Gå til innhold
Hundesonen.no

Snickers

Medlemmer
 • Innholdsteller

  551
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

228 Excellent

Om Snickers

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tromsø
 • Hunderase
  Sheltie og lapsk vallhund
 1. Ønsker en turhund, førstegangshund

  Fordi finsk lapphund har mye lyd
 2. Ønsker en turhund, førstegangshund

  Jeg har en lapsk vallhund hanne, han bjeffer faktisk kun under gjeting. Ellers synes jeg rasen ville passet TS veldig bra. Min har kjempegod pels til all slags føre, lojal, leken og lettrent med god naturlig fokus. Han har en nydelig avknapp og er rolig, trygg og balansert. Tror dessverre at mange styrer unna lapsk vallhund fordi de tror den er lik finsk lapphund. De er veldig ulike gemyttmessig syns jeg.
 3. Ønsker allsidig og livlig hund

  Lapsk vallhund? Oppfyller alle kravene dine. Mentalt sterke, rolige, avbalanserte hunder med futt i når det trengs.
 4. For meg høres det ut som separasjonsangst. Kan du ikke bare ha ham løs i huset sammen med den andre hunden? Evt ville jeg startet hjemme-alenetrening fra scratch og hatt ham i rommet med lukket dør, slik at han slapper av og ikke føler han må følge med hele tiden.
 5. Hvis hunden min plutselig endret atferd og ble sløv og daff, og i tillegg fikk dårlig appetitt, ville jeg nok dratt en tur til veterinæren. Vekttap kan være nok et symptom..
 6. Blondie's hofte og ryggsmerter

  Ville ringt veten i morgen jeg. Kan hende hun har skadet noe i foten, at det ikke bare var ryggen.
 7. Pearl`s Legacy`s G kull "Go big or go home"

  Herregud så nydelige de er alle sammen
 8. Valpehalsbånd til katt?

  Biltema selger kattehalsbånd med refleks og strikk til 10 kr
 9. Vakthund? Eller?

  Timmi, en sheltie, bjeffer som regel ikke når det kommer folk på døra. Men en gang, når eksen sin bror kom klatrende inn stuevinduet for å hente noe mens vi sov (...), fy flate DA var det lyd i bikkja. Skikkelig mørk og truende. Så jeg har en innbruddsalarm ihvertfall Han hadde nok aldri blitt fysisk, bare verbal, selv om jeg ble angrepet feks.
 10. Fly med katt

  Har flydd mange ganger med min. Min blir betraktelig roligere med litt feliway spray i buret, ligger rolig istedenfor å mjaue og prøve å klore seg ut. Kan være verdt å prøve Sele til kontrollen er lurt ja. La være å gi masse mat før flyturen, og ha noe som kan trekke til seg evt tiss/bæsj i bunnen, som du kan dra ut og kaste før noen lukter det hehe!
 11. Navn til svart labrador gutt

  Stor sjanse for at navnet popper opp i det du får valpen hjem
 12. Hund åt på ryggen til levende reinskalv

  Hunder kan fint ta friske rein. En jeg kjenner mistet nylig en drektig simle til en løs elghund. Simla var ikke svak eller noe nei, elghunden jaget i flokken og tok den. Så at hunden i artikkelen har tatt en kalv kommer ikke overraskende på meg ihvertfall. Jeg blir så sint på folk som ikke kan holde hundene sine i bånd! Og ikke får eierne svi eller noe heller, når man ikke får fanget inn/skutt hunden..
 13. Fòr til hund med nedsatt nyrefunksjon

  Du kan jo prøve royal canin sitt nyrefor, har gjerne mer smak enn hill's. PS: Husk at Hill's har smaksgaranti, er bare å levere tilbake den sekken. Lønnes ikke å blande inn ting når hunden går på diett, vitsen forsvinner jo litt da.
×