Symra&Pippin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,685
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  44

7 følgere

Om Symra&Pippin

 • Rang
  Hundetante

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hundhammeren i Sør-trøndelag
 • Hunderase
  Bearded collie
 • Mine dyr
  Beardisjenta Symra, født 07-03-07

Nylige profilbesøk

19,665 profilvisninger
 1. Endelig malevær ute. Sara med sambo kommer snart og hjelper meg. Håper vi får ferdig det verandarekkverket i dag.
 2. I stedet for vanlig lammegryte brukte jeg en boks med rød curry som jeg hadde i skapet. Det ble jo godt, men hildrande du så hooooot!
 3. 30 - 40 cm god matjord holder vel til det meste.
 4. Veldig mye stein her også. Halve spajobben besto i å bøye seg og plukke opp stein fra hullet. (Au ryggen min). Men mye stein betyr vel at jorda er mineralrik, og hvis man bare orker å plukke stein så kan man grave så dypt man bare vil de fleste steder i denne hagen.
 5. I min kjeller må man balansere forsiktig langs den lille stien midt på gulvet. Det aller meste av rotet står igjen etter eksen, og er slikt som han ikke kommer til å savne, og dermed ikke kommer til å hente. Alt fra en vask som skulle monteres på do i den båten vi hadde til en lærveske han laget til harleyen sin og som han ikke ble fornøyd med. Noen hundre flere ting av den typen. En vakker dag skal jeg bære ALT opp fra kjelleren, male gulv og vegger, sette inn hyller og så legge tilbake bare det jeg skal ha. Det er den draumen vi ber på, som Olav H hauge skrev et dikt om. Nå har jeg spadd opp et nytt bed. Der skal det plantes to klematiser og to rosebusker. Det tenkte jeg å gjøre ferdig i dag, men du verden så sliten jeg ble av den spadingen. Jeg trenger en polakk eller to.
 6. Skal lage lammegryte igjen, kjøpte en stor pose lårskiver og puttet i fryseren for et par uker siden. En lårskive blir lammegryte nok til minst to dager.
 7. Noen oppdrettere har et nesekompleks. De har sikkert svære nesegrev selv hele gjengen. Se her for eksempel: Sett fire lange, tynne spikere i hjørnene på det som skal males. Da kan du bare legge en avis på gulvet og male dem der. De bittesmå hullene fylles med maling når du maler den andre siden. Innsiden til slutt, der vises jo ikke hullene. (Stjålet fra en side med triks og knep for hjemmeoppussere og brukt mange ganger).
 8. Symra og jeg har vært på Hammer planteskole på Stjørdal. En av landets beste sies det. Vi kjøpte med oss en rhododendron, to klematis og noen steinbedplanter før vi heiv oss selv ut av butikken. Sånn går no pængan. Litt kaffe nå, og så ut og plante.
 9. Weee!
 10. Grattis! Pjuh. Jeg satt her og svetta litt, for jeg trodde jeg hadde gått ut offentlig med noe politisk som ikke skulle være offentlig. Men nå har SV og SP gjort det samme, så da har jeg i alle fall noen å dele skyld og skam med. Det er så flaut å gjøre tabber fordi man er litt ny i gamet. DA kan Symra og jeg gå en kveldsrunde.
 11. Gratulerer!
 12. Jeg fant to elgkaker i fryseren (utrolig hva som gjemmer seg nedi der). Lager potetmos og koker litt rotgrønnsaker til. Og aller viktigst: tyttebærsyltetøy!
 13. Hunder er jo stort sett veldig tilpasningsdyktige da. Wheatenterrieren min elsket datteren min over alt på jord. Da hun fikk seg egen hund godtok han det, men sikret seg så mye kos som mulig når hennes hund så en annen vei. Hunden hennes var litt sjalu så etter hvert begynte hun å komme hit på besøk uten å ta med seg den. Man finner jo som regel løsninger på det meste. Når du er så interessert i å drive aktivt med hund og ønsker deg en mer aktiv rase så synes jeg du skal satse på det.
 14. Jeg har kjøpt kjøttdeig uten salt til Symra i dag jeg. Hun har blitt litt tynn i det siste. Jeg vet ikke helt hva jeg mener om dyr og sorg, men at dyr kan bli litt satt ut av store forandringer er jo klart. Jeg tror at dyr ganske enkelt er fokusert på fordeler. Å ha sofaen for seg selv er en fordel, men å ha noen å ligge inntil er også en fordel og altså noe man kan savne. Lekekamerater er det jo dårlig med nå, det kan man jo savne, men de lekte i grunnen ikke så mye sammen, mest hver for seg eller med meg. Kanskje hun savner selskap når jeg er på jobb, men det vet jeg jo ikke. Hun har i alle fall blitt litt tynnere, altså kjøttdeig til middag i dag. Hun har heldigvis en sånn mage som tåler alt.
 15. Alle hunder får karperygg i sånne klær. Man får visst karperygg av å synes synd på seg selv!