Jump to content
Hundesonen.no

HeleneFS

Medlemmer
 • Content Count

  1487
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

HeleneFS last won the day on November 26 2019

HeleneFS had the most liked content!

Community Reputation

2871 Excellent

7 Followers

About HeleneFS

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday April 21

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Løwchen

Recent Profile Visitors

8950 profile views
 1. HeleneFS

  Kennel Mollycoddle har fått løwchenvalper

  Gratulerer! Så morro med så lyse valper, vil disse bli helt hvite?? Gleder meg til å følge meg på utviklingen!!
 2. HeleneFS

  Våt og møkkete hund

  Jeg kan jo svare som har en hund med mye pels: Er hun bare våt så tørkes hun bare i gangen før vi går inn. Det henger et håndkle fast der og hun kan kommandoen «vente» slik at jeg kan hente et håndkle om det tilfeldigvis er til vask. En liten runde med et håndkle holder i forhold til å kunne slippe henne inn i leiligheten. Er hun møkkete så bærer jeg henne faktisk rett inn i dusjen. Det kan man ikke gjøre med større hunder, men da kan man kanskje tørke av de i gangen før man geleider de opp på badet. Med hund i hus vil man merke økt behov for støvsuging og vasking så jeg kjøpte meg robotstøvsuger med moppefunksjon og fra nå av anser jeg det som et nødvendig utstyr når man har pelshund 🤣
 3. HeleneFS

  Vom Puppy til valp

  Jeg ga 1/5 av en 500g pølse. Altså 100g vom til middag + ca 50g oppbløtet tørrfôr til frokost hver dag. Justerte litt ettersom hvordan formen var.
 4. Har du sett på «step in» sele? Sånn man trer i frembena og klipses på ryggen. Jeg tenkte å prøve en sånn når jeg finner. Dette er vel den typen med mest polstring i brystet http://www.truelove.no/alleseler/step-in-sele/
 5. HeleneFS

  Hvor sov valpen den første tiden?

  Jeg hadde valpen i sengen i 1-2 mnd til hun ble mer selvstendig og følte seg trygg. Det er mye lettere å følge opp valper når de er i sengen for man våkner med en gang de våkner. Etter de månedene har hun fått ligge i seng ved siden av min seng og det gjør hun fortsatt i dag. Når kjæresten er borte får hun komme opp i sengen igjen da!
 6. HeleneFS

  Flått middel. Hvilket?

  Jeg bruker tabletter, NexGard, som tas 1g i måneden Har aldri før funnet så mye flått på en hund som i år så jeg vil heller sikre meg om at de jeg ikke klarer å få tatt før de setter seg i det minste dør med en gang de gjør det. Så langt er jeg veldig fornøyd, men de fleste plukkes av før de biter. Jeg har ikke hunden i sengen og er ikke redd for å håndtere flått, men om man ikke takler det så bør man heller vurdere middel som virker utenpå. Da tenker jeg på spray, dråper, oljer osv.
 7. HeleneFS

  Hjemme alene trening

  Jeg synes det høres ut som en god fremgangsmåte! Jeg fokuserer litt omvendt med min hund da jeg lærer henne morgenrutinene med at vi går tur og så må hun være alene en stund. Jeg kommer hjem til lunsj og tar hjemmekontor resten av dagen. Denne tiden blir forskjøvet lengre og lengre etterhvert. Du må se an hva som funker for dere mtp lyder. Min hund er skeptisk til lyder i blokken så jeg har radioen på når hun er alene hjemme. Jeg tror støyen hadde vært for skummelt for henne om jeg hadde hatt verandadøren åpen.
 8. HeleneFS

  Hundemodeller

  Oooh! Vi skal på ferie til Oslo i det tidsrommet og det hadde vært gøy om du vil prøve deg på en pelsball og å fått lære litt av deg!! Ta kontakt på Instagram isåfall, jeg er ikke så ofte her ☺️
 9. HeleneFS

  Hund

  Hvor gammel er du? Bor du med din far? Er det flere enn deg som vil går turer/trene med hunden?
 10. HeleneFS

  Mellomstor turkompis/familiehund, førstegangs

  Har du sett noe på apporterende vannhunder? Feks portugisisk eller spansk? Jeg synes de virker veldig fine. Ganske lett å trene og jeg kjenner flere som lever i familie med katter og små barn. Det er jo litt pelsstell, men til gjengjeld røyter de ikke.
 11. HeleneFS

  Redigerte bilder, vis meg dine! 😊

  Om du vil ha mer avansert så hadde jeg bare begynt med Photoshop med en gang altså! Som sagt så får du et panel som er ganske likt lightroom og så kan du velge å bruke flere verktøy etterhvert som du utvikler deg
 12. HeleneFS

  Redigerte bilder, vis meg dine! 😊

  Det er som du skriver mer avansert og mindre brukervennlig, en helt annen type meny. Om man åpner et bilde i Photoshop og velger filter -> raw filter så kommer det opp et vindu som har de samme funksjonene som i Lightroom, dette er også det som dukker opp automatisk når man åpner et raw bilde i Photoshop. Når jeg forstod dette så ble overgangen mye lettere! Men jeg har knotet mye med det og er glad jeg hadde mye dødtid for å se på videoer osv.
 13. HeleneFS

  Redigerte bilder, vis meg dine! 😊

  Her er et før/etter av et bilde jeg redigerte i dag forresten
 14. HeleneFS

  Redigerte bilder, vis meg dine! 😊

  Jeg har vært dårlig til å ta vare på originalen, men da jeg redigerte i Lightroom ble jo dette gjort automatisk så fant to bilder der. Disse er ikke mine «beste» redigeringen, men de viser litt hvor forandret bildene blir. Nå redigerer jeg i Photoshop og har bare nylig innsett at jeg må la det nederste laget være uberørt av endringer så jeg alltid har originalen 😅.
 15. HeleneFS

  Redigerte bilder, vis meg dine! 😊

  Åååh så fine! selv begynte jeg med Lightroom og Photoshop i disse koronatider og dette er mine favoritter så langt:
×