Gå til innhold
Hundesonen.no

julnil

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,721
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

854 Excellent

3 følgere

Om julnil

 • Rang
  Luigi

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  CCPP

Nylige profilbesøk

6,767 profilvisninger
 1. usikker hund

  Veldig søt da 😍 Fint klippet fra før av da
 2. usikker hund

  Halvbroren hadde hengende ører, orket ikke tape han. 😍❤️ Du legger til bilder f.eks rett fra mobilen, om du bruker den til å lese være på forumet Få gjerne se bilder før klipp også, er gøy 🤗
 3. usikker hund

  Her er det vokst litt ut. Vokser litt lengre enn dette, før jeg klipper ned igjen
 4. usikker hund

  Jeg holder min nedklippet da han er mye med i stallen/ute Kanskje litt vanskelig å se her, men du ser på hodet hvor kort han er (samme på kroppen).
 5. Reptiltråden

  Pinkies er bare rundt 2 gram. Ble tilogmed spist av babyslangen på 5 gram
 6. usikker hund

  Barbermaskin der også. Om tippen på ørene legger seg bakover, gjør ikke det noe. Ikke la han trekke i båndet (jeg hater trekking), han skal gå pent ved siden din.
 7. usikker hund

  Den jeg har nå, hater å bli rørt på bena. Det kommer av at han er livredd for kloklipp. Løser det ved å være tålmodig og bare forsette å klippe pelsen på bena, evt så holder noen opp ett av de andre bena slik at han må stå på de gjenværende. Jeg klipper 4-5 ganger pr år, og da bruker jeg både barbermaskin og saks. Klipper helt ned, slik at det bare er noen millimeter igjen på rygg/sider. Bena tar jeg ikke like tett, da det ikke er så enkelt med maskin.
 8. usikker hund

  Jeg sier ifra når ting ikke er greit, og det forekommer oppførsel jeg finner uakseptabel. Tror man skal forsterke det som er positivt, og «straffe» det som er negativt (ikke misforstå ordet straff her). Jeg setter grenser, er jeg som bestemmer og «kontrollerer» adferd Andre ganger igjen må man overse adferd. Hva med å la han ha selen på hele døgnet en stund? Er han kortklippet, eller har han mye pels?
 9. usikker hund

  Mengdetrening på det hunden synes der skummelt, uten dill og dall. Ikke kommenter om den er redd, bare forsett på turen. Den må få jobbet seg gjennom det og se st verden ikke er farlig. Noen blir bare ikke borte, og noen gang må man akseptere at de ikke har helt den personligheten man ønsker på alle punkt
 10. Kastrering av hannhund

  @Moderator kunne kanskje slått denne tråden sammen med den andre, som TS opprettet på samme spm?
 11. Kastrering av hannhund

  Samme opplevelse her på de jeg har kastrert. har også kastrert hund nå
 12. Kastrering av hannhund

  👆 what she said det handler veldig lite om avlæring, er heller det at innetissere ligger i generasjon etter generasjon hos mange små raser. Er ikke uten grunn at det selges mye «magebelter» til småhunder. Med chip opphører markeringen inne straks chipen begynner å virke, uten at vi gjør noe. Når effekten går ut etter rundt ett år, starter markeringen inne igjen. Slik har det vært i alle år. Var kun den ene som konsekvent markerte inne, men vi valgte å chippe begge hannhundene da den andre gjorde det sporadisk, og gjerne i sammenheng med den notoriske. de ukene mellom at en chip gikk ut, og neste «slo inn», så gjorde/gjør vi aldri noe fuzz av markeringen inne. Ingen kjefting, ingen belønning for å tisse ute, ikke noe. Vi bare tørker opp og venter. Når chipen begynner å virke, så stopper markeringen av seg selv. Like magic🧚‍♀️🎩 er den notoriske vi har igjen nå, så vi blir å fortsette med chip så lenge det er behov. Er også mulig å kastrere kirurgisk, men blir liksom med en chip hvert år, er enklest
 13. usikker hund

  Å kjenne etter om de sitter fast, er i mange tilfeller ikke nok. Må bruke røntgen for å se etter mulige tannbyller. Men høres ikke ut som dette er noe din veterinær har kunnskap om, så kanskje lurt å høre med en annens mening?
 14. Kastrering av hannhund

  Om kjemisk kastrering hjelper, så ville jeg vurdert kirurgisk. Gry Løberg/manimal er ikke en seriøs kilde for meg. Har selv kastrert hund(ene) mine kjemisk siden de var unge (mellom 1-2 år), og holdt de på dette siden. Den ene er nå 7 år, den andre ble 5 år (nettopp avlivet pga sykdom). På mine så opplevde jeg ikke mindre utagering mot folk, fe og andre hunder. De var som de var, liksom. Grunnen til at jeg kastrerer, er for å stoppe markering inne, og stress ved løpetid hos nabohunder. Funker krutt på det. Opplever ingen negative effekter av kastreringen.
 15. usikker hund

  Hva ligger i godt sjekket hos veterinær? tok du tannrøntgen som foreslått? jeg opplever ikke rasen som spesielt sær, men de har som småhunder, en god del tannproblemer. har selv rasen
×