Gå til innhold
Hundesonen.no

HeleneFS

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,348
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

HeleneFS last won the day on 17. Juli 2016

HeleneFS had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

2,734 Excellent

7 følgere

Om HeleneFS

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 21. April

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

8,304 profilvisninger
 1. Jeg mener, hva jeg vil ha av kvaliteter Ingenting er bestemt enda!
 2. Tja! Første hund var spontan, men min andre er veldig veldig veldig planlagt! Ikke bare rasemessig, men også mtp livssituasjon. Jeg vet nøyaktig hva jeg vil ha, og jeg gjør grundig research. Så hundesonen har forandret meg veldig
 3. HeleneFS

  Student 2016-2017

  Lykke til med siste innspurt alle sammen! For ett år siden gikk jeg igjennom akkurat det samme og det føles så utrolig merkelig at Mai bare kommer og går i år, som en hvilken som helst annen måned .
 4. HeleneFS

  Hunden du hadde da du ble medlem her

  Jeg ble medlem her i 2010, da ble Thia født! Hun lever fortsatt i dag, her i Oslo! Så jeg ser henne av og til, ikke så veldig ofte da, men følger med på sosiale medier.
 5. HeleneFS

  Akkurat nå mai

  Har ikke vært her på veldig lenge nå... Hund er midlertidig erstattet med motorsykkel
 6. HeleneFS

  Akkurat nå februar

  Takk for svarene. Det endte meg at jeg ringte de denne uken og da var allerede sofaen min der (viser seg gang på gang at de som maser vinner på det), så de skal levere den til meg i dag. Venter i spenning...
 7. HeleneFS

  Kennel Mollycoddle venter løwchenvalper

  ååååh denne tråden blir farlig! Gratulerer med 4 fine valper
 8. HeleneFS

  Akkurat nå februar

  Jeg vente på en sofa som skulle ha 8 ukers leveringstid og siden jeg aldri har hatt dette før er jeg litt ukjent med prosessen. Kan jeg forvente at sofaen kommer nøyaktig etter 8 uker? Kan den komme før eller etter? Ringer de meg eller sender de melding? Kommer de på dagtid eller ettermiddag? Ringer de lenge før (uker?Dager?)? Kan jeg ringe å mase? Sofaen er kjøpt på Skeidar. Tenkte kanskje de "sikret" seg med å si 8 uker, men nå har det gått 6, så jeg antar det ikke er noe håp for å få den tidligere da.
 9. HeleneFS

  Akkurat nå februar

  Klem til deg. For snart ett år siden (1 uke til) skrev jeg akkurat den samme meldingen her på sonen. Mitt brudd gikk først helt greit fordi det var min beslutning, men da jeg fikk vite at jeg var "erstattet" en uke etterpå tok jeg det ikke så bra. Det er veldig klisjé å si, men det går faktisk over med tid. Bare sitt hjemme og spis sjokolade om du vil det, omring deg med venner, snakk det ihjel, du har lov å synes synd på deg nå. Du har lov til å sørge. Plutselig en dag våkner du fra tåken (jeg følte at jeg hadde en skydott i hodet i mange uker) og alt føles bedre, plutselig ser du en ny fremtid!
 10. HeleneFS

  Fjerning av mandler

  Nei, men jeg opererte på et sykehus "på bøgda" for å slippe kø, Voss utenfor Bergen, og der måtte jeg overnatte pga operasjonen var så tidlig. Jeg har ikke vært skikkelig forkjølet siden før operasjonen (får bare sånn lett tredagers snufsing og nysing), men jeg ble ikke ofte forkjølet før det heller, bare hadde masse halsbetennelse.
 11. HeleneFS

