Gå til innhold
Hundesonen.no

arivo.no

Recommended Posts

Hei alle sammen :)
arivo.jpg.c6904a48657277063a0df371f83711
Vi er oppegående fortsatt og satser friskt på nytt. Nettbutikken måtte legges ned pga. sykdom og svangerskap men nå er permisjonstiden over, helsen er god og det er også ansatt en person for å hjelpe til. Jeg har nå laget håndlaget utstyr i 4år og kan levere alt fra halsbånd, leietau, løsbitt, svenskebitt, bringkobbel ++ i mange varianter, bredder, mønster og farger. Slitesterkt men samtidig lett nok så det passer for en chihuahua eller en grand danois. Bare fantasien setter grenser for hva jeg kan lage. Siden som jeg har brukt for å vise frem utstyret er fortsatt den samme:

http://www.facebook.com/arivo.no

Nå har jeg begynt å gjøre noen av produktene som er tilgjengelig i butikken min her hjemme i Egersund, også tilgjengelig for dere som ikke bor i nærhete. Foreløping ligger de på samme facebook side men etter hvert blir de også tilgjengelig i en nettbutikk. Det blir ikke det største utvalget i forskjellige produkter men vi satser på få men gode produkter. Nettbutikken åpner etter hvert og det legges fortløpende inne varer som vi har i butikken her i Egersund også. Enn så lenge finner dere de på facebook og bestillinger gjøres via siden der eller på mail til: arielle@arivo.no

Akkurat nå har vi fått inn vetbed, chuckit av diverse varianter, Dr. clauders godbiter i mange varianter, tannkjeks, tissepads til valper, diverse tygge snack og våtfór. Alt dette kommer å facebook inne en dag eller 2.

gevir ligger det ute en forhåndsbestilling på som vil være her om 1-2uker - første mann til mølla. Alle bestillinger motatt i kveld er sikret å få siden de sendes i morgen så da kan jeg få med til alle som vil ha. Bestiller inn en del ekstra også selvsagt :)

 

Det er en konkurranse gående å facebook! Når vi 4000liker innen julaftenen så får en heldig vinner en pakke med vetbed, gevir, treningsgodbiter fra dr. clauder, leker +++

 • Like 8

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
22 timer siden, simira skrev:

Så bra! Er ikke på facebook men likte nettbutikken skikkelig godt.

Så godt å høre at du likte nettbutikken :) Jeg oppdaterer her så fort nettbutikken er åpen igjen. Som sagt det blir ikke like stort utvalg men det blir kvalitetsvarer til en fornuftig pris. :) Måler er ikke å selge mest mulig og ta inn mest mulig av alt men å ha fornøyde kunder som får det de er ute etter. Regner med nettbutikken er oppe i neste uke en gang med det jeg kan tilby her og nå. Etter hvert som lagerrommet hjem hjemme tar mer og mer form så kommer det mer varer i takt med at jeg har plassen til det :) 

 • Like 2

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vi har noen tilbud til black friday vi også og de kommer ut NÅ siden jeg er opptatt hele formiddagen i morgen. Kan bestilles på melding på facebook siden eller her på PM for de som ikke er på facebook.

3 stykk vetbed tepper for KUN 700,-
Normalpris 300,- per teppe str 80x100cm svart med grå poter

vetbed.jpg.620cde3cc87af5500a30c7c2d93e9

pakker på 500gram med dr. clauders treningsgodbiter
225,- for 1 pakke KUN 400,- for 2
Treningsgodbiter av 100% kjøtt i smakene lam, and, kylling eller okse. Disse er 500gram i en pose. I hver pose er det 5 mindre poser på 100gram hver så du slipper å åpne alt på en gang.

godbiter.jpg.ab7cd78535d5af82cb3289f3d29

8in1 minis 30kr KUN 20,-
Kylling&gulerot
Lam&tranebær
Kanin&urter
Biff&eple

8IN1.thumb.jpg.4b93f88419a47c7c6dc4e1188

Kong squeezz jels. Sprudlende farger, formet som dyr. De piper og har en unik sprett.
Medium - 59kr KUN 47,-
Large - 99kr KUN 79,-

jels.jpg.a27acc3d8701dac97706756b85e2c58

Kong airdog squeaker tennisball. Lager pipelyd og er skånsom mot hundens munn. 
XS - 39,- for en pakke med 3 baller KUN 31,-
S 49,- for en pakke med 3 baller KUN 39,-
M 59,- for en pakke med 3 baller KUN 47,-
L 59,- for en pakke med 2 baller KUN 47,-
XL 49,- for 1b ball KUN 39,-

tennisball.jpg.8013d91582021ffb7c407e161

Kong squeaker fotball, dumbbell, donut, bone. Tennisball materiale med pipelyd
Small 69,- KUN 55,-
Medium 89,- KUN 71,-
Large 99,- KUN 79,-

