Jump to content
Hundesonen.no

Charkie

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Charkie

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Retriever mix

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er jo vanlig at valper får diare, men hvor ofte er vanlig/uvanlig. Jeg har en Golden/Toller valp på 6 mnd som ofte har diare, og han får det som regel uten grunn. Prøver å unngå at han spiser på ting ute, får lite utenom sitt vanlige for. Han får diare så og si ukentlig og det varer alt fra 1-4 dager vil jeg si. Er det normalt så ofte? Formen hans virker ikke påvirket av dette. Han drikker godt med vann og er like hyper som alltid.
 2. Noen som har erfaring med Primadog? Er det et ok for?
 3. Ja du kan ha rett i at det har blitt for lenge av gangen å jobbe med å gå pent i bånd. Han vil gjerne stoppe å snuse, men jeg har ikke latt han gjøre det så ofte, så kanskje han burde få litt mer frihet til å gjøre akkurat det.
 4. Ja det gjør det, men ikke så ekstremt som det var for meg i dag. Skal prøve på det du sier her, så håper jeg det blir bedre. Tuisen takk for hjelp.
 5. Det skjer som regel alltid i forbindelse med pause, der han får litt mer frihet og ikke alltid måtte "gå pent". Skjer noen ganger i forbindelse med lek med barna, men ikke så ekstremt og da får jeg kontrollert det. I dag var det ekstra ille. Han har veldig mye energi, og han er like hyper når vi kommer hjem etter å ha gått en time f.eks. Datteren min går tur på ca 2,5 time 1-2 ganger i uka og da blir han akkurat passe sliten virker det som. Tror du dette er for mye? Burde vi heller prøve å korte inn på turene? Jeg har tenkt at han trenger det siden han alltid er veldig
 6. Jeg har en golden/toller mix på 5,5 mnd. Han har jo hatt denne typiske valpebitingen, den har han vel så og si sluttet med nå. Når vi går tur så er han kjempeflink til å gå pent i bånd, han er flink til å ikke måtte hilse på alt og alle slik som han gjorde før. Han vil vel helst det, men når jeg sier nei så er han flink og hører etter. Men problemet nå er når vi går tur så kan han helt ut av det blå klikke helt, han hopper og biter i armer og klær, jeg har null kontroll på han. Han nesten angriper meg. Dette er jo ikke aggresjon, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å korrigere dette.
 7. Charkie

  Valp 2022

  Han heter Tico, og det har gått veldig greit. Utrolig snill og rolig gutt. Når vi hentet han så sov han hele veien hjem uten et pip og det tok 5 timer å kjøre. 😍
 8. Charkie

  Valp 2022

  Vi hentet denne gutten på fredag. 🥰
 9. Charkie

  Valpesele

  Tips til valpesele til golden valp?
×
×
 • Create New...