Jump to content
Hundesonen.no

Ahadi

Medlemmer
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About Ahadi

 • Rank
  Nykommer

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bani-bangou.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

3442 profile views
 1. Det er fem av valpene som bor i Norge. Ellers bor en i Sveits, en i Portugal og en i Sverige. De fem som bor i Norge treffes jevnlig, og på torsdag ser jeg alle de norske i Leto :-D
 2. Nå er de første "norske" Azawakh valpene snart 6 månder, og jeg tenkte det var på tide med en liten oppdatering. Alle valpene reiste til sine nye familier før de var 9 uker, med untak av Adiza som skal bo hos oss. Alle familiene er kjempefornøyd med sine nye familiemedlemmer, og jeg er veldig heldig som stadig mottar koselige bilder og filmer av lykkelige valper :-D Valpene har også gjort suksess i utstillingsringen allerede, Adina har blitt både BIG2 og BIG 3 valp, og Ahadi ble Best In Show på en stor utstilling i portugal! Det er jammen stas å være oppdretter når valpene finner seg så
 3. Takk for at du har oppdatert med bildene Spinoza! Det er jo full fart her om dagen, så slike ting kommer litt i annen rekke;-) Arawan ser veldig veldig fin ut, og er en av mine "favoritter" også. Jeg har kjøpere til de fleste, muligens er det en hanne som fremdeles er tilgjengelig.
 4. Ja, det er nok ganske riktig det. Nomadene i Sahel bryr seg nok mer om andre kvaliteter enn om det mangler hvitt på en labb eller haletipp. Temaet 'hvitt' er en heftig diskusjon i rasemiljøet, men fokus ligger mer på hva som er for mye hvitt enn for lite. De aller fleste Azawakh har faktisk i allefall noen hvite hår på ekstremitetene, den store diskusjonen går imidlertid ut på hvorvidt det burde være tillatt at de har mer hvitt. Og ganske riktig,-i rasen opprinnelsesområde finner man hunder som har langt mer hvitt enn hva som tillates i FCI-standarden.
 5. :-)Tusen takk! Valpene har veldig lite underhudsfett og de er ganske slanke. Pigmentene er sorte, disse valpene ble til og med født med helt sorte snuter og markeringer rundt øynene. Noen av valpne kommer også til å beholde sin sorte maske.
 6. Takk Spinoza Valpene vokser og vokser og blir søtere og søtere for hver dag . De åpnet øynene på dag 10/11, ørene fulgte dagen etter. Nå er de 19 dager, og leker, går og forsøker å løpe . De har såvidt begynt å smake litt valpefor, og det har absolutt falt i smak. Åååå de er så herlige Her er Ahadi 13 dager: Abadi 19 dager:
 7. Tusen takk, de er helt nydelige Azawakh SKAL ha hvit på alle fire labber og haletipp. De skal videre ikke ha hvitt på annet enn ekstremitetene, og under mage/bryst. Bliss er ok og bitte liten flekk i nakken er akseptert. Ellers er fargene rød, fawn, sand og brindle tilatt. Valpene har ulike rødfarger og de endrer seg litt i farge fra dag til dag. Jeg tror at noen blir som mamman, mens noen vil får litt mer rødtone. En av valpene er mer gyllen. Det blir spennende å se om noen uker hvordan nyansene ser ut da
 8. Tusen takk for alle hyggelig kommentarer og gratulasjoner! Nå har de små Azawakh valpene blitt en uke, og det er utrolig hvor mye de har vokst på så kort tid. Mamma Bani er veldig flink med de små:-) Jeg kan merke at de allerede kjenner lukten av meg, for når jeg sitter i valpekassa kravler de mot meg og søker kontakt. Om noen dager til begynner de å gløtte litt på øynene, det blir veldig spennende.
 9. Ja, de er bare fryktelig fine alle sammen Det er vanskelig å si om de vil eller i hvilken grad de vil beholde maska, det vet jeg nok først når det har gått noen uker. Men jeg tror at to/tre av valpene vil ha maske.
 10. Tusen takk for alle hyggelige gratulasjoner! Jeg er veldig fornøyd og stolt av kullet. Mamma Bani var helt fabelaktig under fødselen, og hun er en fantastisk mamma. Vi er slitene etter fødselen, og jeg har knapt sovet, jeg sover jo i valpekassa og det er vanskelig å slutte å se på de små. Normal fødselsvekt på Azawakh ligger på mellom 350 og 500 gram, de fleste i dette kullet er på omlag 400. Her er valpene...
 11. Det første Azawakh-kullet har blitt født i Norge. 5 gutter og 3 jenter kom til verden 02.juli. Det ser ut til å stå bra til med hele gjengen og med mammaen:-)
 12. Tuuuuuusen takk:-) Mange fine navn der! Det kan nok bli en Adina blandt valpene:-) Kennelnavnet er jo El-Adini, så en El-Adini Adina hadde gjort seg!
 13. I dag er det dag 59, og ventinga begynner for fullt. Mens vi venter kikker vi på valpebilder av Bani og gleder oss:-) Mari: du finner mailadressen min på siden vår, send en mail om du vil så kan du få komme å hilse på Az etterhvert:-) Mistenker at vi ikke bor langt fra hverandre heller? Grønland?
 14. Oppdatering kommer:-) Mamman til Bani fikk på dag 61 etter først parring på første kull.. Vi får se, men de kommer snart, det er sikkert :-)
 15. Nå begynner det virkelig å nærme seg at valpene kommer. I dag er det dag 58, og magen "sank ned" i går.Bani begynner tydelig å føle seg tung og litt sliten, men valpene i magen turner og romsterer voldsomt. Dag 63 er på mandag, men jeg har en følelse av at valpene kan melde sin ankomst i helgen... Er det noen som har noen tanker om hvor lenge før nedkomst magen synker ned? De fleste forberedelser er gjort, og nå er det bare å veeeeente.. Rop ut om noen brenner inne med Afrikanske valpenavn på a
×
×
 • Create New...