Gå til innhold
Hundesonen.no

Snøfrost

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,148
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  18

Snøfrost last won the day on 24. Juni

Snøfrost had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

7,794 Excellent

2 følgere

Om Snøfrost

 • Rang
  Avhengig
 • Bursdag 01/01/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.snofrost.net

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Telemark
 • Hunderase
  Siberian Husky

Nylige profilbesøk

13,502 profilvisninger
 1. Gratulerer så mye! Godt å vite at hunder med hans kvaliteter kan bli avlskåret
 2. X og Y navn 🐶😊

  Jeg synes Yum Yum kunne passet inn, det kan jo være et utrop det også, evt Yummy!
 3. Dogs4All 2018

  Hundene fikk veldig gode resultater fra D4A i år Snøfrost Tindrende Polaris, 12 mnd og i juniorklasse Fredag: Exc, CK, beste juniortispe, 4. beste tispe og res-CERT. Nordisk Juniorvinner-18 (av 5 junior tisper) Lørdag: Exc, CK, beste juniortispe og res-CERT. Norsk Juniorvinner-18 (av 8 junior tisper) "Denali" Hightower's A Dream Comes True, 9,5 år veteranklasse f fredag: Exc og 2. beste veterantispe lørdag: Exc og 1. veterantispe (av 2, den andre er 1,5 yngre enn Denali) og Norsk Veteranvinner-18 Snøfrost Skimrende Stjernelys, 3,5 år i åpenklasse fredag: Very Good, 3. beste åpenklasse tispe (av 4) lørdag: Exc, CK, 2. beste åpenklasse tispe (av 5).
 4. Mål 2019

  Mål 2019: Hvis Freke blir i bedre kondisjon så skal jeg forsøke og få det siste VDH Certet til ham, hvis ikke blir det sikkert en runde eller to som veteran. Han skal også øyelyses for siste gang (over 7 år er anbefalingen, jeg venter til over 8 år med mine for siste runde). Denali skal jeg stille mer som veteran og kanskje bli DK og DE vet.CH? Stjerne og Polaris skal stilles i DE, DK og SE og kanskje noe mer hvis tid og penger tillater i jakt på cert og CACIB Dalbris og Beringia skal jakte på 2 hhv 1 norsk Cert hver så får vi se hva det ellers blir til av utstillinger for dem, og de skal helsesjekkes (øyne og hofter) Huldra skal stilles litt, og se om vi finner en dommer eller flere som verdsetter hennes gode sider. Hun har bare blitt stilt 2 ganger etter hun ble 9 mnd, og nå er hun 2 år. Hun skal også helsesjekkes (øyne og hofter) Orca skal kanskje få ennå et forsøk på stor-Certet, vi får se Gaia skal fortsette å være hjemmeveteran, Naisha skal fortsette å være hobbyhund. Fjellbris og Såga skal få gjøre mer av det de liker best, trekke, gå på tur og få kos. Det skal selvsagt alle de andre også, men disse har jeg ingen konkrete planer med utover det. Qannik (Aldebaran) skal bli bra nok i beinet til utstilling og mer trekk. Han bor ikke hos oss, men vi skal prøve å ha ham her litt mer siden vi eier halvparten. Hvis jobben ikke kommer i veien skal vi prøve oss på et løp eller 2, forhåpentligvis et eller to som også kan være meritterende om hundene gjør det godt nok men fokuset er på gjennomføring og læring.
 5. «Bruk-og-kast»-mentalitet

