Gå til innhold
Hundesonen.no

Problem: tekstene blir markert som lest v. innlogging


Recommended Posts

Hjelp!! Dette er utrolig irriterende. Innimellom ved innlogging, så blir ALT merket som lest (og nei, jeg får faktisk ikke til å lese absolutt alt, så dermed vet jeg jo at det er noe galt ;-)). MEN, etter det virker som om hvis noen skriver et nytt innlegg ETTER at jeg har logget meg på, så blir dette registrert som nytt... Og ja, jeg bruker firefox :wink:

Hva kan jeg gjøre. Er det noe som er "fullt" eller noe, hehe..

Eller prøver noen å fortelle meg at jeg ikke må sitte her inne eller noe?

=D>

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis det først skjedde nå, så kanskje det har noe med server problemer å gjøre eller noe???

Rart er det iaf (og ja, enormt irriterende ;-)), men vi overlever det sikkert. Håper bare at det er noe jeg selv kan gjøre for å få orden på det!

:wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

NEI, skjer idag også!!! Arg dette er utrolig irriterende. Har ikke oversikt over hva som er nytt eller ikke. Klart jeg kan bruke lengre tid, men når det først finnes en slik funksjon som skal "lette" hverdagen for oss tytesyke, så hadde det vært fint om det fungerte... buhuuu :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har krysset av for at jeg blir logget på automatisk.

Men om jeg er inne på hundesonen og går ut også kommer tilbake så er alle blåe..er det normalt?? Veldig irriterende.  :oops:

Flott at det ikke "bare" er oss juniorer her inne, men også andre som har vært her lengre.. man føler seg mindre "blond" av sånt ;-) :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

om topicer dere ikke har lest er markert som lest ( altså blå) kan dere også trykke oppdater ikonet på verktøylinjen helt øverst, over fleltet der man skriver inn adresser. da pleier det og fikse seg hos meg hvertfall :) om du ikke er logget inn er også alle feltene blå :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm høres rart ut. Men gidder ikke se på dette nå som vi er ved og flytte over til et nytt forum. Regner med det systemet er bedre der.

Hehe, ja, det skjønner jeg jo. Får si ifra hvis jeg sliter med det samme nå. Enda har jeg ikke merket noe iaf..

:D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Jeg er tispemennenske, og trives mye bedre med tisper enn hannhunder.  Men jeg oppfatter ofte hannhunder som mer kosete, og lojale.  De er ofte "dummere" enn tispene synes jeg.. Skal ha tispe denne gangen også. 
    • Jeg får ofte raskere bånd med hannhunder jeg omgås, men jeg har nok selv landet på at det er tisper jeg skal ha nå. Foretrekker å ha hund som ikke skal tøffe seg eller bli tøffet på av andre hunder (og min erfaring er at dette er svært mye mer utbredt blant hanner enn tisper, selv om det det å forvente uansett kjønn blant noen raser), og synes ikke det er stas med høy kjønnsdrift hele året og stresset det kan medføre heller. Men hanner er generelt noe friskere (på den måten at det er flere tisperelaterte plager enn hannhundrelaterte) og ikke variabel i forhold til egen syklus som noen tisper er. 
    • Hannhunder kan sikkert være fine dyr for noen, men det er dessverre ikke min personlige opplevelse, og den jeg har hatt ga ikke særlige gode erfaringer med kjønnet. Jeg foretrekker helst tisper, især siden man nå ønsker drive oppdrett. Syntes de er mer seriøse, ærlige og stabile oppå det igjen. For ikke å snakke om manglende snoppevask, markering og lettere for samkjønnsaggresjon For all del, jeg kjenner trivelige hannhunder, og en gang i fremtiden var planen å forhåpentligvis importere en trivelig og fin en. Men har skjønt at å planlegge hund skal jeg ikke gjøre, det går aldri som jeg vil   
    • Jeg eier en selveier leilighet i et sameie. Helt uproblematisk. Leste vedtektene før jeg bydde/kjøpte og snakket med megler om dyrehold også først.  vi er vel rundt en 70 enheter tror jeg totalt på 5 bygg. Og jeg vet det er minst 10 hunder som bor her fast pr.d.d + folk som passer hund med ujevne mellomrom. Og en hau med katter er det også. Eneste regelen vi har er at hunder ikke skal i heisen pga allergi, det går bra siden hvert bygg kun er 4 etasjer. Tror dog det er folk som bryter den regelen ganske ofte som bor høyere opp en meg i første. 😂  Relativt nytt bygg da, ferdigstilt i 13/14 og dermed veldig god lydisolering også. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...