Gå til innhold
Hundesonen.no

Symra&Pippin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,777
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  62

Symra&Pippin last won the day on 8. April

Symra&Pippin had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

28,319 Excellent

7 følgere

Om Symra&Pippin

 • Rang
  Hundetante

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hundhammeren i Sør-trøndelag
 • Hunderase
  Bearded collie
 • Mine dyr
  Beardisjenta Symra, født 07-03-07

Nylige profilbesøk

20,383 profilvisninger
 1. Valpegjengen 2018

  Ja, navnet er klart. Jeg tror jeg skal avsløre det når jeg får vite at hun er født.
 2. Valpegjengen 2018

  Så kjempesøt MollyC! Her er det termin om en times tid (sånn i forhold til første parring)! Det kan vel fort tenkes at hun går noen dager over termin, så det er vel bare å prøve å slappe av. Og er det bare en tispe i kullet så må jeg begynne å lete igjen, det ville vært nedtur det.
 3. Akkurat nå APRIL

  Har sett dem på Hund som hobby på Lade
 4. Valpegjengen 2018

  Jeg har litt mareritt om at det er bare hanner inni der, eller at oppdretteren, oppdretterens søster og oppdretters datter bestemmer seg for å beholde en tispe hver!
 5. Valpegjengen 2018

  Så spennende! Her er det et par uker til fødselen til den valpen jeg drømmer om!
 6. Akkurat nå APRIL

  Hørtes veldig trivelig ut ja. Kanskje jeg skal rote fram grillen hvis været holder seg til helga.
 7. Akkurat nå APRIL

  Nope. Men det er veldig kaos i kjøleskapet, kanskje jeg får lete enda bedre. Nå er jeg hjemme, og på veien hjem kjøpte jeg en ny kartong.
 8. Akkurat nå APRIL

  Jeg kjøpte en liten kartong eplejuice på butikken for et par timer siden. Nå skulle jeg hente den i kjøleskapet, men der var den ikke. Heller ikke noe annet sted på personalrommet eller kontoret mitt.
 9. Akkurat nå APRIL

  Jeg bor 50 meter fra fjorden, det hjelper veldig. Det kan fort være veldig mye snø i Bymarka eller i Mostadmark, selv om det er helt bart her. Edit: Omfeladels for dobbelpostinga.
 10. Akkurat nå APRIL

 11. Akkurat nå APRIL

  Symra spiser, og det betyr picnic. Hun henter en munnfull tørrfor fra matskåla på kjøkkenet, tar det med seg opp i sofaen på spisestua og knasker det i seg. Og så tilbake for å hente mer. Sånn har hun alltid gjort det. Våtfor betyr at døra til spisestua må være lukket, heldigvis er gleden over våtforet større enn frustrasjonen over at hun ikke får dra på picnic.
 12. Akkurat nå APRIL

  Masse husarbeid og rydding unnagjort og Symra er børstet. Litt middag i skrotten, så skal vi gå oss en runde ut i våren etterpå.
 13. Akkurat nå APRIL

  Johoho, hvis man hører på lokalradio i bilen så. Jeg trøster meg med Nea radio. Nyheter, musikk og reklame for Ivars bilverksted og flatbrødbakekurs på Svorkmo. Koser meg jeg.
 14. Akkurat nå APRIL

  Det lønner seg å spandere på seg en skikkelig underspyling sånn etter vinteren, for å få bort veisalt. Men alle vaskeprogrammer har kanskje underspyling nå til dags?
 15. Akkurat nå APRIL

  Her er det skikkelig vårlig. Mildt og nesten ingen snø igjen. Vi har vært ute på en liten tur, etter det har jeg vært så flink! Jeg har vasket og skrubbet og stått i. Nå lukter det god gammeldags grønnsåpe her (det kan fortsatt brukes på flisgulv og skapdører nemlig, for tenk). Snart ut en tur igjen, og så besøk i ettermiddag.
×