kong.jpg.773b6ee8c96da75030362325bec2f24

Bully Biskuit tannkjeks i 4kilo eller 10kilos esker
4kilo 400,- NÅ KUN 300,-
10kilo 750,- NÅ KUN 550,-

kjekt.png.e9e8a5084d3dc008bc04c7cfd26000

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Gevirene kom i går og etter at alt er sendt og levert ut at det som var forhåndsbestilt så har jeg fortsatt litt igjen. Tar også i mot forhåndsbestillinger på det jeg er tom for. Men jeg har igjen litt original medium, dåhjort stripe, dåhjort small-medium-large. Det kommer hele tiden inn bestillinger så antallet minker fort :)

Mer chuckit kom også i går så det kommer etter hvert på facebook siden :D

 • Like 2

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fristen for å sende pakker med posten er 16. desember så hvis noen vil ha noe før jul må de bestille nå :) Juletilbudene har vi enda. Gevir er det nesten tomt for men har igjen noen i original medium til 150kr og et par dåhjort small 190kr

Tar nå i mot forhåndsbestillinger på flere gevir i alle varianter og størrelser. Bestillinger kan gjørs på facebook for de som er der eller her på PM til meg :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har en haug med leietau og retrieverkobbel som er ferdig laget på lager som skal ut! I hovedsak er det retrieverkobbel men litt leietau også. 50% avslag så det vil si at de nå koster 150kr. Ved kjøp av 3 eller flere så får du alle til 100kr stykk! Har ikke mulighet til å legge ut bilder av alle variantene så det er første mann til mølla som sender meg melding. Kom med ønske om farger så tar jeg bilder av de som kan være aktuelle. Gjelder KUN ferdig lagde produkter :) 

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Tåler retrieverkoblene en stor hund? Har de refleks og sånn strammer? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
9 timer siden, Ozzy skrev:

Tåler retrieverkoblene en stor hund? Har de refleks og sånn strammer? 

De er veldig lette men utrolig sterke så de tåler en stor hund uten problemer samtidig som de ikke blir for tunge for små. De er flettet av flere tau og hvert tau tåler 250kg. En god del har refleks ja og alle har stopper så de ikke sklir opp :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Ikke uenig men som du sier ,da kommer vi inn på et annet tema, nemlig avl og hvorvidt man i det hele bør avle på hunder som trenger 'hjelp' for å slappe av..Jeg mener nei , da jeg mener at et individ som må ha 'kunstig' hjelp for å slappe av( hvis de øvrige forutsetninger er tilstede, vel og merke) ikke har det bra med seg selv men det er jo forsåvidt en helt annen diskusjon.  Problemet er, at hvis du eller jeg eller noen andre, 'bare' sier at det er greit å bruke time-out i bur, eller grind o.sv, uten å nærmest detaljforklare hva du mener, så kan du være rimelig sikker på at ikke helt få tenker som så: 'Aha, så det er en bra metode, da virker det sikkert enda bedre med 1 time time-out i bur, for da får Passopp tid til å tenke skikkelig over hvorfor han ble stengt inne i buret.'  Man kan dessverre ikke gå ut fra at alle folk forstår, bruker vett og forstand eller sunn fornuft. Det gjelder selvsagt ikke bare time-out, det gjelder en hel del 'enkle' råd eller bekreftelser.  Igjen, mange treningsmetoder passer bare for folk som faktisk vet hva de holder på med og forstår hvor viktig riktig timing er, ikke for 'Hvermansen' uten forkunnskap. 
  • Markering er det nok ikke, det er jo ofte mer sånn løfte på benet og pisse oppetter veggen eller møbler osv, for hannhunder iallefall. Og de markerer selvsagt ikke i søvne. Hadde nok fort vært litt mer mengde også. Ejakulere i søvne kan de jo absolutt, selv om det kanskje er mer normalt hos enda litt yngre hunder, spesielt ifht at litt mindre raser ofte er litt tidligere voksne/modne enn store raser ifht alder. Men individuelle forskjeller er det jo uansett og din kanskje er litt sent moden feks og befinner seg kanskje i ca siste pubertetsrunde nå, og det kan jo forklare en del ihvertfall. Om det kan være sæd rett og slett, eller sædveske. 

   Jeg tenker at om det er et lite uhell med urin så er det jo ikke nødvendigvis tegn på noe galt, hunder er vell ikke så forferdelig annerledes sånn rent kroppslig og mtp funksjoner her enn oss mennesker, vi kan drømme og være uheldig, og være uheldige i en hel rekke andre situasjoner, og her er det jo hverken mye eller ofte, at hunden "skjemmes" kommer antagelig mest på grunn av deres reaksjon, selv om dere evt ikke er sint på han så regner jeg med at dere som de fleste andre ikke blir overlykkelige om dere våkner til tiss i sengen, og det merker hundene og begynner å dempe, selv om de ikke nødvnedigvis aner hvorfor dere er sånn og selv om de ikke har noen forventninger til at dere skal ta ut dette humøret på hunden. 