  Jeg synes også det er mye omplasseringer av hunder, kanskje mer hos noen typer hunder enn andre (mangler ikke på omplasseringer av SH og AH). Noen ganger det nok som du sier at eier har byttet ambisjoner/hunden ikke holder mål. Men for min rases vedkommende (og blandingsrasen AH) er det ofte at folk har tatt seg "vann over hodet" og at hunden kanskje ikke var så enkel å ha likevel. De har jo blitt veldig populære etter diverse TV-serier, både fiksjon og dokumentar sorten. Det har aldri vært få slike hunder her i landet, men registreringstallene til Siberian har gjort noen byks oppover de siste årene. Koble dette med en del oppdrettere som selv enten er ferske med rasen eller som ser på de som mulighet til litt inntjening (siden de er relativt lettsolgte) så har man jo oppskriften på en omplasseringshund i mange tilfeller, dessverre. Nå er det flere som har slitt med å få solgt sine valper i år - så man kan jo håpe det demmer opp for "avlsiveren" hos enkelte som ikke har konkrete planer for valpene selv (som i beholde minst 1). Jeg har selv omplassert 2, de to passet overhodet ikke inn i flokken her. Ene angrep min andre hann og kunne ikke engang gå på tur/i spann sammen. Den andre var dårlig på hundespråk og havnet i konflikt med de fleste av hundene her. Begge lever flotte liv nå hos noen som ikke har en flokk selv (ene har kun han, andre har 2 hunder). Men det sitter langt inne for oss å omplassere noe. Dermed forstår jeg heller ikke "omplasseringsiveren" visse eiere oppviser. Kanskje det er jeg som er gammeldags?
 6. Krokhaug 's Wilhelmina 'Ariel' - cavalier

  Så artig. Gratulerer med ny tittel og lykke til i Finland!
 7. Valpegjengen 2019

  Ikke lett dette her... Det er godt mulig at hannen er fungerer som bare det neste år også så klart. Per i dag er han i alle fall en sunn, frisk og sprek herre. Men han er over 9 år gammel så ting KAN jo skje fort...
 8. Valg av trekksele

  De fleste av mine er fra seleverkstedet. Godt fornøyd med de. Har også noen fra Björkis. Ok men ikke like holdbare som seleverkstedet. Manmat har jeg en fra. Grei den også. Så har jeg en fra top dog men den har jeg ikke fått testet så mye ennå.
 9. Valpegjengen 2019

  Takk Det svaret har jeg først når hannen eventuelt er tappet
 10. Valpegjengen 2019

  Ja, det er det jeg håper på. Men vet ikke om eier av hannen til kull 2 er villig. Og hva gjør man da?
 11. Valpegjengen 2019

  Håper litt på en hjemmesnekra valp i 2019, men har pr i dag ikke bestemt meg for hvilken kombinasjon. Det er 2 som begge haster litt med hvis jeg skal få gjort det jeg ønsker, men ønsker ikke 2 kull (dilemma!). Kull 1 er med 2 egne hunder og her er det tispens alder oppover som er den begrensende faktor, hun bør rett og slett snart ha sitt første/eneste kull hvis hun skal brukes. Det går å vente et år til, men det er maks. (Hun vil være ca 4 på det tidspunktet valpene blir født om hun pares til våren). Kull 2 er tispa ung og jeg kunne tenke meg et år mer på baken for henne (hun er 2), mens hannen er 9 så her er han den begrensende faktoren. Har hørt om eier av hannen er villig til å fryse noe, men vi får se... Så hva gjør man? kull 1, 2 eller ingen? (Begge er uaktuelt).
 12. Andre regler i Danmark?

  Kan stille i CH klassen hvis den er champion, og i enkelte land (ikke DK) kan man bli det før fylte 2 år.
 13. Hjelp til Utstilling

  Jeg trodde de i utgangspunktet ikke skulle dele ut nasjonale cert i det hele tatt på nordiske utstillinger? Og det nordiske championatet som tidligere ble infridd ved av at man CH i 3 nordiske land skal vel utfases, men i en overgangsperiode kan man bli Nord UCH etter både gammel og ny modell.
 14. Dogs4All 2018

  Jeg stiller fredag og lørdag. Hundene er ikke helt enig i det, i alle fall ikke junioren for hun har bestemt seg for å røyte! Dårlig timing ...
 15. Akkurat nå - november

  God morgen november Håper måneden blir en fin en for alle.
×