Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Jaktinstinkt beagle i Danmark

Recommended Posts

Hei, 

Jeg har fått tips om kjøp av Beagle i Danmark. Tipset gikk ut på at ettersom de i Danmark ikke jakter eller går spor med sine beagler, så vil ikke beagle ha behovet og instinktet for jakt. Ei heller vil den være så mye rabiat og konstant på søken etter å få jakte. Er det noen erfaringer om dette her? Hva mener dere? Jeg har aldri hørt dette før, men synes tipset var interessant. Skal nevnes at jeg dog ikke har erfaring med akkurat dette temaet angående beagler.  

Takk for eventuelle svar :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg vil si at det tipset hørtes veldig rart ut, og hvis det er veldig viktig med en hund som ikke har jaktinstinkt, så er kanskje en Beagle en dårlig kandidat. 

 • Like 10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rasen er dessverre ganske delt i flere land, vet ikke hvordan det er i danmark, men i england har du hvertfall show og jaktlinjer. 

Vi hadde beagle før, fantastisk hund! Men vi hadde den som jakthund da. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Forslaget var ikke border collie. Det var collie - korthår eller langhår. Det blir noe ganske annet  Collie er nok mer på nivå med golden når det kommer til hvor mye de krever. Ellers høres golden ut som et fint valg. Bare velg oppdretter med omhu - det er en del useriøs avl for tiden. Golden er kjent for å røyte. Mye. Det er imidlertid veldig greie hår å ha med å gjøre - løper nærmest frivillig inn i støvsugeren uansett om det er snakk om parkett eller tekstil. Noen sier golden lukter, men jeg kjenner meg ikke igjen i det. Så enten er det en lukt bare noen reagerer på, eller så er det noen individer som lukter mer av en eller annen grunn. Feks grunnet hudproblemer og overproduksjon av fett eller lignende. De lukter skikkelig hund når de er våte, dog
  • Max fylte 2 år i går. 
   Var med på "fødselen" så traff han når han var under 1 minutt gammel. Tenk at det er 2 år siden lille store gutten kom til verden.

   Ca 1/2t gammel


   ca 7 uker 3 mnd 2 år
   Bursdagsbarn
  • Hun høres trivelig ut! Jeg skjønner at det er vanskelig å si nei til dem, men korona er en veldig god grunn til å si nei😊 Den aller beste grunnen vi har akkurat nå. Kanskje dere heller kan gå tur sammen og holde den avstanden som trengs?
  • Tusen takk! 😊😊 Ja, det er det med å finne riktig balanse 😅 Ikke lett!  Ja, jeg og blir fort skeiv i overkroppen 😅 Går skeivt og.. 🙈      I dag prøvde vi 90 graders vinkler i sporet for første gang. Hadde tre stk, og det gikk kjempebra! Hun er litt hektisk i sporet, særlig i begynnelsen. Men det virket som om vinklene skjerpet konsentrasjonen litt og dermed gikk tempoet litt ned. 
      
  • Hei, takk for svar 😄  Min yngste søster kan kanskje ta litt lite hensyn til dyr (hun er ikke så veldig flink med familiekatten vår). Hun kom ifra et hjem hvor det virket som om de brydde seg veldig mye om henne, og brukte en del tid på hun. Kan virke som hun ikke har fått så mye mat da vi kjenner ribbebenene hennes veldig godt. De hadde også to små barn i huset, men vet ikke om de har vært et problem. Når jeg har vært på tur virker hun veldig giret på å hilse på andre mebnesker, hun reiser seg opp på to ben og hopper mot de. Har så langt ikke hatt noen tilfeller hvor det har virket som en negativ opplevelse. Jeg føler jeg har lært å kjenne henne ganske bra, men er fortsatt usikker på masse når det kommer til å tolke hennes handlinger. Ja, er nok ikke det smarteste med tanke på corona, men føler det er ganske vanskelig å si nei til de bare.
 • Nylig opprettede emner

×