plutte

Medlemmer
 • Innholdsteller

  443
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

1 følger

Om plutte

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.altsomerfint.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  vaksdal
 • Hunderase
  bc

Nylige profilbesøk

4,357 profilvisninger
 1. Eg elskar Huawei! Har p10 som er rimelig ny. Fikk p9 til bursdagen i fjor, og elska den, sjølv om eg var litt skeptisk i starten (har stort sett hatt div Sony og Htc). Greidde vaske den litt heftig i vinter så da kjøpte eg ny. Fine fine fonen.
 2. Det er (eller var?) ein del folk her som bur/budde rundt Gardermoen, om eg hugsar rett? Eller kanskje folket uansett bustad veit meir enn meg. Eg skal henge på eit hotell på Gardermoen ei helg i juni, men har ikkje tenkt å bu der. Tøffar rundt med campingvogn i staden, og finn berre campingplass med hytter eller med fast plass for vogn i nærleiken. (Sanngrunn, Frognerstrand) Veit nokon om andre, OK campingplassar? Litt avstand er greit, minimumskrav er OK sanitæranlegg.
 3. Eg. Elskar. American. Gods. :irriterandepunktumogstorebokstavarformerksemd:
 4. @Poter åååh fantastisk!! Har tenkt så masse på deg, faktisk. På ein ikkje-stalkande måte øff kårs! Hurra!!
 5. Har dobbeltburet til Herkules str L, med to hundar i (str 25-30kg). Det har passa fint i ein golf stasjonsvogn, og står no i ein hyundai santa fe. Om det hjelper.
 6. Fantastisk!
 7. Han svarer berre "veit ikkje - kanskje" på sånt, sidan han aldri har tatt på ein alligator eller ete alligator, så kan han jo umulig vite om han er det, meiner han. Men i følge Mythbusters så er det ingenting som smakar som kylling, visstnok. Det høyrest da meir ut som ei litt brei grøft, enn som ein del av ein hage. Er jo umulig å vite kvar grenser går i blandt. Og mentale grenser er jo ein heilt eigen greie. Eg fekk kjeft fordi eg gikk på den sida av vegen som hagen til ei dame var på her i fjor ein gong. Det var visst så ekkelt. Ho kom hoppande ut av døra og hadde nok sett på oss i vinduet. Så no går me i ein bue rundt, jaja. Nokre folk er ein del merkeligare enn andre.
 8. Sidan me sjeldan har nokon av delene i hus, så er det faktisk mulig at han ikkje kan vere i samme rom som bønner? Kanskje han kan ete katt? Han fekk utslag på torsk og, kanskje han ikkje bør bade i fjorden? Og har eg egentlig nokon gong spurt om han meiner kyllingkjøtt eller små gule pip-pipar?
 9. Min sambuar fekk svar samme dag, veit ikkje om det er samme type test da. Han fikk forøvrig og truleg heilt irrelevant utslag på absolutt alt (utanom timotei...), inklusive hund, men så lenge han held seg unna katt, kylling og bønner så går det greit. Lykke til i dag! Lurer på når mykje fritid + fint vær skal bli til motivasjon for å rydde ute for meg og?
 10. No skulle eg til å skrive ein skråsikker jepp, men fant ikkje igjen kjelda mi. Eg har fått peng samme dag frå Vipps sendt frå nokon med ein annan bank, men det var noko med eit klokkeslett, så ikkje dersom etter kl (f.eks.) 14:00 eller noko. Har tatt maks eit par timar. Ellers er vel standarden at det blir satt over med ein gong dersom begge er DNBkundar, og ellers tar det opp til ein virkedag. (Altså ikkje helg.) I nettbank blir det overført med ein gong så lenge det er samme bank (I begge bankane eg har brukt i alle fall), og litt lengre dersom forskjellige bankar. Lykke til @Poter! Kryssar armar, bein og potar!
 11. River Song er fra Dr Who, eg berre nevner det. Er ganske vanleg navn blant fans, og har sikkert spredt seg derfrå. Eg skjønar at det er gøy og kult å ha originalt navn altså, og i alle fall om (ein trur) ein har funnet opp navnet sjølv. Eg merka jo at eg hadde lyst til å bytte navn på gamlehunden (Bamse) då me fekk han, fordi det var så vanleg. Men så var han jo ein Bamse. Eg hadde ikkje hatt skruplar for å kalle ein unge med samme navnet som naboen/tanta mi/bror min har heller, (Og har faktisk gjort det, når eg tenker meg om. ) eller med samme navn som bikkja til treningsvenner, men så skal eg heller ikkje så mange generasjonar tilbake i slekta før absolutt alle gutar i søskenflokken heitte Olaf, og alle jentene Olafine, og den typen ting. Eg trur eg er så original, men er egentlig skikkelig lite uoppfinnsom og gløymsk.
 12. Min heiter Vaffel. Er berre gøy om det kjem fleire vafler. Eller pannekaker, lappar, sveler, lefser og moffeloffar. Eg hadde nok ikkje klart å kalle ein ny hund for det samme som nokon nære, men ikkje brydd meg om nokon kalla sin det samme som min(e). Eventuelt tykt at det var kjekt. Eg likar rare navn da. Tydeligvis.
 13. Det må være kul lapp for å kjøpast. Pizza og vin da i kveld, kanskje. Alltid like sofistikert.
 14. Eg likar den godt! Men eg har aldri møtt ein raudvin eg ikkje likar, så eg er nok ikkje eit godt referansepunkt. Det er den, og den gule lappen med geit på, som eg kjøper oftast. (Og greier kjenne igjen...)