Gå til innhold
Hundesonen.no

Symra&Pippin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,730
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  55

Symra&Pippin last won the day on 23. Februar

Symra&Pippin had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

27,648 Excellent

7 følgere

Om Symra&Pippin

 • Rang
  Hundetante

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hundhammeren i Sør-trøndelag
 • Hunderase
  Bearded collie
 • Mine dyr
  Beardisjenta Symra, født 07-03-07

Nylige profilbesøk

20,197 profilvisninger
 1. Akkurat nå, februar

  Jeg måtte åpne en rødvinsflaske bare fordi peisen funker igjen.
 2. Akkurat nå, februar

  Som for eksempel bælfett hår, lakrisbåter mellom tærne og navlelo? Symra står foran meg og sier: Enn kveldstur da? Hva skjedde med kveldstur, lissm?
 3. Akkurat nå, februar

  Hvordan skal de ellers få hørt musevisa?!
 4. Akkurat nå, februar

  We know the feeling, de fleste av oss.
 5. Akkurat nå, februar

  Håndverkere har reparert pipevifta, jeg har peis igjen! Håper det blir kaldt framover så jeg kan varme meg ved peisen. Jeg sjokkrydda peisestua, for jeg var sikker på at de skulle hit og sjekke hvordan vifta funket, men det skulle de ikke. Nå er det ryddig her da, i alle fall. Etterpå har Symra og jeg gått tur, og jeg har helgehandla.
 6. Akkurat nå, februar

  Jeg har satt Symra i bilburet så jeg fikk måke taket uten å bli fotfulgt, og så tenkte jeg at siden håndverkeren skulle vært her for en time siden så kunne hun fortsette å være i bilburet mens han jobba. Men det er en time siden. Nå synes jeg ikke at hun skal være der så mye lenger! Hvis han bare kunne kommet, så kunne jeg "satt han igang", og så gå tur med Symra. Men da må han komme nå da! Edit: Der kom de faktisk, hele to handyhunks. Så da blir det vel peisvarme i helga.
 7. Akkurat nå, februar

  Jeg har hundre sånne bilder. Det som skulle bli et vakkert bilde av hunder i fin natur endte for eksempel opp som nærbilde av et rumpehull.
 8. Akkurat nå, februar

  Symra er helt ram når det gjelder å åpne dører, åpner alt som ikke er låst.
 9. Akkurat nå, februar

  Da har Symra fått dusja stjerten igjen. Veldig lurt å gjøre det akkurat når vi skal legge oss, men hun luktet ikke godt. Vi får ta med oss et stort håndkle i senga. Natta!
 10. Akkurat nå, februar

  Symra er akkurat så gal. Det slår aldri feil at hun kommer etter. Det er kant rundt hele taket, så hun ramler nok ikke ned, men det er vel ikke noe typisk sted for en hund uansett.
 11. Akkurat nå, februar

  Hvilket for vil du at de skal ha? Jeg får besøk av person som skal reparere pipevifta mi i morgen. Lurer på om h*n blir sur for at jeg ikke har måka taket? Det er et flatt tak med 10 - 12 cm snø på. Symra kommer alltid jumpende etter hvis jeg går ut på taket gjennom et vindu, og jeg er livredd for å stenge meg selv ute hvis jeg lukker vinduet. Får se hva jeg får til i morgen.
 12. Dagens Middag

  Jeg har kjøpt kyllingfileter på Rema1000. Ikke så helt fornøyd med dyrevelferden ennå heller, men tenkte jeg skulle støtte at det går riktig vei. Så da blir det vel stekte kyllingstrimler, pommes frites og salat tror jeg.
 13. Akkurat nå, februar

  Det er jo andre ting enn tidspunkt som er viktigst når man skal skaffe seg en valp man skal ha i 14 år, men enkel hoderegning sier altså at hvis det blir valper her så er de leveringsklare temmelig nøyaktig den dagen jeg går ut i lærerferie. Men nå må jeg la dette hvile, først til det eventuelt påvises valper, og deretter til jeg får vite om en av dem får komme til Norge. Hjemme igjen. Den vindusspyleren som ikke funka viste seg å være en ledning som lå i klem. Siden resten av det som skulle gjøres var gratis så kostet verkstedoppholdet omtrent ittnå pæng. Bra at biloverraskelser kan gå den veien også en gang i blant.
 14. Akkurat nå, februar

  Det var veldig lite folk her i morges, men det fyltes opp fort. Noen mannfolk fyller jo et helt rom med den største selvfølgelighet. Han glemte bare å regne med vinterferie og barnevognmafiaen.
 15. Akkurat nå, februar

  Jeg sitter på kafé og venter på at bilen skal bli ferdig på verksted (gratis bytte av kollisjonsputer og rep av vindusspyler). Jeg satt og irriterte meg grønn over en fyr som satt ved et bord her og hadde skypemøte for full guff. Litt etter litt druknet møtet hans i barn som bråkte, damer som lo høyt, babyer som hylte og musikk fra høytaleren. Han ble mer og mer rød i fjeset og irritert, og så pakket han sammen og stakk. Nå håper jeg på sms fra verkstedet snart, kjeder meg litt ja.
×