Jump to content
Hundesonen.no

Kira2021

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Kira2021

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fint å lese at det kan gå bra også Trenger ikke være helt krise dette her. Takk for at du delte din erfaring.
 2. Ja, fler av søsken i samme by, tenker å holde kontakten med dem. Tenker dette skal gå fint, og jeg setter av all min tid den første tiden til det beste for valpen. Takk for ditt synspunkt.
 3. Takk for svar alle sammen. Valpene er ikke smuglet og jeg synes det virker som valpene har det bra per i dag. Har fulgt dem underveis og jeg kjenner oppdretter. Eneste jeg lurte på var egentlig når man burde hente valpen, gitt at den ikke er med mor og at søsken forsvinner tidlig... Om det da er likegreit å hente vi også.
 4. Hei, så klart, jeg skal være hjemme på fulltid i tiden fremover. Men i påsken har hele familien fri. Takk for synspunktene :)
 5. Hei dere. Jeg er ny her og skriver mitt første innlegg. Vi skal få valp hjem i nær fremtid. Valpen er nå litt over 6 uker, og oppdretter sier det er best for valpen å bli hentet når den er rundt 7. Jeg har lest masse om dette, og er klar over både NKKs etiske retningslinjer, og at de aller fleste anbefaler at valpen er hos sin mor og søsken i minimum 8 uker. Så dette trenger jeg ikke diskusjon på, da jeg forstår hvorfor og er enig. MEN - stiller det seg annerledes i denne situasjonen: Oppdretter mener hun etter mange års oppdrett, kan skille dette kullet fra tidligere kull- og mener
×
×
 • Create New...