plutte

Medlemmer
 • Innholdsteller

  419
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om plutte

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 11/24/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.altsomerfint.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  vaksdal
 • Hunderase
  bc

Nylige profilbesøk

4,198 profilvisninger
 1. Takk! Den i grønn og brun? Det er den samme som den nederste i rødt i alle fall. Me har kalla den Vilma, ser eg. Den er knallfin! Ein annan variant av samme, med refleks i det kvite!
 2. Og litt halsbåndreklame! Logre hundeutstyr har no fått eigen profil på Facebook og Instagram ! Følg oss gjerne. Snekrar halsbånd, kobbel, løsbitt og leikar. Meir kjem.
 3. Kor gammal er hannen? Eg hadde vore skeptisk til å bruke ein hann som ikkje var testa, og til å bruke ein såpass ung hann (under to er framleis bebis. ). Du kan vel kanskje sjekke om begge foreldra hans er fri, men eg ville vore skeptisk. Men corgi altså.
 4. Dytter litt på denne, hadde gløymt at den eksisterte.
 5. Eg er ikkje spesielt høg, men ragar likevel høgt over heile den kvinnelege delen av slekta som er sånn 140-160. Eg er 172 (trur eg, har blitt målt til mellom 170 og 177, men trur 172 er ca riktig), og med eitt unnatak har alle () mine eksar vore 175 og høgre. Han som var 2-3 cm lågare enn meg var veldig opptatt av å sei at han var 175 og høgare enn meg. Er ikkje singel no, men trur nok at eg i utgangspunktet ikkje hadde falt for nokon lågare. Med mindre det var Peter Dinklage. Eg har derimot tydeligvis ingen preferanser på vekt.
 6. Såg den andre tråden med meir info no. Eg trur nok eg hadde ringt dyrlege, eg kan for lite om slikt til å vite kva eg snakkar om, men eg tykkjer fire timar var litt lenge etter turen, og googling er alltid skummelt uansett kva eg søker på. Kryssar fingre for at det berre er trøtt og sliten hund.
 7. Er det lenge sidan de kom inn igjen fra turen? Eg trur eg hadde sett det an ei stund, men truleg ringt til dyrlege om han ikkje virka meir "normal" etter ei stund.
 8. Har ingen fornuftige svar, men ville berre sei at akkurat no er du det tøffaste og modigaste eg veit. Mange fine svar over!
 9. Argh, kvifor blir halvinteressante program "alltid" øydelagt av personifiserte click-bait programledarar? (Netflix - The Investigator) Eg som skulle kose meg med real life mord og intriger.
 10. Aha! Der er forretningsideen til @MegaMarie! Synskekurs! Det kan jo kvensomhelst holde.
 11. Automatisk kløpinne.
 12. Min er veldig glad i eple, spesielt deilige sure grønne granny smith, og smørdampa brokkoli. Gulrot kan gå an. Han var veldig glad i bær då han var liten, særleg jordbær, og gikk gjerne og plukka markjordbær og villbringebær på tur.
 13. Skifta bremseskiver på vår bil for 12000 her i høst, så prisar er visst noko som varierar.
 14. Pøh, matpingler. Middag var no kvart på midnatt. Diger Stangekylling ovnsbak i gryte med masse grønnsaker, måtte visst stå i tre timar for å bli ferdig, men deeeeet var saftigkyllingen sin det! Må nytte høvet når pluttemann ikkje er heime til kylling, men no er eg så mett at eg sprekk så resten blir hundegodis. Minus bittelitt som eg snik vekk til lunsj. Drive dank ein times tid, så ut og hente festløva.