plutte

Medlemmer
 • Innholdsteller

  427
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om plutte

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 11/24/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.altsomerfint.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  vaksdal
 • Hunderase
  bc

Nylige profilbesøk

4,233 profilvisninger
 1. Pluttemann har kjøpt seg ny spelemaskin og eg sit og lurer på kva eg skal finne på med den gamle. Den er heilt i orden, og egentlig knakande god, men har eit EKSTREMT UBEHAGELIG OVERFLATE på den musestyreplatedingsen, og tilhøyrande knappar. Er skikkelig ekkel å ta på, får frystningar. Han brukte ekstern mus, og ser ikkje problemet. Det kan jo eg og, men eg vil late meg på sofaen samtidig så da var ikkje det så lett. Dessutan har eg jo mac'en som er ein million gangar meir behageleg for sånt. Men æsj altså. For eit skikkelig sutrete ilandsproblem!
 2. Eg har bakt. Berre litt svidd på toppen. Så no skal eg gå og ta meg ein bolle, faktisk.
 3. FOLKENS! Ny trilogi fra Philip Pullman kjem 19. oktober! The book of dust trilogy! Elskar å gle meg til bøker.
 4. Eg trur dei er lettare å drukne enn å tørke i hjel? Dei passar min urutinerte vatningsrutine godt i alle fall. Eg vatnar nok litt oftare om sommaren, i alle fall om dei står i sollys, og då bløyter eg dei skikkelig godt og lar renne av. (Så sant eg hugsar) Men eg er skikkelig dårlig på å hugse å vatne, og min eldste orkide er sikkert 5-6 år gamal? Blomstrar sånn innimellom gjer dei og. Får skikkelig lite vatn om vinteren og. Eg har nokre palmegreier og eit oliventre som ser kronisk ut til å vere på dødens rand, men dei har holdt ut ei stund faktisk. Rosa kjem sikkert til å dø. Om den ikkje overlever til sommaren, då kan eg kanskje sette den ut? Yay orkide-frende! Haha!
 5. Kvar dag? Shit. Det kan forklare litt, ja. Orkiede får eg og til, dei får vatn sånn ca ein gong annankvar månad. Kaktusen slit litt. Potterosa eg fekk førre veke hanglar litt allerede, men den fekk vatn i dag, faktisk.
 6. Dyret går rundt og bjeffar på lydar. Me er heime aleine og eg skulle akkurat legge meg. Då må eg jo vere oppe lengre. -.-
 7. Kappa ved. Så lite som skal til for at eg kjenner meg skikkelig flink og nevenyttig. Og ikkje minst i dårlig form! Får ta ei økt til seinare.
 8. @Argyr Åååååh søøøøteeeeeeee!!!!
 9. Det må anten bli skikkelig, eller ikkje bli gjort i det heile tatt, tenker eg. Eg meiner det var sagt at det var riktig farge på gamle pishååååen og, men den vart gråflekkete.
 10. @Paranomia Åååh den var knallsøt!
 11. Ein eller annan dust har skrapa opp bilen, i dag eller i går, og den har stått på plassen sin heile tida med unnatak av når den har vore i bruk. Så då er det anten eit slags naboaktig menneske eller nokon som har vore på besøk i nabolaget. Finn vel aldri ut av det men eg har tenkt å vere litt småsur på alle ei stund. Fiksar ein slikt? Lakken er oppskrapa, kvar i alle dagar gjer ein sånt, kan eg ringe Mekonomen? Eller berre spraye på noko lakk som eg gjorde i gamle dagar med førstebilen? Det var på ingen måte fint.
 12. @Lola Pagola Aww, lilleklumpen. Godt å høyre at han fikk til å gå litt. Tenker på dykk, Casper skal bli bra igjen!
 13. Ææææææh eine takluka på campingvogna har blåst og regna i stykker. Mamma har snekra erstatning i tre, men må heim og fikse i løpet av veka og sjekke vannstanden innandørs. Og google takluke-erstatning. Finaste vogna. Fylle den med ris kanskje.
 14. Eg trur nok det er mange som har misforstått introvert/ekstrovert-greia ja, og mange som berre har lyst til å vere litt synlige og "spesielle". Dei får no berre holde på. Er minst like irriterande med alle visdomsord og solnedgangar. Hadde vore mykje kjekkare med sosiale media om ikkje alle skulle drive på å dele alt mulig. Det burde handle meir om meg.
 15. Det har det da vore ei stund. Det er kult og hipt og in og veldig special snowflake å vere introvert på facebook, så lenge ein postar masse statusar om at det er så vanskelig for alle å forstå kor hardt og vanskelig det er å vere introvert, og ingen forståhåååår det! Som introvert (høhø) blir eg meir enn passeleg irritert, før eg blar forbi og driter i det. Stup trøtt fram til eg tar av linsene. Nuh, våken, og googlar focacciaoppskrifter (skrivast det sånn?).