Jump to content
Hundesonen.no

HeleneFS

Medlemmer
 • Content Count

  1352
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

HeleneFS last won the day on July 17 2016

HeleneFS had the most liked content!

Community Reputation

2736 Excellent

7 Followers

About HeleneFS

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday April 21

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Valp 2019

Recent Profile Visitors

8443 profile views
 1. HeleneFS

  Valpegjengen 2019

  Jeg er så glad for å meddele at om alt går etter planen så blir jeg med i denne gjengen jeg også! Jeg ønsker meg valp i 2019, men har ikke landet helt enda på rase/kull. Det mest perfekte er å få til sommeren så jeg kan ta ut 3-4 uker ferie samtidig!
 2. HeleneFS

  Liten, aktiv og røytefri rase

  Tusen takk for et godt og utfyllende svar! Jeg er heldig som får ha med hund på kontoret mitt, så den blir ikke værende mye alene, men jeg trenger nok en som er litt robust mtp fjellturer da jeg bruker mye av tiden min på det. Jeg har også et inntrykk av Løwchen som du beskriver.
 3. HeleneFS

  Liten, aktiv og røytefri rase

  Det er bra å høre. Jeg har bare møtt et par og de virket liten og bra størrelse på, men jeg har sett noen bilder i det siste der noen ser helt gigantiske ut og det gjorde meg litt skeptisk. Det florerer ikke med løwchen i byen her, så jeg får sett de så sjeldent at jeg plutselig roter meg inn i noen tanker om de virkelig så slik ut som jeg husker fra 2016. Ja, jeg er nok over snittet kravstor når det kommer til rasevalg. Jeg ser at du har Malteser, som var høyt oppe på listen min til tross for at jeg ikke er så giret på hvit hund, Malteser er jo super fine! Men så så jeg et utstillingsprogram på tv der en dame pakket vekk all pelsen i noen små plastposer og at hunden ikke fikk leke så mye på gress osv pga pelsen pga utstilling, da utgikk den rasen for meg. Det virket som et utrolig trist liv for en hund. Jeg antar at om man holder en Malteser kortklippet så er de sikkert veldig greie å ha med å gjøre. Stiller du ut? Ja, varsling finnes på en del små raser, men jeg har møtt mange individer i de såkalte "gneldrehund"-kategorien som ikke bjeffer. . Jeg tenker jeg at styrer unna de verste varslerne (der hvor dette ansees som et rasetrekk) for å gjøre det lettere for meg selv. Bichon frise utgår pga jeg ikke liker utseende med den hvite krøllete pelsen og havanais er alt for lang i kroppen i forhold til høyden så den tiltrekker meg heller ikke (dvergpreg). Stiller du ut? Det virker så utrolig vanskelig å klippe de helt rett for utstilling. Greit å få bekreftet dette med bjeffing og at det nok er individavhengig. ____ Når jeg skrev denne posten så merket jeg at jeg nesten tilpasset teksten til å passe en Løwchen, så det er nok fortsatt den mest aktuelle rasen for meg, men jeg er allikevel åpen for forslag da jeg er så usikker på om jeg har vurdert alt som er der ute. Jeg er så redd for å velge feil, men samtidig, da kan jeg jo bare velge noe annet neste gang slik jeg allerede har gjort en gang (hadde Cairn terrier før).
 4. HeleneFS

  Liten, aktiv og røytefri rase

  Hei! Jeg trodde jeg hadde bestemt meg for rase, men hele tiden så dukker det opp tanker om andre. Det jeg ser etter er - Røyter ikke - Gjerne pelsstell - Ikke terrier gemytt, jeg hadde Cairn før og jeg syntes hun var litt for selvstendig. Ser helst etter selskapshunder. - Må tåle fjellturer, altså være litt sprek. Vil også drive med agility. - Maks 6 kg - Ikke varsling (bjeffing) - Utstilling: jeg vil stille ut, så veldig langhårede hunder som er vanskelig å holde i fullpels tror jeg kan bli vanskelig (malteser, yorkie) - Ikke flatansikt - Ikke dvergpreg, må være rett proposjonert - Helst ikke helt hvit Rasene jeg står mellom nå er 3 stk: - Løwchen: Jeg trodde jeg hadde bestemt meg for denne, men i det siste er jeg redd for at den er litt stor? - Bolonka: Veldig rufsete i utseende, synes de alltid ser så ustelte ut. - Dvergpuddel: Jeg er litt nervøs for at pelsstellet er for krevende... også har jeg hørt om en del individer som bjeffer ganske mye.
 5. Jeg mener, hva jeg vil ha av kvaliteter Ingenting er bestemt enda!
 6. Tja! Første hund var spontan, men min andre er veldig veldig veldig planlagt! Ikke bare rasemessig, men også mtp livssituasjon. Jeg vet nøyaktig hva jeg vil ha, og jeg gjør grundig research. Så hundesonen har forandret meg veldig
 7. HeleneFS

