pippin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,499
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  7

6 følgere

Om pippin

 • Rang
  Vanedyr
 • Bursdag 06/02/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo, Hellerudåsen
 • Hunderase
  Alaskan Husky
 • Mine dyr
  Mana AH

Nylige profilbesøk

11,559 profilvisninger
 1. Hei, herregud beklager seint svar. Det ble litt borte for meg, og så var jeg på ferie i Asia i to uker. Hvordan er det med dere nå? Mana trekker jo, men trekker best med en motivasjonskompis. Vi sykler jo en del med sparkesykkel så hun vet jo hva det går ut på haha! Hun bor med to katter, så hun er vandt til det.
 2. Hei igjen folkens! Dere husker kanskje at jeg lagde en tråd angående Mana for noen mnder siden hvor det gjaldt det å sette henne vekk en periode. Jeg har tenkt og nå har det gått en god stund og jeg kjenner det at jeg fortsatt kunne tenke meg å sette henne bort for en periode. Dagene er korte med mye jobb og tett timeplan og jeg føler at jeg rett og slett ikke klarer å gi henne all den oppmerksomheten hun fortjener for tiden, noe som ikke er særlig gøy. Jeg er selv ganske sliten etter alt dette og trenger rett og slett å slappe av litt. Kan sikkert være litt rart å skjønne seg på. Aldri har jeg følt det sånn heller. I tillegg så sliter det en del på mitt nåværende forhold pga private problemer med min bedre halvdel, så vi kunne gjerne tenke oss å se hvordan det hadde vært uten hund for en liten periode for å se om dette kan hjelpe. Jeg tenker altså da å eventuelt å sette bort Mana for en periode, gjerne så fort som mulig, i starten for å se an forholdene. Det jeg sliter med er jo å finne noen som jeg kan stole på som jeg vet tar godt vare på henne i denne perioden. Jeg lurer derfor på om det er noen her inne som vet om noen som kunne tenke seg å prøve å ha hund, eventuelt som har plass til en lykkelig firbent som er glad i tur over en lengre periode. Denne perioden gjelder alt fra 1 mnd til over nyåret. Føler meg fæl som spør, men jeg synes rett og slett ikke det er fint ovenfor Mana at stresset mitt og dagene mine skal gå utover henne. Hun er jo bare skjønn og god. Noen som kan hjelpe?
 3. Hei! Er det noen her som vet om det går an å leie tepper, fliser, eventuelt noe til en billig penge til salgs/gies bort, som egner seg som underlag til Agility? Underlaget nå er asfalt og vi vil gjerne ha noe som er mer potevennlig og behagelig. Det er snakk om ca 8 x 12/15 meter. Noen som har noen tips? Vet ikke om det finnes noen utleiere eller noe som muligens kunne gått. Alle vi har sjekket ligger på rundt 3-5k, men dette skal kun benyttes for en dag, så vi vil ikke bruke for mye på det. Dette er et arrangement i forbindelse med jobben
 4. Haha det er ikke dumt da Da må vi jo få gått litt turer ved Sognsvann i sommer
 5. Hvor hvor hvor! Jeg har vært ekstremt lite aktiv her de siste årene (er det år? Det føles så leeeenge)! Og jeg har litt lyst til å bli litt mer aktiv igjen. Savner forumet! Er så mye som skjer ellers at jeg nesten ikke har tid til å sitte på forum. Mana har det fint da! Kulen i brystkassen var en fettkul så phew! Nå gleder vi oss til sommern og MASSE laaaange turer! <3
 6. Ja hehe. Får se da. Jeg får dra innom å titte på den uansett Mana hadde nok synes det var dritkult :P
 7. Haha nei jeg kjører nok ikke sååå langt selv Er vel mest så Mana får brukt seg litt i snøen også. Har vært litt stopp i treninga til Mana pga den kulen og biopsi osv. Men kanskje jeg drar innom xxl på vei hjem å kjøper en sånn en da. Hvordan er høyden på den? På styret altså, Må du stå bøyd eller er den høy nok til å unngå ryggplager?
 8. Hvordan er den å styre? Er den slik at man får til å svinge ganske greit med den, og er den robust nok? Synes den ser så pinglete ut men har litt lyst til å prøve den med Mana. Et billig alternativ å ha, pluss at den er kett å frakte med seg.
 9. Som regel ja. Så lenge jeg ser at ungene er forsiktige og skjønner hvordan de skal oppføre seg rundt hunder. Mana var redd barn før, men nå bryr hun seg ikke særlig :)
 10. Takktakk! :) Hehe ja hun er passe gal Fine jenta mi :D Takk! Det var herlig! Var heller ikke så mange der vi gikk til tross for det fine været. Alle holder seg rundt Sognsvann.
