Gå til innhold
Hundesonen.no

Mumle Mu

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,160
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  8

Mumle Mu last won the day on 27. September

Mumle Mu had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

2,388 Excellent

2 følgere

Om Mumle Mu

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Borzoi
 1. Azawakh

  Fin! Fra Ludde?
 2. Robuste og nervesterke raser

  Borzoi, faktisk.
 3. Magekatarr blir ekstra gøy!
 4. Kjøpe hund på Finn.no

  Finn er vel ikke verre enn andre steder - det er forarbeidet til den som kjøper som avgjør uansett. Ræl får man tak i overalt, selv på NKK sin kjopehund.no annonseres det valper som ikke følger klubbenes anbefalinger.
 5. Dalmatiner, toller, hva skal jeg velge?

  En god dalmatiner er fantastisk! Når det kommer til aktivitetsnivå, så har jeg erfart at det er ganske individuelle forskjeller. På generelt grunnlag, krever de mer enn mye annet, men det finnes også noen skikkelig sofapoteter. Hannen jeg hadde trengte minst to timer løsløping i skogen om dagen om han ikke skulle demontere leiligheten, mens tispa jeg hadde en liten periode, fint kunne nøyd seg med noen korte tisseturer så lenge hun fikk kos, liksom...
 6. Jaktinstinkt beagle i Danmark

  Så du vil ha en hund som ikke er rasetypisk? ...og folk lurer på hvorfor raser blir ødelagt...
 7. Fordel med blandingshund - og ulv?!

  Et godt eksempel på at man ikke trenger kunne spesielt mye om hund selv om man har hund leeenge..
 8. Jente (9) skambitt av rottweiler

  Er jo ikke fryktelig rart når det er så mye skrotavel som det er på rasen... Hvor stor prosentandel av de registrerte kullene (de finnes jo bøttevis av ureg også) har klubbens avelskriterier i boks, liksom?
 9. Built For Speed`s første kull!

  De er helt vannvittig søte, i kveld har vi hatt en liten grinestund her hjemme, siden vi ikke kan beholde alle... Litt usikker på om oppdrett er noe for oss #horders
 10. Built For Speed`s første kull!

  Unnskyld!! Skylder på dårlig internett... Får ikke lagt ut bilder her, men kan prøve å linke til fb! Vælps! <3
 11. Built For Speed`s første kull!

  1 juli ble de faktisk født! 5 jenter og 4 gutter Vi trodde ikke de skulle komme før om et par dager, for det var ingen tegn på at en fødsel var nært forestående. Ingen endringer i temp, og 15 minutter før den første kom, så lekte hun ute i hagen, koste litt i sofaen før hun, som vanlig, forsvant inn på et soverom. Der hørte jeg et lite klynk, og vipps, så gikk vannet. Fikk geleidet henne til valpekassen, og før hun fikk lagt seg, så var førstemann ute. Resten kom som perler på en snor, eller, tre av de krabbet faktisk ut selv... En creme gutt, mest rødt, og noen farger vi ikke helt vet hva er enda De er så fantastisk fine, og Danara er verdens beste mor <3 Vi har nok noen ledige Danara er etter amerikanske og rusisske jaktlinjer, men har uheldigvis null interesse for plastfiller, så lc har det blitt dårlig med. Tony sin stamtavle er gammel, faren hans er født i 1988, og selv om dette var rundt borzoiens "topp" i USA, så var den ikke like delt som den kanskje oppleves nå. Jeg håper jeg får noe lc-hunder ut av dette, det bør de så absolutt ha fysikken til. Så får vi bare håpe lysta på plast er tilstede, et par av sønnene hans fra forrige kull har prøvd lc, og syntes det var riktig så kult Jeg håper vel denne kombinasjonen gir oss hunder som kan gjøre det bra både på felt og på utstilling:)
 12. Må lage en kull-tråd . Vi venter valper (hvert øyeblikk, faktisk! Så da kan man lage kulltråd så lenge) etter vår amerikanske import N UCH Valeska Ambigous Smile, "Danara" og INT NORD UCH NJV-11 NV-16 Tzartaig Cool Victory, "Tony" (for de som er interessert i borzoihistorie, så er denne stamtavlen en godbit!). Vi forventer en hel haug sunne valper i alle regnbuens farger, med et mer klassisk utseende enn det man kanskje ser i ringen dag. Danara er DM fri etter foreldre, har normalt stoffskifte og hjerte u.a
 13. Når raser deles i show og bruksavl

  Kommer bare til å bli mer delt fremover. Folk har ikke tid til hunder med drifter lengre, er så greit når det holder å lufte de 15 minutter i løpet av dagen. Showhundene blir likere og likere. Høyere, lengre i ryggen, mer pels og flashy sidebevegelser som ikke er godt for noe. Stadig vekk får man kritikk for godt muskulerte hunder (eller "godt muskulert" på hunder ribbet for muskler), og dette passer jo mange rikitg så bra, da de jo kun har de 15 minuttene daglig til hund disponibelt. Men prestere når det gjelder skal de. Haff.
 14. Schäferhund kalles for ulv av ulveekspert

  At det finnes noen hybrider hist og her er ikke veldig utenkelig, da..
 15. Dekker Agria fjerning av jursvulst?

  Har fått dekket fjerning av flere jursvulster på samme hund hos Agria uten problemer. Er hun operert for noe tidligere, så du vet hvordan hun responderer på div. smertestillende? Myndekrek er jo ikke som de andre barna, hadde en helt forferdelig post-op med Stina en gang, hvor hun ikke responderte at all på opiatene hun fikk, var et rent smertehelvette for henne til vi kunne gi metacam..
×