LØJ

Medlemmer
 • Innholdsteller

  877
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om LØJ

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Langt inn i skogen, oppå en topp
 • Hunderase
  Minibull

Nylige profilbesøk

6,140 profilvisninger
 1. I går lærte jeg at man aldri blir for gammel til å kjenne på stolthetsfølelsen når tannlegen skryter av tannpussen din Null hull!!
 2. Ingenting er som å våkne av hjørnetenner mot øyelokk...morgenstund har tenner i munn #harnoenetplaster
 3. Uff føler sånn med deg @Midas Det er så mye kaos i hodet for tiden...på den ene siden så gleder jeg meg til 1000 for at jeg om noen timer henter valp På den andre, så savner jeg App så det verker i hele kroppen
 4. Oi, dette blir spennende! Gleder meg til å følge denne tråden
 5. Kjeda meg, jeg, så jeg lånte en ambullvalp av ei venninne (som skulle ha tidenes jobbhelg). God oppvarming til min egen "minigris" kommer 14 uker gamle kjever og tenner er jammen aktive
 6. Krysser alt som kan krysses og gråter en liten tåre med deg Må bare takke all støtte her inne etter alt kjipe som har skjedd Vi fikk noen kjempe fine dager sammen. Masse folk og hunder som ville møte for tur og kos og skape gode minner for tiden etter. Det ble lek, tur, tårer og latter For ikke å snakke om alle de som tente lys på mandag for å lyse opp veien til App så han fant frem i mørket Ingenting varmer mer i et hundeeiers hjerte enn å se at så mange mennesker, og hunder, er glad i ens hund. Jeg er takknemlig for alle gode folk jeg har rundt meg jeg!!
 7. Takk takk Takk Stine
 8. Takk Men sånn skal det ikke gå for dere...Bjørn må bli frisk!!
 9. Jeg tenker jeg ikke lar meg bli diktert av deg jeg...I hvertfall ikke denne uka...
 10. Hvis du går litt i deg selv så finner du nok utav det!
 11. Han er ikke 4,5 år engang Og han er den 4. hunden jag avliver på 4 år...noen ganger lurer jeg på hvorfor jeg i det hele tatt gidder å drive med hund... Takk til ALLE som støtter i en tung tid! Vi har nettopp vært ute å gått en lang tur med gode venner, kost oss med hysterisk løping og never med godbiter Og for de som synes det er ufint å holde han i live noen dager, de må bare komme på besøk å se hvor lite syk han opplever seg selv å være. Han oppfører seg som en frisk, rask ungfole, full av spillopper og abligøyer...som jo er det som gjør det så innmari vanskelig og uvirkelig det her. Han har livsgnisten i orden!!
 12. Hvor ufin går det an å være tro?
 13. Sitter nederst bortest i det mørkeste hullet du kan tenke deg Svulsten til App er tilbake og den har spredd seg. Røntgenbildene vi tok i går viste at kreften har spist seg igjennom kjeven hans, og han hadde store smerter når vet klemte (ingen smerterespons når jeg klemmer, skal liksom være så sterk sammen med meg han). Burde avlivd han i går men greide ikke det, så nå smertestiller jeg han etter beste evne. Vi har avtalt turer med de beste hundevennene hans gjennom helgen, og på mandag tar vi siste turen til vet... Jeg gråter helt ukontrollert hele tiden, og hjertet ligger knust i tusen biter!
 14. Mini snøstorm ute, fyr i peisen og kaffe i koppen inne Hadde bare tullebullen kunne slutte denne morgen /formiddag-anoreksien han har startet med, jeg blir drit bekymra!
 15. Uff, dette var ikke noe gøy beskjed Krysser alt for at Bjørn kommer seg helskinnet ut av dette og at det ikke er kreft noe sted! Fader ass, kan de ikke bare være friske disse gutta Dette sjukdoms-greiene går helt til hodet på meg. Nå er jeg helt sikker på at svulsten er tilbake...jeg greier rett og slett ikke slippe tanken om syk hund