AnkiogBonita

Medlemmer
 • Innholdsteller

  279
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om AnkiogBonita

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 07/05/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  Border Collie

Nylige profilbesøk

3,334 profilvisninger
 1. Ble påvirket av alt det hjemmelaget brød og vaffelsnakket. Så nå har jeg to hjemmelagde brød på kjøkkenbenken og vaffelrøre som sveller Takk folkens
 2. Fridag Det gjør godt etter ei lang og seig arbeidshelg.
 3. Det så kjempefint ut der Lameller på de store vinduene, og gardiner på de mindre kan nok være lurt. Ikea har masse rimelige muligheter ang oppbevaring. Evt så finner du sikker mye bra gratis på finn For det ser ut til at det er veggplass til å sett inn oppbevaringsmøbler der.
 4. Har lystette gardiner, og det fungere veldig bra Har ikke egen sovekrok, men sovesofa som både seng og sofa.
 5. Bor på 20 m2, og har det slik du oppsummerer. Null problem det, og har i tillegg hund på hybelen Leid her i 5,5 år og stortrives Mange praktiske løsninger til oppbevaring er det også
 6. Kan lage ei ildfastform med hodekål og skjære opp vegetarpølser på langs. Lurt å forvelle kålen først. Legg kål og pølser lagvis. Ha på noen spiseskjeer med smør. Bland ett egg, litt melk, salt og pepper i ett glass og hell over kålen og pølsene. Stek i ovnen på 200 grader i 20-25 min. Pleier alltid å ha dette når et spises fårikål av andre
 7. Her blir det trådpasta og champignon som blir stekt i smør og godt med pepper på. Blandes sammen i pepperkremost. Salat og rømme ved siden av. Er en av mine favoritter
 8. Bruker å steke opp vegetarkjøttdeig, kryddermix til kjøttretter, frosne grønnsaker (blomkål, gulrot og brokkoli) og kokosmelk så det blir en form for gryterett. Serveres med potet, ris evt hjemmelaget potetmos.
 9. Jeg er møkklei av normalvektige folk kritiserer oss som er overvektige!! Ja, jeg er veldig stor. Men har null problemer med å være i en jobb og bidra til samfunnet. Ja, man har vært lettere dårlig, men hvem er ikke det av og til. Når man har en jobb som omfatte andre menneske bør vel omsorgsevne være det som er aller viktigst! Hjelper jo overhodet ikke om man består vekta dersom man overhodet ikke har omsorgsevne for unga.
 10. @Kaisen Takk Da må man bare finne ut om frøkna må ha medium eller large.
 11. @Kaisen hvilke sokker er det du snakker om? Skulle hatt sokker når dem begynne med saltingen. @laikamor trist at dere har det sånn vært gjennom noe av det samme, og veit hvordan du har det. Bare ikke glem deg selv oppi alt det her.
 12. Hun som ble "angrepet" var på nyhetene. Der sa hun at hunden hoppet på henne, det ble en ripe i huden av ene kloa og hun måtte ta stivkrampesprøyta. Er det avlivingsgrunnlag?
 13. Åsted Norge er ett så bra program.
 14. Får litt vondt av å lese om alle de fine sonishundene som har fått sovne inn ser bort på fine jenta mi og at hennes tid ikke er langt unna men jeg er så utrolig glad for at hun har vært hos meg i 14 år og 2 mnd og håper at hun fortsetter å holde seg frisk Angående jobb: har selv en jobb jeg ikke liker så godt, men har inntekt og noe å fylle dagene med. Skulle bare være der i ett år, men har vært der i over fem år nå. Sukk. Frykter at jeg gror fast der. Vanskelig å få ny jobb syns jeg, og kan ikke flytte fra byen pga at jeg føler jeg må være nær familien. Kom ikke inn på ped på ntnu heller. Enda mer sukk.