Jump to content
Hundesonen.no

HeleneFS

Medlemmer
 • Content Count

  1492
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

HeleneFS last won the day on November 30 2020

HeleneFS had the most liked content!

Community Reputation

2895 Excellent

7 Followers

About HeleneFS

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday April 21

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Løwchen

Recent Profile Visitors

9039 profile views
 1. HeleneFS

  "Lille Fluff" aka Tiffy (Löwchen)

  Nytt år! Tiffy er 1,5 nå i januar og hun er en skikkelig snill liten hund. Vi har litt pause fra all trening de siste månedene pga mye jobb etterfulgt av løpetid. Jeg savner fellestreninger i hundeklubbene, men sånn er det nok flere som føler det i disse tider. Motivasjonen er også litt fraværende pga dette så da er det greit med en hund som er fornøyd med å bare få snuse litt i nabolaget. Forrige uke prøvde jeg å ta henne med på ski og det gikk ganske greit. Vi gikk bare 3 km med masse pauser og hun lå i front og trakk flere ganger (hun har trekksele), det var overraskende morro. Ikke mye hjelp i oppoverbakkene, så tror jeg må ha flere Løwchen om det skal ha effekt! 😅
 2. HeleneFS

  Jobbsøking

  Man pleier å spørre og å komme til en enighet. De fleste ganger har jeg hatt rundt en uke på meg...
 3. HeleneFS

  Akkurat nå - november

  Nå er det vel ikke slik at man ikke GIDDER å ta på seg munnbind. Jeg var på butikken i lunsjen (helt stille butikk med elektronisk sjekk-ut kasser) og holdt MINST 2 meter avstand til alle. Retningslinjene sier tydelig at avstand er viktigst og klarer man ikke holde det så skal man bruke munnbind. At den eldre karen som gikk 5 meter foran meg valgte å stoppe, snu seg for så å skjelle meg ut når jeg gikk forbi sier at det er han som har et problem, ikke jeg! Og jeg bruker munnbind 90% av tiden utenfor hjemmet. Da til og med på jobb. Jeg kom gående rett fra en befaring i tunnelen og hadde ikke med meg munnbindet, det lå igjen på kontoret og butikken er halvveis mellom de to stedene. Jeg tok en vurdering på at det ikke var noe problem å overholde avstanden til andre på dette tidspunktet. Jeg kunne valgt å gått til kontoret og tatt en bil tilbake, men jeg fulgte da altså retningslinjene som er satt.
 4. HeleneFS

  Akkurat nå - november

  Jeg er midt i er stort samferdselsbyggeprosjekt og misunner flere av mine venner som har hatt hjemmekontor siden mars (men mange av de misunner meg også da)! Jeg har hatt det maks 2-3 dager i uken, men siden jeg er byggeleder og må ha kontroll på anleggsplassen har jeg de siste ukene ikke kunnet hatt det i det hele tatt! Jeg elsker hjemmekontor og det passer min personlighet så utrolig bra. Jeg får en helt annen arbeidsro. Når vi fullfører prosjektet 13.12 så er planen å pakke ned alt av utstyr fra kontoret og sette meg permanent hjem i en periode. Jeg studerer også master på deltid og har tidligere måttet ha hundepass når jeg må dra på samlinger, men i år ble jo det også mye lettere med nettbasert og hjemmeeksamen. Så jeg håper mange slike ting blir værende som et alternativ så jeg slipper å bruke opp alle hundepasserne mine! Men herreguuud jeg savner sosiale ting. Jeg savner noe så simpelt som en fest, hundeutstillinger (med finaler) og å kunne gi folk en klem! Jeg savner å kunne gå på senteret for å handle lunsj uten å bli skjelt ut av tilfeldig person fordi jeg ikke hadde på meg munnbind. Jeg savner å ha skog og mark for meg selv og ikke måtte dele med hobbymosjonister som egentlig hører hjemme på treningssenterne. Angående jul så har jeg hengt opp lys ute og jeg merker at jeg synes det er sååå koselig. Fikk godfølelse med en gang! Jeg skal begynne å henge det ut i november. Nisser og annen julepynt må fint vente.
 5. HeleneFS

  "Lille Fluff" aka Tiffy (Löwchen)

  fra ett års dagen!
 6. HeleneFS

  "Lille Fluff" aka Tiffy (Löwchen)

  Ja hun er søt, jeg smelter helt av henne! ❤️
 7. HeleneFS

  "Lille Fluff" aka Tiffy (Löwchen)