  Fjerning av mandler

  Jeg tror jeg ble sendt hjem samme dag.Jeg lå der natten til operasjonsdagen mens jeg fastet og så hadde jeg operasjonen om morgenen. Ble hentet på ettermiddagen . Tipper du klarer deg helt fint jeg. Jeg måtte også operere pga gjentakende halsbetennelse, fikk det ca annenhver måned pga jeg hadde kyssesyken og da det var gått et år klarte jeg ikke mer. Mandlene mine ble så hovne at jeg ikke kunne prate, jeg sto og gråt foran læreren min på tentamen fordi jeg ikke klarte å si at jeg hadde smerter, så å fjerne mandlene var en stor lettelse for meg. Nå blir jeg sjeldent forkjølet eller får noen andre former for halsplaget og det er 9 år siden.
 12. HeleneFS

  Fjerning av mandler

  Jeg fjernet mandlene da jeg var 19. Det viktigste jeg lærte da var - Spis smertestillende til rett tid, aldri "fall ut" av kuren for da gjør det ufattelig vondt å svelge og det er vanskelig å begynne igjen. Dagen etter operasjonen var jeg i storform, så god form at folk ikke trodde på at jeg hadde operert, men det var på dag 2 jeg fikk den verste smellen for jeg glemte å ta smertestillende til rett tid. Tanken på å svelge en tablett da var bare helt uutholdelig og derfor gikk det flere dager før jeg klarte å tvinge en ned igjen. - Ikke spis melkebasert is, det lager masse slim! Kjøp inn masse saftis! Jeg blødde ikke, men munnen min luktet rart da sårene grodde så jeg holdt meg for det meste innendørs. Jeg husker det tok ca 1,5 uke før jeg var i form igjen. Jeg sverget til slush (slush var episk), posepotetstappe og suppe.
 13. HeleneFS

  Budsjett og sparing!

  Grøss, denne tråden fikk meg til å gå inn og sjekke forbruket mitt de siste 4 månedene... Etter jeg flyttet til Oslo har jeg brukt så alt for mye penger, nå vet jeg hvorfor! Hver måned bruker jeg 3-4000 kr KUN på bar, altså, på øl og snacks! I tillegg bruker jeg ca 3--5000 på mat, det er inkludert dagligvarer og restaurantbesøk da. Nå er det alvorlig skjerpings på luksusen, jeg må ta meg sammen! Jeg skal jo liksom spare opp til egenkapital så jeg kan kjøpe meg leilighet etterhvert, da kan jeg ikke drive på slik som dette.
 14. HeleneFS

  Student 2016-2017

  Jeg tok 5 stp via jobben i høst "Prosjektgjennomføring" eller noe sånt på HSN, fikk B . Hadde faktisk en semesteroppgave og eksamen. Ville bare føle at jeg var en del av denne tråden igjen , savner litt å være student, samtidig ikke. Savner friheten, men ikke deltidsjobb og konstant mangel på penger, og heller ikke eksamen, eller pugging.
 15. HeleneFS

  Singel, turnusjobb og skaffe hund?

  Jeg kan kun snakke for meg selv, men jeg kommer ikke til å få valp så lenge jeg er alene og ikke kan ha den med på jobb. Jeg er sosial og aktiv, og hadde ikke trivdes med å være "låst" hjemme etter jobb. Men hadde jeg kunnet hatt den med på jobb hadde jeg nok følt det litt annerledes, for da hadde den ikke vært alene 2/3 av døgnet. Jeg savner veldig å ha hund, men jeg har vært helt ærlig med meg selv og innsett at det ikke passer. Det er jeg veldig glad for den dagen i dag. Eller rettere sagt i går ettermiddag da jeg måtte jobbe overtid pluss at jeg skulle på middagsdate, så skjedde ting og jeg har enda ikke vært hjemme siden i går morges. Det er et offer, får du hund så ofrer du en del av friheten din, så det må du kjenne på selv. Forøvrig kunne jeg lett hatt valp da jeg skrev bacheloroppgaven, det hadde vært null problem. Hadde så ufattelig mye tid og jeg satt hjemme å skrev for det meste.
×