Gå til innhold
Hundesonen.no

AnkiogBonita

Medlemmer
 • Innholdsteller

  310
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

AnkiogBonita last won the day on 21. April

AnkiogBonita had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

278 Excellent

Om AnkiogBonita

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 07/05/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  Border Collie

Nylige profilbesøk

3,596 profilvisninger
 1. De siste ulvene i Osdalsflokken er skutt

  Ser at noen nevner at vestlandet kan stå for saueholdet. Hva hjelper det når ulven herjer i Naustdal? Nå ble det ordnet ulvesone, og da skal det være greit å få tatt ut dyr som herjer utenfor sona.
 2. Saluki

  Hvordan er det å leve med en Saluki? Har fått mer og mer sansen for denne nydelige rasen, men har null erfaring med rasen. Kun møtt på 4 stykker.
 3. Akkurat nå, juli 2018

  Så trist
 4. Akkurat nå, juli 2018

  Tusen takk for det. Hun er heldigvis mye bedre. Men hun er blitt 15 år så er heldig å hatt henne så lenge. Håper vi har litt tid enda. Herlig med masse valper i hus.
 5. Akkurat nå, juli 2018

  Sitter og et så uendelig glad for at vi har dyrlegevakt her i byen. For det har vært noen heftige døgn, og var så sikker på at jeg ikke kom til å ha hund lenger på ett tidspunkt. Heldigvis er hun i bedre form og den blir bedre og bedre nå når medisinen har fått virket ei stund. Ble enig med meg selv at ble hun ikke bedre i løpet av helga skulle hun få slippe. Syns det er kjempevanskelig å ha gammel hund, og kjenner en smule panikk over at avskjeden nærmer seg.
 6. De siste ulvene i Osdalsflokken er skutt

  Nå har ulven forsynt seg med reinsdyr og til og med med folk til stede.
 7. Akkurat nå, juli 2018

  Takk for det hun virker bedre heldigvis men blir fortsatt en rolig feiring i dag.
 8. Diskusjon om dyreparker, splittet fra Akkurat nå, juli 2018

  Du har bestemt deg for at å ikke se noe negativt med en godt drevet dyrepark er regelrett dyremisshandling, og da er det null poeng i å duskutere med deg. Tja, hvem fornærmer folk her med store ord, jo det er deg. Jeg har også skrevet flere ganger at jeg har ikke sansen for dyreparker der dyra lever i firkanta små betongbur og ikke blir aktiviserte. Og jeg syns diskusjonen har mista poenget når man hele tiden drar inn mennesker i ulike settinger.
 9. Akkurat nå, juli 2018

  Bonita har ikke vært helt i form i dag. Fikk ett anfall av ett eller anna slag, og veterinær kunne ikke finne noe galt. Hun har spist godt, drukket bra, vist interesse for å leke og i god form bortsett fra at hun ser litt full ut der hun går til å begynne med. Nå sover hun godt. Men avlyste bursdagsfeiringen min i morra, og tilbringer den med Bonita i sofaen og Netflixtitting istedet. Orker ikke ha besøk av folk heller siden det blir litt trangt her hjemme.
 10. Diskusjon om dyreparker, splittet fra Akkurat nå, juli 2018

  Sagt mitt så får folk bare være nyskjerrige. Kommer som sagt overhodet ikke til å ha dårlig samvittighet dersom jeg en gang drar til dyreparken i Kristiansand.
 11. Diskusjon om dyreparker, splittet fra Akkurat nå, juli 2018

  Velbekomme hadde vært så kjekt å hatt ett så Disney syn på livet som deg. Jøss. Det er så kjekt å vite at man har deg til å sette meg i bås for at jeg ikke syns det er grusomt med dyr i en vel gjennomført dyrepark og for ikke å nevne uttak av rovdyr så man kan utnytte den verdifulle utmarka til for til buskap.
 12. Diskusjon om dyreparker, splittet fra Akkurat nå, juli 2018

  Dem er vel ute og lufter seg i luftegårdene sine såvidt jeg har forstått det. Er vel ikke mye bedre med hunder og katter uten pels her til lands vel? Om man skal dra det dit.
 13. De siste ulvene i Osdalsflokken er skutt

  Jeg ser ikke det som naturlig at rovdyra søår ihjel alt dem kommer over. Og nei jeg er overhodet ikke enig i din konklusjon. Og hvorfor i alle dager dras mennesker inn i diskusjonen?
 14. Diskusjon om dyreparker, splittet fra Akkurat nå, juli 2018

  Ja, jeg syns dyrene har det bra av det jeg har sett og lest.
 15. De siste ulvene i Osdalsflokken er skutt

  Jo, rovdyr som slår ihjel en hel haug med buskap er skadedyr. Hadde enda rovdyret tatt ett dyr og spist opp det hadde det vært noe helt anna. Og det er ikke bare sauen skadedyra går på men hest og storfe er også utsatt.
×