Jump to content
Hundesonen.no

AnkiogBonita

Medlemmer
 • Content Count

  353
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

AnkiogBonita last won the day on April 19 2019

AnkiogBonita had the most liked content!

Community Reputation

335 Excellent

About AnkiogBonita

 • Rank
  Bekjent
 • Birthday 07/05/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  Border Collie

Recent Profile Visitors

4215 profile views
 1. AnkiogBonita

  75 savnede hunder på nyttårsaften

  Skulle til ei jeg kjenner på nyttårsaften ett år og vi gikk mellom 15- og 16 til henne. Det ble sendt avgårde en sånn hylerakett i en hage rett ved gangveien og Bonita sleit seg løs. Og det skjedde så raskt. Heldigvis så hadde hun reflekshalsbåndet med nummeret mitt på det, og hun søkte heldigvis hjem til blokka vår. En nabo vi hadde hilst mye på slapp hun inn og ringte meg. Så uhell skjer utrolig raskt.
 2. AnkiogBonita

  Dogs4all 2019

  Vurdere og dra ned på impuls som tilskuer 😊 Har frihelg, og hadde vært morro og få med seg lørdag og søndag 😊 Drar alene så hadde vært koselig og møtt noen der nede 😊
 3. AnkiogBonita

  Akkurat nå, november

  Sitter på jobb og ser på finn annonser. Kan jo hende man kommer over en hund som man bare må ha. Tomt hjemme uten Bonita 😢 er på kveldsturer med ei god venninne og hunden hennes hver dag.
 4. AnkiogBonita

  Acana

  Brukte Acana lam (rosa sekk) på mi kastrerte tispe som var 14 år da hun begynte på det. Fin i vekta, nydelig pels, magen knallfin og potene i fin form 😊
 5. AnkiogBonita

  Akkurat nå, september

  Når Bonita døde hjemme kunne jeg levere henne inn på ene dyreklinikken her i byen mot ett lite beløp. Det jeg i senere tid fant ut var at jeg kunne tatt direkte kontakt med krematoriumene utenfor byen og levert hun direkte dit uten å gå gjennom dyreklinikken. Men at hun gikk bort hjemme var ett stort sjokk for meg, og jeg klarte ikke å tenke der og da.
 6. AnkiogBonita

  Akkurat nå, september

  Høsten er virkelig min favoritt også. Blir en rar høst i år uten Bonita 🙁
 7. AnkiogBonita

  Akkurat nå august

  Bonita døde i går rundt kl 12. Hun var veldig redusert etter ett anfall på onsdagskvelden. Redusert torsdag og fredag men så ut som hun skulle komme seg. Men i går slet hun med å gå morgentur og spis/drikke. Så bestilte time for å la henne slippe og fikk den kl 14. Men hun sovnet inn litt før 12 på plassen sin her hjemme. Hun ble 16 år og 3 mnd. Jeg savner henne så sykt mye 😭😭😭
 8. AnkiogBonita

  Akkurat nå, juli

  Bonita har også slitt disse dagene vi har hatt det så varmt, og er så redd for at hun skal få heteslag igjen 😔 nå er det meldt 10 grader mindre da fremover.
 9. AnkiogBonita

  Richo-magebelte

  Noen som har Richo-mageveske som ser ut som ei rumpetaske liggende. Som kan tenke seg å selge den? Min kjære nabo har lagt sin elsk på den jeg har, og kunne gjerne tenkt seg en selv 😊 Hilsen Ann Christin.
 10. AnkiogBonita

  Hvor lang nattesøvn har hunden din?

  Kveldstur er alt fra 21.30 til 24.00 avhenger litt om jeg har hatt kveldsvakt eller tidligvakt/fri. Det siste året har hun vekt meg tidlig om morgenen pga at hun må ut å tisse. Før sov hun til jeg våknet.
 11. AnkiogBonita

  Akkurat nå mai

  Syns også det er vanskelig med gammel hund. Hun er stiv og støl for tiden. Bruker mye tid på å tenke på når er tiden inne. Enda så er hun så med i sinnet selv om kroppen ikke bestandig vil. Tenker også at hun ikke er med en vinter til.
 12. AnkiogBonita

  Akkurat nå mai

  Bonita har brukt snart to timer på okseøret hun valgte ut på Tam Lade 😊 var så utrolig mye å lukte på både på Tam og Hund som hobby 😊 Er så utrolig glad for at hun er i så god form ❤
 13. AnkiogBonita

  Mild ørerens

  Takk for svar. Får prøve oss frem og se hva som fungere best på frøkna 😊
 14. AnkiogBonita

  Mild ørerens

  Hun har litt skitt i ørene og rister litt på hodet. Ikke snakk om ørebetennelse eller sopp. Kun fått kjøpt ei flaske med ørerens dem selger på klinikken. Virker som hun blir sår i huden i ørene ved bruk av den ørerensen vi fikk kjøpt der og hun har for første gang på 15,5 år vist ubehag. Så jeg lurer på er det en mild ørerens på markedet jeg kan prøve?
 15. AnkiogBonita

  Mild ørerens

  Bonita har litt proplem med ørene sine, og må vaske dem ei ukes tid. Men det virke som ørerensen jeg kjøpte til dyrlegen er ubehagelig. Vært i kontokt med veterinærkontoret og fikk ikke noe godt svar. Har dere forslag på mild rensing av ørene?
×