arivo.no

12 innlegg i emnet

Hei alle sammen :)
arivo.jpg.c6904a48657277063a0df371f83711
Vi er oppegående fortsatt og satser friskt på nytt. Nettbutikken måtte legges ned pga. sykdom og svangerskap men nå er permisjonstiden over, helsen er god og det er også ansatt en person for å hjelpe til. Jeg har nå laget håndlaget utstyr i 4år og kan levere alt fra halsbånd, leietau, løsbitt, svenskebitt, bringkobbel ++ i mange varianter, bredder, mønster og farger. Slitesterkt men samtidig lett nok så det passer for en chihuahua eller en grand danois. Bare fantasien setter grenser for hva jeg kan lage. Siden som jeg har brukt for å vise frem utstyret er fortsatt den samme:

http://www.facebook.com/arivo.no

Nå har jeg begynt å gjøre noen av produktene som er tilgjengelig i butikken min her hjemme i Egersund, også tilgjengelig for dere som ikke bor i nærhete. Foreløping ligger de på samme facebook side men etter hvert blir de også tilgjengelig i en nettbutikk. Det blir ikke det største utvalget i forskjellige produkter men vi satser på få men gode produkter. Nettbutikken åpner etter hvert og det legges fortløpende inne varer som vi har i butikken her i Egersund også. Enn så lenge finner dere de på facebook og bestillinger gjøres via siden der eller på mail til: arielle@arivo.no

Akkurat nå har vi fått inn vetbed, chuckit av diverse varianter, Dr. clauders godbiter i mange varianter, tannkjeks, tissepads til valper, diverse tygge snack og våtfór. Alt dette kommer å facebook inne en dag eller 2.

gevir ligger det ute en forhåndsbestilling på som vil være her om 1-2uker - første mann til mølla. Alle bestillinger motatt i kveld er sikret å få siden de sendes i morgen så da kan jeg få med til alle som vil ha. Bestiller inn en del ekstra også selvsagt :)

 

Det er en konkurranse gående å facebook! Når vi 4000liker innen julaftenen så får en heldig vinner en pakke med vetbed, gevir, treningsgodbiter fra dr. clauder, leker +++

9 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Så bra! Er ikke på facebook men likte nettbutikken skikkelig godt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
22 timer siden, simira skrev:

Så bra! Er ikke på facebook men likte nettbutikken skikkelig godt.

Så godt å høre at du likte nettbutikken :) Jeg oppdaterer her så fort nettbutikken er åpen igjen. Som sagt det blir ikke like stort utvalg men det blir kvalitetsvarer til en fornuftig pris. :) Måler er ikke å selge mest mulig og ta inn mest mulig av alt men å ha fornøyde kunder som får det de er ute etter. Regner med nettbutikken er oppe i neste uke en gang med det jeg kan tilby her og nå. Etter hvert som lagerrommet hjem hjemme tar mer og mer form så kommer det mer varer i takt med at jeg har plassen til det :) 

3 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Veldig fornøyd med det 4m lange båndet jeg kjøpte. Bikkja nyter også å ha litt lenger bånd på tur :D 

1 person liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vi har noen tilbud til black friday vi også og de kommer ut NÅ siden jeg er opptatt hele formiddagen i morgen. Kan bestilles på melding på facebook siden eller her på PM for de som ikke er på facebook.

3 stykk vetbed tepper for KUN 700,-
Normalpris 300,- per teppe str 80x100cm svart med grå poter

vetbed.jpg.620cde3cc87af5500a30c7c2d93e9

pakker på 500gram med dr. clauders treningsgodbiter
225,- for 1 pakke KUN 400,- for 2
Treningsgodbiter av 100% kjøtt i smakene lam, and, kylling eller okse. Disse er 500gram i en pose. I hver pose er det 5 mindre poser på 100gram hver så du slipper å åpne alt på en gang.

