Jump to content
Hundesonen.no

Min hjemmeside


Sfs

Recommended Posts

Jeg har fått eget domene og laget ny side, etter at freewebs siden min begynte å tulle seg :rolleyes:

www.sultenhund.com

Vurderer ny layout for jeg begynner å bli lei den som er nå.. Så vil gjerne høre kritikk som jeg kan ta i betraktning når jeg lager ny, gjerne viss dere syns det mangler noe, eller om noe er negativt? :ahappy:

Gi også en lyd om dere vil at jeg skal linke til deres side!

Må gjerne linke til min side :ahappy:

bruk da denne koden <a href="http://www.sultenhund.com" target="_blank"><img src="http://www.sultenhund.com/amybutton.jpg" width="88" height="31" border="0"></a>

amybutton.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hei du! :ahappy: Liker siden din godt jeg, men det vet du vel. Men ved neste layout kan du kanske ha en ramme rundt selve layouten din om du skjønner? Tror det hadde vært fint :P

Milli hilser til Amy forresten ;) hun vil på tur igjenn snart :Laugh:

Link to comment
Share on other sites

du skal ha 10 poeng for domene:) kult med et originalt navn!

Ellers synes jeg siden i seg selv også var fin, men jeg blir imponert over de fleste som klarer å lage ordentlige sider:P

Link to comment
Share on other sites

Tusen takk ;) Hehe, alle domene navnene jeg kom på var opptatt, så da tenkte jeg hvorfor ikke hun er jo alltid sulten :) Alle spør meg om jeg forer hun, fordi hun er desperat etter å få mat samme hva det er og selvom hun nettopp har spist maten sin. :rolleyes:

Skal linke til dere ved neste linke-side oppdatering om det er greit da?!

Det er selvfølgelig greit ;) Skal linke tilbake neste gang jeg og oppdaterer!

Helle: Nå er det jo finevær i bergen så nå må vi ta en tur snart ja!

Ingen flere som vil linke?? ;)

Link to comment
Share on other sites

Tusen takk ;) Hehe, alle domene navnene jeg kom på var opptatt, så da tenkte jeg hvorfor ikke hun er jo alltid sulten ;) Alle spør meg om jeg forer hun, fordi hun er desperat etter å få mat samme hva det er og selvom hun nettopp har spist maten sin. :rolleyes:

Det er selvfølgelig greit :) Skal linke tilbake neste gang jeg og oppdaterer!

Helle: Nå er det jo finevær i bergen så nå må vi ta en tur snart ja!

Ingen flere som vil linke?? ;)

Skal sette opp link ved neste oppdatering (i morgen, tirsdag). ;)

Link to comment
Share on other sites

Ingen flere som vil linke?? :)

Jeg kan linke! ;)

Ellers likte jeg siden din godt, jeg! Den var oversiktelig og grei, og det stod interessante ting om hundene. Det eneste jeg kanskje syns mangler, er på Amy's side, at det står hvilken rase hun er. Vet det står på fremsiden, men jeg hvis man ikke har fått med seg det, er det greit å presisere det sammen med de andre opplysningene du har, øyelyst, hd osv. ;)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Ny layout, selvom det har vært mange i mellomtiden :D Noe kritikk til den nye layouten??

Det eneste jeg kanskje syns mangler, er på Amy's side, at det står hvilken rase hun er.

Takk for tips! Det er nå fikset :icon_fun:

Noen flere som vil linke?

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

----------------------------- På tide med en oppdatering! ----------------------------

Det var en stund siden sist denne tråden ble oppdatert, grunnen en stund siden jeg har vært aktiv her inne i det hele tatt... :lol:

Det har hvertfall skjedd endel forandringer siden sist. Hjemmesiden er blitt helt fornyet, ta gjerne en tur innom for en titt. Og jeg setter stor pris på konstruktiv kritikk. Er det noe som bør være annerledes? Noe som mangler? etc..?

Setter fremdeles pris på hilsen i gjesteboken :D

Link to comment
Share on other sites

Flott hjemmeside! Det eneste jeg tenker litt på er at det ble mye luft under menyen, også likte jeg ikke helt fonten du har brukt i meny. Men ellers kjempefint. :lol:

Jeg kan godt linke, jeg. :D

Link to comment
Share on other sites

Takk for svar :)

Ja, er enig i det med luften under menyen. Har tenkt på det, men har ikke giddet å gjort noe med det enda.

Fonten liker jeg forsåvet. :)

Bare å linke, skal få lagt inn en link til deg og, neste gang jeg oppdaterer.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Vri opp en vaskefille eller tyggeknute i vann og legg den i fryseren. Kulden lindrer kløen i tennene.
  • Hei! Etter å ha vært uten hund en stund nå er tiden innen for å begynne planleggingen av neste, tenkt til 2025. Jeg har noen tanker om rase selv, eller rettere sagt det er flere raser som ikke er aktuelle. Hunden kommer til å leve i en familie på fire(to barn på 5 og 7 år) å ha mulighet til å enten være med på jobb eller være hjemme med den andre parten på hjemmekontor.  Hunden kommer til å få ca. 1 time med fysisk aktivitet hver dag, pluss mental trening retning av det vi skal drive med.  Planen min er å konkurrere i lydighet å håper vi klarer å klatre oppover i klassene. Ellers litt smeller og nosework på si.  Det er viktig for meg at hunden(rasen), selv om man selvfølgelig må ta høyde for individuelle forskjeller er en stødig og trygg hund som kan være med familien på det meste. Ønsker en hund som har høy samarbeidsevne. Det er også et stort pluss om den ikke flyr etter vilt i skogen. Størrelse og pels har ingenting å si.  Forslag til rase? 🙂
  • Jeg vet at svar mitt er preget av at vår tispe ble operert for halvannet uke siden. Så jeg vil ikke skremme deg. Men med løpetid og redusere matlyst så ville jeg fulgte nøye med på formen. For livmorbetenelse er skummelt.  Om dere er usikre så ta en telefon til vetrinær og spør.  Men det kan være så enkelt som nye hannhunder i nærheten.     
  • Hei Kløing i tennene er satt i gang for fullt, og tennene faller fortere enn jeg rekker å følge med føler jeg. Med det så kommer også BITING! 🥲 Finnes det noe jeg kan gi valpen min som kan hjelpe mot kløen? Han har et bein spesielt for kløe i tenna (Nylabone), men hendene til mor er mye morsommere å tygge på. I tillegg så får han vanlige tyggebein han kan kose seg med (de med kylling rundt). Er det også vanlig at de sover mindre på denne tiden? At det gjør vondt når voksentennene kommer ut, og at han ikke vil sove pga. det?
  • Jeg har nylig kjøpt meg valp selv og bor i leiebolig. Huseier har på en måte tatt en risk med å leie ut til meg som har katter og nå hund i tillegg, men jeg har gjort så godt jeg kan for å unngå skader. Valpen min hadde grinder, men han hatet å være i de (han liker å sove i gangen) så de er ikke veldig i bruk lenger. Han har ikke ødelagt noe som jeg har sett, og jeg har en relativt liten leilighet (45kvm) hvor han er avgrenset til stue, kjøkken og gang. Boden har han null tilgang til (lukket dør til enhver tid), badet har jeg grind til (han gikk i kattedoen) og soverommet får han kun være i på natten. Da har jeg mest mulig oversikt over han. Uhell på gulvet skjer, det gjelder bare å tørke det opp fortest mulig tenker jeg. Har du gulvtepper og hunden tisser på de så pass på at du lufter og sjekker at det er tørt under teppene, så unngår du skader i gulv. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...