Gå til innhold
Hundesonen.no

AnnChristin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,437
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1,016 Excellent

2 følgere

Om AnnChristin

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 10/29/1986

Contact Methods

 • MSN
  annchristin86@gmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Drammen
 • Hunderase
  Finsk og svensk lapphund

Nylige profilbesøk

7,773 profilvisninger
 1. AnnChristin

  Gjeterhund og spisshund

  Nå kan jeg bare snakke for lapphundene, men de jeg vet som har gjetet gjeter bra, om noe mer selvstendig enn hva gjeterhunder gjør. Kjenner til hunder som har gjetet både på rein og sau av lapphundene. Flere lapske vallhunder blir også solgt som gjeterhunder til vidda.
 2. Andre siden er jo i første artikkelen: I fylgje politidokument har den fornærma to gonger tidlegare forklart politiet at hunden ikkje var bort i vedkomande, og at den ikkje bjeffa eller verka aggressiv. Men at den fornærma hadde løfta opp sin eigen hund for å verje den, og medan Ivo hoppa rundt på fortauet mista personen fotfestet og ramla. Politiet ville ikkje etterforske saka vidare.
 3. Samboern nevnte plutselig de her i går
 4. AnnChristin

  Konflikt mellom to hunder

  Jeg har en hund som ville funnet på dette og har f.eks bedt på kurs om at andres hunde er i bur eller utenfor synsvidde for han (det går som oftest bra for han er bråtøff til han kommer frem og gir seg gå fort han får hilse, men noen svarer og da er det igang). Men kunne aldri falt meg inn å delta i konkurranse med han! Hvertfall ikke fortalt alle rundt meg hvordan ting skulle foregå!
 5. AnnChristin

  Pokemon go!

  Det er samme cp'en jeg har omtrent, og jeg er vl 20 snart.
 6. AnnChristin

  Aggresivitet i ringen

  Nå var det svenskene ja, men opplevd slik oppførsel i alle ringer føler jeg gitt :/ Og ikke bare lappene, men også andre raser jeg har stilt for venner. Men godt å høre at resten av ringene var rolige Jeg dro jo bare fordi jeg var en smule sliten og fikk ikke med meg de andre ringene. Men tenker at tøff betyr ikke det som var i ringen der. Vet ikke om du eller noen av de andre (nå følte jeg at jeg skrev veldig kryptisk her) fikk med dere når jeg var i ringen med junioren, hadde jeg ikke stått oppi det hadde jeg nok reagert. Og hadde jeg ikke vært dum og hatt kjole på meg hadde jeg løfta opp bikkja og bært den ut, men skulle inn med Lupin så ja!
 7. AnnChristin

  Aggresivitet i ringen

  Nei nei, denne lar jeg gå da jeg mener man skal klage få slikt der og da. Jeg tenker til senere hvis jeg evt ser en slik situasjon igjen. Jeg var osm sagt usikker på reglemanget da og forventet hele tiden å bli kastet ut straks, men ting gikk sin vante gang, derfor ble jeg usikker på hvor grensa skal/burde gå og spurte her. Hadde jeg ikke blitt bitt under siste runden og så premiering hadde jeg nok forlatt ringen der og da.
 8. AnnChristin

  Aggresivitet i ringen

  Da vet jeg det til neste gang, for som sagt, jeg spurte pga uvitenhet da jeg ikke ha ropplevd det så ille som nå, og jeg opplevde det vel ekstra ille fordi jeg sto midt oppi det selv. Skal klagen leveres til utstillingskomiteen? Husker du hvilket blad det sto i?
 9. AnnChristin

  Pokemon go!

  Skulle kommentere på første innlegget at du skulle vært der, for der tusler det rundt alt fra småunder til ei godt voksen asiatisk minidame på hvertfall 80 med mobilen og jakter på de Og når det gjelder telt spurte faktisk kameraten min politiet (vi var der mandagen etter det kom ut når det var så mye bråk der) og de sa det ikke var lov Men nå har det jo roa seg ned der, var der i går kveld etter jobb og telte ikke mer enn kanskje 20, normalt har det vært rundt 50, minst, så tydelig at vanlige liv har begynt å hindre de fra ¨sitte der til langt på natt
 10. AnnChristin

  Aggresivitet i ringen

  Her startet begge etter tidligere erfaringer med hverandre, ene dagen ble også hunden jeg stilte bis 3 junior. Min blir bare litt perpleks hvis noen reagerer sånn på han, mens min andre svarer som bare det, men det er en kjent situasjon med stress som slår ut i aggresjon. Jeg tenker at det vil jo fugnerer dårlig når hundene skal leve alene på vidda og gjete rein, hvis de skal svare på en annen hunds aggresjon.
 11. AnnChristin

  Aggresivitet i ringen

  Vi var tre i ringen og bytting av plasser hjalp ikke, var da de begge gikk i harnisk og jeg ble bitt. Rasen bjeffer jo mye, men jeg tror jeg hadde blitt rimelig skremt om jeg sto på sidelinja (blokker jo ut alt når man selv står i situasjonen). I tillegg var det junior klassen.
 12. AnnChristin

  Aggresivitet i ringen

  Jeg spør rett og slett av uvitenhet her. Jeg har oppfattet det som at viser man aggresivitet i ringen er det diskvalifiserende, men etter selv å ha handlet en hund i helgen som bet meg pga han og en annen hund kranglet (min feil, stakk fingern uten viten inn i kjeften på'n). Er det rett og slett noe jeg har oppfattet feil eller er det faktisk slik? Er det forskjell på norske/utenlandske dommere evt? Jeg sto selv og vurderte å bare forlate ringen, men dommeren ba oss bytte rekkefølge på hvordan vi sto før h*n ba oss fortsette. Aggresivitet burde jo slås ned på tenker jeg, hvertfall som her hvor to hunder blokket ut alt og tenkte kun på å ta hverandre.
 13. AnnChristin

  Finsk Lapphund, Eurasier, Collie, Boxer ... eller?

  Lapphunden passer det meste, men den kan ha jaktlys, men ikke verre enn at har du den i bånd glemmer den det, men du kan nok ikke regne med at den skal gå uten bånd, i såfall krever det god trening på det, de kan rusle langt, men kommer tilbake, men det kan skremme noen. Og 1-2 timer tur hørtes lite ut, er det i tillegg til tisseturer?
 14. AnnChristin

  Kjæledyrpass

  360 eks moms betalte jeg tidligere idag. Var samtidig som ormkur og vaksine så ingen rabatt der.
 15. AnnChristin

  Boikotter Evidensia

  Jeg bruker ikke Evidensia her, men det er pga pris, ikke noe annet. De ligger nesten dobbel pris i forhold til klinikken jeg ellers bruker, og opp til tre ganger høyere pris enn den lokale klinikken 150 meter borti gata for det.
×