  Student 2016-2017

  Lykke til med siste innspurt alle sammen! For ett år siden gikk jeg igjennom akkurat det samme og det føles så utrolig merkelig at Mai bare kommer og går i år, som en hvilken som helst annen måned .
 8. HeleneFS

  Hunden du hadde da du ble medlem her

  Jeg ble medlem her i 2010, da ble Thia født! Hun lever fortsatt i dag, her i Oslo! Så jeg ser henne av og til, ikke så veldig ofte da, men følger med på sosiale medier.
 9. HeleneFS

  Akkurat nå mai

  Har ikke vært her på veldig lenge nå... Hund er midlertidig erstattet med motorsykkel
 10. HeleneFS

  Akkurat nå februar

  Takk for svarene. Det endte meg at jeg ringte de denne uken og da var allerede sofaen min der (viser seg gang på gang at de som maser vinner på det), så de skal levere den til meg i dag. Venter i spenning...
 11. HeleneFS

  Kennel Mollycoddle venter løwchenvalper

  ååååh denne tråden blir farlig! Gratulerer med 4 fine valper
 12. HeleneFS

  Akkurat nå februar

  Jeg vente på en sofa som skulle ha 8 ukers leveringstid og siden jeg aldri har hatt dette før er jeg litt ukjent med prosessen. Kan jeg forvente at sofaen kommer nøyaktig etter 8 uker? Kan den komme før eller etter? Ringer de meg eller sender de melding? Kommer de på dagtid eller ettermiddag? Ringer de lenge før (uker?Dager?)? Kan jeg ringe å mase? Sofaen er kjøpt på Skeidar. Tenkte kanskje de "sikret" seg med å si 8 uker, men nå har det gått 6, så jeg antar det ikke er noe håp for å få den tidligere da.
 13. HeleneFS

  Akkurat nå februar

  Klem til deg. For snart ett år siden (1 uke til) skrev jeg akkurat den samme meldingen her på sonen. Mitt brudd gikk først helt greit fordi det var min beslutning, men da jeg fikk vite at jeg var "erstattet" en uke etterpå tok jeg det ikke så bra. Det er veldig klisjé å si, men det går faktisk over med tid. Bare sitt hjemme og spis sjokolade om du vil det, omring deg med venner, snakk det ihjel, du har lov å synes synd på deg nå. Du har lov til å sørge. Plutselig en dag våkner du fra tåken (jeg følte at jeg hadde en skydott i hodet i mange uker) og alt føles bedre, plutselig ser du en ny fremtid!
 14. HeleneFS

  Fjerning av mandler

  Nei, men jeg opererte på et sykehus "på bøgda" for å slippe kø, Voss utenfor Bergen, og der måtte jeg overnatte pga operasjonen var så tidlig. Jeg har ikke vært skikkelig forkjølet siden før operasjonen (får bare sånn lett tredagers snufsing og nysing), men jeg ble ikke ofte forkjølet før det heller, bare hadde masse halsbetennelse.
 15. HeleneFS

  Fjerning av mandler

  Jeg tror jeg ble sendt hjem samme dag.Jeg lå der natten til operasjonsdagen mens jeg fastet og så hadde jeg operasjonen om morgenen. Ble hentet på ettermiddagen . Tipper du klarer deg helt fint jeg. Jeg måtte også operere pga gjentakende halsbetennelse, fikk det ca annenhver måned pga jeg hadde kyssesyken og da det var gått et år klarte jeg ikke mer. Mandlene mine ble så hovne at jeg ikke kunne prate, jeg sto og gråt foran læreren min på tentamen fordi jeg ikke klarte å si at jeg hadde smerter, så å fjerne mandlene var en stor lettelse for meg. Nå blir jeg sjeldent forkjølet eller får noen andre former for halsplaget og det er 9 år siden.
×