Kristiin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,237
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

5 følgere

Om Kristiin

 • Rang
  Avhengig
 • Bursdag 09/07/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

10,713 profilvisninger
 1. Når de har snoret seg ordentlig, skal det vell være minimalt med pelsstell. Det er vell adskillig mer før det.
 2. Hvordan oppdaget du kreften?
 3. Søt!
 4. Igår: liten fjelltur med innlagt bading. Var vell ute i 4 timer/11 km.
 5. Kanskje prøve å klipp ut det du har skrevet i 2.10, deretter oppdatere lit.lista (da skal den forsvinne), lim inn på nytt og nok engang oppdatere lit.lista kanskje?
 6. Er det slik på kapittel 1 også? Prøv å høyreklikk på overskrift 1 å se på innstillingene, om strekken er der. Deretter oppdater innholdsfortegnelsen. EDIT: Ser jeg misforsto.. Prøv å oppdatere litteraturliste kanskje? Eventuelt un-do knappen
 7. Ganske sikker på at ingen pyrrer (iværtfall korthårs) i Norge heter det samme
 8. Fikk svar fra veileder at det var opp til meg om jeg valgte alle kapitlene på starten av en side eller ikke. Det ble til at jeg tok kapitlene løpende, synes det så bedre ut med 37 sider til fordel for 40. Det hørtes (å høres fremdeles mye ut) når oppgaven skulle være mellom 25-30 sider. Jeg sendte til trykk i formiddag, fikk akkurat mail om at den er klar til å hentes! Litt rar følelse, ikke helt som jeg trodde. Jeg var lei, følelse av at dette ikke ble bra nok, at jeg manglet noe uten å helt vite hva.. Men nå er det ingen vei tilbake! Blir litt godt å hente den på grafisk senter å levere den til instituttet, da er endelig oppgaven over og ut!
 9. Jeg sitter å skriver bachelor og har fått beskrivelse at den skal være mellom 25-30 sider. Veilederen anbefalte at hvert kapittel startet på en ny side, som resulterte i at en side har 2 setninger, en annen 3 setninger og en siste en halv side. Jeg regner allerede med å lande på ca 31 sider (uten disse). Men med disse sidene det ut som jeg har skrevet 3-4 sider for mye. Vil disse telles? Hvordan reagerer de på disse sidene? (har altså ikke fått noe antall ord) Er litt nervøs for dette med sidetall.. Hele oppgaven landet på noe rundt 40 sider. (da med forside, forord, kildehenvisning, litteraturliste og 2 vedlegg)
 10. Utennom mental stimuli tenker jeg; sykling (om du ikke eier en, kanskje du får låne?), playdates, leke/kaste ball, gå med kløv, trekke kjetting, svømme. Du kan jo kanskje spørre noen gode turvenner om de har lyst til å ta han med på en langtur nå og da.
 11. Idag var vi 5 timer på tur i nytt terreng. Skikkelig deilig og ta seg en ordentlig pause fra eksamenslesing. Det var også årets varmeste dag å! Som også ble første turen med oppbretta bukse å tskjorte
 12. Den vil nok passe nå, men jeg tror ikke den ville passe mange ukene . Så må nesten si meg enig i @Pixie, likevel om det ikke er noe god salgstaktikk Edit: Om du vil kan jeg ta et bilde av Deli med den på. Hun er lagt og tynn, 14 kg.
 13. To ganger om dagen, når jeg står opp og når vi er "inne for kvelden", eller rundt 19-20. Jeg tror det er bedre for magen og systemet og fordele måltidet (og dermed energien) på flere ganger ila. dagen istedet for å gi maten som et "sjokk" med ét stort måltid en gang i døgnet. Jeg tenker jo litt selv, spise meg forderva mett en gang om dagen eller eller fordele energien og maten igjennom dagen Vi har vell sånn ca en regel om at tur/aktivitet ikke skal skje før minimum 1 time etter mat, så maten for tid til å synke. - En annen ting som kanskje er verd og nevne er at mine hunder spyr opp magesyre (magen er tom) om det går for lenge i mellom måltidene (om de feks hadde fått en gang om dagen). Men det kan jeg tenke meg at er litt hva hundene er vante med og..
 14. Prøver altså da og selge videre mine bomkjøp, som enten er for små eller store. Sort true love sele. Brukt et par ganger men fremstår som ny. Størrelse M chest - 56-69cm. Størrelsen synes jeg er villedende. Den passer forsåvidt på en 13 kg tung pyrre, men ble for trang i albuene og innstillingene på det ytterste. 100,- Jaktdekken av merke jægerens. Helt nytt og ligger fremdeles i pakken. Det er i størrelse 1 som i følge baksiden er min-maks omkrets er 49-55cm. Eksempel på rase: Dachs. Alt for liten til pyrre. 100,- Helt ny hurtta lifeguard sele i størrelse 120cm. Lappen henger fremdeles på. Ble altså for litt for stor for en 30kgs hund. 150,-
 15. Er det noen her som har belgisk hare? Det er min store kanin-crush Ja takk bilder! Om jeg noen gang skal ha kanin igjen.. Ja, så har jeg veldig lyst på en hare..