Jump to content
Hundesonen.no

MaritaS

Medlemmer
 • Content Count

  1995
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

MaritaS last won the day on June 7 2018

MaritaS had the most liked content!

Community Reputation

2769 Excellent

About MaritaS

 • Rank
  Shibaslave
 • Birthday 11/21/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Stryken
 • Hunderase
  Silverfang og Doge

Recent Profile Visitors

8966 profile views
 1. Husker jeg møtte to jämthundlignende hunder for en liten stund siden, kan det stemme? Du får hilse litt ekstra om du ser meg igjen, alltid veldig hyggelig å skravle hund og tur
 2. Er ikke så ofte her inne lenger, som du kanskje har skjønt ? Motivasjonen er det lite av for tiden, men det er nok mest meg det står på. Har begynt med rallylydighet og er litt småhekta på det om dagen. Er Stryken på Harestua, ja. ?
 3. Om du trur den har knekket så kom deg til veterinæren ved første mulighet.
 4. MaritaS

  Nettsider

  Jeg synes det er flott at de tar seg godt betalt for konsultasjon på e-post. Tenk så mye mer tid som går med på å skrive frem og tilbake med noen sammenlignet med å gå igjennom det samme på en time på klinikken. Svarer de utenom vanlig arbeidstid så håper jeg de i tillegg legger på ekstra. Om hunden har en diagnose og det er snakk om diskusjon rundt dette så er det greit, men om det er noe nytt som dukker opp ville jeg aldri gått rett på en nettkonsultasjon.
 5. Den er litt kjip, men kan som du sier være at immunforsvaret er litt skakkjørt. Jeg har bare erfaringer med dyr som er allergiske, men jeg ville startet med en skikkelig storvask. Mopp, klut og såpevann, vaske det som vaskes kan i vaskemaskinen. Ingen dyr på soverommet og minst mulig opp i ansiktet fram til immunforsvaret ditt kommer seg ovanpå igjen. Vask hender etter kontakt med de firbeinte.
 6. Denne veterinæren anbefaler at man drar inn like før de permanente er like lange som melketennene. Da er det minst sjanse for at det ender med feilstilling
 7. Om jeg poster et bilde av disse to fornøyde gutta, så er sjansen større for at jeg skriver "to glade gutter" eller "se de søte glisa" enn "hodet på skakke, avslappa øyne og ører, munnen åpen fordi de får brukt seg på tur, sitter stille fordi de venter på godbit". Folk vil alltids poste dumme ting og jeg trur at om man poster mange nok bilder av glade/fornøyde dyr, så blir det enklere å se forskjell når folk poster bilder som den "best day ever" over her, til og med for de som ikke kan hund.
 8. Annen rase, men samme bruksområde: Mine er turvenner, så de fleste egentlig Men i samme sjangeren med spisshundhjerne, jaktinnstinkt og ikke alltid så glad i andre hunder: hokkaido, kishu, kai, shikoku. Om jeg skal gå med samme bruksområde, men litt mer hva jeg vil ha i en hund: labrador eller storpuddel
 9. Dette er et diskusjonsforum, litt av poenget er at man skal diskutere meningene sine. Du postet en mening og fikk svar fra noen som ikke mente det samme som deg. I stedet for å forsvare din mening gikk du rett i forsvar og føler deg personlig angrepet. Sånn, det var en kort recap. Kanskje et diskusjonsforum ikke er det rette stedet for deg om du ikke tåler at folk argumenterer for meningene sine
 10. Enig med at labrador kan passe. Har selv gått fra å være i gruppen "skal aldri ha en sånn en", til å nå være ganske så sikker på at det blir min neste hund (da fra gruppen jaktador, ikke fettador). Puddel er også på den lista mi, men ryker sannsynligvis pga. pelsstellet, evt. at jeg kjører på med barbert-look.
 11. Evt. ta en tur til veterinæren og finn ut hva det faktisk er før man begynner å behandle alt det *kan* være.
 12. Bitt fra tunflue står øverst på lista. Andre muligheter er flåttbitt eller ringorm. Kan være noe eksem også altså, men mye tunfluebitt ute nå
 13. Skjønner jo hvorfor folk ikke gidder å diskutere noe på sonen. Er jo ikke vits i å skrive noe når det man skriver uansett ikke leses, eller teksten byttes ut. Hvor har jeg skrevet at det er chi og dachs du skal passe deg for? Jeg spurte hvilke raser som er på denne listen over farlige hunderaser som vistnok er like logisk som lister over gjeterhunder - for den inneholder jo tydeligvis flere raser enn de som er forbudt i Norge. Hvem er det som bestemmer rasene på den listen? Er det alle raser med et visst vaktinnstinkt, eller bare de med kort pels og mye muskler?
 14. Jeg er en av disse som er så imot raseforbudet. For om denne tøffe karen nå hadde hatt schæfer og de hadde oppført seg sånn som du beskriver, så skulle jeg fortsatt ønske at han ble fratatt de og de ble omplassert/avlivet (alt ettersom) - det helt uavhengig om hunden stod på en liste over ulovlige raser eller ikke. En farlig hund er en farlig hund.
 15. Ja, kanskje det er det som er problemet. For mens jeg på ganske stående fot kan ramse opp hvilke raser som er gjetere og hvilke som er fuglehunder, elghunder, osv., så går jeg ut ifra at kategorien din "farlige hunder" er litt mer opp til øyet som ser? Ambull er en farlig rase skjønner jeg. Er dogo canario? Schæfer er ikke en farlig rase har jeg skjønt. Er rottweiler farlig rase? Akita?
×
×
 • Create New...