Jump to content
Hundesonen.no

Hva har du gjort med hunden din i dag?


Huldra

Recommended Posts

 • Replies 53
 • Created
 • Last Reply
Er rett og slett nysgjerrig på hva folk her inne fyller hundedagene sine med!

Spytt ut! :icon_fun:

I dag? Ingenting. Ikke har jeg luftet henne heller (men sambo luftet for et par timer siden). Har en hund som hater regnvær, og siden jeg er syk av influensa, passer det oss begge å bare ligge på sofaen.

Link to comment
Share on other sites

I dag har jeg bare gått et par kilometer langs veien med dem. Men har ikke dårlig samvittighet av den grunn - de får plenty med aktivitet ellers i uka så en stille og kjedelig dag har de bare godt av.

Link to comment
Share on other sites

i dag har jeg dratt en regnhater ut av døra for å trene lydighet:P han gikk bra fri ved fot med stå og alt det der men når det kom til sitt å bli og jeg gikk for å kalle han inn da var det nok hehe:P Da løp han rundt å kjefta på meg litt før jeg sa vi kunne dra hjem å da fløy han opp til døra og siden har han sovet:P

Link to comment
Share on other sites

I dag:

Var ute en bitteliten tur før frokost med begge hundene. jogga en tur med Fenris i 12 tida, ca 5 km. ellers har jeg gått frem og tilbake mellom skole-bøkene og vannkokeren hele dagen. mens vannet har kokt har jeg trent litt med Fenris, så nå har han blitt ganske flink til å tilby å gjemme nesa si med labben... Resten av dagen blir rolig frem til i kveld, da skal vi enten på hundeklubben en tur, eller vi tar en joggetur til (eller begge deler om jeg er riktig flink til å lese nå fremmover)... Også får de selvsagt myye kos innimellom.

En vanlig dag for hundene våre er; hjemme alene 0-6 timer,alt etter når vi har forelesninger. De får minst en lang tur pr dag, enten joggetur langs veien eller løpe løs i skogen (vi har et stooort inngjerda privat område de løper løs på). Lang tur er minimum 6-7 km, oftest lenger. ellers får de et varierende antall små-turer(5-15 minutter) pr dag.. Kurs/treninger 1-3 ganger pr uke. Prøver å få til minimum ei økt pr dag der vi trener på småting, triks, grunnferdigheter ect. Masse kos og oppmerksomhet gjennom dagen blir det også :)

Link to comment
Share on other sites

Loke har vært i hundegården/uthuset i dag, Lyra har vært med på jobb og så vært med på bilverkstedet for å skifte over til sommerdekk på bakhjulene (de satt fast). Lyra og jeg gikk en 1/2t tur i øsepøse regnvær hvor vi trente litt på lineføring, ligg og sitt imens bilen ble nyskodd, Loke stakkar har kennelhoste og er ikke særlig glad i regnevær så han har nok stort sett liggi inne i uthuset i dag og vil nok tilbringe resten av dagen med å snorke på sofaen. Det blir det i dag vil jeg tro... :) En ekstremt rolig dag, men med en som er syk å har man liksom ikke samvittighet til å styre for mye med den andre.

Link to comment
Share on other sites

I dag har jeg egentlig gjort uvanlig lite med Mikey. Samboer'n hadde alt gått en tur med han da jeg kom hjem fra jobb, så så langt har jeg bare hatt litt trening med han inne. (Søk etter godbiter, dorullsøk og litt små trening på standard ting...) Om en time eller to skal vi ut og ha litt mer trening og selvsagt en god kveldstur.

Link to comment
Share on other sites

Vi har hatt en svært rolig dag, etter ei helg med grunnferdighetskurs, langturer, joggetur og turer i stallen. Så i dag har vi bare gått en morgentur, vært i stallen og gått tur der + at hun har vært med og vasket soverom (denne jenta går ikke glipp av noen ting), og vi har trent litt utgangsstilling og litt andre småøvelser (hjemmelekse til kurset på onsdag:P ). Nå ligger hun rett ned og sover. Etterpå får vi vel trene litt til + gå kveldstur:)

Link to comment
Share on other sites

Når jeg stod opp gikk vi en liten tur. Vi driver og lærer inn klikkeren om dagen, så når vi var ute sjekket jeg om han reagerte på den. Nå reagerer han inne og ute, så siste testen blir med en del forstyrrelser. Når det også fungerer, da skal jeg si meg fornøyd og begynne ordentlig med klikker i treningen :)

Nå har vi nettopp trosset værgudene og gått en times tur i skogen, hvor jeg la inn litt trening (fri ved foten og utgangsstilling) underveis, så nå er det en våt hund som har sovnet her. Resten av dagen blir nok avslapning for oss begge, og vi avslutter med en kveldstur litt senere.

Link to comment
Share on other sites

Jeg skulle egentlig på lydighetstrening, men siden den begynte for et kvarter siden, jeg bruker en halvtime på å komme meg dit og det regner ute, så blir det nok bare en rusletur uten noe trening i dag, kanskje ned til sjøen så hun får bade litt.

Link to comment
Share on other sites

Har trent bittelitt på fløytesignal for sitten, og ellers ikke så mye. Slapper av etter en lang helg med mange timer i marka på jaktkurset. Har prøvd å trent litt på ligg med Decoy men det ser dårlig ut gitt. Har og trent litt på bli men ikke så fryktelig mye. Har egentlig bare hatt små økter iløpet av hele dagen. Tror jeg skal ta de med den til kvigebeitet (de står ikke der enda) og slippe dem litt. Tror begge har gått av å få langet ut litt.

Link to comment
Share on other sites

Hm, i dag har vi.. tuslet morgentur, vært alene noen timer, trent en økt lydighet og jogget en drøy halvtime (les: de med fire bein trekker og den med to holder igjen). Leker litt innimellom, akkurat nå sover vi.

