Jump to content
Hundesonen.no

Får valpen min om 2 dager


teresemor

Recommended Posts

Nå går virkelig dagene sakte;)

Jeg får på søndagen min første valp som jeg og samboeren skal ha sammen =)

Ingen av oss har hatt hund før, vi har begge vokst opp med und men det er jo ikke det samme =)

Jeg får meg ei lita toypuddel tispe med fargen aprikos, og dere kan tro jeg gleder meg. Jeg var først på besøk hos oppdretteren før moren ble parret og deretter har ejg vært på besøk 2 ganger til, så skal bli godt å få henne hjem..

Men uff jeg gruer meg jo også. Mange ting som svirrer oppe i planeten.. hehe:

Enn om vi ikke gjøre en bra jobb med henne, enn om dit og enn om datt... hihihi

Neida det går vel elst bra, men er nervepirrende dette her..

her er to bilder av nurket mitt:

=D

post-1649-1179487235_thumb.jpg

Er det rart jeg gleder meg til å få dette nurket hjem?

Her er min hjemmeside, men video og bilder av Toffie;

www.teresemorga.piczo.com

Gå inn og se da vel, og sleng en hilsen i gjesteboka i samme slengen =) hehe

post-1649-1179487149_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Åh, så deilig at det er så få dager til da! Jeg får min valp hjem om 3 uker og 2 dager..! =) Men det går jo fort fremover det da, har mye annet å tenke på også, men allikevel går jo også tiden sakte..! Så jeg skjønner godt hvordan du har det!

Jeg har akkurat samme følelsen som deg, gleder meg enormt, men er jo litt redd for at vi ikke er "gode nok" så han blir en problemhund eller liknende.. Men allikevel så vet jeg jo at det går bra. Dessuten så sier samboern min som så at om alle andre har hund, så kan vi også, og vi kommer til å gi den hunden et bedre liv enn mange andre klarer som bare har hund fordi de fikk lyst på hund..! Jeg er jo oppriktig interessert i hunder, og har tenkt å drive med litt forskjellig rart av aktiviteter med den, så han får nok et aktivt liv! =)

Lykke til med valpen, bare å legge ut info om hvordan det går med dere!

Link to comment
Share on other sites

Så søt :) Skjønner godt at du gleder deg! Gleder meg til det blir valp på meg igjen og, forhåpentligvis er det ikke aaaaltfor lenge til. Utålmodig må vite :D

Link to comment
Share on other sites

Gratulerer så mye, og jeg vet akkurat hvordan følelsen er. For i morra henter jeg min :D

Det går nok bra, og du klarer nok å gi den det hjemmet den fortjener, bare man har rett innstilling. Gå et valpekurs så får du mange gode tips der også :) + en fin sosialisering...

Lykke til...!

Link to comment
Share on other sites

hehe.. tusen takk for svar allesammen..

Om jeg får sove om nettene er et godt spm :) hihi

hvis jeg sover så drømmer jeg on henne og når jeg er våken dagdrømmer jeg om henne.. hihi skal ikke være lett ,)

Link to comment
Share on other sites

I morgen henter jeg Toffie =)

Jeg gleder meg skikkelig og er super nervøs i tillegg =) hehe

Er så spent.

Har vondt i magen til og med, tror ikke jeg har gledet meg så mye til noe i hele mitt liv =)

Link to comment
Share on other sites

Du kommer ikke til å få sove godt i natt vet jeg :hmm: Husker natta før vi hentet valpen vår, jeg sov kanskje 1 time, og hundre tanker surret rundt i hodet mitt, så jeg sto like gjerne opp og ryddet og sikret hele leiligheten min for at valpen ikke skulle skade seg på noe, satt hele natten og surfet på nettet etter hundeting og info :hmm: Du har virkelig en herlig tid i vente, og jeg vet hvor mye du har gledet deg, og du har virkelig stått på og gjort det du kan får å ha kunnskap om rasen :P Toffi er heldig som får en eier som deg :P

Link to comment
Share on other sites

Nommen så snill du er da =) takk skal du ha =)

Tror liksom ikke det går helt opp for meg at jeg skal hente henne.

dagen i dag har faktisk gått veldig fort i forhold til det jeg trodde det skulle gjøre =)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Vri opp en vaskefille eller tyggeknute i vann og legg den i fryseren. Kulden lindrer kløen i tennene.
  • Hei! Etter å ha vært uten hund en stund nå er tiden innen for å begynne planleggingen av neste, tenkt til 2025. Jeg har noen tanker om rase selv, eller rettere sagt det er flere raser som ikke er aktuelle. Hunden kommer til å leve i en familie på fire(to barn på 5 og 7 år) å ha mulighet til å enten være med på jobb eller være hjemme med den andre parten på hjemmekontor.  Hunden kommer til å få ca. 1 time med fysisk aktivitet hver dag, pluss mental trening retning av det vi skal drive med.  Planen min er å konkurrere i lydighet å håper vi klarer å klatre oppover i klassene. Ellers litt smeller og nosework på si.  Det er viktig for meg at hunden(rasen), selv om man selvfølgelig må ta høyde for individuelle forskjeller er en stødig og trygg hund som kan være med familien på det meste. Ønsker en hund som har høy samarbeidsevne. Det er også et stort pluss om den ikke flyr etter vilt i skogen. Størrelse og pels har ingenting å si.  Forslag til rase? 🙂
  • Jeg vet at svar mitt er preget av at vår tispe ble operert for halvannet uke siden. Så jeg vil ikke skremme deg. Men med løpetid og redusere matlyst så ville jeg fulgte nøye med på formen. For livmorbetenelse er skummelt.  Om dere er usikre så ta en telefon til vetrinær og spør.  Men det kan være så enkelt som nye hannhunder i nærheten.     
  • Hei Kløing i tennene er satt i gang for fullt, og tennene faller fortere enn jeg rekker å følge med føler jeg. Med det så kommer også BITING! 🥲 Finnes det noe jeg kan gi valpen min som kan hjelpe mot kløen? Han har et bein spesielt for kløe i tenna (Nylabone), men hendene til mor er mye morsommere å tygge på. I tillegg så får han vanlige tyggebein han kan kose seg med (de med kylling rundt). Er det også vanlig at de sover mindre på denne tiden? At det gjør vondt når voksentennene kommer ut, og at han ikke vil sove pga. det?
  • Jeg har nylig kjøpt meg valp selv og bor i leiebolig. Huseier har på en måte tatt en risk med å leie ut til meg som har katter og nå hund i tillegg, men jeg har gjort så godt jeg kan for å unngå skader. Valpen min hadde grinder, men han hatet å være i de (han liker å sove i gangen) så de er ikke veldig i bruk lenger. Han har ikke ødelagt noe som jeg har sett, og jeg har en relativt liten leilighet (45kvm) hvor han er avgrenset til stue, kjøkken og gang. Boden har han null tilgang til (lukket dør til enhver tid), badet har jeg grind til (han gikk i kattedoen) og soverommet får han kun være i på natten. Da har jeg mest mulig oversikt over han. Uhell på gulvet skjer, det gjelder bare å tørke det opp fortest mulig tenker jeg. Har du gulvtepper og hunden tisser på de så pass på at du lufter og sjekker at det er tørt under teppene, så unngår du skader i gulv. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...