Gå til innhold
Hundesonen.no

Lillekrapyl

Medlemmer
 • Innholdsteller

  961
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3,001 Excellent

1 følger

Om Lillekrapyl

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 07/17/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Kristiansand
 • Hunderase
  Wachtelhund og toypuddel
 • Mine dyr
  Wachtelhundtispe født mars 2011
  Toypuddeltispe født mars 2014

Nylige profilbesøk

5,029 profilvisninger
 1. Må man drive med jakt for å ha en fuglehund?

  Jeg hadde aldri valgt en jakthund uten å skulle drive med jakt, men det er min personlige mening. Vi har en jakthund i hus, og hun brenner så for å jakte. Dersom en ikke skal jakte, må en aktivisere de må andre måter, som trigger de samme jaktegenskapene tenker jeg. Å gå tur, gå på ski osv er noe de aller fleste hunderaser trives godt med.
 2. Akkurat nå, februar

  Specsavers.
 3. Fjør-tråden :D

  Hønsegården vår har blitt invadert av rotter.. Har prøvd diverse - vanlige feller utenfor hønsegården - fikk da fanget noen. Så har vi prøvd to ulike typer feller som en skal kunne ha inni hønsegården. Ene typen er som en boks med inngang, og så er selve fella inni der. Andre er en metallsak. Ingen resultater i de to sistnevnte. Lurer på om vi må gi bort hønene.. Kan knapt gå inn i hønsegården nå, da hele bakken er gravd opp i tunneller av rottene. Ikke særlig hyggelig. Noen gode råd?
 4. Tapatalk

  Jeg får fremdeles opp varsler fra hundesonen i tapatalk, men kommer ikke inn på tråden likevel.
 5. Valpegjengen 2018

  Prøv å sitt mer ned på gulvet og hold godbiten foran hunden ikke over. Litt unna snuten, så den kan strekke seg litt. På bildene her holder du den for langt over
 6. Dagens Middag

  Har lyst på reker og sushi. Hmm!
 7. Akkurat nå, februar

  Så gøy med alle produktnyhetene i butikken nå Ble smoothiebowl til lunsj, frisk og god. Så har jeg fått helt dilla på Skyr Luftig, nam!
 8. Reptilhold kan bli forbudt igjen

  Og jeg kunne ikke blitt mer uenig. Elendige argumenter spør du meg.
 9. Valpe angrep

  Er nettopp derfor jeg er skeptisk til hundeparker. Ikke alle hunder går overens med alle, og det kan lett oppstå konflikter.
 10. Akkurat nå, februar

  Du sier noe.
 11. Forsikring av hund

  Vi har en hund som er dobbeltforsikret. Grunnen til det er at vi kjøpte NJFFs jakthundforsikring. Når vi kjøpte den, betalte man en sum, og så gjaldt forsikringen ut livet.. Viste seg at den hadde et lavt beløp den dekket, husker ikke summen nå. Så etter en skade hun hadde, valgte vi å forsikre henne et annet sted i tillegg. Først Sparebank1, nå er hun flyttet over på Tide forsikring. Puddelen er i Agria, og har vært det hele livet. Ikke fått bruk for forsikringen på henne enda.
 12. Dagens Middag

  Fant flere svin indrefilet i 50% disken på Kiwi i dag, går ut på dato imorgen. Så da blir det en av de til middag i dag, to i frysen. Serverer med båtpoteter og salat tenker jeg.
 13. Akkurat nå, februar

  Fy søren som Jade røyter for tida. Takk gud for robotstøvsuger. Hvis ikke hadde de to krabbende tvillingjentene mine begynt å likne på hunder de også
 14. Den store baby- og barntråden 2018

  Er det meningen at rosiner skal komme ut igjen hele? Er de som mais? Hadde trodd de skulle bli fordøyd.
 15. Den store baby- og barntråden 2018

  Å hjelp, så skummelt!
×