Link to comment
Share on other sites

Morgentur klokka sju. Tur ned til vannet nå. En times rusletur i øsepøse regnevær. Gidder ikke trene så mye med denne mensprimadonnaen her. Hun vil helst ligge i sofaen og syns synd på seg selv hele dagen! <_<

Link to comment
Share on other sites

Idag har jeg faktisk gjort veldig lite sammen Pippin, en liten tissebæsjetur bare. Jeg har nemlig hatt en veldig travel helg og en lang dag på jobben, så Pipsemann har vært gubben sitt ansvar idag.

Link to comment
Share on other sites

Jeg er syk så det har ikke blitt mye aktivitet på hundene i dag. De har fått løpe litt rundt i hagen, eller det vil si: Chili løper rundt med pinne eller ball, mens Vesla står under taket på verandaen og kjefter på oss fordi vi er så teite som er ute i regnværet. Ellers har jeg hatt en liten lydighetsøkt med begge hundene på stuegulvet i dag. Den ene fikk stå bundet mens jeg trente den andre, og det var ikke populært. Skal egentlig på kurs med Vesla i dag, men det orker jeg ikke. Vesla hater regn så hun er nok likeglad.

Link to comment
Share on other sites

Stakkars Knott har hatt en kjedelig dag (og jeg har svart samvittighet); hun har vært med Vegard på jobb, og ligget i bilen siden tiiidlig i dag morges.. Selvsagt med lufting, men ikke turer.. Hun skulle få leke litt med en annen BCvalp før han drar hjem i kveld, men det ble en laang bildag for knotteliten.. Stakkars:( *dåårlig samvittighet ja*. I morgen blir en like kjedelig dag, men sånn må det bare bli disse to dagene- jeg har innspurten på skolen.

Link to comment
Share on other sites

Vi har egentlig treningsfri i dag, siden vi har holdt på mange timer hver dag hele helgen. Men vi har vært på strantur med Kokos sin kullsøster Chilli, Kokos og Blondie. Trente fri ved fot med Blondie, og 'Nå-skal-du-slutte-å-knalle'-trening med Kokos, samt jakt fri-ved-fot.

Link to comment
Share on other sites

Det ble joggetur med innlagt ødelegging av mitt kne som følge av fall (okei, ikke ødelegging da... men vondt er det å gå/løpe, akkurat sånn som det var for et års tid siden), kjekt dagen før jeg har avgjørende løpetest i gymmen.... Også trente vi en del på ligg og bli mens jeg løp rundt og rundt, sitt under marsj og å rulle rundt.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Vri opp en vaskefille eller tyggeknute i vann og legg den i fryseren. Kulden lindrer kløen i tennene.
  • Hei! Etter å ha vært uten hund en stund nå er tiden innen for å begynne planleggingen av neste, tenkt til 2025. Jeg har noen tanker om rase selv, eller rettere sagt det er flere raser som ikke er aktuelle. Hunden kommer til å leve i en familie på fire(to barn på 5 og 7 år) å ha mulighet til å enten være med på jobb eller være hjemme med den andre parten på hjemmekontor.  Hunden kommer til å få ca. 1 time med fysisk aktivitet hver dag, pluss mental trening retning av det vi skal drive med.  Planen min er å konkurrere i lydighet å håper vi klarer å klatre oppover i klassene. Ellers litt smeller og nosework på si.  Det er viktig for meg at hunden(rasen), selv om man selvfølgelig må ta høyde for individuelle forskjeller er en stødig og trygg hund som kan være med familien på det meste. Ønsker en hund som har høy samarbeidsevne. Det er også et stort pluss om den ikke flyr etter vilt i skogen. Størrelse og pels har ingenting å si.  Forslag til rase? 🙂
  • Jeg vet at svar mitt er preget av at vår tispe ble operert for halvannet uke siden. Så jeg vil ikke skremme deg. Men med løpetid og redusere matlyst så ville jeg fulgte nøye med på formen. For livmorbetenelse er skummelt.  Om dere er usikre så ta en telefon til vetrinær og spør.  Men det kan være så enkelt som nye hannhunder i nærheten.     
  • Hei Kløing i tennene er satt i gang for fullt, og tennene faller fortere enn jeg rekker å følge med føler jeg. Med det så kommer også BITING! 🥲 Finnes det noe jeg kan gi valpen min som kan hjelpe mot kløen? Han har et bein spesielt for kløe i tenna (Nylabone), men hendene til mor er mye morsommere å tygge på. I tillegg så får han vanlige tyggebein han kan kose seg med (de med kylling rundt). Er det også vanlig at de sover mindre på denne tiden? At det gjør vondt når voksentennene kommer ut, og at han ikke vil sove pga. det?
  • Jeg har nylig kjøpt meg valp selv og bor i leiebolig. Huseier har på en måte tatt en risk med å leie ut til meg som har katter og nå hund i tillegg, men jeg har gjort så godt jeg kan for å unngå skader. Valpen min hadde grinder, men han hatet å være i de (han liker å sove i gangen) så de er ikke veldig i bruk lenger. Han har ikke ødelagt noe som jeg har sett, og jeg har en relativt liten leilighet (45kvm) hvor han er avgrenset til stue, kjøkken og gang. Boden har han null tilgang til (lukket dør til enhver tid), badet har jeg grind til (han gikk i kattedoen) og soverommet får han kun være i på natten. Da har jeg mest mulig oversikt over han. Uhell på gulvet skjer, det gjelder bare å tørke det opp fortest mulig tenker jeg. Har du gulvtepper og hunden tisser på de så pass på at du lufter og sjekker at det er tørt under teppene, så unngår du skader i gulv. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...