Gå til innhold
Hundesonen.no

Mumle Mu

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,152
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  7

Mumle Mu last won the day on 15. August

Mumle Mu had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

2,348 Excellent

2 følgere

Om Mumle Mu

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Borzoi
 1. Built For Speed`s første kull!

  De er helt vannvittig søte, i kveld har vi hatt en liten grinestund her hjemme, siden vi ikke kan beholde alle... Litt usikker på om oppdrett er noe for oss #horders
 2. Built For Speed`s første kull!

  Unnskyld!! Skylder på dårlig internett... Får ikke lagt ut bilder her, men kan prøve å linke til fb! Vælps! <3
 3. Built For Speed`s første kull!

  1 juli ble de faktisk født! 5 jenter og 4 gutter Vi trodde ikke de skulle komme før om et par dager, for det var ingen tegn på at en fødsel var nært forestående. Ingen endringer i temp, og 15 minutter før den første kom, så lekte hun ute i hagen, koste litt i sofaen før hun, som vanlig, forsvant inn på et soverom. Der hørte jeg et lite klynk, og vipps, så gikk vannet. Fikk geleidet henne til valpekassen, og før hun fikk lagt seg, så var førstemann ute. Resten kom som perler på en snor, eller, tre av de krabbet faktisk ut selv... En creme gutt, mest rødt, og noen farger vi ikke helt vet hva er enda De er så fantastisk fine, og Danara er verdens beste mor <3 Vi har nok noen ledige Danara er etter amerikanske og rusisske jaktlinjer, men har uheldigvis null interesse for plastfiller, så lc har det blitt dårlig med. Tony sin stamtavle er gammel, faren hans er født i 1988, og selv om dette var rundt borzoiens "topp" i USA, så var den ikke like delt som den kanskje oppleves nå. Jeg håper jeg får noe lc-hunder ut av dette, det bør de så absolutt ha fysikken til. Så får vi bare håpe lysta på plast er tilstede, et par av sønnene hans fra forrige kull har prøvd lc, og syntes det var riktig så kult Jeg håper vel denne kombinasjonen gir oss hunder som kan gjøre det bra både på felt og på utstilling:)
 4. Må lage en kull-tråd . Vi venter valper (hvert øyeblikk, faktisk! Så da kan man lage kulltråd så lenge) etter vår amerikanske import N UCH Valeska Ambigous Smile, "Danara" og INT NORD UCH NJV-11 NV-16 Tzartaig Cool Victory, "Tony" (for de som er interessert i borzoihistorie, så er denne stamtavlen en godbit!). Vi forventer en hel haug sunne valper i alle regnbuens farger, med et mer klassisk utseende enn det man kanskje ser i ringen dag. Danara er DM fri etter foreldre, har normalt stoffskifte og hjerte u.a
 5. Når raser deles i show og bruksavl

  Kommer bare til å bli mer delt fremover. Folk har ikke tid til hunder med drifter lengre, er så greit når det holder å lufte de 15 minutter i løpet av dagen. Showhundene blir likere og likere. Høyere, lengre i ryggen, mer pels og flashy sidebevegelser som ikke er godt for noe. Stadig vekk får man kritikk for godt muskulerte hunder (eller "godt muskulert" på hunder ribbet for muskler), og dette passer jo mange rikitg så bra, da de jo kun har de 15 minuttene daglig til hund disponibelt. Men prestere når det gjelder skal de. Haff.
 6. Schäferhund kalles for ulv av ulveekspert

  At det finnes noen hybrider hist og her er ikke veldig utenkelig, da..
 7. Dekker Agria fjerning av jursvulst?

  Har fått dekket fjerning av flere jursvulster på samme hund hos Agria uten problemer. Er hun operert for noe tidligere, så du vet hvordan hun responderer på div. smertestillende? Myndekrek er jo ikke som de andre barna, hadde en helt forferdelig post-op med Stina en gang, hvor hun ikke responderte at all på opiatene hun fikk, var et rent smertehelvette for henne til vi kunne gi metacam..
 8. https://www.hooks.no/hund/kobbel-halsband/hundehalsband-og-kobbel/hundekobbel/kobbel-expander-showmaster Dette er for kort for noen her, men jeg er veldig fornøyd med dette. Veldig greit å slippe brannsår i lanken når man skal gjøre et forsøk på å stoppe svineriet. Billig er det også
 9. Ulv og hund

  Merker veldig godt på mine når det er ulv i nærheten. En følger spor, de to andre får litt mindre radius.
 10. Skygget sobel er en klar favoritt på borzoi (og collie). Har ikke så mange andre preferanser på farge lengre, det viktigste er svart pigmentering, i grunn. Rosa pigment i fjes og glassøyne hæler jeg ikke.
 11. Hvor ofte har du flytta?

  33 år, flytta litt over 20 ganger, stort sett rundt i Elverum Mamma trivdes (eller trives, hun er stadig på flyttefot) noe sted. Enten er det for langt til naboen, for kort, de er for hyggelige, for kjipe etc, og dessuten er gresset grønnere på andre sida Flytta litt rundt i Oslo som student også, så mamma skal ikke ha skylda for all nomadevirksomheten.
 12. Salo, Stina og Dita

  Vi hadde ei lita prikkefrøken på prøve i fjor, men det ble for nært. Om noen år, kanskje!
 13. Salo, Stina og Dita

  Ikke orka lese denne tråden etter at Salo og Stina ble borte før nå. Savnet er like stort, men takknemligheten for å ha hatt de i livet større. Siden sist, har både Danara og Dita blitt sjampinjonger, Juba mangler et lite cert. Både Dita og Danara synes lc er gøy, men mest hundene og folka, ikke nødvendigvis løpinga Juba har tatt et cert i Norge og Danmark, men fikk hele sesongen i fjor satt på vent, da han fant ut at supraspinatus tendiopati var fint å skaffe seg i begge skuldere. Etter hvile fra starten av juni, ble han omsider friskmeldt i starten av januar, så nå satser vi frisk mot EM i lc på "hjemmebane" i Danmark til sommeren. Danara skal modne litt mer, men det blir nok en del utstillinger i utlendigheten fremover. Dita har vi helt andre planer for N uch Valeska Ambigous Smile, aka Danara under
 14. Veldig enkelt å være verdensmester! Hunder er dyr, de tenker sjøl og shit happens, rett og slett. Jeg anser meg selv som relativt sterk, og har en hund på 33 kg. Like forbanna klarte hunden, i kobbel, rive meg ned, og ta en kanin som spratt fram fra en busk. Det hele var over på noen sekunder. Jeg har hunder med sykt mye drifter, og tar de forhåndsregler man kan ta. Alikevel kan ting skje. Sånn er det med levende vesner.
 15. Valpegjengen 2018

  En? To? Mange?
×