Jump to content
Hundesonen.no

raia123

Medlemmer
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About raia123

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 08/27/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.freewebs.com/troja123/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Seljord
 • Hunderase
  ESS, Sharpeimix,ESSmix
 • Mine dyr
  Tundra 5 år gammel engelsk springer spaniel, Frode 9 mnd gammel Shar Pei/ labrador mix og Tundras valp Maja på 3 mnd som er springer/ridgeback mix. Mine dyr pluss en skjønn pus.
 1. Men hva blir da poenget med avtaler, skriftelig og avtale, kontrakt osv hvis ikke det som står der skal betyr noe. Da er det jo ingen grunn for noen å ha det ever da. Vi ser jo og igjen kjøpere som krever halv kjøpesum tilbake og siden så mange får det, fordi det står i avtalen/kontrakten. Så da birde jo all andre punkter også gjelde.
 2. Hei, noen her som har erfaring med icelandair??. Skal fly til Denver Colorado neste år med hunder og de har kortest flyvning dit.
 3. Tundra på 5 år, Frode på 9 mnd og Maja som er Tundras valp på 3 mnd?
 4. Jeg bor i nabobygda Seljord og har to reale greie tisper, en springer spaniel og en rottweiler mix.. Gpr mye turer aleine så hadde vært hyggelig å hatt en turvenn av og til.
 5. Ja, ingen umulighet. Når jeg henter så sender jeg bare mld og de legger ut en haug med sekker til meg. Noen av de skal sikkert forbi Bø av og til,kan jo hende en av de pendler. Har nr til han som har ansvaret for det hvis du vil at jeg skal sende deg det på pm.
 6. Medlem av jff???. Jeg bruker i perioder å gå over på høyenergi foret til Sportsmanns Pride til mine spes under jakta og sånt. Veit at de også selger ekstrem,altså enda mer fett og proteiner enn i høyenergi. Men veit ikke om Bø Jff er forhandler,så da blir antakelig Notodden nærmest. Kjøpte på Notodden før,han jeg fikk av var veldig ålreit og møtte meg ofte på Reshjemheia. Men så fikk Kviteseid så da blei det kortere den veien. Er i alle fall veldig fornøyd med foret og de holder go vekt jnder jakta.
 7. Om mine får mer eller mindre enn hva som anbefales for rasen har jeg igrunn ikke tenkt på.. Men vil nok tru at både blandisen og springer tulla får mer enn gjennomsnittlig med mosjon, men siden jeg verken teller km eller antallet timer vi er på tur så er det vanskelig å sammenlikne. Mine går også alltid løse siden vi bor på går,de er med på alt av aktivitet og har skog og turområder rett utafor døra. Så her er vi på tur og koser oss,bikkjene er alltid fornøyde når kvelden kommer.
 8. Uten tvil Engelsk springer spaniel. Fantastiske hunder å jobbe med.
 9. raia123

  Hest og hund

  Har to hester her hjemme på gården og to bikkjer. Nå bor jeg sånn til at her hkemme på gården er alltid bikkjene løse og siden stallen og beitene er på samme plass er bikkjene med på alt. Det samme med rideturer.Hestene er en kald og en varmblods,bikkjene er rottis/schæfer og en springer. Har ingen problemer med å holde følge på tur og hestene er vant med hunder fra før så alt går igrunn helt supert.
 10. Begge mine er forsikra i Jernbanepersonalets forsikring og jeg betaler ca 1150 pr hund pr år...
 11. Jeg fikk tilbud om operasjon etter første magedreininga på min, men takket nei pga at han var såpass gammel. Jeg fik også fortalt at til tross for operasjon så kunne hunden like fullt få dreining. Men at sjansene var mindre enn uten. Noen tall på hvor mange dette skjer med fikk jeg ikke vite,men at ho hadde opplevd to som hadde fått dreining igjen til tross for operasjon. Hvor mange ho hadde opplevd totalt av tilfeller veit jeg ikke... Så for meg var det ikke noe alternativ,gammel hund og ikke særlig fristende å legge en allerede skrøplig kropp i narkose. Han fikk 1.5 år godt og vel før det sk
 12. Som skrevet høyere opp,jeg bor i Seljord og det er ingen organiserte hundeklubber her... Nærmaste blir Bø og Sauerad..:-). Oppi her så avtaler man bare å gå tur sammen og går. Hehe
 13. Jeg bor i Seljord og såvidt meg bekjent er det ingen hundeklubb her.... Trur du må til Bø eller Sauherad,hvis noen av de fremdeles er aktive. Neste blir i så fall da Skien eller Porsgrunn... Eneste jeg har sett her siden 2006 er ett par dressurkurs i sentrum,men utover det så ingenting.
 14. At hundeeiere er redd for at hunden skal bli avlivet har jeg faktisk ingen fortåelse for når man bruker hue så lite at de slippes i område med sau,i båndtvangstida... Da legger man seg langflat og tar konsekvensene for det man har gjort. De fleste sauebønder,meg inklusive forlanger sjeldent hund avlivet hvis eier tar ansvar og gjør opp for seg,og ikke minst sørger for at bikkja er i bånd. Sauebønder er oppegående folk med vett mellom ørene de også og de fleste veit at uhell kan skje.. Men når man som hundeeier med viten og vilje slipper bikkjer løs under båndtvang i områder hvor man veit det e
×
×
 • Create New...