arivo.no

12 innlegg i emnet

Hei alle sammen :)
arivo.jpg.c6904a48657277063a0df371f83711
Vi er oppegående fortsatt og satser friskt på nytt. Nettbutikken måtte legges ned pga. sykdom og svangerskap men nå er permisjonstiden over, helsen er god og det er også ansatt en person for å hjelpe til. Jeg har nå laget håndlaget utstyr i 4år og kan levere alt fra halsbånd, leietau, løsbitt, svenskebitt, bringkobbel ++ i mange varianter, bredder, mønster og farger. Slitesterkt men samtidig lett nok så det passer for en chihuahua eller en grand danois. Bare fantasien setter grenser for hva jeg kan lage. Siden som jeg har brukt for å vise frem utstyret er fortsatt den samme:

http://www.facebook.com/arivo.no

Nå har jeg begynt å gjøre noen av produktene som er tilgjengelig i butikken min her hjemme i Egersund, også tilgjengelig for dere som ikke bor i nærhete. Foreløping ligger de på samme facebook side men etter hvert blir de også tilgjengelig i en nettbutikk. Det blir ikke det største utvalget i forskjellige produkter men vi satser på få men gode produkter. Nettbutikken åpner etter hvert og det legges fortløpende inne varer som vi har i butikken her i Egersund også. Enn så lenge finner dere de på facebook og bestillinger gjøres via siden der eller på mail til: arielle@arivo.no

Akkurat nå har vi fått inn vetbed, chuckit av diverse varianter, Dr. clauders godbiter i mange varianter, tannkjeks, tissepads til valper, diverse tygge snack og våtfór. Alt dette kommer å facebook inne en dag eller 2.

gevir ligger det ute en forhåndsbestilling på som vil være her om 1-2uker - første mann til mølla. Alle bestillinger motatt i kveld er sikret å få siden de sendes i morgen så da kan jeg få med til alle som vil ha. Bestiller inn en del ekstra også selvsagt :)

 

Det er en konkurranse gående å facebook! Når vi 4000liker innen julaftenen så får en heldig vinner en pakke med vetbed, gevir, treningsgodbiter fra dr. clauder, leker +++

9 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Så bra! Er ikke på facebook men likte nettbutikken skikkelig godt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
22 timer siden, simira skrev:

Så bra! Er ikke på facebook men likte nettbutikken skikkelig godt.

Så godt å høre at du likte nettbutikken :) Jeg oppdaterer her så fort nettbutikken er åpen igjen. Som sagt det blir ikke like stort utvalg men det blir kvalitetsvarer til en fornuftig pris. :) Måler er ikke å selge mest mulig og ta inn mest mulig av alt men å ha fornøyde kunder som får det de er ute etter. Regner med nettbutikken er oppe i neste uke en gang med det jeg kan tilby her og nå. Etter hvert som lagerrommet hjem hjemme tar mer og mer form så kommer det mer varer i takt med at jeg har plassen til det :) 

3 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Veldig fornøyd med det 4m lange båndet jeg kjøpte. Bikkja nyter også å ha litt lenger bånd på tur :D 

1 person liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vi har noen tilbud til black friday vi også og de kommer ut NÅ siden jeg er opptatt hele formiddagen i morgen. Kan bestilles på melding på facebook siden eller her på PM for de som ikke er på facebook.

3 stykk vetbed tepper for KUN 700,-
Normalpris 300,- per teppe str 80x100cm svart med grå poter

vetbed.jpg.620cde3cc87af5500a30c7c2d93e9

pakker på 500gram med dr. clauders treningsgodbiter
225,- for 1 pakke KUN 400,- for 2
Treningsgodbiter av 100% kjøtt i smakene lam, and, kylling eller okse. Disse er 500gram i en pose. I hver pose er det 5 mindre poser på 100gram hver så du slipper å åpne alt på en gang.

godbiter.jpg.ab7cd78535d5af82cb3289f3d29

8in1 minis 30kr KUN 20,-
Kylling&gulerot
Lam&tranebær
Kanin&urter
Biff&eple

8IN1.thumb.jpg.4b93f88419a47c7c6dc4e1188

Kong squeezz jels. Sprudlende farger, formet som dyr. De piper og har en unik sprett.
Medium - 59kr KUN 47,-
Large - 99kr KUN 79,-

jels.jpg.a27acc3d8701dac97706756b85e2c58

Kong airdog squeaker tennisball. Lager pipelyd og er skånsom mot hundens munn. 
XS - 39,- for en pakke med 3 baller KUN 31,-
S 49,- for en pakke med 3 baller KUN 39,-
M 59,- for en pakke med 3 baller KUN 47,-
L 59,- for en pakke med 2 baller KUN 47,-
XL 49,- for 1b ball KUN 39,-

tennisball.jpg.8013d91582021ffb7c407e161

Kong squeaker fotball, dumbbell, donut, bone. Tennisball materiale med pipelyd
Small 69,- KUN 55,-
Medium 89,- KUN 71,-
Large 99,- KUN 79,-

kong.jpg.773b6ee8c96da75030362325bec2f24

Bully Biskuit tannkjeks i 4kilo eller 10kilos esker
4kilo 400,- NÅ KUN 300,-
10kilo 750,- NÅ KUN 550,-

kjekt.png.e9e8a5084d3dc008bc04c7cfd26000

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Tilbudene gjelder så langt lageret rekker eller ut 27.11

