Jump to content
Hundesonen.no

MaryMcgy

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About MaryMcgy

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for kjapt svar😊 Ja, jeg har tatt utgangspunkt i hvilken rase som kan trives med meg og mitt hundehold, og der tenker jeg at en sheltie som får arbeide passer godt inn😊 Chi’en er 3 kg, og ser at sheltiene er rundt 6-7, så hadde håpet det skulle gå bra🤔 Mulig jeg skulle hørt om noen med sheltie hadde hatt lyst til å treffe meg med chi’en, og sett hvordan de fungerte sammen😊
 2. Jeg har i dag en chihuahua på 2 år og har lenge vurdert hvilken nr 2 rase som kan passe. Er det noen som har hatt disse to rasene sammen, og kan de leke greit sammen? Har ofte besøk av en stor malamut, og den kan selvfølgelig ikke leke med min chihuahua, men kanskje med en sheltie?🤔
 3. Jeg har opplevd at andre hunder kommer løs og gir signaler om å ønske å «ta» min hund. De gangene løste det seg fordi mine var voksne og trygge på mitt lederskap så jeg satt dem i «sitt» og gikk mot den andre hunden og «hoiet». Dette stoppet/fortumlet dem nok til å holde seg unna til eier rakk å fange dem inn. Jeg skal selv få en liten hund nå og på sikt ønsker jeg å kunne gjøre det samme dersom situasjonen skulle tilsi det, men pga den fysiske underlegenheten vil jeg ha en plan B slik som Simira nevner ved å løfte opp.
 4. Jo, den som er avbildet vil gi belastning på skuldre/nakke over tid, avhengig av vekten som bæres. Kanskje ryggsekk med jevnt fordelt vekt vil passe deg bedre😊
 5. Jeg er sånn i tvil på hva jeg skal velge. Tenker å venne valp til å bli vant til å bli bært slik at vi kan dra på lengre turer og valpen får hvile underveis. Det er ikke snakk om at han skal bæres lenge, kanskje 30 min x2 innimellom. Det er så mye å velge imellom😅 Er vant med å bære barn og kjenner til hva slags avlastning de trenger men er usikker på hund/valp. Vil noe som dette være tilstrekkelig eller bør jeg satse på ryggsekker ala reisebur?
 6. Noen som har tanker om store forskjeller her? Jeg ønsker en hund som er kvikk og relativt lettlært, trene lydighet og agility på amatørnivå, tolererer barn, kan trenes til å gå løs, ikke røyter og vil være med meg (og familien hele dagen).
 7. Har ikke kikket så nøye på bagasjerommet i den lille bilen min men vil tippe at de fleste biler har feste til bagasjestropper? Hvordan fester jeg et lite bur når festene går fra den ene siden til den andre, og spennet der blir veldig stort?
 8. Tispa reagerte ikke annerledes på hannen. Hannen opplevde at tispa hadde en løpetid før han ble kastrert og det var en veldig vanskelig tid for ham. Han spiste ikke, satt og ulte nesten hele dagen (og natta..), og var superstresset. Etter kastrering så reagerte han ikke på at hun hadde løpetid.
 9. Dette står på nkk.no https://www.nkk.no/getfile.php/13193696-1494239697/Dokumenter/Registrering/Eierskifte/Kjop-og-salg.pdf Isolert sett ville jeg ikke vært bekymret for å hente en valp som var blitt 7 uker, men mer bekymret for at mor ikke lenger brydde seg om valpene sine. Enig med tanken om at så lenge kullsøsknene skulle hentes samme tid, så ville jeg også ha hentet min.
 10. Tenker spesielt på reisen hjem fra oppdretter da kjøreturen tar 5-6 timer avhengig av lengden på stopp. Et transportbur i voksenstørrelse vil ikke gi valpen like god sikkerhet så tenkte at jeg feks kunne bruke et mindre transportbur jeg har beregnet på katt?🤔 Hvordan har dere andre gjort det? Rasen er dvergpuddel.
×
×
 • Create New...