Jump to content
Hundesonen.no

MaryMcgy

Medlemmer
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MaryMcgy

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har ikke kikket så nøye på bagasjerommet i den lille bilen min men vil tippe at de fleste biler har feste til bagasjestropper? Hvordan fester jeg et lite bur når festene går fra den ene siden til den andre, og spennet der blir veldig stort?
 2. Tispa reagerte ikke annerledes på hannen. Hannen opplevde at tispa hadde en løpetid før han ble kastrert og det var en veldig vanskelig tid for ham. Han spiste ikke, satt og ulte nesten hele dagen (og natta..), og var superstresset. Etter kastrering så reagerte han ikke på at hun hadde løpetid.
 3. Dette står på nkk.no https://www.nkk.no/getfile.php/13193696-1494239697/Dokumenter/Registrering/Eierskifte/Kjop-og-salg.pdf Isolert sett ville jeg ikke vært bekymret for å hente en valp som var blitt 7 uker, men mer bekymret for at mor ikke lenger brydde seg om valpene sine. Enig med tanken om at så lenge kullsøsknene skulle hentes samme tid, så ville jeg også ha hentet min.
 4. Tenker spesielt på reisen hjem fra oppdretter da kjøreturen tar 5-6 timer avhengig av lengden på stopp. Et transportbur i voksenstørrelse vil ikke gi valpen like god sikkerhet så tenkte at jeg feks kunne bruke et mindre transportbur jeg har beregnet på katt?🤔 Hvordan har dere andre gjort det? Rasen er dvergpuddel.
×
×
 • Create New...