godbiter.jpg.ab7cd78535d5af82cb3289f3d29

8in1 minis 30kr KUN 20,-
Kylling&gulerot
Lam&tranebær
Kanin&urter
Biff&eple

8IN1.thumb.jpg.4b93f88419a47c7c6dc4e1188

Kong squeezz jels. Sprudlende farger, formet som dyr. De piper og har en unik sprett.
Medium - 59kr KUN 47,-
Large - 99kr KUN 79,-

jels.jpg.a27acc3d8701dac97706756b85e2c58

Kong airdog squeaker tennisball. Lager pipelyd og er skånsom mot hundens munn. 
XS - 39,- for en pakke med 3 baller KUN 31,-
S 49,- for en pakke med 3 baller KUN 39,-
M 59,- for en pakke med 3 baller KUN 47,-
L 59,- for en pakke med 2 baller KUN 47,-
XL 49,- for 1b ball KUN 39,-

tennisball.jpg.8013d91582021ffb7c407e161

Kong squeaker fotball, dumbbell, donut, bone. Tennisball materiale med pipelyd
Small 69,- KUN 55,-
Medium 89,- KUN 71,-
Large 99,- KUN 79,-

kong.jpg.773b6ee8c96da75030362325bec2f24

Bully Biskuit tannkjeks i 4kilo eller 10kilos esker
4kilo 400,- NÅ KUN 300,-
10kilo 750,- NÅ KUN 550,-

kjekt.png.e9e8a5084d3dc008bc04c7cfd26000

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Tilbudene gjelder så langt lageret rekker eller ut 27.11

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Gevirene kom i går og etter at alt er sendt og levert ut at det som var forhåndsbestilt så har jeg fortsatt litt igjen. Tar også i mot forhåndsbestillinger på det jeg er tom for. Men jeg har igjen litt original medium, dåhjort stripe, dåhjort small-medium-large. Det kommer hele tiden inn bestillinger så antallet minker fort :)

Mer chuckit kom også i går så det kommer etter hvert på facebook siden :D

2 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fristen for å sende pakker med posten er 16. desember så hvis noen vil ha noe før jul må de bestille nå :) Juletilbudene har vi enda. Gevir er det nesten tomt for men har igjen noen i original medium til 150kr og et par dåhjort small 190kr

Tar nå i mot forhåndsbestillinger på flere gevir i alle varianter og størrelser. Bestillinger kan gjørs på facebook for de som er der eller her på PM til meg :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har en haug med leietau og retrieverkobbel som er ferdig laget på lager som skal ut! I hovedsak er det retrieverkobbel men litt leietau også. 50% avslag så det vil si at de nå koster 150kr. Ved kjøp av 3 eller flere så får du alle til 100kr stykk! Har ikke mulighet til å legge ut bilder av alle variantene så det er første mann til mølla som sender meg melding. Kom med ønske om farger så tar jeg bilder av de som kan være aktuelle. Gjelder KUN ferdig lagde produkter :) 

1 person liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Tåler retrieverkoblene en stor hund? Har de refleks og sånn strammer? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
9 timer siden, Ozzy skrev:

Tåler retrieverkoblene en stor hund? Har de refleks og sånn strammer? 

De er veldig lette men utrolig sterke så de tåler en stor hund uten problemer samtidig som de ikke blir for tunge for små. De er flettet av flere tau og hvert tau tåler 250kg. En god del har refleks ja og alle har stopper så de ikke sklir opp :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Nye innlegg

