Jump to content
Hundesonen.no

Fredrikke

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Fredrikke

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Men er det sånn at man maks kan ta ett junior cert? Eller maks ett veteran cert? I tre land? Er det sånn at hvis man takker ja til ett cert så kan man ikke få flere cert i samme land? Eller roter jeg helt.
 2. Det var derfor jeg lagde en ny tråd her siden jeg spurte om andre ting der. Det var den siste posten jeg nevnte dette. Derfor lagde jeg en ny tråd.🙈
 3. Men hva skjer etter veteran cert? Alle på NKK? Ser nå at det må tas i forskjellige land. Men siden jeg kun stiller i Norge. Har det da ingenting å si? Hva om junior tar ett cert da? Får de stor certet da? Hvis det er på NKK?
 4. Jeg skriver ett nytt innlegg siden jeg ikke hørte noe på det forgje innlegget mitt. Håper det er greit. Hvordan får man veteran og junior cert? Er det på alle utstillingene? Eller kun NKK? Hvor mange cert trenger man? Hvis man får junior cert er det det samme som vanlige cert da? Juniorer trenger jo også vanlige cert? Kan jeg få alle certene i Norge? Jeg stiller ut kun i Norge.
 5. Går det an å få veteran cert? Kan man få det på alle utstillinger? Når begynte de med veteran cert?
 6. Begge hundene elsker utstillinger.
 7. Den som er utstillings champion kan bare vinne BIR. Den som ikke har cert kan vinne cert. Hva er best da?
 8. Hvilken hund hadde dere andre her stilt?
 9. Jeg stiller ut hundene kun for gøy. Det er ingen grunn.
 10. Hvilken hund hadde dere meldt på? Ingen?
 11. Jeg har to hunder. Ene hunden er utstilling champion. Andre hunden har litt utstillingsfeil og fått mye blå og litt exl. Hvilken hund hadde dere meldt på da? Hunden som er fullcertet? Eller den andre hunden? Hund nummer to kan jo få cert men da er det veldig flaks. Jeg kan kun melde på en av hundene mine. Dilemma.
 12. Hvis jeg skal drive med agility, lønner det seg å kjøpe etter foreldre som driver med agility? Det samme om jeg vil drive med lydighet eller rallylydighet eller utstilling? Er man da kanskje bedre stilt å gjøre det bra i hundesport?
 13. Hvordan finner jeg en bra utstillingshund? Hva bør jeg gå etter?
 14. Men løpetid kan de vell få fra de er Ca. Fem måneder-14 måneder? Så er umulig å vite.
×
×
 • Create New...