Symra&Pippin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,697
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  47

7 følgere

Om Symra&Pippin

 • Rang
  Hundetante

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hundhammeren i Sør-trøndelag
 • Hunderase
  Bearded collie
 • Mine dyr
  Beardisjenta Symra, født 07-03-07

Nylige profilbesøk

19,870 profilvisninger
 1. Aha! Takk!
 2. Er det noen som aner hva BPH betyr? Det er en tittel på svensk. Noe i retning av mentalbeskrivning, men altså ikke akkurat det.
 3. Da får jeg kanskje snart gjøre det som søsteren min har mast på meg om i flere år, nemlig bestille time hos en optiker. Jeg har lyst til å hoppe i seng, men jeg må lade en Ipad som jeg trenger på et møte i morgen. Tør jeg å satse på at jeg finner en stikkontakt i det auditoriet vi skal være på tro?
 4. Fabelaktig bilde! Og når man prøver å finne steiner å gå på over bekker så blir det alltid konkurranse mellom føtter og poter om steiner å gå på, og man oppdager alltid at den steinen man har sett seg ut er opptatt av en pote når man befinner seg midt mellom to steiner, sånn balansemessig. Jeg ble plutselig så svimmel her jeg satt. Er det dødelig? Kan man bli svimmel av briller som ikke er helt tilpassa?
 5. Jeg vil sitte på verandaen i shorts og singlet, drikke hvitvin og skue utover fjorden. Nå for tiden er det direkte smertefullt å sitte på verandaen i shorts og singlet.
 6. Nå har jeg herpa en salgsannonse på en canada goose-jakke med ubehøvlede påstander om dyreplageri og slikt. Det ble selvsagt sletta, men det kan jo tenkes at man fikk sådd et frø i et hode eller to?
 7. Restene etter hjemmelaget lasagne fra i går i ovnen, lys tent og varmeovnene på full guff. Det er nå litt koselig med vinterkvelder også.
 8. Det største problemet med at det blir mørkt så tidlig er at telysene ikke holder hele kvelden.
 9. Internettet var nede et par timer på begynnelsen av arbeidsdagen. Hva i himmelens navn skal man drive med på kontoret sitt uten internett? Jeg skulle laste ned tidligere eksamensoppgaver fra UDI, det kunne jeg jo ikke. Ok, jeg får sende et par eposter da. Nei, det kan jeg ikke. Jaja, lese litt nettaviser så lenge da. Nei, det kan jeg ikke.
 10. Å bruke skalaen er et grusomt overgrep mot de stakkars hundeeierne som har brukt hele fredagen på ringtrening, faktisk. Pelsstell hadde de gjort også. Sara og Selma og Symra og jeg har gått oss en liten tur i minusgrader! Fikk prøvd vinterparkasen min for første gang i år. Og trærne i hagen min var fulle av sidensvans tidligere i dag! Sidensvans, frosne røde nyper + rosa vinterhimmel altså. Nå skal Heidi gjøre noe hun ikke kan, nemlig lage utkast til klimabudsjett. Hjelpes.
 11. Her sitter jeg og kjeder meg, og så er det ingen som skriver i denne tråden? Ok, jeg kan gå og legge meg jeg sjø.
 12. Neida. Gammel = lat og inaktiv. Det har jeg ingen tro på at du er.
 13. Se der ja! Takk!
 14. Lørdag og grøtdag. Risengrynsgrøt i dag.