Gå til innhold
Hundesonen.no

Dumme gamle damer


magicka

Recommended Posts

Satt og spiste frokost utenfor Meny idag, så kommer det en dame, ca. i 50 års-alderen, med en ca. 4 år gammel jentunge. Så begynner hun å prate om (til en dame hun kjenner) at hun skal passe hund et par uker, en sånn mini-hund...

"Hva heter de greiene igjen? Åh ja, sånn Chivua...." ;)

Skal bare passe den for ungen sin skyld, så jentungen kan leke med den... STAKKARS hund, ungen er gal, hun løp rundt og slo på alle stolene og ropte til både meg og mange andre.... ;)

Så sier damen de rosende ord.... "Det er jo bare et sånt leketøy!" Aaaaaaarg! :angry2:

Kan noen forklare meg hvor grensen for leketøy går? ;)

Dumme, gamle nekedamer...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lurer på om jeg faktisk ikke hadde snakket til denne damen jeg.. Det der hørtes jo relativt skummelt ut, både for hund og barn.. Og utrolig kjipt for eierne...

Herregud for en verden vi lever i!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff, hørtes ikke bra ut!

Selv ville jeg sagt ifra- men når jeg er sint eller ergelig, sier jeg det jeg mener... Har litt temperament ja, men det sørger for at jeg sier det jeg vil også :P Men vil ikke si ting som sårer folk, det er jeg ikke flink til :)

Leketøy grensen synes jeg går- om man kan ta leken slenge den oppi lufta, ta den i do og sånne ting barn kan finne på, uten at leken får vondt! Der er grensen :P

Men 50 er ikke gammelt, synes at når man er oppi 75- da begynner man å dra på åra... B)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff!

Det er akkurat som for noen dager siden..Jeg kommer gående med Pito, så går det en dame med to unger forbi..Og når hun ser Pito så sier hun til ungene "å se den søte hunden, det er jo slik man putter i vesken"

og da roper jeg etter henne "NEI det er IKKE en slik man putter i vesken!"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Man kan jo lure på hvordan hundene kommer til å ende opp dersom denne utviklingen fortsetter.

De går vel en usikker fremtid i møte mange av dem uansett, en mote varer som kjent ikke evig og hva gjør de med chi'ene sine som ikke kan brukes lengre da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De går vel en usikker fremtid i møte mange av dem uansett, en mote varer som kjent ikke evig og hva gjør de med chi'ene sine som ikke kan brukes lengre da?

Uff, tør ikke tenke på det... Synes det er fælt med avisoppslagene om de minihundene, og værre skal det bli :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...