Symra&Pippin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,670
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  37

7 følgere

Om Symra&Pippin

 • Rang
  Hundetante

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hundhammeren i Sør-trøndelag
 • Hunderase
  Wheatenterrier, bearded collie (og PRT).
 • Mine dyr
  Wheatengutten Pippin, født 05-10-2004. Beardisjenta Symra, født 07-03-07

Nylige profilbesøk

19,499 profilvisninger
 1. Nå striregner det her. Slipper å vanne hagen!
 2. I følge Yr sin værradar så kommer det til Trondheim snart. Jeg kom tilfeldigvis på at taket på bilen min sto åpent. Pjuh.
 3. Da fikk vi rett begge to da.
 4. Grattis med dagen til Felix! 10 år er ingen alder, hilsen Pippin og Symra. Jeg fikk spontant besøk av søsteren min som ville sitte på verandaen min og spise is. Vi rakk akkurat å spise litt før det begynte å tordne og regne. Jeg vant @Line, men det kommer sikkert ikke så mye regn at jeg slipper å vanne hagen.
 5. Parasoll må man ha, en svær en. Og når man har hage så er det alltids skygge et sted. Hva man gjør? Jeg leser Ferrante sin Napolikvartett (er på den siste boka nå), spiser is, lusker rundt i hagen og gjør litt småtteri, plukker litt roser for å ha i vase, sitter bare og glaner utover fjorden på båtene (det kan man bare gjøre hvis man har en fjord å glane på), spiser et par brødskiver og drikker litt kaffe, leser litt til, går en tur i nabolaget med dyrene, og jobber litt i hagen utover kvelden når det ikke er så varmt lenger. Jeg kunne hatt juli hele året. Glatt.
 6. Jeg prøver å gjøre en innsats hver dag, men det blir som regel ikke så mye når det er varmt! Jeg er veldig flink til å sitte under parasollen og lese og spise is også.
 7. Storm og NRK sier regn. Men helt greit hvis Yr har rett altså. Regn i Trøndelag har liksom en tendens til å henge seg opp og vare i tre uker.
 8. Jeg gidder ikke å si at jeg har hatt ennå en herlig dag på verandaen, i hagen og i nærmiljøet, for det har jeg sagt så mange dager på rad nå. I stedet kan jeg jo fortelle at jeg har plantet litt stauder, og at det ble så fint atte. Håper jeg husker til våren at jeg plantet dem der, så jeg ikke sneier dem bort med kantklipperen. Det skal visst regne en skvett i morgen, og det synes hagen min høres bra ut. Så kan det bli finvær igjen etterpå. Hundene sover i sofaen, man blir så veldig trøtt av å ligge på verandaen eller forskjellige steder i hagen hele dagen altså! :
 9. Pippin (snart 13) har tissa og drukket mye i over et år. Nedsatt nyrefunksjon men funker greit på nyrefõr. Så det trenger ikke å være helt krise altså. Sandalene mine var i ferd med å takke for seg, så jeg dro til byen for å finne nye på salg, sandaler må man ha. Da er det jo typisk at de eneste som var virkelig gode å gå i var eccosandaler, som ikke var på salg. Så da fikk man da brent av litt penger i dag også. Jeg stoppet utenfor Bunnpris på vei hjem, men kom på at jeg egentlig ikke trengte noe, så jeg skulle starte bilen igjen, men det ville den ikke. Panikk! Hunder i bilen i solsteiken! Jeg prøvde mange ganger, ingen start. Hadde bestemt meg for å ringe NAF da jeg la merke til at giret sto feil (har automat). Satte det riktig, og bilen startet med en gang. For det var jo første gangen jeg startet den bilen, ikke gang nummer åtte millioner sju hundre og femtitre? Erremulig.
 10. Absolutt ikke! Rent sengetøy krever en dusj. At dyrene mine som regel ikke er nydusjet når sengetøyet er nyskiftet har ikke noe med saken å gjøre.
 11. Gratulerer med flott gutt @Enits!
 12. Jeg koser meg glugg ihjel under parasollen på verandaen, har sittet der siden i morges og skal snart ut igjen. Sara har vært på besøk og vi har spist is. Sara påsto at hun så en måse som sprella med beina mens den fløy, hun ser så mye rart bestandig. @SFX har du prøvd å sitte med beina i en balje kaldt vann? Det pleier å hjelpe når jeg svetter meg ihjel. Isbiter i en plastpose tulla inn i et håndkle rundt nakken er også bra. Ut å lese mer under parasollen! Jeg tror jaggu at jeg tar litt mer is.
 13. For en deilig dag! Har klippet masse gress, det er ikke så deilig for så vidt, men veldig deilig å ha gjort en innsats sånn at man kan kose seg med god samvittighet etterpå! Med kaffe og brus og is og den siste boka i Napolikvartetten av Ferrante Snart skal vi gå ned til stranda en tur. Pippin kommer til å bade, Symra kommer til å bli fornærma på de bittesmå bølgene som vil ta labbene hennes. Mor kommer ikke til å bade. Symra hadde magetrøbbel i natt (jfr. brakfising på verandaen tidligere på natta), så vi var ute og gikk tur klokka fire, i knallrød soloppgang!
 14. Det er litt flaut å sitte på verandaen og lytte til sommernattens dempete lyder, med naboer sittende i hagene sine ikke så mange meter unna, når Symra presterer den ene brakfisen etter den andre.