Jump to content
Hundesonen.no

AnkiogBonita

Medlemmer
 • Content Count

  350
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

AnkiogBonita last won the day on April 19

AnkiogBonita had the most liked content!

Community Reputation

333 Excellent

About AnkiogBonita

 • Rank
  Bekjent
 • Birthday 07/05/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  Border Collie

Recent Profile Visitors

4121 profile views
 1. AnkiogBonita

  Akkurat nå, september

  Høsten er virkelig min favoritt også. Blir en rar høst i år uten Bonita 🙁
 2. AnkiogBonita

  Akkurat nå august

  Bonita døde i går rundt kl 12. Hun var veldig redusert etter ett anfall på onsdagskvelden. Redusert torsdag og fredag men så ut som hun skulle komme seg. Men i går slet hun med å gå morgentur og spis/drikke. Så bestilte time for å la henne slippe og fikk den kl 14. Men hun sovnet inn litt før 12 på plassen sin her hjemme. Hun ble 16 år og 3 mnd. Jeg savner henne så sykt mye 😭😭😭
 3. AnkiogBonita

  Akkurat nå, juli

  Bonita har også slitt disse dagene vi har hatt det så varmt, og er så redd for at hun skal få heteslag igjen 😔 nå er det meldt 10 grader mindre da fremover.
 4. AnkiogBonita

  Richo-magebelte

  Noen som har Richo-mageveske som ser ut som ei rumpetaske liggende. Som kan tenke seg å selge den? Min kjære nabo har lagt sin elsk på den jeg har, og kunne gjerne tenkt seg en selv 😊 Hilsen Ann Christin.
 5. AnkiogBonita

  Hvor lang nattesøvn har hunden din?

  Kveldstur er alt fra 21.30 til 24.00 avhenger litt om jeg har hatt kveldsvakt eller tidligvakt/fri. Det siste året har hun vekt meg tidlig om morgenen pga at hun må ut å tisse. Før sov hun til jeg våknet.
 6. AnkiogBonita

  Akkurat nå mai

  Syns også det er vanskelig med gammel hund. Hun er stiv og støl for tiden. Bruker mye tid på å tenke på når er tiden inne. Enda så er hun så med i sinnet selv om kroppen ikke bestandig vil. Tenker også at hun ikke er med en vinter til.
 7. AnkiogBonita

  Akkurat nå mai

  Bonita har brukt snart to timer på okseøret hun valgte ut på Tam Lade 😊 var så utrolig mye å lukte på både på Tam og Hund som hobby 😊 Er så utrolig glad for at hun er i så god form ❤
 8. AnkiogBonita

  Mild ørerens

  Takk for svar. Får prøve oss frem og se hva som fungere best på frøkna 😊
 9. AnkiogBonita

  Mild ørerens

  Hun har litt skitt i ørene og rister litt på hodet. Ikke snakk om ørebetennelse eller sopp. Kun fått kjøpt ei flaske med ørerens dem selger på klinikken. Virker som hun blir sår i huden i ørene ved bruk av den ørerensen vi fikk kjøpt der og hun har for første gang på 15,5 år vist ubehag. Så jeg lurer på er det en mild ørerens på markedet jeg kan prøve?
 10. AnkiogBonita

  Mild ørerens

  Bonita har litt proplem med ørene sine, og må vaske dem ei ukes tid. Men det virke som ørerensen jeg kjøpte til dyrlegen er ubehagelig. Vært i kontokt med veterinærkontoret og fikk ikke noe godt svar. Har dere forslag på mild rensing av ørene?
 11. Måtte for 10 år siden snakk til en som gikk med bikkja si løs midt i sentrum. Gikk så fint på plass at det, kom det fra eier. Hannhunden hadde en holdning som tilsa at møtet med førerhunden som kom imot på fortauet ikke kom til å få en happy ending. Hadde jeg ikke gått imellom ville nok førerhunden fått en dårlig opplevelse.
 12. AnkiogBonita

  Fikk 4000 i bot for brudd på båndtvangen

  De gjorde jo bare jobben sin... Hun brøt jo loven, og måtte da ta konsekvensen av det. Ikke veit vi hva de som bøtela hun har sett og erfart iforhold til hundeeiere som lar hunden løpe løs i område, og dermed fått nulltoleranse iforhold til hundeeiere som bryter lovverket. Er litt flaut å syte når man faktisk blir tatt på fersken.
 13. AnkiogBonita

  Akkurat nå april

  Bonita er blitt 16 år (hadde bursdag i går skjærtorsdag) 😍
 14. AnkiogBonita

  Hvordan finne god hundepasser?

  Har ikke forventet så mye av dem som har passa Bonita opp gjennom årene. Hun har fått mat, kos og masse turer der hun har vært. Aldri vært i tanke på at folk må ha full utdanning osv og det har jo gått kjempefint 😊 ellers har hun vært på mange ulike pensjonater og har følt det som en trygghet opp gjennom årene. Nå er det utrolig vanskelig å få noen til å passe henne 🙁
 15. AnkiogBonita

  Akkurat nå - Mars

  Akkurat kommet inn fra kulden ute. Er savnet en mann i området her så vi har vært 3 stk som har leita rundt i området her sammen med flere. Politi, Røde kors, NRH og frivillige leiter. Håper han blir funnet i løpet av natta.
×