   Men uansett, tror dere at noe kan være galt så ta en tur til vet. Det er jo ikke normalt i den forstand at hunder tisser på seg i søvne og å utelukke uvi eller andre ting er et bra sted å begynne. Da får dere bekreftet at hunden er frisk(evt ikke frisk) og hunden slipper å feks gå å plages med uvi lenger enn nødvendig. Spesielt kanskje om det er noe som oppstår plutselig på en såpass "gammel" hund, det kan jo tyde på en endring av noe slag. Selv om jeg ikke synes det høres direkte foruroliggende ut nødvendigvis. 
  • Og som nevnt i forrige innlegg (det ble redigert så det kom nok ikke med tidsnok) så er det mye "problemadferd", i våre øyne, som kan være fullstendig naturlig og ikke har noe med dårlig avl eller dårlig hund eller noe å gjøre. Pubertet feks er ganske utfordrende på de fleste pattedyr iallefall, og ting må håndteres underveis, for det er ingen selvfølge at man lander på bena på andre siden av slike perioder, om alt bare får flyte fritt mens det står på. Og for mange hunder som stresser lett så vil jo slikt som du skisserer kunne være skikkelig bensin på bålet. Løpe løs og børne rundt, alene eller med andre hunder. For andre er det kanskje mer frustrerende å måtte jobbe med seg selv i bånd eller vanskelig miljø, mens for andre igjen så er det det som hjelper. Ikke alle hunder kan gå løs eller leke med andre hunder. Fordi de er idioter/ufine, fordi det blir for stressende, eller pga stor jaktlyst etc. Men de fleste her lider jo ikke på noe vis med seg selv eller livet sitt, og med litt rettledning og rammer, alder og modenhet så lærer de jo å håndtere  seg selv på en god måte. Uten at de blir utsatt for noe graverende hverken på den ene eller andre måten, alt i alt, selv om de fleste av oss garantert aller helst bare skulle hatt fri flyt og godisspising hele dagen, uten krav, rammer eller begrensninger over hodet, om vi hadde hunder som fungerte på en god måte for både seg selv og omgivelsene under slike forutsetninger.  
  • Selvsagt, men motor er ofte ikke problemet, men hvor lett hunder stresser seg opp og hvor godt/dårlig de håndterer stresset. Uavhengig av driv eller motor. Det er ikke noe mindre vanlig på selskapshunder eller raser med mindre motor enn det er på mer høydriftige hunder og har ingenting med mosjon å gjøre. Det kan definitivt påvirkes i negativ retning av feil type mosjon/stimuli og i rett retning med rett type mosjon/stimuli, men avhengig av graden så er det ofte ikke nok å bare tilpasse slikt. De må ha hjelp til å lære seg av/på. Så kan man jo selvsagt diskutere hvor bra det er, hvor rett det er osv, men det blir jo mer en diskusjon om avl og noe de fleste vanlige hundeeiere ikke får gjort så mye med når alt kommer til alt. Ikke alt slikt er nødvendigvis heller synlig i valpekassa, og ikke alt er mulig å forutse ifht linjevalg, oppdrettervalg osv. 

   Timeout er jo en av de snille metodene og man gjør jo lite skade om man ikke er presis i timing osv. Det vil kanskje ta noe lengre tid for hunden å skjønne tegningen, men selv om man bommer fullstendig på når man slipper ut hunden hver eneste gang så vil den uansett før eller siden koble sammenhengen mellom jeg gjør denne adferden og jeg blir puttet i bur/bånd/holdt etc. Og i mellomtiden så lider jo ikke akkurat på noe sett og vis. Med mindre den blir stuet vekk i lange tider, men da er det ikke og har ingenting å gjøre med timeout, eller trening. Da stuer man vekk bikkja for egen del og det er det. Og det er det jo for all del mange som gjør og, men det er ingen grunn til å være i mot bruk av timeout. 
  • Er jeg den eneste som er fornøyd med postnord? Må være noe spesielt med dem som kjører her, de ringer når de er på vei med pakken, alltid hyggelige og greie, aldri forlatte pakker på trappa(uten at det hadde vært noe problem her da men),  er jeg ikke hjemme el.lignende ber jeg de bare levere pakken på nærbutikken, aldri noe problem det heller. Eneste minuset er at de kun kjører ut pakker en dag i uka.   Ang zooplus så bestiller jeg mye derfra, veldig fornøyd, og de gangene jeg har hatt kontakt med dem har de svart kjapt.
 • Nylig opprettede emner

×