Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/09/20 in all areas

 1. Så var dagen kommet og Batman Comic-kullet (Kraken x Peek-A-Boo) har blitt 8 uker. De har alle tre utviklet seg til å bli uredde, utadvendte, nysgjerrige og ganske aktive valper som er høyt og lavt og overalt på rekordtid. De er supersosiale og alt i alt en trekløver med tre fantastiske personligheter som jeg gleder meg til å følge utviklingen videre til. Sunlily's Run Riddler Run "Riddler" flytter til onkel Akai og eieren hans som har flyttet til Kristiansand og blir boende der på deleie. Han skal få leve et aktivt liv og det blir spennende å se hva de finner på i årene fremover. Han skal
  2 points
 2. Her er det lenge siden jeg har vært ? Mime har nå blitt tre år. Hun er ett råskinn av en hund! Elsker å jobbe, løpe fort (hun vant sprinten 50 m med 5,02 sekunder i høst) og jobbe med nesa. Vi trener smeller nå og hun digger det ? hun elsker også å bade, men ikke i basseng ?
  2 points
 3. 2 points
 4. Det varierer veldig, har ikke noe fast system på det. Til voksne hunder gir jeg kanskje to-tre tyggeting i uka i perioder, og så er det andre perioder der de kanskje får to-tre på en måned. Til valper og unghunder gir jeg tykke hudruller som de har tilgang på hele tiden. Som voksne er de ofte ikke like glad i disse, så da får de diverse ører, haler, oksemuskel og annet jeg finner i butikk. I tillegg får de bein etter slakt og tørrfisk innimellom.
  1 point
 5. Hver dag etter kveldsturen. Det varierer litt hva det er, grisehaler, okselunge, tørrfisk, hjorteører, lammebein og annet jeg finner på å kjøpe. Selv om du ikke regner med rått, så gjør jeg det, det er jo tyggeting/snacks det også, så hun får også kalkunnakker, bruskbein, andenakker og andre råe ting man får kjøpt i ferdige poser. Hender jeg har fått tak i bein etter slakt også. Selv om du skriver "snacks utenom", så er jo alt regnet med i dagsrasjonen, ellers hadde jeg hatt en smellfeit hund
  1 point
 6. Tenk at en av de rakkerne skal bli rogalending? Og forhåpentligvis rocke på utstilling?‍♀️
  1 point
 7. Her går det i langstang tørrfisk og av og til griseøre men det er de ikke så glad i . Som regel graver de to eldste det ned og valpen opp En eller to ganger pr dag.
  1 point
 8. På torsdag ble Supernaturalvalpene (Enzo x Tirith) 6 uker og de begynner å bli en fin gjeng som utforsker mer og mer av verden. De er en god del hakk roligere enn Batman-valpene, men de virker også til å ha en del mer lyd. Annet enn det er de alle veldig sosiale og kontaktsøkende og virker til å utvikle seg helt i riktig retning etter min smak. Fortsatt er det én ledig tispe i kullet da jeg venter på at riktig hjem skal dukke opp Sunlily's King Of The Damned "Crowley" - Hann, NBT Sunlily's No Rest For The Wicked "Abaddon" - Tispe, NBT Sunlily's Keep Calm And Carry On "Dean" - Hann,
  1 point
 9. Jeg gir noe snacks/tyggebein etter hver hovedtur - altså hver dag får de ett. Ikke noe som varer lenge og ikke noe stort. Kan være alt fra dentastix, slike ruller med and/okse/biff etc (unngår kyllingen), sjeldnere griseøre/hale. Ofte har jeg også fryseren med diverse fra jakta som de får, og kalkunhals er populært. Vi varierer mye hva de får
  1 point
 10. Min får aldri "snacks utenom", alt inngår i dagsrasjonen uansett (ellers blir hun smellfeit på fem minutter ). Tyggebehovet får hun riktignok dekket daglig gjennom frosne måltider.
  1 point
 11. Det varierer veldig hvor ofte jeg gir slikt. Stort sett gir jeg tyggeben av oksehud rett og slett fordi det i alle fall varer en liten stund. ? Andre ting forsvinner jo i et par tygg.
  1 point
 12. Skal jeg gi noe så må poenget være at det tar litt tid å spise. Små hudruller og pinglete griseører forsvinner på et minutt. Dentastix? 5 sekunder. Problemet er at hun gnager så intenst at vi må opp i størrelse for at det ikke bare forsvinner nærmest umiddelbart. Og så er det en del vi har prøvd som jeg etterhvert har blitt skeptisk til (mye produsert i Kina med usikker matsikkerhet) eller direkte redd for. Kjøpte et stort serranognageben til jul, og det var selve benet som skulle til pers, ikke kjøttet - det resulterte i knusktørr betongavføring og nesten forstoppelse enda vi fikk avbrutt ti
  1 point
 13. Før hadde Odin vanligvis tyggebein liggende rundt om. Etter at Kovu ble kastrert og matvrak så sluker han alt, så da går det ikke, og Odin har fått så dårlige tenner (eller har alltid hatt, men blitt verre) at han ikke liker så mye tyggeting lengre uansett. Så da blir det sjelden. En dentastick i blant, og noe mindre og mykere til Odin. Og så har Odin bein av hud i bilburet for å slappe av. Ville nok gitt oftere om vi hadde hatt bare én hund. Etter hva hunden liker og trenger.
  1 point
 14. 1 point
 15. Hva har du gjort for å gi henne tillit til deg, for å bygge opp selvtilliten hennes, og for å få henne til å føle seg trygg?
  1 point
 16. Du sier du stiller krav - på hvilken måte? Det er ikke bare fysisk straff som bryter ned tillit hos hunden, det kan også være å stadig bli satt i situasjoner den ikke liker og ikke har noen kontroll over.
  1 point
 17. Det der er bare myter.. Jeg selv har hatt 5 tisper, 3 av de har vært røntget ifbm løpetid og alle har fått A. En er for ung og den andre fikk C, så da må det i såfall være positivt med løpetid ved røntgen ?
  1 point
 18. Jeg fikk dessverre dårlige nyheter hos veterinæren i dag. Kreften har spredt seg til lymfekjertlene og det er ikke noe mer å gjøre. Veterinæren og jeg er enige om at så lenge han har så god allmentilstand som nå, så skal vi nyte dagene sammen også får vi ta det når den dagen kommer. Hvor lenge han har igjen, vet jeg ikke. Hjertet mitt er knust.
  0 points
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00


×
×
 • Create New...