Jump to content
Hundesonen.no

yurij

Medlemmer
 • Content Count

  2971
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

yurij last won the day on November 20

yurij had the most liked content!

Community Reputation

3857 Excellent

About yurij

 • Rank
  Vanedyr

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  borzoi x 3
 • Mine dyr
  Walter av Fjascho
  Yarina Stepowy Goniec
  Fils Du Vent Du Grand Fresnoy

Recent Profile Visitors

7662 profile views
 1. yurij

  Valpens hverdag

  Jeg jobber ettermiddag/ kveld så her er det mest aktivitet på morgenen. Halv syv klarer ikke valp å holde seg lengre i vente på frokost så da går hun først ut en tur for å tisse og så får hun mat. Kl 8 kjører vi ut og tar en tur på 60 - 90 min . hjem til mat og ut i hagen til jeg må gå rett før 12. Gubbe kommer hjem rundt 17 og etter det er de stort sett ute til 21 - 22 . Innimellom der får de hovedmåltidet. De er tre så de er mye i aktivitet hjemme i hagen. I helgene er hun mye rundt alene med vennene sine og ute blandt folk uten de andre to. hun er 6 mnd nå.
 2. yurij

  Valpegjengen 2019

  Her er det stikk motsatt Endelig er den stor nok til ting valpetid er tull, de er søte på bilder da 2019 valpen her er 6 mnd og på str med tante grusom nå
 3. yurij

  Akkurat nå, november

  om du skal ha tursele er Björkis sin nomesele fin i turkis
 4. yurij

  Tenner.

  Jeg har en hund med misfarget / dårlig emalje på permanente tenner. Kan hende de har fått antibiotika som små , hun kom ikke til Norge før hun var 5 mnd. Hun er nå 5 og et halvt år og har aldri hatt noen problemer med det. Størst skader på de små fremtennene men ikke så mye at noe er gjort. Er forsiktig med bein for å ikke slite ytterligere
 5. yurij

  Fillemorro og lek :D

  Fine lille Fillifjonka <3 Syntes hun det var moro?
 6. yurij

  EFIT 1.oktober 2019

  Efit er koselige 😊
 7. yurij

  Ulike reaksjoner på hund nummer to

  "Folk" syns jo hunder er veldig skitne og møkker ned huset nok i entall. Så når de hører to og tre hunder opplever jeg det som de tror vi bor i en sandkasse full av hår. Og det stemmer jo til en viss grad satt litt på spissen. Så jeg opplever det som at folk ser på det som urenslig med flere hunder innendørs og det er det de reagerer på...
 8. Jeg syns det blir ****** varmt baki der uansett jeg. Vanlig ac fremme i Berlingo/partner hjelper liksom ikke stort, ikke åpne vinduer heller. Stod i kø gjennom Riga i sommer, måtte baki og kjenne og det kokte. Lufta fra vinduene trekker liksom bare forbi gitteret, ikke i vinkel inn i lasterommet og ac var ikke bra nok til å få ned temp. Takluke hjelper vel og koster kanskje ikke allverden å montere.
 9. Hva har dere for ACsom hjelper bak i lasterommet?
 10. Nå settes comfortveggene på i Spania og alle biler leveres med det. Men i den prisklassen må man vel ned på biler der det var mulig å få med gittervegg. Et veldig godt poeng med skit fremme , Berlingo ser helt ****** ut .
 11. Jeg vet ikke med tanke på prisklasse, det kommer vel an på årsmodell det også i og med at avgift på bakseter synker hvert år men vet ikke. . Jeg hadde helt klart valgt aircondition over gitter ja men støy er ikke allverden. Jeg har gulvteppe baki og det demper bra.
 12. Du kan jo kjøpe med gitter, det er ikke lenge siden alle de små varebilene ble kjørt til Drammen når de kom til landet og fikk byttet gitter mot comfortvegg der før de gikk ut til forhandlere. Altså alle kom til landet med gittervegg Så i og med at du ikke skal ha helt ny bil så finnes de fleste med gitter i større eller mindre grad. Men det blir varmt allikevel altså, skikkelig varmt. Ble helt stresset i sommer da trafikken stod omtrendt stille i 33 grader. Selv med hel gittervegg og fremvinduer åpne. Kjøper du derimot noen multispace variant som egentlig er ment som personbil kan du få mulighet for å åpne bakvinduer.
 13. yurij

  Valpegjengen 2019

  4mnd
 14. yurij

  Problemer med drikking og urinering

  Terkel var "stressdrikker" som ung - kom fra et stort oppdrett med mye valp og sikkert som du sier begrenset vanntilgang pga gris etc. Vi kan heldigvis ha døra åpen ut men det var som du skriver , han bæljet i seg vann , blæra ble stappfull og tisset ca hvert 15 min på det værste. Det gikk seg til, han er ikke noen lettstresset hund i utgangspunktet men situasjonen rundt flytting hit og mye nytt å forholde seg til gjorde at han bældrakk og tisset hele tiden ca første halvåret. Så gav det seg gradvis og kom ikke tilbake, eller en gang hadde jeg lagt et reinsdyrskinn på soveplassen hans for at han skulle ligge mykt på sine eldre dager - da ble han så stresset av å ikke få lagt seg ( fordi det var feil med skinn der) så da gikk han ut og tømte doen men det er eneste gangen på ni år. . Nå hadde jeg to hunder til så å begrense tilgang på vann var ikke tema . Så her handlet det om stress at han drakk så mye og gikk det seg til av seg selv altså tilslutt .
 15. yurij

  Whippet

  Grattis Er det en liten Rappfot? Ren gjetning
×