plutte

Medlemmer
 • Innholdsteller

  434
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

1 følger

Om plutte

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 11/24/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.altsomerfint.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  vaksdal
 • Hunderase
  bc

Nylige profilbesøk

4,300 profilvisninger
 1. Eg håpar på sett og vis at han blir omplassert dersom eg skulle dette under ein buss, for han vil nok ikkje bli trent med av pluttemann, og han treng litt utfordringar for ikkje å bli sprø. Men samtidig er han såpass usikker og skjør at han ikkje bør gå til kven som helst, så det beste hadde sikkert allikevel vore at pluttemann beholdt han til ingen av dei orka det lengre. Pluttemann er ganske tålmodig. Gamlehunden trur eg kunne ha trivdes kvar som helst der det var godbitar.
 2. Dyret har blitt eit hormontroll. Herregud så irriterande, eg blir sprø. Eg greier heldigvis å ta ut aggresjonen ved å tenke stygge tankar om alle eigarar av løpetidstisper. Fekk ca fire timars pause frå piping og masing, etter langtur i dag tidleg, men no er det fullt pipeorkester igjen. Eg har forresten gløymt å gi han mat, det kan jo vere det bidreg til alt.
 3. Henger litt i tråden, lurer på det samme. Når det er sagt trur eg at eg siktar på labrador. Spørst berre om det blir ein annan maskot først.
 4. 750,- for rens av min Nikon for to veker sidan. D5300 er cropformat og det er ofte litt rimeligare. Støtter ellers å kjøpe ny raskare linse. Stor blendaropning/(lavt f-tall) gir mulighet for kjappare lukkertider, og det treng du for hundar i fart. Mitt gamle kamera er D5000, og fungerer fint til actionbilder, så lenge det er nok lys og rask nok lukkertid, så tipper ditt vil og.
 5. Sel nokre strikkebøker og kokebøker som ikkje blir brukte. Dei fleste er knapt opna. Du får litt støv med på kjøpet. Skappelstrikk av Dorte Skappel. Nypris 379,- Selgast for 150,- Marius strikkebok. Nypris ca 300. Selgast kr 100,- Strikk til smårollinger. Nypris 349,- Selgast kr 125,- Norsk strikk. Nypris 255-298,- Selgast for 75,- Strikk meir til nøstebarn. Nypris 299,- Selgast 150,- Luer. Nypris 329,- Selgast 150,- Bedre uten brød. Nypris 399, selgast 100,- Kan sende mot porto, evt møte i Bergen/Voss. Rydder i bokhyllene, så det kjem nok meir.
 6. Vil du ha ein hund som går på døra da? Dei lærer fort at dei kan sei frå når dei vil ut, og at dei kan gå til døra fordi dei vil ut, og ikkje berre når dei må på do. Masing på døra om å gå ut er ikkje gøy. Med tida vil blæra vokse seg stor nok til at dei greier å halde seg ein vanleg arbeidsdag, og då er lufteturane om dagen oftast nok.
 7. Surrar med quotes. Er jaktlabradoren så liten? Dei eg har møtt har da vore større. Trur eg, ikkje alltid så god på å bedømme sånt. Det hadde jo vore perfekt! Vil egentlig ha labrador. Trur eg. I alle fall i dag. I morgon vil eg sikkert ha corgi igjen. Eller ulvehund. Kelpie var muligens eit godt forslag, skal lese litt.
 8. Finst det ein labrador* som er ca 15kg? * Ingen/absolutt minimalt med pelsstell. Frisk og sunn, og "generelt" lettlært og glad. Til bruk i lydighet/bruks/generell moro. (Alle krøllehundar og spaniel utgår, og helst ikkje terrier. )
 9. Det snør.
 10. Ny type halsbånd, og ny type kobbel/leietau! Her som sett i matchande blått og brunt.
 11. 🤣 Eg teller seriøst litt kroner altså. Sent fra min VIE-L09 via Tapatalk
 12. Oh, wow, er den til salgs?! Den er jo perfekt, har hatt så lyst til å flytte dit sidan eg var lita. Kor langt kjem eg om eg sel alt eg har, tru. 😆
 13. Medan min hund ikkje trur på at eg kjem heim, sjølv om han ser meg gjennom glaset i døra, før eg faktisk er innandørs. Eg har dog lite rutinar i kvardagen så han har ikkje så mykje forventningar/vanar/kontroll på meg. Eg trudde dette var forska på forøvrig? Muligens ikkje sånn veldig seriøs forskning, men dette har eg da lest om, og då handla det mykje om lydar. Lydar frå naboar og naboungar som kjem heim, bilar, fem-på-tre-bussen som alltid køyrer forbi tre minutt før far kjem heim, og sånt.