yurij

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,512
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

1 følger

Om yurij

 • Rang
  Vanedyr

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  borzoi x 3
 • Mine dyr
  Walter av Fjascho
  Yarina Stepowy Goniec
  Fils Du Vent Du Grand Fresnoy

Nylige profilbesøk

6,310 profilvisninger
 1. Evt at det ikke alltid har noe med påvirkning utenifra å gjøre i det hele tatt
 2. Kommer vel helt an på. Vet ikke hvor mange timer jeg har tilbragt tilsammen foran den forhatte fisketallerknen som barn . Jeg HATET fisk men fikk ikke gå fra bordet før jeg hadde spist opp. Så da satt jeg da og hatet. Nå velger jeg fisk foran kjøtt 7 dager i uken og det er sikkert mange som meg .
 3. Renskaug Vertsgård , kjempehyggelig
 4. Avl og oppdrett gruppa på fb.. Interessant nok en gang... boston terrier btw
 5. Hadde et lite håp om storcert på tross av helt naken rosa hund Helt til jeg kom inn i hallen og så forsamlingen. Ikke sånne man slår uten pels ihvertfall. Eneste i brukshundklassen som vanlig. Flat rød , kjipt men helt greit.
 6. Men hun fester jo PÅ utstilling også Hun ligger ikke mye stille utenfor ringen - der er det jo fullt party Ikke rart hun blir så rødøyd at hun blir umulig å bedømme
 7. Eier har ikke samtykket til avlivning... Spesielt . Ut i fra Varden gikk hundene utenfor gjerdet , ansatt gikk bort for å hilse på hundene hvorpå den ene hopper inn og biter tak i gutten. Hva forklarer man sånn adferd med?
 8. Velger han å slappe av inne selv om han har tilgang til ute ? Jeg spør fordi jeg lurer altså 😊 Jeg jo lav aktivitetshunder men de er stort sett ute og ordner med ting/ leker all den tid det er døråpnere hjemme... De er rolige inne men har ikke så stor interesse av å være inne når de kan være ute og ordne
 9. Det er jo nesten litt godt å høre. Jeg omgåes ikke hundefolk sånn i hverdagen men når jeg en sjelden gang hiver meg med på en ringtrening feks så får jeg høre det hele tiden. Ble redd det var normalen.
 10. Selvsagt men nå tenkte jeg som utgangspunkt aktiviteter som var langt fra krevende... Som å ligge stille i en hall eller øve litt trav.
 11. Jo, det ser jo sånn ut Selv om man selv blir trøtt akkurat der og da av å være i byen sitter vel ikke dette i etter at man er ute av byen? Har bare stusset over det når jeg har vært på ringtrening og utstilling + alle kommentarer på fb. Så virker det som om man omtrendt skal forvente at hundene stuper i seng så fort de kommer hjem. Men det er kanskje bare en måte å rettferdiggjøre for seg selv at det er all aktivitet for en dag? Når mine kommer hjem etter noe sånt så går de ut og ordner med sånne vanlige ting resten av dagen om det er alt som skjer en dag. De plager ikke oss Men de jobber da i hagen og holder på ute som vanlig
 12. Er vel kanskje forskjell på hvor mye nye intrykk "går inn" på dem på noe sett kanskje.
 13. Har aldri opplevd å ha hunder som har klappet helt sammen etter en sånn dag og jeg har ikke noen unikumer på noen som helst måte . De går aldri rett i seng og blir der etter noe sånt? De fortsetter dagen med sine vanlige hjemmeaktiviteter utendørs. Men er det hunder som er litt disponert for stress som reagerer sånn eller hva er det som gjør det ?
 14. - Er en frase jeg stadig hører ( og leser på fb feks) . Etter ringtreninger / utstilling / samlinger der hundene stort sett er i ro og bare løper litt rundt innimellom. Også fra stillestående hundeeiere i små hundeparker der det knapt er plass til å bevege seg og hundene heller ikke er særlig aktive. Hva er bakkgrunnen ? Blir hunder helt slått ut av å være et par timer på ringtrening feks eller stort sett ligge i ro ringside på utstilling? Av en bytur de ikke pleier å være med på ? Eller er det bare sånt folk slenger ut og i såfall, hvor kommer det fra ? Har intrykk av at "normalen" er at man skal forvente at hundene klapper helt sammen etter å bare ha vært tilstede blandt masse andre hunder eller i uvante omgivelser... Har til og med en bekjent som kjører hunden en tur om hun ikke har tid til tur, for hunden blir sliten av inntrykkene gjennom bilvinduet... Er hunder flest fryktelig skjøre ?