Jump to content
Hundesonen.no

Sofia

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sofia

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvis du skulle velge en annen hunderase som den du har eller har hatt. Samme bruksområde og som du tror ligner mest på det du ønsker mest av en hund. Hvilken rase hadde det da blitt?
 2. Samme mot hva? All utagering.
 3. Har du hatt en hund som har slitt med utagering? Hunderase? Hvilke raser er mere disponert for dette enn andre raser?
 4. Hvilken hunderase har du? Eller kjenner du til? Passer hunderasen din i en hundepark? Sliter den med aggresjon mot andre hunder?
 5. Er de fire første hunderasene du nevner like i gemytt og temperament også? Boston terriere synes jeg virker som noen herlige hunder med mye sjarm. Hvilke andre raser da? De 10 rasene dine? ? Hvis du vil si det da ?
 6. Kan du nevne hvilke hunderaser som du tror ligner mest på de hunderasene du har kjennskap til eller har erfaring med? Ut i fra følgende kriterier, ; gemytt og bruksområde. Bare hva du tror siden ingen har kjennskap til alle raser. Hvis favoritthunderasene dine ikke hadde finnes hvilke annen hunderase hadde du da valgt som er mest lik den hunderasen du selv har nå eller har hatt? Hvilke hunderaser hadde du på lista di?
×
×
 • Create New...