  • Nå har flere forsøkt å forklare deg litt om dette med jakt, og hva som først og fremst er gleden ved det - forgjeves.  Du har åpenbart bestemt deg for at drepinga er viktigst, vel, vel du om det, men innleggene dine fremstår som lite innsiktsfulle.  Ang ulvejakta; så er det enkelt å forstå for den som vil, at det er mange grunner til å ville delta på ulvejakta, selv om man ikke spiser ulv.
  • Åh, gjett om jeg husker denne tråden, 'a? Skal hilse og si jeg fikk mye per, for ikke å si mye usaklige karakteristikker og sarkasme, fordi jeg våget å stille spørsmål og teorisere rundt disse hundenes mentale helse. Jeg påpekte gang på gang at jeg ikke hadde noen mening om hvorvidt hundene skulle avlives eller ei, men møtte en fanatisk vegg av forsvar. Det var ikke en snøballs sjanse i ******* for at noen av disse hundene kunne komme til å bite halen av så mye som en Ikea-rotte, fikk jeg vite. Nuvel. Det ble meg fortalt i en annen tråd, av @2ne, at alle her er enige om at om en hund tar en sau, så er det natta for godt (eller noe til den effekt). Det stemmer liksom ikke helt med inntrykket denne tråden ga meg, for det får da være måte på forskjellbehandling. En puddel som tar sau må dø, med Sonens velsignelse, men en gjeng "kamphund"-lignende hunder, trent av heller tvilsomme karakterer, og brukt i bajaseksperimenter for å ta livet av dyr for moro skyld, de skal gis fordelen av den lille tvilen som finnes om at de ikke vil drepe igjen, og omplasseres. Jædda... Forhelligelse av rase er ikke det spøtt bedre enn fordømmelse av rase...
  • Har jeg sagt det er forskjell? Nei, kan ikke se jeg har gjort det. Har ikke nevnt slakting av husdyr med en eneste bokstav, så vidt jeg vet, før akkurat nå, da. Det jeg reagerer på er der livskvalitet er avhengig av å skyte dyr. Livskvalitet betyr jo nødvendigvis at man får en eller annen slags positiv opplevelse av det man gjør, ikke sant? Hvis noen føler seg truffet, så trykker vel kanskje skoen litt fra før
   Jeg har lite problemer med at folk skyter seg en elg for å ha i fryseren (noe som ligner til forveksling på "lystdrepinga" til ulven, btw), fordi man liker å skaffe sin egen mat. Men når man setter ut en haug med tamme fugler for å "jakte" på dem, så kan ikke jeg se noe som helst annen grunn til å drive med det de driver med, enn faktisk lystdreping. Og når noens livskvalitet er avhengig av å skyte det de vil, der de vil det, uten innblanding fra de som faktisk bor der, så vil ikke jeg kalle det sunn tankegang. En ting er selve skytinga, men når du tar omkostningene med i beregninga, altså at det skal være på deres premisser, på bekostning av de som er uheldige nok til å bo der og spise av det samme matfatet, mangler det noen biter i fornuften. Hvis livskvaliteten er avhengig av å rydde konkurranse av veien, så koster den for mye.  For å ta en sammenligning som er relevant på dette forumet: De fleste med raser som gå lett i jakt, holder dem i bånd hele året, nettopp fordi det vil koste for mye å slippe dem løse. At bikkjene ikke kan gå løse, vil gå ut over livskvaliteten deres, selv om man kan veie opp mye av det med andre aktiviteter og tilpasning. Og her er cluet: Litt tilpasning. Jeg ser ingen grunn til at ikke jegere også kan tilpasse seg litt, jakte andre steder, så får de dekket sine krav til livskvalitet sånn nogenlunde (de færreste av oss får ting helt perfekte, vi må være fornøyde med "godt nok"), og vi på vernersida vil slutte å blande oss i jakta. Kompromiss, er stikkordet.  Siden du nevner slakting, så vil jeg tro (jeg gjetter her) at selve slaktinga kun er et nødvendig onde for de fleste som driver med slikt. Jeg tviler på at det finnes spesielt mange husdyrbønder som sier at deres livskvalitet er avhengig av at de kan skyte bolter i griser og kutte over halsen deres. Vil tro at de færreste finner spesielt mye glede i akkurat den biten der man tar livet av dyret. Likevel er det mange jegere hvis den biten åpenbart er viktigst. Over 11000 meldte seg til ulvejakta i 2015. Det finnes egen FB-gruppe for dem som vil skyte ulv (husker ikke hvor mange medlemmer, men husker antallet sjokkerte meg, selv om det sikkert ikke burde ha gjort det). Hvilken annen grunn enn at man vil drepe har man for å skyte dyr man ikke kan spise? Hvilken annen grunn har man enn at man vil drepe for å skyte på tusenvis av tamme fugler, som er som å skyte fisk i tønne? Det kan sikkert pakkes inn i finere papir, men seriøst, drepinga er det viktigste. 