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Gevirene kom i går og etter at alt er sendt og levert ut at det som var forhåndsbestilt så har jeg fortsatt litt igjen. Tar også i mot forhåndsbestillinger på det jeg er tom for. Men jeg har igjen litt original medium, dåhjort stripe, dåhjort small-medium-large. Det kommer hele tiden inn bestillinger så antallet minker fort :)

Mer chuckit kom også i går så det kommer etter hvert på facebook siden :D

2 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fristen for å sende pakker med posten er 16. desember så hvis noen vil ha noe før jul må de bestille nå :) Juletilbudene har vi enda. Gevir er det nesten tomt for men har igjen noen i original medium til 150kr og et par dåhjort small 190kr

Tar nå i mot forhåndsbestillinger på flere gevir i alle varianter og størrelser. Bestillinger kan gjørs på facebook for de som er der eller her på PM til meg :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har en haug med leietau og retrieverkobbel som er ferdig laget på lager som skal ut! I hovedsak er det retrieverkobbel men litt leietau også. 50% avslag så det vil si at de nå koster 150kr. Ved kjøp av 3 eller flere så får du alle til 100kr stykk! Har ikke mulighet til å legge ut bilder av alle variantene så det er første mann til mølla som sender meg melding. Kom med ønske om farger så tar jeg bilder av de som kan være aktuelle. Gjelder KUN ferdig lagde produkter :) 

1 person liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Tåler retrieverkoblene en stor hund? Har de refleks og sånn strammer? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
9 timer siden, Ozzy skrev:

Tåler retrieverkoblene en stor hund? Har de refleks og sånn strammer? 

De er veldig lette men utrolig sterke så de tåler en stor hund uten problemer samtidig som de ikke blir for tunge for små. De er flettet av flere tau og hvert tau tåler 250kg. En god del har refleks ja og alle har stopper så de ikke sklir opp :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Nye innlegg

  • Jeg har i mer enn 20 år fulgt med og tidvis deltatt i diskusjonen om ulv her til lands. Etter min mening belyser det som er fremført i dette innlegget en del av problematikken rundt innføring av ulv i Norge.
  • Haha. Hvor fjern går det an å bli.  Bråvåkna litt før klokka ringte 06 i dag og la merke til at Bizi ikke var i senga. Sjekka og hun lå ikke i sin egen seng heller. Ropte på henne og hun kom ikke. I et øyeblikks panikk rakk jeg å lure på om hun hadde blitt med inn da vi la oss i går eller om hun har vært ute hele natta. Så gikk det opp et lys og jeg kom på at jeg leverte henne faktisk helt selv til hundepasseren 1630 i går og at jeg ikke skal hente henne før i morgen.
  • Men det kan det ikke, og da er det den virkeligheten dere må forholde dere til. Ikke hvordan dere synes det skal og bør være.
  •   Ups liksom  Det minner meg om da jeg var lita og vi hoppet ut i snøhaugene som var brøytet ut fra gårdsplassen... man sank ganske godt nedi der, og man fikk litt dødsangst av og til når man sleit med å komme seg opp ja   Man må bare elske livet på landet! Kongen hadde vandret over jordet her i natt også - men han har vett på å holde seg unna hagen min i det minste  Ikke engang så ofte... Du trenger seriøst et kurs i hvordan ordne vask slik at man ikke trenger å bruke maskina hver dag  Men om man har bare 3 truser og 2 par sokker, så skjønner jeg jo at man må vaske litt ofte  Du vet at det går an å bruke en håndkle mer enn en gang? Og at man ikke må vaske treningstøy hver dag om man sørger for at det tørker godt etter bruk?   Men du tåler sikkert å gå med småskitne klær et par dager også  
  • Begge mine skulle vel egentlig vært tisper, men i Kumas kull var det kun hannhunder (og jeg ville ha hund NÅ!) og når det kom til hund to innså jeg etterhvert at studioleilighet kunne gjøre det litt mer komplisert når ene fikk løpetid, så da ble nr. to også hannhund. Neste blir tispe fordi jeg ønsker å drive oppdrett etterhvert, og det er jo vanskelig uten livmor som noen nevnte over her. Jeg synes de er greie. De får markert fra seg i starten og i slutten av tur, og skjønner at når vi går framover så går vi framover. da er vi ikke ekle hanner som slikker på tispetiss og markerer over alt.. stort sett. Om de ikke klarer å la vær så blir de dratt med videre. Shibaen får gå løs av og til, men de er stort sett i bånd hele tiden. Ikke fordi de er hannhunder, men fordi de mangler innkalling og stikker etter vilt. Ingen av de er særlig glad i andre hannbikkjer, dette er ikke uvanlig på disse rasene og man ser ofte det samme mellom tisper også. Løses fint med at vi ikke hilser på andre hanner på tur. Vi kan fint gå tur sammen med de bare vi dropper rumpesniffing. Kuma har vel markert inne to ganger i løpet av sine snart åtte år, begge gangene i dyrebutikk/hos veterinær hvor det allerede var markert av andre. Tanuki har aldri gjort det. Jeg er litt mer obs på de når vi er inne på fremmede steder, men går stort sett veldig fint
 • Nylig opprettede emner