Jump to content
Hundesonen.no

AnkiogBonita

Medlemmer
 • Content Count

  358
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

AnkiogBonita last won the day on April 19 2019

AnkiogBonita had the most liked content!

Community Reputation

339 Excellent

About AnkiogBonita

 • Rank
  Bekjent
 • Birthday 07/05/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  Border Collie

Recent Profile Visitors

4321 profile views
 1. AnkiogBonita

  Akkurat nå mai

  Har litt å se frem til som snart fersk hannhund-eier 😂😂 Ang rasevalg. Trur jeg kommer til å holde meg til Border collie 😊 Liker måten dem er på og alt anna 😂 Selv om jeg er blitt litt svak for Golden retriever 😊
 2. AnkiogBonita

  Valpegjengen 2020

  Får sin egen tråd innpå her 😊 er fra en som driver med sau her i Trøndelag. Er visst populært med bc-valper 😁 vi skal kose oss masse når jeg henter han 😍
 3. AnkiogBonita

  Valpegjengen 2020

  Blir ny Border collie på meg 😍 henter hjem en liten hanne om en mnd 😊 Grugleder meg veldig 😁
 4. AnkiogBonita

  Hvor går grensen for stiv og støl kropp?

  Jeg begynte å skrive dagbok ang formen til Bonita da hun hadde passert 13 år. For på den måten kunne jeg bla bakover og se om hun hadde best gode dager iforhold til dårlige. For man kan se seg litt blind på formentil hunden. Hun sleit litt med å komme seg opp og hun hadde problemer med å gå på gulvet uten matter de siste 2 årene. Men tur, matglede, hopp og sprett når vi møtte hunder/folk hun kjente og leking med leker for seg selv inne hadde hun helt til slutten. Men jeg kjenner litt på det at hun burde sluppet litt før, men det der er vanskelig syns jeg.
 5. AnkiogBonita

  Hund som setter seg og nektet å gå videre.

  Har ei venninne med ei golden-tispe som titt og ofte setter på bremsene når hun vil en annen vei enn venninna mi. Venninna mi har funnet ut at dersom hun går tilbake til hunden sånn at de er på siden av hverandre så går hun fremover igjen. Så hun unngår at det blir noen form for draging i båndet og bremsene ikke aktiveres på nytt.
 6. AnkiogBonita

  Flere skadd etter hundeangrep i Drammen

  Uansett var det nå virkelig til overreaksjon på den hunden pga ett slag, og om det skulle vært avgjørende for angrepet burde det skjedd der og da hunden fikk slaget. Hva om den hadde blitt tråkket på labben eller lignende og fått smerter av det. Jenta som gikk med hunden hadde nok tatt på seg ett større ansvar enn hun kunne håndtere. Og hunden reagerte nok mot de små hundene og var høyt i jakt? Var jo stilt spørsmål om de små hundene gikk på den store hunden og bjeffet osv? Og det veit vi jo kan trigge hunder som passere. Uansett hvordan man ser på saken så var det en stor hund som skadet mennesker!
 7. AnkiogBonita

  75 savnede hunder på nyttårsaften

  Skulle til ei jeg kjenner på nyttårsaften ett år og vi gikk mellom 15- og 16 til henne. Det ble sendt avgårde en sånn hylerakett i en hage rett ved gangveien og Bonita sleit seg løs. Og det skjedde så raskt. Heldigvis så hadde hun reflekshalsbåndet med nummeret mitt på det, og hun søkte heldigvis hjem til blokka vår. En nabo vi hadde hilst mye på slapp hun inn og ringte meg. Så uhell skjer utrolig raskt.
 8. AnkiogBonita

  Dogs4all 2019

  Vurdere og dra ned på impuls som tilskuer 😊 Har frihelg, og hadde vært morro og få med seg lørdag og søndag 😊 Drar alene så hadde vært koselig og møtt noen der nede 😊
 9. AnkiogBonita

  Akkurat nå, november

  Sitter på jobb og ser på finn annonser. Kan jo hende man kommer over en hund som man bare må ha. Tomt hjemme uten Bonita 😢 er på kveldsturer med ei god venninne og hunden hennes hver dag.
 10. AnkiogBonita

  Acana

  Brukte Acana lam (rosa sekk) på mi kastrerte tispe som var 14 år da hun begynte på det. Fin i vekta, nydelig pels, magen knallfin og potene i fin form 😊
 11. AnkiogBonita

  Akkurat nå, september

  Når Bonita døde hjemme kunne jeg levere henne inn på ene dyreklinikken her i byen mot ett lite beløp. Det jeg i senere tid fant ut var at jeg kunne tatt direkte kontakt med krematoriumene utenfor byen og levert hun direkte dit uten å gå gjennom dyreklinikken. Men at hun gikk bort hjemme var ett stort sjokk for meg, og jeg klarte ikke å tenke der og da.
 12. AnkiogBonita

  Akkurat nå, september

  Høsten er virkelig min favoritt også. Blir en rar høst i år uten Bonita 🙁
 13. AnkiogBonita

  Akkurat nå august

  Bonita døde i går rundt kl 12. Hun var veldig redusert etter ett anfall på onsdagskvelden. Redusert torsdag og fredag men så ut som hun skulle komme seg. Men i går slet hun med å gå morgentur og spis/drikke. Så bestilte time for å la henne slippe og fikk den kl 14. Men hun sovnet inn litt før 12 på plassen sin her hjemme. Hun ble 16 år og 3 mnd. Jeg savner henne så sykt mye 😭😭😭
 14. AnkiogBonita

  Akkurat nå, juli

  Bonita har også slitt disse dagene vi har hatt det så varmt, og er så redd for at hun skal få heteslag igjen 😔 nå er det meldt 10 grader mindre da fremover.
 15. AnkiogBonita

  Richo-magebelte

  Noen som har Richo-mageveske som ser ut som ei rumpetaske liggende. Som kan tenke seg å selge den? Min kjære nabo har lagt sin elsk på den jeg har, og kunne gjerne tenkt seg en selv 😊 Hilsen Ann Christin.
×