Jump to content
Hundesonen.no

Rollo, Morgan, Raia og Troja:-)


raia123

Recommended Posts

Noen få bilder av hundehorden min. :-). For det meste er hele gjengen i hovedsak familiehunder. Rollo er blitt pensjonist og nyter late,men allikevel aktive dager. Han er mammas gode vokter og beskytter. Storegutten min fyller 10 år 18 mai :icon_fun: . Troja er hans yngre variant med en latterlig morsom personlighet, og såklart er Rollo hennes store forbilde.Blir utrolig moro å oppleve henne i årene framover:-) Morgan blei i yngre alder testet på jakt,men dette skapte et til tider et nokså festlig senario. He he.Men Morgan er en ekstrem koseklump,vil ingen kose med han ja da finner han noen å kose med. Om det så er kaniner,katter,unger,sauer eller kuer. Nr 72 og Morgan hadde en skikkelig sommerflørt i fjor,så det blir virkelig spennende å se hvilken drøvtygger som blir hans utkårede i år. He he :) Sist,men ikke minst har vi jo husets fantastiske øyestein. Raia er en ES med en helt utrolig personlighet,slike unike skapninger vokser ikke på trær. Hun er en hund som er vanskelig å beskrive, må bare oppleves.

Ta gjerne en titt på hjemmesida mi og se flere bilder av denne hærlige gjengen.

http://www.freewebs.com/troja123/

ES Hågakollen`s Raia med Troja i bakgrunnen! post-2064-1179171742_thumb.jpg

Rollo er den sorte og Troja er den andre vakre skapningen:-)post-2064-1179171818_thumb.jpg

Morgan er gordon setter/elghunden i familien!post-2064-1179171942_thumb.jpg

Og han er en født sofasliter.post-2064-1179171999_thumb.jpg

Raia koser seg:-)post-2064-1179172135_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lenge siden jeg målte henne, men 50 - 55 ish cm høy og ca 20kg.    og som simira nevner så er det nok værre med butikker og sånt ja. Du får nok sitte på uteservering da. ☺️
  • Jeg kjøpte meg leilighet med slitemerker etter dyr. Er det parkett der kan du nesten banne på at det blir merker etter klør etterhvert uansett. Jeg har også leid ut leilighet til noen som skaffet seg valp mens de bodde der og der så vi ingenting på gulvet, men der var det også linoleum som stort sett tåler mer.    Utleier vet hvilken risk de tar tenker jeg når de leier ut til noen med dyr, og uhell kan skje den beste. Det er derfor man har depositum. Som utleier kan man også ha utleieforsikring som også eventuelt dekker sånt.    Som leietager så hadde jeg nok lagt opp til suksess med valpebinge/bur når jeg ikke kan følge med/til hjemme alene bruk. Jeg husker vi hadde beaglen løs på badet når han var liten for der var det mest hardført og minst ting å ødelegge. (Gikk løs på innholdet i bosset noen ganger da 🤮 ) Dog må man jo da ta hensyn til eventuelt gulvvarme og sånt da.   Hamstre inn diverse tygg og leker som er lov for hunden å eventuelt ødelegge når det klør i tennene og har lopper i blodet. Fylt kong/toppl/sodapup/lickimat, eventuelt også fryse dem er fint tidsfordriv for dem. Gå valpekurs også så får du hjelp også om det er noe du sliter med. Og også husk å lære valpen ro, ikke alle som helt klarer å finne roen selv når de er alene uten søsknene sine lengre. 
  • Gleder meg så på dine vegne! Og spent på hva du ender opp med! 😁
  • Har med hensikt leid eldre leilighet med noe slitasje fra før av med valp, og passet godt på at det ikke ble unødvendig slitasje selvsagt. (Nå som vi eier nesten ny bolig og hatt valp ser man bruksmerker veldig mye lettere for å si det sånn.) Synes ikke det er helt god dyrevelferd å la en valp være mer i binge enn løs, så noe slitasje må man regne med selv om man passer godt på. 
  • Tispen hadde stådager, sto for andre hannhunder, men ikke den utvalgte. Ble inseminasjon.  Har det noe å si for valpene? og kullet sånn i helhet? Er det negativt??  Hadde dere kjøpt fra denne tispen?  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...