Gå til innhold
Hundesonen.no

Snøfrost

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,052
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  17

Snøfrost last won the day on 20. April

Snøfrost had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

7,671 Excellent

2 følgere

Om Snøfrost

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.snofrost.net

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Telemark
 • Hunderase
  Siberian Husky

Nylige profilbesøk

13,021 profilvisninger
 1. Akkurat nå APRIL

  Høres ut som Zoopermarked, mener de har brukt ca den teksten du nevnte også, og de har mye akvarier etc. Nå er snart all snøen borte her, og hundene kan være i hagen igjen (gjerdet er mao litt høyere enn 0-20 cm). Moro med ball i vårsøla Dette er 6 av hundene fra eldst til yngst: Gaia (hun røde), Freke (grå hann), Orca (svart hann), Såga (ulvegrå tispe), Stjerne (grå tispe) og Polaris (lysere grå valp)
 2. Oppdretter som er treig med å oppdatere eierinformasjon.

  Da ville jeg kontakten den personen det samarbeides med som holder til mer lokalt. Ikke sikkert det hjelper, men uansett bør vedkommende vite at den andre parten har surra med papirer her.
 3. Har du adoptivhund fra utlandet?

  Har ikke hatt noen hund med ukjent fortid, men jeg overtok en voksen hund for en del år siden. Det gikk helt fint det altså, men den brukte litt lengre tid på å finne ut at dette var hjemmet nå. Kanskje 1-2 mnd. Valper pleier jo å ta sånt på et par dager til en uke til sammenligning. Håper det går bra med hunden du skal adoptere. Jeg hører til de som er skeptiske til å importere hunder med noe ukjent opphav fra sør og øst Europa, men ønsker deg likevel lykke til og håper det hele blir vellykket for både deg og hunden.
 4. Luna har 100 000 følgere på Instagram

  angående smiling og demping. Mennesker smiler også dempende, vi smiler ikke utelukkende av glede.
 5. Interiør og oppussing

  dobbel
 6. Interiør og oppussing

 7. Trekkhundtråden

  Vi bruker den hovedsakelig på en grusvei som kan ligne på den på videoen din. Stort sett med 2 hunder foran. Akkurat nå har den så dårlige bremser foran (trenger service) at jeg nekter å bruke den, mens mann påstår han foretrekker den slik for å ikke stoppe for brått Fordeler i forhold til sykkel er lavt tyngdepunkt, lettere å komme seg av hvis hunden(e) plutselig skulle stikke ut på et jorde eller bråstanse. Man står rett opp i stedet for å sitte til dels fremover, noe som gjør at man kan få litt bedre oversikt lengre frem. Ulempen er vanskeligere/tyngre å hjelpe til ved å sparke kontra tråkke på noen pedaler. Litt uvant tenknikk i starten og jeg personlig foretrekker gjerne sykkelen (men jeg har syklet med trekkende hunder i over 20 år). Mannen foretrekker soleklart kickbiken.
 8. Skeidars reklamefilm - engelsk bulldog

  Det har jeg også tenkt i flere år nå. Og det er mer en EB som jeg synes faller innunder den paragrafen og slik sett kunne MT satt en stopper for avl på disse dyrene i Norge. Det er jo lov å eie dem, men ikke avle på dem. De HAR jo brukt denne loven til å hindre avl på ku-raser som belgisk blå så de er veldig klar over at den finnes.
 9. Kjole eller skjole?

  Jeg sier naturlig Kjærsti, den e'en blir mer æ enn e. Men ellers er jeg enig. Overhodet ikke med no skj- lyd i alle fall
 10. Akkurat nå APRIL

  @Elisabeth00 for en ekkel opplevelse! Bra det virker til å ha gått bra med hunden din tross alt. Kjedelig med hunder som ikke går sammen @Tricolor, det høres slitsomt ut når det er så ille at de ikke engang kan gå på tur sammen. Vi har en her som ikke passer helt inn i flokken som derfor lever litt adskilt fra de fleste andre (ikke alle), men vi går på turer med henne sammen med de andre uten at det er noe problem. Litt bust i starten, men så gir det seg. Hun kjøres ikke i spannet riktignok, men det er fordi hun ikke trives med den aktiviteten.
 11. Kjole eller skjole?

  Jeg får fnatt! og mannen sier skjøkken Ja, han får høre det HVER GANG. <nagging bitch> Har blitt flinkere da, for før sa han det alltid, nå bare innimellom.
 12. Polarhunder i andre land

  Det er også en annen faktor inni bildet, en stor andel av hundene i USA er fra det de kaller back yard breeders, og de har jo litt ymse av fokus. Stort sett er dette hunder som hverken egner seg til det ene eller det andre og i tillegg er de relativt ofte ikke registrert i AKC (men kanskje en annen organisasjon som ikke nødvendigvis er noe særlig anerkjent andre steder i verden). Så har man jo det faktum at de fleste er kastrerte, gjerne i ung alder. Og selv om de skulle være aldri så mye av selskapslinjer så blir de ofte heller ikke aktivisert som en gjennomsnittlig norsk polarhund (tenker ikke på de som trener til løp her, men familiehundene rundt om) og det kan jo også være årsak til at de ikke løper så langt? Men jeg hører da også om "ups huskyen min drepte alle hønene til naboen" osv, seinest tidligere i uka var det en som fikke alle egne høner drept av egen siberian som kom seg på feil sted til feil tid. Disse er riktignok i Europa, men flere av dem er direkteimorter fra USA. Av seriøst oppdrettede siberians så har vi samme linjer i USA og Skandinavia, men litt ulik fordeling i hvilke linjer som er mest utbredt er det nok.
 13. Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Denne personen har produsert de blandingene i noen år nå Ser de jevnlig til omplassering også...
 14. Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Helt klart doodle schoodle toodle oppdretter man skulle vært. Sånne fantastiske hunder da gitt, og til langt lavere utgifter for oppdretter også i og med at her kan jo ingen følge med på helse osv så man kan jo bare si at alt er super perfekt! Tispene koster jo 50% mer enn en siberian, og det med 1000 kr tilbake til kjøper ved helsetesting, og 6000 ved testikkelmangel og x antall 1000 ved andre feil og mangler som skulle dukke opp. Bare teite greier å avle på rasehunder
 15. Skeidars reklamefilm - engelsk bulldog

  Katta Finn bruker er forøvig også et helseproblem uten like. De bruker jo scottish fold Kan lese litt om problemene her: http://www.bbc.com/news/uk-scotland-39717634 og sel heterozygote fold'er med normale ører får mer leddproblemer enn katter uten denne mutasjonen overhodet.
×