Jump to content
Hundesonen.no

Paprika

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Paprika

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har en valp som ikke er interessert i bein, kong, knuteleker eller tennisballer. Alt den vil ha er ting av plastikk. Skumgummi, eller små plastknapper som den kan gnage på. Har noen tips til hundeleker som passer til preferansene?
 2. Takk for gode råd:) Hva slags tannkrem bruker dere? Sjekker ut den fra Aptus, men lurer på om de billige er like bra?
 3. Takk for svar, da høres det ut som pussing kan være verdt strevet:)
 4. Leser at man bør pusse tennene til hunden. Er dette noe folk holder på med daglig? Finnes det alternative måter å forebygge tannstein? Og dere som pusser daglig: Hvordan lærte dere hunden å gape?
 5. Ser på et Bichon Frisé valpekull hvor pelsen til valpene har litt ulik struktur. De fleste har tydelige bølger, og et par av dem er nesten helt glatte. Hva sier dette om hvordan pelsen vil se ut når de er voksne?
 6. Vi er en familie som ser etter en snill og morsom familiehund. Nå står valget mellom Chinese Crested Powderpuff og Bichon Frisé. Liker utseendet på Powderpuffen best, men har inntrykk av at Bichon Frisé er enda mer lettlært og stabil i gemyttet? Hvilken av rasene er størst/ mest robust? Hvilken av rasene vil tåle best å være alene hjemme? (max 6 timer) Tar gjerne imot alt av innspill:)
×
×
 • Create New...