Jump to content
Hundesonen.no

Lillekrapyl

Medlemmer
 • Content Count

  1037
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lillekrapyl last won the day on January 20 2019

Lillekrapyl had the most liked content!

Community Reputation

3364 Excellent

1 Follower

About Lillekrapyl

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 07/17/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Kristiansand
 • Hunderase
  Puddel
 • Mine dyr
  Puddelen Mocca født mars 2014

Recent Profile Visitors

6183 profile views
 1. Lillekrapyl

  Akkurat nå, desember

  God jul sonen 🎅🤶
 2. Lillekrapyl

  Akkurat nå, desember

  Vært hjemme med syke barn tre dager denne uka, og har fremdeles et sykt barn. Håper alle er friske til jul. Fikk også en god nyhet, om at jeg fikk et svangerskapsvikariat der jeg har jobbet siden september ifjor. Så nå har jeg iallefall jobb der ut november Fått nye viking støvler og Bergans 3-i-en kåpe. Godt fornøyd med det. Leita en stund nå. Om en uke reiser vi til varmere strøk hvor vi skal være i to uker. Skal bli godt med en ferie med familien nå. 2019 har vært et godt år, men et hektisk år med salg av hus, flytting osv.
 3. Lillekrapyl

  Ditt siste kjøp,ikke hunderelatert.

  Ikke prøvd den enda faktisk! Men håper jeg blir fornøyd. Skal være toppmodellen til giant. Hadde en annen elsykkel som ble stjålet, så kjøpte denne for forsikringspenger.
 4. Lillekrapyl

  Bedlington terrier eller puddel?

  Jeg har puddel, men det er en liten dvergpuddel. Fantastisk familiehund. Veldig glad i mennesker. Rolig innendørs, og glad i å gå tur. Veldig lite lyd i henne. Bjeffer så og si aldri. Holder henne kortklipt, så pelsen er praktisk. Men så er det forskjell fra individ til individ også.
 5. Lillekrapyl

  Akkurat nå, november

  Takk for tips! Hvordan er den i størrelsen? Normal? Ser på XXL at den står som vannavvisende, ikke vanntett. Men du mener den funker fint i skikkelig regnvær altså?
 6. Lillekrapyl

  Akkurat nå, november

  Leter etter en varm regnkåpe/regnfrakk. Finnes det? Synes regntøy generelt er kaldt, men bør jo finnes noe med fôr?
 7. Lillekrapyl

  Interiør og oppussing

  Det skjønner jeg! Holder med dere i å sette bort litt jobb til noen som kan det.
 8. Lillekrapyl

  Interiør og oppussing

  Princess har en adventkategori, endel lilla der. https://www.princessbutikken.no/julemarked/advent?fpage=1
 9. Lillekrapyl

  Akkurat nå, november

  Sludd i lufta i Kristiansand i dag.
 10. Lillekrapyl

  Robotstøvsuger. Yey or ney?

  Vi har iRobot Roomba et eller annet (står vel et annet sted her i tråden), en av de enklere/rimeligere modellene. Flytter den mellom etasjene. Ikke noe stress. Superfornøyd, og mye brukt.
 11. Lillekrapyl

  Akkurat nå oktober

  Hei hei!
 12. Lillekrapyl

  Akkurat nå, september

  Jeg opplevde det med en hund. Hun hostet om kvelden, og jeg tenkte å dra til dyrlegen dagen etterpå, men da var hun død. Ringte dyrlegen og leverte henne til felleskremasjon. Hun ble obdusert først, og viste seg å være hjertesvikt. Men det er vel ikke sånn at en nødvendigvis må levere til dyrlege?
 13. Lillekrapyl

  Interiør og oppussing

  Gøy å se laikamor Går fremover! Her holder vi fremdeles på med kjelleren. Nå er badet nesten ferdig. Dvs, ferdig fliselagt - mangler noe fuging som jeg tipper håndverkeren skal ta imorgen. Så gjenstår taket, dør og at det elektriske monteres ferdig. I ganga er gulv og to vegger fliselagt, så venter vi på tilbud på trapp. Jeg og mannen skal sette opp veggplater på to vegger, og takplater. Så er det en bod hvor vi skal legge laminat, sette opp veggplater og takplater, og en kjellerstue hvor vi skal gjøre det samme. Kan legge ut noen bilder etterhvert
 14. Lillekrapyl

  Akkurat nå, september

  Nyhetssak om de på VG - https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/AdQvbj/hyene-valper-vekker-oppsikt-et-mysterium?fbclid=IwAR0p-xBeClot4SpgOm_vGhT4a30swtYUCivmVlOTiW_FJb1QKLcq2QiiXg8
×