Gå til innhold
Hundesonen.no

julnil

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,737
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

858 Excellent

3 følgere

Om julnil

 • Rang
  Luigi

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  CCPP

Nylige profilbesøk

6,861 profilvisninger
 1. Er du en prepper?

  The Walking Dead
 2. Er du en prepper?

  Alt dette fungerer ved strømbrudd over lengre tid? Aggregat?
 3. Er du en prepper?

  Og så må du kunne forsvare dritten, mot alle oss andre som er sultne etter 14 dager 😂
 4. Føler du deg som en prepper? Noen som har gjort seg opp seriøse tanker omkring dette?
 5. Hvordan vite om oppdretteren/hundene er bra?

  Lurer jeg også på, hvorfor så «hemmelig»
 6. The Originals Anouk - Ayla. Alano Espanol.

  Så vakkert og anderledes hodeform og øyeplassering 😍
 7. Hva er dette?

  Forslag: få akuttime hos en annen veterinær i morgen, dette tror jeg er ganske så prekært, og trenger behandling raskt. Tenker antibiotika, kortison, celleprøver, kvalifisert sårrens håper dette går bra
 8. X og Y navn 🐶😊

  Ledig tri hannvalp? 🙉
 9. Ønsker jeg basenji?

  Ja fikk mange utfyllende svar på fb hvem av dem, er deg der?
 10. Forsvarlig eller farlig? Valp og voksen hund

  Om du velger å beholde 1 hund, bør det jo bli den eldre tispen, kan ikke skjønne at et par måneders bekjentskap skal overgå 7 år med tanke på hvem man er mest knyttet til? Har det ikke vært et problem for deg tidligere, hvordan din tispe er alene sammen med deg, så blir det heller ikke et problem når dere igjen blir alene.
 11. Ønsker jeg basenji?

  Røyter i 2,5 minutt 😂😂 Du sier at det ikke lengre er et problem omkring mennesker, hvilket problem var det på dette området tidligere?
 12. Ønsker jeg basenji?

  Ingen med basenjierfaring her inne, som vil dele? 🤗😇
 13. Ønsker jeg basenji?

  Etter at vi mistet den ene hunden vår i sommer, har jeg gått å grublet på å skaffe en ny. Hunden vi har nå, og den vi mistet, er begge av rasen CCPP Har vurdert en ny CCPP, da vi trives med rasen, men leser også en del om basenjien, og håper dere her inne kan bidra mer med pro and cons? Som eier av CCPP så er vi vant til mye av det som går igjen på basenjien: *hører etter om de selv ønsker det *lukker ørene når de selv vil *elsker mat (og stjeler gjerne rett fremfor øynene på deg uten å skjemmes *Ikke en hund man kjøper om man har ambisjoner innen lydighetstrening eller tilsvarende *liker ikke dårlig vær, og man blir ikke overrasket over å finne ut av hunden har gått på toalettet inne når det er skikkelig gufsent vær ute Det jeg er ute etter hos en hund, er ikke lydighetstrening/agility i konkurraneform. Jeg er fornøyd med normal hverdagslydighet. Jeg elsker å ha hunden(e) løse når jeg er i stallen her hjemme, eller om jeg rir/går en tur i usjenerte områder (fjæra, fjellet hvor vi er alene) Hundens viktigste oppgave er å være koseklump og fotvarmer De må kunne trenes til ikke å jage sau/kyr/hester (som vi har både på eiendommen og rundtom hos naboene) Hunden vi har nå, er ikke spesielt glad i andre hunder. Skulle selvsagt ønske den var det, men er ikke noe stort problem for oss her vi bor. Den kan derimot være løs uten å klikke om det passerer folk ute på veien, eller om det kommer folk på besøk. Det setter jeg mye høyere enn hvordan hunden er i møte med andre hunder. Hunden vi avlivet i sommer, hadde en del usikkerhet mot mennesker den ikke kjente godt, og det kunne gå langt til før den landet om det kom folk på besøk. Det syntes vi var ganske slitsomt. Den tok også ganske så av om folk gikk forbi på veien, kjenner at det er noe jeg håper vi slipper ved en evt neste hun De siste 7 årene er det jo røytfrie hunder jeg har hatt, før det var det dalmatiner. Basenji røyter jo selvsagt, men i hvilke mengder er det snakk om. Har lest noen plasser at de røyter lite, men noe mengde må de jo røyte vil jeg tro? Har ikke store ønsker om å gå tilbake til dalmis-tilstander Hvordan er raseindividene her i Norge, med tanke på mentalitet og kjente sykdommer? Hvem er å regne som gode oppdrettere som faktisk avler på hyggelig mentalitet? Hvordan vil rasen generelt sett møte mine "forventninger"? Er det stor mentalitetsforskjeller på hannhund og tispe?
 14. Hårløs flekk i nakken

  Gjetter ringorm. fant vet ut årsaken?
×