Lillekrapyl

Medlemmer
 • Innholdsteller

  919
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Lillekrapyl

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Kristiansand
 • Hunderase
  Wachtelhund og toypuddel
 • Mine dyr
  Wachtelhundtispe født mars 2011
  Toypuddeltispe født mars 2014

Nylige profilbesøk

4,717 profilvisninger
 1. Samme med min Helt topp
 2. Så lekkert! Masse lykke til med salg
 3. Jeg har den, og er veldig fornøyd Måler søvn ja.
 4. Fersk pasta med carbonarasaus, bacon og parmesan.
 5. Lagde spaghetti ala capri, trodde femåringen ville like det, men nei. Så ble det bakt potet med mais, rømme, krydder og bacon til oss voksne.
 6. Avhengig av hvilket studie det er, er det godt mulig du kan kombinere studier og jobb. Jeg har studert heltid, samtidig som jeg har jobbet 40% ved siden av. (og hatt barn, hunder osv i tillegg).
 7. Det synes jeg ikke. Jeg fullfører en bachelor i år, og det er flere i mitt kull som er over 40 år Noen nærmere 50.
 8. Lagde kjøttboller av den ene pakka med lammekjøttdeig. Ble veldig gode faktisk! Hadde løk, egg, litt kebabkrydder og salt og pepper i. Servert med kokte poteter og fløtesaus. Både mannen og sønnen synes det ble veldig godt.
 9. Godt dere får tett oppfølging ved neste svangerskap @Betty og @Wachita Jeg fikk veldig god og tett oppfølging i begge svangerskap, og det var veldig godt kjente jeg.
 10. Mine er straks 1 år og 8,6 og 8,9 kg Sent from my iPhone using Tapatalk
 11. Mine er straks 1 år og 8,6 og 8,9 kg Sent from my iPhone using Tapatalk
 12. Så genialt ut! Her er det alltid minst et tørkestativ med klær i stua.. Har tørketrommel, men den brukes bare på f.eks håndklær, sengetøy, sokker osv. Resten henges opp.
 13. Her ble det enkelt idag. Pastaskruer med kjøttsaus.
 14. Det er så sant! Søvn er ekstremt viktig. Hilsen meg, som sov 2,5 time på dagtid mens ungene sov, tiltross for over 7 timer søvn i natt Vi er nok veldig heldige, for det finnes ingen netter hvor vi ikke har sovet. Har alltid sovet, men var en periode med mye amming og styr, og det var tøft nok. Jeg tåler søvnmangel ekstremt dårlig. Ja, all ære til dere som er mye våkne på natta, håper bedre tider kommer snart for dere også
 15. Takk for mange gode tips