Gå til innhold
Hundesonen.no

Lillekrapyl

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,026
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3,295 Excellent

1 følger

Om Lillekrapyl

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 07/17/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Kristiansand
 • Hunderase
  Puddel
 • Mine dyr
  Puddelen Mocca født mars 2014

Nylige profilbesøk

5,544 profilvisninger
 1. Reptiltråden

  Foreløpig bor de på rommet til 6-åringen, men planen er å ha de på eget rom etterhvert. Som fullvoksne trenger de flere kvm, så da ser jeg for meg et eget rom med våtromsbelegg. Men før den tid skal vi ha flyttet, er på boligjakt for tida.
 2. Reptiltråden

  Aha, dette er ukjent territorium for meg kjenner jeg! Takk for svar. Okei, må kanskje prøve meg på det da. Må innrømme jeg synes det er en smule ekkelt, men De jeg har, rødfotet skogsskilpadde, blir ganske store og trenger mye plass etterhvert. De krever også relativt høy luftfuktighet særlig det første året, så det er noe av det jeg har synes har vært mest jobb sånn foreløpig. Sprayer med vann inne hos de flere ganger om dagen. Til underlag har jeg jord og sand, planter diverse - hibiscus og groblad nå, de trenger UV-lys og varmespot, og skjulesteder. De vil helst være i et plasthus de har, men graver seg også ned. Ellers av jobb er jo å fjerne avføring og sånn, gi mat og vann etc, men det tar ikke lange tida. Når det gjelder fôr er det foreløpig lettvint, nå som det meste av ugress kan plukkes ute. Til vinteren blir det verre, men finnes ulike frøblandinger en kan plante innendørs, og noe tørket fôr som Pre Alpin Testudo. Skogsskilpaddene dvales ikke, i motsetning til gresk landskilpadde - som er den andre tillatte landskilpadda.
 3. Reptiltråden

  Men blir ikke musepinkies store, sånn i forhold til en skilpadde på 60 gram?
 4. Akkurat nå, oktober 2018

 5. Akkurat nå, oktober 2018

  Takk for det kjære du Dyrlegen sa det var veldig variabelt hvor vellykkede slike ryggoperasjoner var også, i bestefall 50/50% sjanse. Men alltid rart og trist når en mister et familiemedlem plutselig.
 6. Akkurat nå, oktober 2018

  Får ikke quotet alle, men setter stor pris på all omtanke! Takk! Veldig trist. Vi føler det var den rette avgjørelsen da.
 7. Reptiltråden

  Ja, de får litt frukt og bær også av og til - siden de er skogsskilpadder kan de ha det, og så skal de ha litt protein i ny og ne. Der har det variert litt hva de får. Egg falt i smak, melormer var ikke interessant, små kjøttbiter var greit.
 8. Akkurat nå, oktober 2018

  Ja, Jade Tusen takk alle sammen
 9. Akkurat nå, oktober 2018

  Var prolaps som hadde ført til noe som het shiff sherrington mente dyrlegen. Nå er hun i himmelen.
 10. Akkurat nå, oktober 2018

  Hun er på vei til dyrlegen nå. Ingen på sørlandet som kan ta CT, og det må visst gjøres før operasjon.. Kunne høre med noen i Oslo, men å kjøre i 4 timer med en så syk hund er dyremishandling synes jeg. Sånn det ser ut ser det ut til å bli avlivning.
 11. Akkurat nå, oktober 2018

  Har en hund som ble akutt veldig dårlig i går, klarte ikke stå eller gå. De mistenker prolaps, og sendte oss hjem med smertestillende. Ny dyrlegetime på mandag. Kom inn til henne idag morges, da satt hun seg opp, og klarer nå ikke legge seg ned igjen. Vurderer å ringe dyrlegevakta. Synes det er helt dyreplageri dette, selvom hun får smertestillende.
 12. Reptiltråden

  Groblad gror og vokser bedre enn løvetann, så det funker best. Men tar inn og planter litt med jevne mellomrom ja. Av en eller annen grunn foretrekker de å spise det som er plantet, fremfor om jeg bare plukker og legger inn til de.
 13. Reptiltråden

 14. Dagens Middag

  Hel kylling i crockpoten idag
 15. Reptiltråden

  Flytter trolig inn en til rødfotet skogskilpadde her imorgen!
×