 11. Ikke at jeg har noe imot det med dager som dette! Her kommer et lite knippe bilder fra dagens tur! Mana var flink idag. Hun har gått løs nesten hele turen og ikke løpt bort til hunder som har løpt forbi oss nedi veien og slikt. I tillegg så kom det en hest mens hun var løs og jeg forventet full balluba, men hun kikke bare på den, nærmet seg litt men snuste bare ut i lufta og holdt seg sånn 4 meter unna, før hun kom løpende tilbake til meg igjen. Hun har blitt så flink! Roet seg litt med alderen, hehe! Flere bilder på bloggen! Jeg er så glad i denne dotten! <3
 12. Han virka litt redd for å bli bitt selv om Mana ikke gjore noe som tilsa at hun kunne gjøre noe sånt. Jeg holdt henne jo og hadde kontroll selv om hun rykket til. Men herregud da, ikke alle hunder er vant til å bli stukket i magen av en sprøyte. Nei vi holder oss til Volvat fra og med nå av Mye hyggeligere!
 13. Takk for input. Jeg er jo klar over at jeg betalte for behandling som normalt, og også at man gjerne ikke finner noe med en gang, men lurte om det var noen som hadde fått penger igjen pga oppførsel til veterinæren. Jeg har planer om å sende mattilsynet en melding slik at han får en advarsel. For hvis han behandlet Mana på den måten, som egentlig ikke gjorde noen ting bortsett fra å være litt urolig fordi en fremmed mann kommer og stikker henne her og der, så vet jeg ikke hvordan han er mot andre dyr som kommer innom som enten er engstelige eller fryktaggressive eller what not. Det var kvalmt og ekkelt å oppleve og jeg unner ingen andre å oppleve noe sånt. Vi var hos ny veterinær idag som synes hans oppførsel er unødvendig, og som også synes epikrisen hans var litt ute på jordet i forhold til utredning. Hun mener vi burde fått noen form for kompensansjon for hele opplevelsen. Synd at slike folk får holde på med dyr når de ikke viser at de bryr seg om pasienten.
 14. Så... Jeg lurte egentlig på om noen her har fått penger tilbake fra dyrlege pga diverse saker? Vi var hos en veterinær forrige uke for å sjekke en kul hos Mana. Det var helt greit der, men mannen synes vi begge var ufyselig. Mana har en kul på undersiden av magen. Veterinæren ville ta noen prøver og prøvde uten bedøvelse først. Han stakk Mana med nål 4 ganger uten å få til noe egentlig. Mana var såklart litt urolig og skeptisk men gjorde ikke noe annet enn å bevege litt, trippe litt på bena og snu hodet for å se litt hva han drev på med bak der. Veterinæren virket ganske nedlatende og redd for at Mana skulle bite. Hun gjorde selvfølgelig ikke det, hun var bare nysgjerrig. Han var kald og lite koselig, og da Mana ikke ville stå helst stille tok han tak i nakkeskinnet hennes og brølte at hun skulle stå iro. Han tok henne altså, og jeg ble så sjokkert at jeg ikke greide å si noe da. Etterpåklokskap er en fin ting. Han prøvde så å sette veneflon mens hun var våken, noe jeg skjønte ikke kom til å gå. Så da bedøvde vi henne og hun sovnet som vanlig, og så kunne han prøve å få sjekket kulen bedre. Han fant selvfølgelig ingenting etter å ha stukket Mana 4 nye ganger, og vi fikk ingen svar. Han ville til og med sette opp time til operasjon noen dager etter, noe vi ikke gikk med på der og da fordi vi ikke ville bruke han igjen. For alt dette tok han 1000,- for. Og vi er ikke noe klokere. Jeg synes han oppførte seg ufyselig gjennom hele besøket og reagerer på måten han gjorde ting på. Å ta en hund fordi den er litt utilpass er helt idiotiskt. Noen som har erfaring med slikt, som har fått kompenasjon eller penger tilbake etter noe slikt? Det er ganske surt å betale så mye hos en dust av en veterinær som ikke kunne gi oss noen svar.
 15. Vi har sjekket at hun ikke har vondt i magen, for det kan jo være utløsende. Men når vi går ut bæsjer hun ikke, og hun tisser litt og så skal hun ikke mer. Så jeg synes det er merkelig oppførsel. Det er akkurat som om hun blir skremt av noe. Hun kan også panikkbjeffe. Dama tenkte at det kanskje var fordi hun ville være med oss, men det er jeg hundre prosent sikker på at det ikke er. Hun blir som hun blir på nyttårsaften. Og slik hun ble i kjellern til pappa da noen skøt opp raketter. Stressing, pesing, sikling og skjelving. Er helt merkelig. Jeg pleier å vite hva det er som utløser det, men nå er det liksom ikke noe som er logiskt.