Gå til innhold
Hundesonen.no

Lillekrapyl

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,011
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3,210 Excellent

1 følger

Om Lillekrapyl

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 07/17/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Kristiansand
 • Hunderase
  Wachtelhund og toypuddel
 • Mine dyr
  Wachtelhundtispe født mars 2011
  Toypuddeltispe født mars 2014

Nylige profilbesøk

5,327 profilvisninger
 1. Den store baby- og barntråden 2018

  Vært på besøk i barnehagen hvor jentene starter i august idag. Syklet for første gang, elsykkel med sykkelvogn. Gikk ganske greit, men måtte stoppe noen ganger pga krangling Gikk veldig greit i barnehagen da. Tror de vil få det fint der til høsten.
 2. Den store baby- og barntråden 2018

  Gratulerer så mye!
 3. Den store baby- og barntråden 2018

  Hurra for 1 åringen! Men med en etåring har du vel fremdeles babykos? Mine er 21 mnd, og jeg ser fremdeles på de som babyer
 4. Poe - en bedlington terrier

  Så skjønn! Dette er en rase jeg må lese mer om, og vurdere til neste hund. Hvordan uttaler du Poe?
 5. Jobbsøking

  Gratulerer! Så utrolig bra at det løsnet, og at du fikk både sommervikariat og jobb fra august! De hadde ringt referansene mine idag, så tar det som et positivt tegn! Så har vært litt spent og smånervøs idag
 6. Hjelp! Dverg silke kyllingene mine dør..

  Hvor gamle er de? Og hvordan har du de? Har de nok varme? Får de i seg mat og vann?
 7. Hund som student i oslo?

  Jeg ble nylig ferdig utdannet, og synes egentlig det er topp og ha hund og studere samtidig. Men det blir nevnt noe viktig her. Det er ikke lett å finne seg et sted å bo i Oslo, og de fleste studenter må bo i kollektiv grunnet prisnivået i Oslo. Det å ha hund gjør det definitivt mye vanskeligere å finne et sted å bo.
 8. Hjelp meg å tenke utafor boksen

  Signerer puddel.
 9. Akkurat nå juni 2018

  Gratulerer så mye! Får vi se?
 10. Student 2017-2018

  Jeg har hørt det samme, men det er ikke min erfaring som nyutdannet sosionom. Så og si alle jeg kjenner fra studiene er enten i jobb (mesteparten) eller videre studier nå. Det som er veldig positivt med sosialt arbeid er at det er praksis, ikke bare teori. Og det å være i praksis er en genial mulighet for å komme seg inn et sted. Noen steder i landet er det to praksisperioder, jeg hadde bare en i Kristiansand - men det er der jeg nå har fått et vikariat, fordi de var så fornøyde med meg i praksis.
 11. Jobbsøking

  Takk! Håper det. Vet jeg har gode referanser iallefall.
 12. Jobbsøking

  Var på intervju idag. Synes igrunn det gikk ganske greit, men de hadde hatt 9 personer på intervju. Da jeg gikk spurte de om referanser. Lurer på om det er noe de har spurt alle de 9 om, eller om det er et godt tegn.
 13. Akkurat nå juni 2018

  Jeg har besøkt en hund jeg omplasserte, noen år etter. Synes det var kjempehyggelig jeg, men jeg gjorde det ikke fordi jeg savnet henne, men fordi vi bodde i nærheten og ble invitert av ny eier dit. Sitter og prøver å forberede meg litt til jobbintervju imorgen. Alltid litt skummelt.
 14. Den store baby- og barntråden 2018

  Så fantastisk! Sterk jente dere har
 15. Jobbsøking

  Takk! Tror ikke jeg har så gode sjanser, har jo lite erfaring, men tenker at det uansett er positivt å bli innkalt på intervju, og at et intervju alltid er en god erfaring det også.
×