Jump to content
Hundesonen.no

Hva er det ekleste du har spist?


MegaMarie

Recommended Posts

 • Replies 57
 • Created
 • Last Reply

Uff, fiske hjerte!!

Det ekkleste jeg har spist er plomme med larver i :ermm: heldigvis spiste jeg ikke larvene da.

Jeg tok et tygg av en plomme til desser (satt ved middags bordet med mamma og broren min som spiste feridg middagen). Så syns jeg jeg så noe som rørte seg i plommen, men jeg trodde det bare var saft som rant.

Så tok jeg et nytt tygg og så ned i plommen når jeg hadde tatt tygget og så larvene kravle rundt :P så løp jeg bort til vasken og spytta det ut.

Så så jeg larven ligge å rulle i vasken(baby larve altså ikke en sånn stor tykk feit en).

Mamma var så teit etter på: Du må ikke spytte i vasken der som vi vasker opp jern panner og sånt.

Jeg bare: Hva hadde du gjort da om du hadde spist noe med larver i.

Da svarte hun ikke.

Ellers så har jeg spist mygglet brød også. Syns det smakte ekkelt på skolen så jeg spiste ikke hele.

Trodde bare at det var noe av det som mamma hadde laget å sølt på skjærebrett.

Så kom jeg hjem å skulle lage en ny skive så så jeg at det var litt hvitt der(nylig begynt å mygle litt).

Link to comment
Share on other sites

Blåskjell og Bleksprut.. Måtte bare smake i Mallorca, men fysj! Ikke noe godt...

Hva!?

Bleksprut er jo kjempe godt!!

Jeg liker bedre dem som man får kjøpt i butikken da :closedeyes: , ikke like gode de på resturanger, men godt det også. :ermm:

Blåskjell suppe er også godt.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har sluttet å spise ekle ting jeg. Men når jeg var liten hadde jeg visst - til min mors store fortvilelse - en stor forkjærlighet for meitemark og marihøner. Vi snakker ikke sånn veldig liten altså, jeg var visst 4 -5 år før de fikk luket det av meg :ermm:

Link to comment
Share on other sites

Hmm.. Jeg er superpicky når det gjelder ekle ingredienser (som hjerne, involler, øyne osv), men liker ganske mye, egentlig.. Jeg liker dog IKKE hvalkjøtt, og heller ikke blodige biffer (urk). Så da jeg fikk servert blodig hvalbiff var ikke det noen stor hit:p Fiskeboller har en grufull konsistens, samme med banan. Men det aller verste jeg vet er faktisk melk. *huff*

Link to comment
Share on other sites

grufull konsistens, samme med banan.

:ermm:

Banan, som er så godt!

Men det aller verste jeg vet er faktisk melk. *huff*

Ja, den er jeg enig i. Veldig enig. Jeg klarer ikke å drikke en slurk med melk engang. Sist gang jeg klarte det var jeg vel seks år eller noe...

Soyapølser (sånne på hermetikkboks) er forresten veldig ekkelt, for det er så forferdelig tørt!

Link to comment
Share on other sites

Guest Jonna
Jeg er veldig pinglete med mat...

Men det ekleste jeg har smakt er gravlaks...

Blåskjell og Bleksprut.. Måtte bare smake i Mallorca, men fysj! Ikke noe godt...

Okse tunge

Det ekleste jeg har spist er Joika-boller..

Det smakte fælt!

Begynner jeg å bli gammel eller noe :ermm: Alt det her er ting jeg er meget glad i! Bleksprut er noe av det beste jeg får.

... Jeg liker dog IKKE hvalkjøtt, og heller ikke blodige biffer (urk). Så da jeg fikk servert blodig hvalbiff var ikke det noen stor hit:p Men det aller verste jeg vet er faktisk melk. *huff*

Meget enig med deg på dette. Jeg er ikke noe glad i rødt kjøtt. Melk drikker jeg ikke med mindre det er mye sjololade i den.

Noe godis fra Kina/Japan som var laget av bla insekter :P

Samme har jeg gjort i Thailand. Desverre husker jeg verken konsistensen eller smaken :P *kremt* min tilstand var ikke helt ved det normale og det var langt på natt.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteplanen etc langs gjerdet sånn at den inn graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...