Snøfrost

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,891
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  16

2 følgere

Om Snøfrost

 • Rang
  Vanedyr
 • Bursdag 01/01/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.snofrost.net

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Telemark
 • Hunderase
  Siberian Husky

Nylige profilbesøk

12,316 profilvisninger
 1. Jeg merker at flere av mine er slitne i hodet etter en dag på utstilling, som ofte innebærer minst 6-7 timer kjøring også (frem og tilbake). Men de er jo ikke slitne i kroppen og blir som regel enda mer galne dagen etter når hodet har hvilt litt og kroppen fortsatt er "ubrukt".
 2. Enig der altså, men det kan jo ha vært en avviker? Ikke at jeg har møtt noen Saarloos som virker som noe som helst annet enn hunder som helst vil flykte fra situasjonen de er i egentlig (møtt de kun på utstillinger).
 3. Selv om jeg er tilbøyelig til å være enig i at jakt kan ha vært triggeren her, så lurer jeg litt på hvorfor du er så skråsikker? Saarloos var en overraskende rase for meg, mest fordi det er så få av dem. Og uttalelsen fra lederen i NSHK er jeg helt enig i at i det minste er fremstilt uheldig.
 4. Enig i at dette må være en klar avlivningssak. Hadde ikke måtte vente på noen jurist for min del.
 5. Kjip sak: https://www.aftenposten.no/norge/i/dd5mvB/Trearing-alvorlig-skadet-etter-a-ha-blitt-bitt-av-hund-i-barnehage
 6. @Perfect Image jeg tror nok ikke dette er så uvanlig. Selv om jeg, som også er stamtavlenerd, hadde granska både hit og dit (ikke bare rett bakover) for alle mulige ting. Noe jeg sikker på du også gjør. Jeg har likevel møtt såpass mange som knapt nok vet hvem besteforeldra til hunden er, og noen så vidt hvem farens ganske kjente bror er osv, at illusjonen om at alle oppdrettere leser stamtavler har forsvunnet for lengst. Et eksempel fra en jeg snakket en del med (kullet er født for flere år siden) bruke en import hann på en import tispe = ikke så nært beslektet var jo tenkt. I dogweb ble det jo heller ikke sååå galt, for der står det jo bare 4 generasjoner. Når jeg analyserte stamtavlene i eget program og tok med 8 generasjoner (som jeg alltid gjør) så ble innavlsgraden på over 26%. Det er ganske mye! Det sagt så ble valpene helt alrighte de, og det er bare én av dem som har gått videre i avl i Norden (og en i importenes hjemland). Selv hadde jeg aldri avla så tett.
 7. Ønskeliste herfra. Jeg er veldig glad i mørk sjokolade, og sjokoladetrøfler. Men vet ikke helt hvordan trøfler tåler postgang (de smelter jo litt lettere enn en plate). Hjemmelaget julegodt/kaker er alltid velkomment og spennende å smake på andres tradisjoner og/eller matlagingskunster. Hundene er jo flere enn en her, men de kunne godt tenkt seg en sånn "gumminettingball" noe sånt som dette (i litt stor str, aner ikke prisen): Ellers ville de blitt kjempeglade for hjemmelaget godis spesielt av slaget som inneholder mye kjøtt (tørket lever f.eks.) . Når det gjelder ting med Siberian/husky motiv er jeg litt kresen, men skulle noen snuble over noen sokker med Siberians på f.eks. hadde jo det vært artig. Og jeg trenger alltid sånne mellomtjukke/tynne (ca som tennissokker i tykkelse) ullblandingssokker som kan brukes på jobb. Svart eller grå er best med tanke på jobb. Fryser gjerne litt på beina, og ull er digg
 8. feil tråd
 9. Valpene har rukket å bli 3,5 uke de. Når de var 3 uker gamle så de ca sånn ut: De har fått enda mer kontroll på beina nå, og glatt gulv er ikke store problemet lenger og til helgen får de antagelig sitt første besøk også. Bitte litt usikkert enda da de skal på hytta som riktignok er nærmere meg enn der de bor, men fortsatt et godt stykke unna. Det er en god del bilder av de i facebookalbumet til kullet (må ikke være på fb for å se)
 10. Hvor mange ca er meldt på så langt?
 11. @Vilje jeg liker ikke diagnosen, men at du deler bildene. Jeg har ikke sett så mange AD bilder selv, og synes det er veldig interessant å se noen med diagnose også
 12. Er ikke så lang batterilevetid på disse enda, men søte er de i lange baner
 13. ikke uventet svar fra den som skulle forsvare Capellens ender akkurat nei. Jeg bor jo rett i nærheten, men akkurat disse enden befinner seg litt utenfor der jeg normalt sett kjører. Bortsett fra når de slo seg ned på rv 36 ved Esso så klart, men akkurat da kjørte ikke jeg dit (heldigvis) for 100-vis av tamme stokkender midt i veien forstår jeg veldig godt at er irriterende.
 14. De fleste urhunder (som blant annet inkludrerer en del av spisshundene i gr. 5) har jo også jaktinstinkt så det holder fordi om de ikke er jakthunder. Men de har gjerne et bredt felt av byttedyr som er interessante riktignok. De er har jo noe jeg best kan beskrive som "uforedlet" jaktinstinkt.
 15. Gratulerer så mye @Pringlen synes hunden gjorde en fin figur i ringen Var moro å se alle de 3 norske representert, og litt ekstra artig at dunkeren ble short-listet. Jeg liker mange av rasene i gruppene som var i dag, men kan jo ikke så fryktelig mye om dem. Spesielt de franske i gr. 6 og 7 samt en del som for meg er helt nytt er jeg jo totalt blank på. @LØJ så bra at alt virker til å gå bra! Krysser fingrene for at også den siste prøven er negativ for teite ting. @SFX og @Raksha ikke noe moro å føle seg slik, enten det er en litt ukjent årsak, bivirkninger av medisiner eller hva det ellers måtte være. Får håpe dere begge finner en løsning på det hele snart. Så kjipt @Stine ikke noe artig når sånne planer går i vasken Blir artig å se SH resultatene fra WDS i morgen, spørs om det ikke blir litt snik-kikking på resultater mens jeg er på jobb (forutsatt at det ikke er veldig mye kunder såklart). Ellers er halsen litt teit i dag, hosta i natt og nå kjennes det ut som jeg har en "klump" i halsen. Jeg har ikke lyst til eller tid til en ny runde halsvondt Den får bare "skjerpe seg" og bli bra igjen uten ytterligere symptomer.