Gå til innhold
Hundesonen.no

Mumle Mu

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,147
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  4

Mumle Mu last won the day on 13. April 2015

Mumle Mu had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

2,314 Excellent

2 følgere

Om Mumle Mu

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Borzoi
 1. Schäferhund kalles for ulv av ulveekspert

  At det finnes noen hybrider hist og her er ikke veldig utenkelig, da..
 2. Dekker Agria fjerning av jursvulst?

  Har fått dekket fjerning av flere jursvulster på samme hund hos Agria uten problemer. Er hun operert for noe tidligere, så du vet hvordan hun responderer på div. smertestillende? Myndekrek er jo ikke som de andre barna, hadde en helt forferdelig post-op med Stina en gang, hvor hun ikke responderte at all på opiatene hun fikk, var et rent smertehelvette for henne til vi kunne gi metacam..
 3. https://www.hooks.no/hund/kobbel-halsband/hundehalsband-og-kobbel/hundekobbel/kobbel-expander-showmaster Dette er for kort for noen her, men jeg er veldig fornøyd med dette. Veldig greit å slippe brannsår i lanken når man skal gjøre et forsøk på å stoppe svineriet. Billig er det også
 4. Ulv og hund

  Merker veldig godt på mine når det er ulv i nærheten. En følger spor, de to andre får litt mindre radius.
 5. Skygget sobel er en klar favoritt på borzoi (og collie). Har ikke så mange andre preferanser på farge lengre, det viktigste er svart pigmentering, i grunn. Rosa pigment i fjes og glassøyne hæler jeg ikke.
 6. Hvor ofte har du flytta?

  33 år, flytta litt over 20 ganger, stort sett rundt i Elverum Mamma trivdes (eller trives, hun er stadig på flyttefot) noe sted. Enten er det for langt til naboen, for kort, de er for hyggelige, for kjipe etc, og dessuten er gresset grønnere på andre sida Flytta litt rundt i Oslo som student også, så mamma skal ikke ha skylda for all nomadevirksomheten.
 7. Salo, Stina og Dita

  Vi hadde ei lita prikkefrøken på prøve i fjor, men det ble for nært. Om noen år, kanskje!
 8. Salo, Stina og Dita

  Ikke orka lese denne tråden etter at Salo og Stina ble borte før nå. Savnet er like stort, men takknemligheten for å ha hatt de i livet større. Siden sist, har både Danara og Dita blitt sjampinjonger, Juba mangler et lite cert. Både Dita og Danara synes lc er gøy, men mest hundene og folka, ikke nødvendigvis løpinga Juba har tatt et cert i Norge og Danmark, men fikk hele sesongen i fjor satt på vent, da han fant ut at supraspinatus tendiopati var fint å skaffe seg i begge skuldere. Etter hvile fra starten av juni, ble han omsider friskmeldt i starten av januar, så nå satser vi frisk mot EM i lc på "hjemmebane" i Danmark til sommeren. Danara skal modne litt mer, men det blir nok en del utstillinger i utlendigheten fremover. Dita har vi helt andre planer for N uch Valeska Ambigous Smile, aka Danara under
 9. Veldig enkelt å være verdensmester! Hunder er dyr, de tenker sjøl og shit happens, rett og slett. Jeg anser meg selv som relativt sterk, og har en hund på 33 kg. Like forbanna klarte hunden, i kobbel, rive meg ned, og ta en kanin som spratt fram fra en busk. Det hele var over på noen sekunder. Jeg har hunder med sykt mye drifter, og tar de forhåndsregler man kan ta. Alikevel kan ting skje. Sånn er det med levende vesner.
 10. Valpegjengen 2018

  En? To? Mange?
 11. Klosaks Stor hund

  Kan ikke fordra Millers, de vrir klørne om de er store nok. Her brukes kun Resco Giljotin. Får kjøpt nye blader til den, veldig enkelt å bytte når den begynner å bli skjem.
 12. Hvilke grenser setter du for hunden din?

  De er jo omtrent bare skinn og bein, blir fort stygge liggesår på albuer om ikke 🙂
 13. Er jeg sær og vanskelig?

  Det går faktisk helt fint! De vet akkurat hva jeg mener, vi har hatt noen heftige krangler om "tsarens tid er over", for å si det sånn!
 14. Er jeg sær og vanskelig?

  Ssssshhh....
 15. Er jeg sær og vanskelig?

  Joda. Men i.fht til antall, så er ikke jeg videre imponert, ihvertfall. Kjenner vel ikke til en eneste uten allergi/redsler/ymse helseissues. Planlegges en hel haug valper av pene puddinger i år, faktisk.. Så kanskje omformulere til "ikke-rasetypiske"?
×