Snøfrost

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,814
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  16

2 følgere

Om Snøfrost

 • Rang
  Vanedyr
 • Bursdag 01/01/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.snofrost.net

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Telemark
 • Hunderase
  Siberian Husky

Nylige profilbesøk

12,161 profilvisninger
 1. Hundeklubbpolitikk er så artig noen ganger. Man får jo såååå lyst til å fortsette å bidra til evig tid
 2. Stort sett så gjør de vel det kanskje... så lenge de ikke er av silikon? (vet denne ikke var)
 3. Røyking er nå også bevist helseskadelig for hunder, uten at de blir utsatt for passiv røyking
 4. Gratulerer med jobb @Kangerlussuaq ! Jeg har vært på jobb i dag, er nå trøtt, sulten og kald. Men burde lese til eksamen. Dårlig kombinasjon av ting! Men middag er ferdig om noen minutter så da blir jeg i alle fall mett om ikke så lenge + at jeg jobber med varmen. Kanskje jeg våkner litt også etterhvert?
 5. Sånn får mine sitt første måltid med kjøtt. Du kokkelerte tydeligvis mer
 6. veldig lite antagelig. Jeg gir mine bare en smak i starten. Type et sted mellom en ert og en drue i størrelse på "kjøttkladden"
 7. Gratulerer med valpene!
 8. Da er det 3 timer siden jeg stod opp, og ca 1 time til toget er i Oslo. Gruppearbeid på studiet i dag, og obligatorisk i morgen, så jeg kommer ikke hjem igjen før ca kl 19 i morgen. Gleder meg villt til å slippe denne pendlinga! Det er både dyrt, upraktisk, langtekkelig og jeg savner å komme hjem til egen seng. Det sagt så er jeg veldig glad for at jeg får overnatte hos min venninne i Drammen så jeg ikke må ta like lang pendlevei hver dag. Om et års tid vil min hverdags-verden være helt annerledes. Rart å tenke på, men gleder meg!
 9. De er vel heller håpløse som trekkhunder om man skal lenger enn noen få km. Kjenner en i Finland som kjører med sine sammen med en tradisjonell trekkhundrase. Saarloosen er heit i starten og mener "jobben er gjort" relativt raskt Ellers er jeg enig i dine betrakninger om Saarloos. En ganske "ubrukelig" hund da de ofte er så miljøpåvirket og nervøse. Har per dags dato ikke møtt en som virkelig har sett ut til å trives på en utstilling, eller ved å hilses på av fremmede, selv om jeg vet det skal eksistere noen slike individer. Jeg har ikke møtt voldsomt mange, men kanskje rundt 20?
 10. Det høres potensielt teit ut... Forøvrig skal jeg straks (venter på bilder) hjelpe til med omplassering av en svart/hvit blåøyd tispe (eneste med de fargene og det kjønnet fra mitt oppdrett), men hun er kastrert da Og hvis dette er en sånn person som jeg tror det kan være så er det uansett uakutelt!
 11. Nope. Hilsen 40 og ferdig med bachelor til juni. Cand.mag. graden var jeg ferdig med i 2001, og PPU tok jeg i 2005/06. Jobb fikk jeg ikke, dermed ny bachelor Gleder meg! Drektighet bekreftet http://snofrost.blogspot.no/2017/09/lucidakullet-er-pa-vei-drektighet.html
 12. For meg er det noe spesielt vakkert med alle de renrasede polarhundene, men øverst troner Siberian Husky. Det er riktignok ikke derfor jeg har rasen, men en bonus er det helt klart. Generelt er jeg glad i utseendet til de fleste spisshunder, og jeg kan se en slående vakker hund i en hvilken som helst normalkonstruert rase. Men som helhet synes jeg rasen Siberian Husky er den vakreste. Kanskje med Samojeden på 2. plass, men ikke helt enig med megselv der.
 13. Særbo har jeg oppfattet hvor man først og fremst er i langvarige faste forhold, men har alt annet rundt separert. Bolig, bil, økonomi osv. Første gang jeg kom over begrepet var det snakk om folk som var gift som hadde hadde valgt denne løsningen som ble omtalt. For som @2ne sier så er det jo mange som er i faste forhold med mennesker de ikke bor sammen med. Det er jo blant annet helt normalt i starten av et forhold. Jeg vil jo likevel ikke si at de som ikke umiddelbart flytter sammen har et "særbo" forhold. Personlig kunne jeg ikke tenkt meg det. Noe av det jeg liker med mannen er jo partnerskapet, samarbeidet, arbeidsfordelingen og den felles støtten og drahjelpen man har av hverandre på alle områder. Fra noe så banalt som å fôre hundene til husarbeid og økonomi. Jeg er likevel temmelig selvstendig, men har ikke noe imot "gi og ta" modellen som vårt forhold bygger på. Jeg er veldig glad i å ha ham i nærheten, men det betyr ikke at jeg ikke er selvstendig. Det skal også sies at jeg tror det er viktig for alle forhold som skal vare lenge at man står på nogelunde samme sted og ønsker nogenlunde det samme av forholdet.
 14. Siden dette ble skrevet har jeg fått meg en hund utenfra. Han var ikke direkte planlagt, men hadde sikla på kombinasjonen og når han ble tilgjengelig som 8 mnd gammel og en ville deleie ham, og ha ham boede hos seg så ble det en da Stjerne er forhåpentligvis drektig, og Såga skal vi gjøre et nytt forsøk med neste gang hun løper er planen. Beringia skal helsesjekkes før noe mer bestemmes, og hun skal ikke ha kull NÅ.
 15. Hvis TS her skulle vise seg å være en person som ikke er reell, så vil alikevel tråden ha en funksjon. For det er mange huskyeiere der ute som har innstillinger som "bare å trene så kan den være løs", eller "hunden min er oppvokst med smådyr så det går sikkert bra", eller "obs jeg visste ikke hunden ville løpe etter sau/rein/rådyr/hjort/gjess/høns etc" Ikke bare finnes disse individene, de blir oppriktig sure på oss som har hatt rasen noen år (24 for min del) når vi sier at det kanskje ikke er det smarteste å stole blindt på den hunden uten bånd når den blir litt eldre (det er jo ofte valper som kommer på innkalling og ikke løper etter diverse, sånne valper er helt normalt). Dessverre vil noen av hundene til disse menneskene ende opp med å drepe en sau, en hønseflokk, eller kaninen til naboen, og det er IKKE BRA! Egne hunder har heldigvis ikke tatt så mye. Noen fugler, smågnagere (men mus. lemmen og jordrotter tenker jeg ikke så mye over) og dessverre også en katt. Katten gikk inn i hundegården (heldigvis en villkatt/ueid katt når det først skulle skje).