  Må slenge inn en liten oppdatert her! Trist at alle bildene ble borte herifra! Nå er Tiffy 15mnd og en liten frøken med STORE meninger. Vi har vært på 3 utstillinger i høst og hun har fått - NKK Lillehammer: Excellent 2jkk, juniorvinnertittelen glapp dessverre -NKK Rogaland: BIR med storcert, ikke CACIB pga junior. Hun ble satt foran både champion hanne og champion tispe. En veldig morro opplevelse. - Sunnfjord hundeklubb: BIR med lite cert. Jeg hadde forventet å jobbe lengre med å få tak i det store certet, så det var veldig merkelig å få det på andre forsøk! Vi begynte med agility i vår og trener dette 1-3 ganger i uken. Håper å starte i blåbær til våren.
 8. HeleneFS

  Mange ting å tenkte på med første valp

  Jeg har valpen i sengen de første ukene og når den begynner å bli trygg så får hun ligge i seng nedenfor sengen min. Jeg skulle egentlig ikke ha hund på soverommet og jeg hadde egentlig flyttet henne ut i gangen når hun var selvstendig nok, men da jeg begynte å ha henne alene mens jeg var på jobb så fikk jeg veldig dårlig samvittighet for at hun måtte være så mye alene. Så hun har flyttet inn igjen på rommet mitt nå ❤️. Noen ganger i sengen når kjæresten er borte, men mest på gulvet i egen seng.
 9. HeleneFS

  Kennel Mollycoddle har fått løwchenvalper

  Gratulerer! Så morro med så lyse valper, vil disse bli helt hvite?? Gleder meg til å følge meg på utviklingen!!
 10. HeleneFS

  Våt og møkkete hund

  Jeg kan jo svare som har en hund med mye pels: Er hun bare våt så tørkes hun bare i gangen før vi går inn. Det henger et håndkle fast der og hun kan kommandoen «vente» slik at jeg kan hente et håndkle om det tilfeldigvis er til vask. En liten runde med et håndkle holder i forhold til å kunne slippe henne inn i leiligheten. Er hun møkkete så bærer jeg henne faktisk rett inn i dusjen. Det kan man ikke gjøre med større hunder, men da kan man kanskje tørke av de i gangen før man geleider de opp på badet. Med hund i hus vil man merke økt behov for støvsuging og vasking så jeg kjøpte meg robotstøvsuger med moppefunksjon og fra nå av anser jeg det som et nødvendig utstyr når man har pelshund 🤣
 11. HeleneFS

  Vom Puppy til valp

  Jeg ga 1/5 av en 500g pølse. Altså 100g vom til middag + ca 50g oppbløtet tørrfôr til frokost hver dag. Justerte litt ettersom hvordan formen var.
 12. Har du sett på «step in» sele? Sånn man trer i frembena og klipses på ryggen. Jeg tenkte å prøve en sånn når jeg finner. Dette er vel den typen med mest polstring i brystet http://www.truelove.no/alleseler/step-in-sele/
 13. HeleneFS

  Hvor sov valpen den første tiden?

  Jeg hadde valpen i sengen i 1-2 mnd til hun ble mer selvstendig og følte seg trygg. Det er mye lettere å følge opp valper når de er i sengen for man våkner med en gang de våkner. Etter de månedene har hun fått ligge i seng ved siden av min seng og det gjør hun fortsatt i dag. Når kjæresten er borte får hun komme opp i sengen igjen da!
 14. HeleneFS

  Flått middel. Hvilket?

  Jeg bruker tabletter, NexGard, som tas 1g i måneden Har aldri før funnet så mye flått på en hund som i år så jeg vil heller sikre meg om at de jeg ikke klarer å få tatt før de setter seg i det minste dør med en gang de gjør det. Så langt er jeg veldig fornøyd, men de fleste plukkes av før de biter. Jeg har ikke hunden i sengen og er ikke redd for å håndtere flått, men om man ikke takler det så bør man heller vurdere middel som virker utenpå. Da tenker jeg på spray, dråper, oljer osv.
 15. HeleneFS

  Hjemme alene trening

  Jeg synes det høres ut som en god fremgangsmåte! Jeg fokuserer litt omvendt med min hund da jeg lærer henne morgenrutinene med at vi går tur og så må hun være alene en stund. Jeg kommer hjem til lunsj og tar hjemmekontor resten av dagen. Denne tiden blir forskjøvet lengre og lengre etterhvert. Du må se an hva som funker for dere mtp lyder. Min hund er skeptisk til lyder i blokken så jeg har radioen på når hun er alene hjemme. Jeg tror støyen hadde vært for skummelt for henne om jeg hadde hatt verandadøren åpen.
×