Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/07/21 in all areas

 1. Wow, jeg visste det var lenge siden siste oppdatering her inne, men snart to år? Det er litt i meste laget! Såå mye har skjedd siden sist! Rundt tiden hvor jeg skrev siste innlegg bestemte jeg meg for å søke på en bachelor i Slovakia, hvor kjæresten min hadde igjen litt over tre år på veterinærstudiet. Etter det gikk tiden fort med innkjøp av og tilvenning til flybur, rabiesvaksinering og fiksing av eksportpapirer. Hadde også en våt, men fin vår og en helt fantastisk sommer med mange rideturer, Salka kom i kjempeform og koste seg skikkelig. I starten av september boardet hun sitt første
  3 points
 2. De kommer på fredag og setter inn ekstra ventiler, og fikser ei dør som har slått seg og ikke kan lukkes? Håper det blir bedre?
  3 points
 3. Jeg synes også at de er fantastisk pene! Helt motsatt fra Lanradoodle og Cobberdog som jeg ikke liker utseendet på.
  1 point
 4. Syns de tar fine bilder. Men jeg syns aldri puddel-blandinger er pene (selv om de kan ha herlig personlighet). Med tjafsete pels i ansiktet (og på resten av kroppen). Æsj, nei ?
  1 point
 5. Jeg er i prinsippet enig, men det kommer veldig an på hvordan hunden trekker. Meg bekjent trekker de færreste valper og hunder som ikke kan gå i bånd ikke jevnt framover konstant, men med litt hit og dit og i alle retninger. Da spiller det liten rolle hvor belastningen ligger. Om hunden ligger framover i selen hele tiden så bør de absolutt heller ha en trekksele og kanskje strikkbånd med magebelte, så de heller kan få bruke trekkingen til noe nyttig. Selvfølgelig bør man for sin egen og hundens del lære den å gå pent i bånd også, men det er jo ikke alltid gjort i en håndvending.
  1 point
 6. Anbefaler å lære hunden å gå pent i en vanlig Y-sele (festet bak), frontfeste gir helt feil belastning.
  1 point
 7. Jeg syns mange ikke helt forstår problemet med å trene med løpske tisper, fordi de ikke har det problemet selv. Enten så han man tispe selv, eller en hannhund som ikke blir så påvirket at det er helt "god-natt" mellom øra på hunden. Litt sånn "jeg har ikke det problemet, så jeg forstår ikke at andre har det" og "det er jo bare å trene på det" For noen hann-hunder er det å formere seg det viktigste i hele verden. Sånn er det med den saken. Heldigvis ikke så mange som er så ekstrem, men vi alle bør forstå at noen er sånn. Det er ikke alltid hundeeier sin feil.
  1 point
 8. Åj, HER er det lenge siden jeg har oppdatert, haha! Lapras er nå bikket 8mnd, og er en skikkelig godgutt. Skal helst sitte i fanget og få kos hele tiden. Han er veldig bestemt og gir beskjed når han vil noe, som jeg selvfølgelig ignorerer så lenge så mulig? Han er også kommet i puberteten, og det merkes ja. Er litt vanskelig å forklare han, da han heller må oppleves?
  1 point
 9. Ble plutselig vinter gitt. Gikk fra to til åtte minus over natta, så bare fortsatte det å synke. Nå er det 20 minus og sol. Og sammen med kulda kom problemet med dugg og is på vinduene? Huseier skal ta det opp med snekkerfirmaet som satte opp tilbygget, det er helt tydelig for dårlig ventilasjon her. Det ligger 4-5 cm brede striper med kondens i alle vinduer, jeg tørker bort vann hver dag. Det er verst på soverommet, der er ca 70% av vindusflaten dekket av dugg om morran og det ligger store dammer i karmen? Nå når kulda kom fryser jo deler av dette, så nå starter jeg dagen med å fjerne is. Det
  0 points
 10. Lyr døde 8 dager gammel ♡
  0 points
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00


×
×
 • Create New...