Jump to content
Hundesonen.no

Mnopq

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mnopq

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Mellompuddel
 1. Har du spurt oppdretter? De bruker å lære opp til stell og klipp på raser som trenger det kjenner ikke til rasen, men når jeg googler den ser det ut som de fleste er klippet med saks. Pass på øynene når du klipper en vilter valp + lurt å gjøre det når den er trøtt, mest mulig rolig.
 2. Ser det er snakk om puddel, puddler er en rase som et veldig smart (er vell nummer to, med border collie som nummer en). Derfor krever puddel mental trening for å ha det bra, vis ikke kan den få problematferd, ødellege ting, bjeffe mye. Ang. varsling er det vistnok litt forskjellig på avlslinjene. Min mellompuddel varsler når det kommer folk, men det er ikke "gneldrete" bjeffing. En herlig rase om den får rett stimuli, også slipper man røyting ?
 3. Har spurt om UL av livmor, men dyrlege mente at det ikke var nødvendig. Så derfor er ikke livmor undersøkt. Jeg skal spørre dyrlege pånytt om dette. Noen ideer om hva man kan se på UL siden det ikke virker som livmorbetennelse?
 4. Hei, er litt nysgjerrig på hvordan det gikk? Har ei tispe som også sliter under løpetid.
 5. Er 1,4 dl eller 2,6dl stort nok eller tenkte du større? Trixie har de strl. i keramikk.
 6. Dette problemet oppstod ca. ved første løpetid (10mnd.). Voffsen vår begynte da å bite ekstremt mye på bakbeina og i lysken sin, og hun ble helt besatt av dette. Hun klynket og var nesten umulig å avlede (prøvde med mat, trening, lek, godbiter, tur, tyggepinner, gå ut av rommet osv.) På det verste nappet hun også ut pels. Atferden roet seg etter løpetiden, men gikk ikke helt vekk. MEN så ved ca. 17mnd kom løpetid nummer to og problemet eskalerte, og det ble verre enn ved første løpetid. Hun klynket masse og beit på bakfoten, og styrte da på dag og natt i flere dager - nesten uten at vi kl
×
×
 • Create New...