Gå til innhold
Hundesonen.no

yurij

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,875
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

yurij last won the day on 11. Juli

yurij had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,752 Excellent

Om yurij

 • Rang
  Vanedyr

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  borzoi x 3
 • Mine dyr
  Walter av Fjascho
  Yarina Stepowy Goniec
  Fils Du Vent Du Grand Fresnoy

Nylige profilbesøk

7,115 profilvisninger
 1. Skadelige barnesanger

  Har en venninne som la ut dette : " Jeg stemmer på at disse sangene også må forbys i skolen.😜😜 Alle fugler (små de er): Det er de jo slett ikke. Elevene bør få lære at det også finnes store fugler, som struts og pingvin. Jeg vil reservere meg mot denne sange En bussjåfør, en bussjåfør: Tenk på vesle, mutte Andrea på syv år, som drømmer om å bli bussjåfør. Bør vi fortelle henne at bussjåfører må være menn, attpåtil menn med godt humør? Jeg reserverer meg. Mikkel rev: «Skrev et brev, sendte det til månen». Denne sangen skaper urealistiske forventninger til Posten, som allerede sliter mer enn nok med å levere til Bygde-Norge. Jeg reserverer meg. Nede på stasjonen: Begynner også bra «STÅR alle togene så pent på rad» så sklir det ut «Mannen på lokomotivet sveier på et håndtak. Tøff, tøff, tøff, tøff, TOGET GÅR.» Dette er utvilsomt villedende markedsføring som kan bekreftes av oss som daglig pendler med # NSB. Jeg reserverer meg!!! Ta den ring og la den vandre. Fra den ene til den andre.. -Rart det er mye skilsmisser ?Jeg reserverer meg! Slå på ring slå på ring, slå på hvem du vil, slå på kjæresten din om du vil, og den du slår på, slår du så hardt så hardt!! -Må si jeg Syntes den er verst! Oppfordrer til vold! Jeg reserverer meg! "
 2. Hvor lenge har hunden gått på medisiner? Og hva sier eierne?
 3. kommer an på str på hunden og dose. Forthyron er litt dyrere enn Levaxin som ble gitt tidligere. Tror jeg betalte 450 kr for 250 tabletter til min og det holdt i drøye 2 mnd. Tok èn blodprøve ett år etter at diagonsen var satt, doseringen virket riktig så da sjekket vi ikke mere.
 4. En reservert hund bør kunne håndteres av fremmede selv om den ikke selv inviterer til kontakt?
 5. Størrelse på bilbur

  Jeg mener det, når jeg ser hvor mye de flytter seg rundt, snur seg , står og ser ut + ligger rett ut på siden så skulle jeg hatt bra liten hund for å syntes det er ok å putte dem i bur. Så stort som mulig mener jeg. De fleste har vel begrensning på plassen i bilen.
 6. Størrelse på bilbur

  der er vi helt motsatt Jeg skulle hatt bra liten hund for å være komfortabel med å ha den i bur . Her er svenskenes krav. Hjässen = issen
 7. Størrelse på bilbur

  Last må sikres. Tenk hvor mange timer hunder tilbringer i bil. Svenske regler er fornuftige. Altfor mange hunder sitter altfor trangt i bil.
 8. Størrelse på bilbur

  Kjøp så stort som mulig , man kjører mye mere enn hva man krasjer.
 9. Robuste og nervesterke raser

  Jeg føler selv jeg har en nervesterk rase selv om de kan være relativt dramatiske. De betrakter verden litt sånn utenifra men bryr seg liksom ikke. De kan godt hylskrike for stetoskopet på veterinærkontoret men hvilepuls avslører dem ikke redsler, ikke stress , ingen diller. Ellers har jeg ikke så mye erfaring med andre hundetyper
 10. Hunderase til Kickbike og kickspark

  Du kan fint bruke whippet feks til det du beskriver..
 11. Akkurat nå, september 2018

  Skryt : Jeg har en nordisk Lure coursing champion Tredjeplass bak to av de beste tispene i europa ,cert , svensk championat og dermed også nordisk Lure coursing champion. Juhu , det var gøy og ikke mange borzoier som har
 12. Hvorfor bryter det med grunnloven? Det er ikke enestående for hundesaker?
 13. Slanking av hund

  900g for mye på en hund på 4 kilo er mye... Det blir som 20 kilo over på et voksent menneske...Kjøkkenvekt er et godt råd, for etter hva hun bør veie og trekk godbitene fra totalen.
 14. Det står i dommen at omplassering ble drøftet . Jeg har ærligtalt ikke lest så mange dommer så jeg har ingen formening om hvor mye man klarer å ta stilling til utifra det som står og uten å vite noe om hendelsesforløpet og de innvolverte..
 15. I Bob saken står det at omplassering er drøftet. Jeg aner ikke hva slags miljø eier og hundepasser her tilhører? Om de er kjenninger av politiet, om det finnes en forhistorie som involverer dem eller hund/ andre hunder og om det har spilt inn?
×