Gå til innhold
Hundesonen.no

Lillekrapyl

Medlemmer
 • Innholdsteller

  991
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3,116 Excellent

1 følger

Om Lillekrapyl

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 07/17/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Kristiansand
 • Hunderase
  Wachtelhund og toypuddel
 • Mine dyr
  Wachtelhundtispe født mars 2011
  Toypuddeltispe født mars 2014

Nylige profilbesøk

5,188 profilvisninger
 1. Kjole eller skjole?

  Det kjenner jeg meg ikke igjen i? Hilsen Kristiansanderen.
 2. Hva er drømmehuset ditt?

  Med et eget tinyhouse til reptilene?
 3. Akkurat nå APRIL

  I dag skulle de endelig begynne å fikse kjelleren, etter flommen i høst. Etter en time måtte de avbryte arbeidet, på grunn av funn av sopp. Så vidt jeg har lest meg frem til, dekkes ikke soppskader av forsikringen. Oh my.. Jeg ser tusenlappene fly.
 4. Har du adoptivhund fra utlandet?

  Et familiemedlem av meg adopterte en gatehund. Den hunder var full av nerver, stresset mye, og kunne gå rundt og pipe tilsynelatende uten grunn. I tillegg til en rekke sykdommer, blant annet hudproblemer (pelsen falt av og den fikk sår i huden og under labbene blant annet). Det ble heller ikke dekket av forsikring. Ønsker deg lykke til! Personlig har jeg ikke erfaring, men har overtatt voksen hund og det gikk veldig fint.
 5. Den store baby- og barntråden 2018

  Helt enig. Mine er 18 mnd, og har det fint hjemme foreløpig
 6. Den store baby- og barntråden 2018

  Jøss! Her er det motsatt, jeg fikk såå mye skryt for at jeg er hjemme med jentene, og at det var så mange barn som måtte begynne tidlig i barnehagen, og det var ikke alltid like positivt.
 7. Kjole eller skjole?

  Det der er litt rart. Jeg synes Kjersti er veldig greit å si, men må tenke meg om når jeg skal si kjole. Hmm.
 8. Hva er drømmehuset ditt?

  Jeg har ikke funnet noen drømmehus enda. Etter å ha bodd forskjellige steder, kommer jeg på mer og mer jeg ville hatt annerledes Har lyst til å bygge selv for å få det akkurat slik jeg drømmer om. Minimum fire soverom, romslig kjøkken, romslig stue (gjerne to, i to ulike etasjer), et bad per etasje, stort vaskerom på bakkeplan - med egen inngangsdør og det skal være skittentøyssjakt fra badet i andre etasje, ned til vaskerommet, god bodplass, utleiedel, walk-in closet til hovedsoverommet, høytalere som er innebygget i TV-område + på hovedbad. Vil helst bo i enden av en blindvei, så det er lite trafikk forbi, og at det er litt luft rundt huset - ikke tett i tett.
 9. Noen her med skilpadde som kan gi meg råd og tips?

  Okei. Selv har jeg bare erfaring med landskilpadder. Vet at NHF jobber med å lage faktaark for alle artene som er tillatt, men de er ikke ferdig med de som gjelder skilpadder. Kanskje @Cams har noen tips?
 10. Kjole eller skjole?

  Jeg var hos logoped på barneskolen på grunn av dette Jeg kan si det riktig, men må tenke meg om, så når det går fort blir det ikke riktig.
 11. Noen her med skilpadde som kan gi meg råd og tips?

  Først av alt - hva slags skilpadde tenker du på? I Norge er gresk landskilpadde, rødfotet skogsskilpadde og kinesisk trekjølskilpadde tillatt.
 12. Interiør og oppussing

  Hurra! Håper du vil dele noen bilder etterhvert
 13. Den store baby- og barntråden 2018

  Sånn med fotskammel som vippes opp synes jeg er supert til amming. Hadde det til førstemann (solgte den), og tok det i bruk igjen da jeg var gravid med jentene. Super til amming, og det er fremdeles favoritt godstolen her i hus. Har den i stua da, for vi har ikke hatt plass på barnerommet.
 14. Først og fremst burde det være hjelp å få for de som har barn som sliter med å sove. F.eks kurs holdt av eksperter på temaet, og bedre veiledning og råd fra helsestasjon og fastlege. Jeg har vært veldig heldig, mine barn sover om natta, og legger seg greit. Men jeg skjønner at når du ikke har sovet noe særlig i det hele tatt, på flere år, så blir en desperat. Stille reflux er f.eks en av grunnene til at barn sliter med søvnen, men det er så mange som ikke blir sjekket for dette,.
 15. Akkurat nå APRIL

  Tror det er mest for å sosialisere de voksne
×