Jump to content
Hundesonen.no

HeleneFS

Medlemmer
 • Content Count

  1402
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

HeleneFS last won the day on November 26

HeleneFS had the most liked content!

Community Reputation

2811 Excellent

7 Followers

About HeleneFS

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday April 21

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Løwchen

Recent Profile Visitors

8557 profile views
 1. HeleneFS

  Valpens hverdag

  Glemte å si at når hun får tørrfôr som hun får til frokost og av og til lunsj så kastes denne ut over gulvet så hun må søke og bruke nesen. Dette sliter henne jo ut også. Hun er med på jobb, vi jobber med alene treningen og jeg er glad hun kan være med på kontoret hver dag. Hun har vært alene der i 2 timer på det meste. Hjemme har hun kun vært alene i en halvtime da jeg bor i blokk så kan ikke plage naboene med lyd. I begynnelsen ulte hun, da var det helt krise så jeg øvde på skikkelig små økter. Nå er det bare litt syting av og til, sist var hun rolig i 23minutter, så tror vi er over kneiken, men tar det rolig for hennes del.
 2. HeleneFS

  Valpens hverdag

  Valpen min er litt over 4 mnd. Ukedagene (jobb): Vi står opp rundt 07 og må på do. Etterpå drar vi på jobb og så sover hun noen timer til. Rundt 10-11 får hun frokost og da blir det litt leking. Så slapper vi av noen timer til. I 14-15 tiden begynner hun å bli rastløs. Vi drar som oftest hjem i 15-16 tiden og da får hun mat igjen. Hjemme tar vi en luftetur, så slapper vi av og så tar vi en kort trening før kveldsmat i 20-tiden. Helg: Som oftest ut en tur tidlig for å gå på do og så sover vi litt til. Hun får frokost når vi står opp, varierende tidspunkt. Så er det lek, tur og trening i litt varierende rekkefølge. Avtaler ofte lekedates med andre hunder/valper, tar gjerne en lengre tur, drar på besøk til folk, ja, litt forskjellig. Det er i helgene vi er mest aktiv. Etter kl 21 er hun supertrøtt uansett hva vi har gjort , så da bare sover hun. Dagen i dag var: måtte på do kl 08:30 (hun gir beskjed, bjeffer om jeg ikke reagerer) sov videre til 11 etterpå, spiste litt, lekte i noen timer , sov litt til, så gikk vi en time snusetur i nabolaget 16-17, og siden har hun sovet. Hun sover fortsatt 😂!
 3. HeleneFS

  Forsøkt druknet hund i Asker - med chip

  😭🤬 mister helt troen på mennesker! Hva er gale med folk?!
 4. HeleneFS

  Valpegjengen 2020

  Veldig søt, men ugh, valp er litt ekstra mas 😂
 5. HeleneFS

  Valpegjengen 2019

  Nå har jeg en rævadilter så kjenner meg godt igjen i den følelsen av at man ikke kan bevege seg når de har sovnet 😅. Når hun var våken var det jo slitsomt å gå ut hvert tiende minutt så likte best når hun sov, så jeg ble ganske passiv der jeg satt.
 6. HeleneFS

  Valpegjengen 2019

  Tror ikke jeg skal svare på spørsmålet 😅, men jeg kan røpe at valpen min kom ferdig programmert med av-knapp! 😍 men så har jo jeg selskapshund som har mye å si. Min forrige (cairn terrier) sov aldri!!!!
 7. HeleneFS

  Valpegjengen 2020

  Jeg gleder meg til å følge med her!😍😍 Og være sjeleglad for at det ikke er jeg som skal ha valp i 2020 🤣! Men min er jo fortsatt valp i 2020, så jeg får jo litt av jobben selvom.
 8. HeleneFS

  Huskyen Yara

  Så fin hun er 😍! og wow, for noen flotte bilder du tar!!!! Hva slags kamera bruker du???
 9. HeleneFS

  "Lille Fluff" aka Tiffy (Löwchen)

  Tusen takk ❤️ Da ser jeg frem til å treffe deg der, vi stiller kanskje i samme klasse, valp tispe 4-6mnd?
 10. HeleneFS

  Ha hund «løs»

  Sånn angående langline så sliter jeg med å bruke det på min 3kg valp, det er alt for tungt for henne å dra på🤣. Jeg elsker tryggheten med langline, så får vurdere å kjøpe en lettere.
 11. HeleneFS

  Valp med på jobb!

  Siden jeg har kontorjobb er det enklere for meg å ha henne med, vi bruker ikke bur engang, bare lukker døren til kontoret også ligger hun oppå skrivebordet, i fanget eller ved bena mine. Hun er flinkere til å være alene på kontoret mitt enn hjemme fordi hun er så vant til at eg må gå inn og ut der. Den ene hundepasseren min tok henne med på sin butikkjobb da jeg var på jobbreise. Hun hadde henne i bur bak skranken og hun var happy med det. Så lenge valpen kunne se henne så klager hun ikke. edit: hun ble aldri introdusert så veldig nøye til buret, bare puttet henne inn jeg! Måtte det pga flyreise hjem da jeg hentet henne. Og hun har ingen problemer med det i dag.
 12. HeleneFS

  "Lille Fluff" aka Tiffy (Löwchen)

  Tusen takk ❤️ Jeg trenger en plass å skrive om henne, selv om hun har egen instagram så får jeg ikke dekket behovet! Haha! Tiffy har blitt 4 mnd gammel og jeg har meldt henne på sitt første valpeshow, vi skal på romjulsutstillingen i Letohallen. Det er jo bare superteit å dra så langt for valpeshow, men det er totalt tørke her på vestlandet i vinter siden jeg klarte å bestille ferie den eneste helgen det er utstilling i nærheten. Neste show etter desember blir NKK Bergen i midten av april og da er hun et par dager unna å stille i junior. Veldig trist for jeg elsker valpeshow!!! Vi øver på å stå fint med utstilingsbåndet på og Tiffy syntes det var skikkelig ekkelt. Video om man trykker på pil til høyre. Edit: Jeg liker forresten utviklingen hennes veldig godt. Nå er pelsen litt lengre og lettere å få unna øyne og jeg synes bare hun blir penere og penere!
 13. HeleneFS

  Valpegjengen 2019

  Jeg vil bare nevnte at sånn tvangsroing tror jeg er gull verdt!! Jeg gjorde ikke det med min forrige hund og hun hadde store problemer med å roe seg ned. Når hunden var rundt året fikk jeg tips om tvangsroing og det hjalp noen ganger, men det tok kjempe lang tid før hun «ga seg». Skulle gjerne begynt da hun var valp! Han er veldig søt 😍
 14. HeleneFS

  "Lille Fluff" aka Tiffy (Löwchen)

  Tusen takk!! Jeg er kjempefornøyd med henne og rasen, så dette blir nok veldig bra . Så morro at din dro til Sverige!
 15. HeleneFS

  "Lille Fluff" aka Tiffy (Löwchen)

  Her den siste treningsvideoen vi har laget, Tiffy snart 4 måneder
×