Jump to content
Hundesonen.no

O1234

Medlemmer
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

O1234 last won the day on September 8 2021

O1234 had the most liked content!

Community Reputation

38 Excellent

About O1234

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er dette lov iht dyrevelferdsloven? 🤨
 2. Hva med å la hunden være slik den er født?
 3. I lige måte! Veldig fin! Jeg fikk ihvertfall 4 fingre / hånda imellom nakken og sela. 3 uten å bruke for mye makt. Det er ikke så stor åpning sånn at hu kveles. Jeg føler hu nesten trekker bedre i denne enn nomeselen vi har, så derfor jeg vurderer trekksele også. Det sto ingen størelse på den. Sikkert fordi den er spesialsydd.
 4. Hei, Vanskelig å si uten å kjenne men den første er ihvertfall for liten. Jeg har multiselen på min samojed og jeg fikk den spesialsydd med hjelp fra butikk. Nå husker jeg ikke akkurat hvilken størrelse vi hadde (medium kanskje?). De la på 2 cm på halsen og litt på stolpen. Mi er ganske kortpelsa og langbeint iforhold til din så størrelsen er kanskje ikke representativt. Send de en melding til Huken og hør og be om tips. Veldig fornøyd med hjelpa fra dem. Veldig fornøyd med sela. Trekker som et uvær i den samtidig som den funker bra som tursele. Legger ved to bilder i trek
 5. Da starter du der. Korte intervaller på 10 meter også går dere litt også nytt intervall. Prøv å gjør det Morro. Kan også funke om du lar hunden være inaktiv en stund før dere skal løpe. F.eks du lufter hunden på morgenen, også tar du løpetur i 2000-tia (må såklart lufte hunden slik at den får gått på do da). Rett før dere skal løpe så leker dere dralek eller lignende som gjør hunden supergira. Dette gjelder kun i innlæringen. Denne profilen på Instagram har mye bra tips: https://instagram.com/jamiethealaskahusky?igshid=YmMyMTA2M2Y= Men det letteste er å løpe med andre hunder. Me
 6. Løper hunden foran/på siden i starten? Hvis den gjør det og etter hvert blir hengende bak så har du løpt for langt. Det vil si du bør løpe kortere neste gang. Du bør stoppe når hunden syns det er gøy og vil mer, også utvider du lengde etterhvert. 💪 Mye gode tips her: https://www.instagram.com/p/CfQz1eOINDP/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Tipsene er egentlig for hvis du ønsker at hunden skal trekke, men det går også på at hunden skal ha en morsom og fin opplevelse. Og hvilke temperaturer er det du har løpt i? Kanskje det har vært for varmt da dere har løpt? Jeg ville ikke løpt med hun
 7. Trenger vi virkelig flere huskyvalper?
 8. Jeg har samojed og hu røyter ****** mye to ganger i året og da er ca 14 dager med 1-3 børsterunder daglig. Eller er det nesten ingenting. Børster igjennom pelsen hver 7-14 dag. Jeg er overrasket hvor lite jobb det faktisk er. Men jeg kommer nok til å velge grønlandshund eller sibirsk husky neste gang fordi pelsen deres er kortere enn samojed. (Ikke at det er mindre røyting og børsting men enklere pels å børste.
 9. Samojed. Hu røyter ****** mye to ganger i året. Det er ca 14 dager med 1-3 børsterunder og daglig støvsuger. Ellers er det nesten ingenting. Børster igjennom pelsen hver 7-14 dag.
 10. Flexiline med rund tråd. Det kan kutte igjennom kjøtt.
 11. Kanskje den får litt lite stimuli og tur? Trekker hunden i antitrekkselen eller går han faktisk pent? Det er ikke særlig bra hvis den trekker og blir trukket skjevt hele tiden. Da tror jeg det er bedre å sette en trekksele på hunden, kjøpe strikkbånd og bruke hoftebelte.
 12. Jeg bruker flexiline og halsbånd når jeg lufter min trekktrente samojed på morgentur. Turen går igjennom nabolag og langs gardsgutuer (30 minutters tur). Jeg har dog stemmekontroll på hunden da (stå, høyre venstre) På lengre lufteturer som ikke er trening bruker jeg halsbånd og 3 meter kobbel.
 13. O1234

  Vikersund

  Spør arrangøren 🙂
 14. O1234

  Vikersund

  Hør med noen du kjenner / arrangøren om skyss?
×
×
 • Create New...