Jump to content
Hundesonen.no

O1234

Medlemmer
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

O1234 last won the day on September 8 2021

O1234 had the most liked content!

Community Reputation

38 Excellent

About O1234

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Trenger vi virkelig flere huskyvalper?
 2. Jeg har samojed og hu røyter ****** mye to ganger i året og da er ca 14 dager med 1-3 børsterunder daglig. Eller er det nesten ingenting. Børster igjennom pelsen hver 7-14 dag. Jeg er overrasket hvor lite jobb det faktisk er. Men jeg kommer nok til å velge grønlandshund eller sibirsk husky neste gang fordi pelsen deres er kortere enn samojed. (Ikke at det er mindre røyting og børsting men enklere pels å børste.
 3. Samojed. Hu røyter ****** mye to ganger i året. Det er ca 14 dager med 1-3 børsterunder og daglig støvsuger. Ellers er det nesten ingenting. Børster igjennom pelsen hver 7-14 dag.
 4. Flexiline med rund tråd. Det kan kutte igjennom kjøtt.
 5. Kanskje den får litt lite stimuli og tur? Trekker hunden i antitrekkselen eller går han faktisk pent? Det er ikke særlig bra hvis den trekker og blir trukket skjevt hele tiden. Da tror jeg det er bedre å sette en trekksele på hunden, kjøpe strikkbånd og bruke hoftebelte.
 6. Jeg bruker flexiline og halsbånd når jeg lufter min trekktrente samojed på morgentur. Turen går igjennom nabolag og langs gardsgutuer (30 minutters tur). Jeg har dog stemmekontroll på hunden da (stå, høyre venstre) På lengre lufteturer som ikke er trening bruker jeg halsbånd og 3 meter kobbel.
 7. O1234

  Vikersund

  Spør arrangøren 🙂
 8. O1234

  Vikersund

  Hør med noen du kjenner / arrangøren om skyss?
 9. Prøvd NKK rasevelger? https://www.nkk.no/rasevelger/
 10. Jeg hadde kontaktet en annen dyrlege.
 11. Jeg er ikke veldig imponert altså, bare så det er sagt. Og jeg tror det der er et av unntakene. Så et intervju av en av de gamle ringrevene og han sa at grunnen til at de eldre og erfarne gjorde det godt var at de hadde drevet med avl lenge.
×
×
 • Create New...