Gå til innhold
Hundesonen.no

Lillekrapyl

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,026
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Lillekrapyl last won the day on 31. Oktober

Lillekrapyl had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,321 Excellent

1 følger

Om Lillekrapyl

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 07/17/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Kristiansand
 • Hunderase
  Puddel
 • Mine dyr
  Puddelen Mocca født mars 2014

Nylige profilbesøk

5,616 profilvisninger
 1. Akkurat nå- desember

  Tvillingene sover ute, guttungen spiller fotball med to fettere, pinnekjøttet står på komfyren, sola skinner og jeg spiser lunsj. Herlig!
 2. Akkurat nå- desember

  Hurra! Desember! Etter å ha ligget rett ut fra fredag ettermiddag til i dag morges, har jeg endelig fått gjort litt i helga nå idag. Vært på plantasjen og kjøpt nye tulipaner - elsker tulipaner - adventlys og julepapir. Julegrantenning borti gata her, hvor mannen var nissen. Så da var det bare å kle på seg regntøy og komme seg ut. Rolig kveld med nissene over skog og hei, fyr i peisen, og innpakking av gave til pakkekalender på jobb + en julegave. Tenk - bare tre arbeidsuker før jul
 3. Den store baby- og barntråden 2018

  Se det ja, fikk ikke med meg at du hadde redigert innlegget. Godt det verste er over, og fortsatt god bedring!
 4. Den store baby- og barntråden 2018

  Vi hadde brennkopper i fjor. Begynte med en i nakken på storebror, så ble det etterhvert flere på øvre del av rygg og på armer. Jentene ble smittet, men da stort sett på hendene. Tok sin tid å bli kvitt det..
 5. Akkurat nå - november

  Idag var det relativt varmt her. 2 plussgrader da jeg dro på jobb 0730.
 6. Hvordan kler du deg når det er kaldt ute?

  Bare det at den foreslås som mellomplagg på de kaldeste dagene gjør at den utelukkes for min del. Jeg er en frysepinn da, og bor i dunparkasen min fra september til april
 7. Hvordan kler du deg når det er kaldt ute?

  Aner ikke hvordan denne er, men godt tilbud iallefall. https://www.twentyfour.no/twentyfour/476508/vail-dunjakke-dame-dyp-plomme-34-tykk-dunjakke-med-90-10-andedun
 8. Interiør og oppussing

  Noen som har erfaring med walls2paint? Like enkelt som det høres ut? Skal pusse opp tre soverom i nyhuset, og virker som en grei løsning. Vi er ikke de mest handy menneskene som finnes da.
 9. Hvordan kler du deg når det er kaldt ute?

  https://www.sportamore.no/produkt/129734-bergans-of-norway-down-lady-parka-f-bla - denne kan anbefales
 10. Hvordan kler du deg når det er kaldt ute?

  Sportamore har stadig vekk -30% på jakker, og de selger dunjakker fra Bergans. Kan være noe å følge med på.
 11. Hvordan kler du deg når det er kaldt ute?

  Jeg er også fan av dunjakke, og selv sverger jeg til Bergans. Har prøvd flere merker, men synes Bergans er de varmeste. Ellers har jeg så og si hver dag på meg ullsinglet og ullsokker, gjene en hjemmestrikket ullgenser, og vanlige bukser. Men her har det ikke vært så veldig kaldt enda, sånn rundt -2 kanskje.
 12. Akkurat nå - november

  Holder på å rydde kjelleren før visning til uka. Har tre kjellerboder, så tar litt tid, men nå begynner det å bli et system der nede. Var på fagdag med julebord igår, og overnatting. Godt å komme hjem.
 13. Akkurat nå - november

  Planen for dagen - 7 timers rydde og flytte ut møbler og ting og tang økt. God helg da dere!
 14. Den store baby- og barntråden 2018

  Jo, altfor mye spennende, så tida strekker ikke til Her har vi to jenter på 2 år som trives veldig godt i barnehagen. Skravler i vei med stadig nye ord. Stort sett blide og fornøyde. Glad i mat og finnes ikke kresne. Seksåringen trives godt på skole og SFO og er godt fornøyd med å være i gang med fotballtreninger.
 15. Akkurat nå - november

  Hei november! Her står også huset på hodet. Vi maler og vi maler, og håper å få lagt ut huset for salg snart. Håper å bli ferdig med å male bad og vaskerom i dag. Hadde i midlertid besøk av en megler i dag som anbefalte oss å vente til årsskifte med å legge det ut for salg, da det er rimelig dødt marked fra midten av november til nyttår. Så vi får tenke litt. Har jo ikke fått satt dato for overtakelse på det nye huset enda.
×