig over det. Ved LP-ringen var han også ganske slapp, lite motivert og egentlig ganske lite glad. Når vi først var i ringen gikk de første øvelsene veldig bra (vi fikk f eks høre at vi hadde dagens hittil beste lineføring, det er moro!), men plutselig slo han helt om. Han gikk bare og tasset bak meg og virket lei seg. Ingen skjønte hvorfor, for verken jeg eller omgivelsene forandret seg. De påfølgende øvelsene gikk fryktelig dårlig, så jeg valgte til slutt å bryte. Dommeren har sett oss før, og kunne heller ikke forstå hvorfor han ble sånn. Når vi kom ut av ringen lurte en dame på om han hadde vondt noe sted, han hadde visst krummet ryggen litt rart mens han gikk (noe jeg ikke så siden han var bak meg hele tiden).

Vi skulle jo egentlig stille i eksteriør også, men når vi var inne i hallen lå han bare og skalv på gulvet, helt til han ble pakket inn i tepper og jakker. DET er ikke normalt for Orry, som alltid er på alerten og skal hilse på alt mulig. I tillegg drakk og tisset han enorme mengder, noe som heller ikke er normalt.

Han har jo hatt noen problemer med lekking inne den siste tiden, uten at vi har funnet ut nøyaktig hva som er galt, så jeg er litt redd for at dette plutselig har blitt verre med tanken på formen hans generelt.

Vi endte i hvert fall med å dra hjem uten å stille i eksteriør, jeg så null grunner til å presse han inn i den ringen når han var i så dårlig form. Nå ligger han rett ut og sover, og ryggen hans ser faktisk litt rar ut ved halen. Så nå blir det nok snart vetbesøk...

Ellers vil jeg gratulere alle som har gode resultater! :)

Link to comment
Share on other sites

Psst: kan jeg spørre hva jk, jkk, btk og ck betyr?? "litt" fersk i de der forkortelsene og prøver å lære... :)

hvis jeg ikke husker helt feil er det sånn at hun startet i juniorklasse (jk) og der fikk hun rød slufse så hun gikk videre for å konkurrere mot resten av juniorene som også fikk rød slufse i juniorklasse konkurranse (jkk) også av disse hundene ble hun nr 1 og fikk certkvalitet (ck) også gikk hun videre i beste tispe klasse (btk) hvor hun ble nr 3 av alle tispene ;) Rett meg om det er noe feil ;)

Link to comment
Share on other sites

Gratulerer til alle, synd med Orry, får håpe det ikke er noe alvorlig!

Jeg håpte på en hannhundplassering i dag på Oscar da jeg vet at denne dommeren ikke var noe for oss, så jeg ble kjempefornøyd med 3.beste hannhund og reserve cacib :);)

Så må jeg gratulere Kathrine(femidotten) så ekstremt masse med en VELFORTJENT 1.plass i juniorhandling med Heirofia's Hot Chilli ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Link to comment
Share on other sites

Takk til alle som har kommet med god bedring-ønsker til Orry :) Jeg forstår virkelig ikke hva som er galt nå, det er så mye rart på en gang som ikke har sammenheng med hverandre. Men vi håper det beste!

Ellers vil jeg, igjen, gratulerer alle med gode resultater!

Forresten, tror kanskje jeg så Kathrine (Femidotten), hadde du på deg en morsom genser? *flir* Hvis ikke var det bare en som lignet utifra bilder...

Link to comment
Share on other sites

Jeg så forresten etter deg :)

Ja og Katta hadde på seg sex genseren sin ;)

Hihi, da var det henne jeg så ja. Jeg ble litt fascinert av den genseren skal jeg innrømme... Orry og jeg var der en del timer, men vi satt for det meste i et hjørne og ventet på å bli hentet. Han var ikke akkurat veldig lysten på å gå rundt... ;)

Link to comment
Share on other sites

Takk for gratulasjoner! Jeg er meeeget stolt av snuppa mi akkurat nå :) Eneste tispe med ck!

Så da ble hun champion, med cacib og BiM ;)

Gratulerer så mye til alle andre som er fornøyde!

Og god bedring til Orry!

Link to comment
Share on other sites

Gratulerer alle sammen, spesielt Kristin med Frøken (du var kjempe flink!) og Kathrine :) Supert med 1. plass, vi skal heie på deg på vikingskipet!

Jeg stilte min kusines/tantes papillon, hun ble nr. 2 i sin klasse med CK, uplassert i BTK. Men fornøyd uansett!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteheller etc langs gjerdet sånn at den ikke graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...