Gå til innhold
Hundesonen.no

AnkiogBonita

Medlemmer
 • Innholdsteller

  338
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

AnkiogBonita last won the day on 21. April 2018

AnkiogBonita had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

308 Excellent

Om AnkiogBonita

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 07/05/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  Border Collie

Nylige profilbesøk

3,844 profilvisninger
 1. AnkiogBonita

  Akkurat nå, Januar 2019

  Frihelg. Mett etter nachos og nyter en kald bayer ☺️ Bonita er i kjempefin form for tiden.
 2. AnkiogBonita

  Akkurat nå, Januar 2019

  Vi snør snart ned nå. Uvant med så store mengder. Heldigvis ser det ut til at vi har snø og ikke is nå når det blir en kuldeperiode. Og influensaen har endelig sluppet taket. Var også på 3T på veiledningstime i dag, og det var overraskende gøy å trene. Vi er fire hundegale folk som har begynt å trene sammen på 3T. Bonita begynner også å bli bedre i ryggen, og er nesten seg selv igjen.
 3. AnkiogBonita

  Akkurat nå, Januar 2019

  Dem er bare helt herlige hele gjengen Fjerde dagen her og er helt utkjørt. God bedring til deg
 4. AnkiogBonita

  De siste ulvene i Osdalsflokken er skutt

  Så godt sagt Spot Ulv går overhodet ikke sammen med beitedyr, og skal man virkelig ikke kunne benytte seg av en så god ressurs som utmarksbeite er bare pga noen ulv. Som langt ifra er utrydningstruet. Når det faktisk blir lovlig å skyte ett rovdyr som herjer i en flokk vil jeg bli mer positiv til rovdyr. Så kanskje rovdyra omsider blir sky og ikke stryk langs husveggene.
 5. AnkiogBonita

  Akkurat nå, Januar 2019

  Ligger nede for telling grunnet influensa. Kjenner jeg er så glad for kjempegode hundevenner i nabolaget som er så snille at dem tar med Bonita på tur for meg
 6. AnkiogBonita

  Sår på halen til besvær!

  God bedring til Nitro håper det ikke blir mer komplikasjoner og at han blir fort bra
 7. AnkiogBonita

  De siste ulvene i Osdalsflokken er skutt

  Først må man søke om felletilatelse og det kan jo fort ta en del døgn og dermed er skadedyret over alle hauger. Man kan faktisk ikke skyte rovdyret i nødverge. Da risikerer man fengsel og store bøter.
 8. AnkiogBonita

  De siste ulvene i Osdalsflokken er skutt

  Jeg syns overhodet ikke det var greit det året jeg bodde på Østlandet. På den tiden hadde jeg ei fjordhoppe på 2 år og holdt på med tømmekjøringsturer for aktivisering. Dukket opp en ulveflokk som streifet rundt gårdsbygningene og vi måtte slutte å bruke store, tørre og fine luftegårder pga at ulvene kom midt på jordet og hestene brøt seg ut i panikk. Så vi måtte skvise alle hestene i mindre luftegårder der det stort sett var folk tilstede og kun 4 timers utetid på hestene som ikke kunne stå sammen. Flere ganger ble de som ridde på tur fulgt av ulveflokken, og flere ganger kom dem i full gallopp til stallen pga at ulvene ble for nærgående. Selv måtte jeg slutte å tømmekjøre hesten min på nydelige grusveier for hadde aldri hatt sjans til å kommet unna. Helt i starten da ulvene begynte å komme dit kom jeg over sauer på innmarksbeite med høyt gjerde og samtlige sau var revet ihjel evt enda pintes. Fikk heldigvis tak i sauebonden og vi fikk avliva de som fortsatt gikk rundt hardt skadd. Det er ikke enkelt å ha ulven tett på, og det provoserer meg så til de grader at folk ikke kan forstå det! Og at man ikke skal ha lov til å ta ut dyret som herjer i en buskap der og da er helt ufattelig.
 9. AnkiogBonita

  Utvekst

  Dra til veterinær! Så får du faglig svar på hele listen du lurer på!
 10. AnkiogBonita

  Akkurat nå- desember

  Wow. Ser jeg var heldig og bare måtte ut med 23000 for livmorbetennelsen til sammen.
 11. AnkiogBonita

  Forsikring for seniør-hund over 10 år?

  Jeg hadde Gjensidige på mi og den ble avsluttet da mi var 10 år. Og fikk dårlige kår på Agria. Så opprettet heller egen Bonita konto der jeg overfører 500,- hver mnd. Kom godt med da hun fikk livmorbetennelse 2 år etterpå. Begynt å fylles litt opp nå igjen 😊
 12. AnkiogBonita

  Problem med naboer

  Ville begynt å filme hunden igjen i tilfelle hunden står å bjeffer, og er hunden stille så er det ikke deres hund som bjeffer. Evt prøvd å lokalisere hvor hundene du hører bjeffer befinner seg. Bor selv i blokk og hører innimellom andre hunder som har konsert, men her i borettslaget er det heldigvis greit med hunder. Og om noen hunder bjeffer blir det varslet på en ok måte ganske tidlig, og med rom for å trene på det.
 13. AnkiogBonita

  Grimasetråden

 14. Bonita er 15 år og 8 mnd. Greit hun har litt vondter i ryggen som litt smertestillende hjelper på og en litt sart mage. Men om noe skjedde meg håper jeg inderlig at noen ville tatt over henne, og ikke avlivet henne. For hun er i veldig god form i forhold til alder og hun er så glad i alt av mennesker.
 15. Håper den får ett godt hjem da gamle hunder har noe over seg som varmer hjertet. Hvor i landet holder den til?
×