  • Hvor får man tak i sånn overvåkningskamera til å overvåke hundene mine? Hvordan funker det egentlig? Er det sånn greie å sette midt i rommet med 360 graders vinkel som da går rundt? Hvordan få det inn på dataen da? Må man ha noe utstyr? Jeg har kun mobilt bredbånd til iPad min. Er det en app? Jeg kan ingenting om dette nymotens data greier? Haha. Kan kun surfe på nett jeg. https://www.dyresjappa.no/pet-vision-live-overvakningskamera Noe sånt? Erfaringer med merke eller type eller modell? Gjerne billigst mulig?
  • Jeg kjenner ingen, jeg, men jeg vet om et par som har omplassert katter i hytt og gevær når ferietid kommer. Men jeg håper slik praksis det diskuteres her er unntaket heller enn regelen for de gruppene som er aktuelle. Merk at jeg overhodet ikke uttaler meg om hvor vanlig det er, eller ei, jeg uttaler meg basert på teori og på generell basis. 
   Jeg blåser helt ærlig i hva motivasjonen måtte være for å gjentatte ganger forkaste dyr som ikke lenger passer eierens hva det nå enn måtte være. En gang, helt greit, vi kan alle gå på en blemme, eller dyret kan mistrives med endret livssituasjon. To ganger, også ok, men tre ganger skaper et mønster, og da blir jeg skeptisk til om vedkommende har den respekten for individet som kreves for å eie et dyr. For ja, jeg mener at det er et krav alle som eiere dyr må innfri; å ha respekt for individet.  Det er vel mest basert på en forståelse av norsk. Jeg vet ikke hvordan jeg forstå dette annerledes, jeg:
   "§3 Dyr har egenverdi uavhengig av den nytteverdien de måtte ha for mennesker. "
   Mye juridisk språk er krøkkete, men akkurat her synes jeg det er nokså krystallklart. Om det finnes en annen måte å forstå det på, opplys meg gjerne. Nei, jeg mente ikkeno' om ikkeno' i det du refererte, jeg stilte tre spørsmål om avl. Men bortsett fra det, så driter jeg hva slags bruk bikkjene blir brukt til, dersom eieren bytter dem ut for egen vinnings skyld. Unntaket er hunder som gjør faktisk nytte for seg, blinde-, service- og tjenestehunder.  Ja, det er begrensa med plass, det er jo hele poenget. Er det fullt, så er det fullt, da dumper man ikke uinteressante bikkjer for å skaffe nye hver eneste gang en runder 10 år og blir pensjonist. Om du mener jeg er fordømmende som mener det, så lever jeg fint med det.  Nei, du nyanserte ikke med "ofte", du skrev at omplassering "blir sett på som umoralsk også". Jeg påpekte at det ikke alltid er tilfellet, og jeg mener å huske at flere var enig med meg (i tillegg til deg).  Og? Diskusjonen har utviklet seg. Ikke noe nytt, det.  Nei nei, jeg skrev at dersom det er et mønster, en gjentakende greie, hvor samme årsak går igjen, være seg ferieallergi, alderdom eller noe annet, så har man gjort valg jeg ikke liker på forhånd. Enkeltstående omplasseringer, nei, selvfølgelig ikke noen automatikk i det. Noen ganger, ja, men da innser man det forhåpentligvis selv, og at det er bakgrunnen for omplasseringen. Jeg har ingen som helst problemer med å se egenverdien i de aller fleste arter, jeg. Sliter litt med saksedyr, men det er mest fordi de klyper uten å at jeg ser dem på forhånd, småjæ**ene  Og ja, jeg klasker til fluer og mygg, dreper flått, og deler hjortelusfluer i to, så jeg er ikke så veldig hellig. Men jeg flytter på edderkopper, prater med dem, også. Prøver å unngå å tråkke på maur. Flytter stålormer ut av veien når de ligger midt i stien. Jeg har brukt nesten 8000,- på operasjon på en tamrotte, som dessverre likevel ikke klarte seg. Og operert flere hamstere og ørkiser. Som tillien, har jeg et skille ved dyr som er mitt ansvar, eller som jeg ved å møte dem på min vei, kan påvirke direkte. Ikke fordi de er verdt mer, men fordi det er dem jeg kan gjøre noe håndfast med. Det er jeg, og ingen andre, som er ansvarlig for deres velferd. Og det samme gjelder alle andre, de er de eneste som er ansvarlig for velferden til sine dyr. Så selv om jeg så gjerne skulle ønske at velferden var høyere hos griser, kuer og andre matdyr, og selv om jeg får dårlig samvittighet for det jeg kjøper og spiser, så er det til syvende og sist de som eier dyrene som er ansvarlig for hvordan de har det. Ikke du eller jeg, eller noen andre. Vi kan påvirke, informere og gi oss selv bedre samvittighet ved å kjøpe andre varer, men det er likevel ikke vår feil, vårt ansvar eller vår skyld at andre folks dyr ikke har det bra.   
 • Nylig opprettede emner