Gå til innhold
Hundesonen.no

yurij

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,921
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  5

yurij last won the day on 2. Februar

yurij had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,800 Excellent

Om yurij

 • Rang
  Vanedyr

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  borzoi x 3
 • Mine dyr
  Walter av Fjascho
  Yarina Stepowy Goniec
  Fils Du Vent Du Grand Fresnoy

Nylige profilbesøk

7,316 profilvisninger
 1. Takk, det var veldig greit å vite
 2. Jeg syns de ble litt dyre med dagens dollarkurs. Nesten 30 kr pr sokk og dyr frakt. + sikkert evig lang ventetid for å få varene. Endte med å kjøpe fra to forskjellige norske butikker for å få riktig fargeer og slippe orange
 3. Jeg vet men skulle gjerne hatt flere fargevalg
 4. Tynne rimelige potesokker/snøsokker i all verdens farger?
 5. yurij

  1.feb.hverdagslig EFIT

  Ikke veldig interessant men jeg husket på det ihvertfall 06.00 står opp - frokost. Omelett og kaffe 07.00. Sjekker skisporet. No for å se om noe er kjørt i natt. Det er det ikke så utifra været i natt/morgentimene er det lite poeng å dra ut med ski 08.00 Spør Yarina om vi skal gå ut. 😁 09.00 Kommet oss ut på løpetur hjemme. 10.00 Fremdeles ute, på vei hjem 11.00 Hundene får frokost, knask og lek i hagen mens jeg støvsuger Tilslutt tennes hundegrillen før mennesket må på jobb for å tjene penger til hundemat 😁 12.00. Gått til jobb 13.00. Fredag betyr undervisning på morgenen og hestene har fri ettermiddag. Dvs jeg slipper å undervise fredag siden jeg jobber sent. Arbeiderne er sluppet ut 14.00 og utover. Klubbstevne. Banen ferdig og lite folk 16.00 sjekker arbeiderne 18.00 Kveldsforing. Første stall 19.00 Forer fremdeles. Hovedstallen 20.00 Ferdig med en rolig dag. Går hjem i vær 😁 Møter bil som ikke klarte løpe opp bakken hjemme, stått fast og måtte ha hjelp av Snø Fres. Hjalp bil opp til garasjen mens gubbe flytter resten av snøen 21.00 Nytt på nytt, hundene spiser ute 22.00 Måtte ut og se til dyr de var ikke helt ferdig så jeg skriver efit, fyrer og drikker cider 😁 23.00 Yarina er ferdig, banket på og vil inn til peisen 😁 Så da er det vel kvelden.
 6. https://nina.no/Aktuelt/Nyhetsartikkel/ArticleId/4651/Jakthunder-mest-utsatt-for-ulveangrep
 7. Bål = bol, dvs torso
 8. yurij

  Halsbånd/line i ringen.

  Ikke akkurat med halsbånd men har opplevd stygge kommentarer fra dommer pga kledsel og da snakker vi ikke joggebukser og crocs altså .
 9. yurij

  Halsbånd/line i ringen.

  Gjør som alle andre... Dommere kan trekke for det utroligste på en dårlig dag dessverre .
 10. Tydeligvis mange grunner til skral og liten elgstamme .... Flåtten brer seg med mildere klima https://www.agderposten.no/nyheter/ny-rekord-i-liten-elg-jegerne-er-bekymret-1.2531651 Her får flåttbårne sykdommer skylda.
 11. yurij

  To vekterhunder vurdert avlivet av politiet.

  finner ikke noe i media.. Står det ikke i noen avis dette?
 12. Men Norge skal konkurrere med dem på pris? På bekostning av hva da?
 13. yurij

  Erfaring som hundeeier.

  På min tok det nesten 18 mnd før man så ordentlig effekt av medisinene , både på pels og energinivå..
 14. yurij

  Erfaring som hundeeier.

  Om du ikke har merket noe særlig på hunden og den er over ti år så vil du nok ikke merke noen forskjell på medisiner annet enn at den kanskje blir enklere å slanke og får litt jevnere energi nivå om det er lavt stoffskifte. De får tabletter som heter Forthyron to ganger pr dag og det er det.
×