Gå til innhold
Hundesonen.no

Kristiin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,601
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Kristiin last won the day on 26. Juni 2015

Kristiin had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

1,637 Excellent

5 følgere

Om Kristiin

 • Rang
  Avhengig
 • Bursdag 09/07/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

11,626 profilvisninger
 1. Running contacts

  Kjenner prisen på nye maskin sitter litt langt inne å kjøpe enda Fra vår ene økt idag kjørte vi på bommen, lav fart (altså bare ned 1-1,5m fra nedfelt) og belønnet all treff under 25cm. Noe som gikk veldig fint. Jeg har jo prøvd running før. Og jeg er bekymra for når hun skal få ta hele bommen, da kommer monsterfart og lange-ut galopp som er noe helt annen enn den rolige travingen nå. Hun synes iværtfall at felttrening er gøy, det var det o-store for henne i fjor også. Så tenker jeg får gi det en sjanse med strenge kriterier i lav fart for å bygge forståelse. Har tidligere prøvd targetmatte nederst. Hun hadde god forståelse av touch - run med bare matta. Den var også god når hun ikke ble sendt over hele bommen (lavere fart). Når hun fikk ta hele bommen mista hun omtrent all kunnskap om dette og fresa over uten å vie matta en tanke Så gikk jeg over til å belønne løpesett uten å hoppe på slutten, også med lavr belønninger for å trekke henne nedover. Det gikk greit, men i år har hun glemt alt.
 2. Running contacts

  God poeng - ingenting Fikk hjelp av Therese i dag da, da gikk det mye bedre. Men det blir litt tungt for både meg og hunden å være så streng som 25 cm kjenner jeg Jeg kan jo ha matskål foran, men da går jeg jo ikke kontrollert belønning. Eventuelt ha en person foran, men ja - da er jeg avhengig av hjelp Eller sitte ved skålen selv, men da føler jeg at jeg er på litt feil plass.
 3. Running contacts

  Da har jeg kjøpt planke! Å nære på å gi opp igjen, følge meg litt handicapet uten TT ja. Hun titta alt for mye på meg og stoppa på planken.. Solgte den når sesongen var litt over i fjor og forbi jeg la agilityen litt på hylla. Så jeg brukte den bare til tull og tøys en sjelden gang, shaping av bare fjas Men den hadde vært kjekk nå gitt.
 4. Vurderer australsk kelpie som neste rase!

  Blir litt nysgjerrig på hvorfor du ikke vurderer sheltie igjen? Du skal være heldig å få en kelpie i medium siden den da må være under 43 cm. Av de WK'ene jeg har sett og møtt har stort sett alle vært større enn AK'en. Skal du ha medium-pyrre er det nok poil long som er mest aktuell. Det er mer 50/50 om du får face rase i stor eller medium.
 5. Jeg har 2 hunder, der den ene er mester på å takle situasjoner og den andre blir så nervøs at hun hylbjeffer om seg selv. Som regel får løshunder ganske tydelig beskjed om å "**** off", desto mer uhøflige hunder desto klarere beskjed - fra hunden min altså. Om de ikke stikker løser jeg det med å slippe frem båndet på den ene, så den andre i mindre grad skal slippe å forholde seg til situasjonen. Hun klikker totalt i bjeffing og gir nervøse advarsler om å forsvinne. Jeg kan ikke slippe henne, fordi om den andre hunden ikke tar hennes hint om å trekke seg unna kan hun bli så redd at hun stikker som en hodeløs høne. Det har hendt, å var langt fra kult (løshund stikker jo gjerne etter også = enda reddere hund). Så med hund som er trygg på seg selv og løshund slipper jeg frem båndet og situasjonen har løst seg ganske så greit. Med hund som er utrolig usikker på løse hunder må jeg bare dra henne med, å gå videre, prøve å "gå henne" litt ut av situasjonen og prøve å koble henne inn i "vår boble" igjen.
 6. Blondie & Tidi

  Gratulerer med dagen, Blondie
 7. Running contacts

  Hun er 13 kg, da holder en kanskje? Nå har jeg solgt minders minneren min, så tenkt kanskje å prøve klikker
 8. Running contacts

  Her er feltet vårt, hooopp Burde prøve å få noe kontroll på det igjen (stoppende felt blir det nok uansett ikke). Dere med planke hjemme, hvor er det kjøpt? Størrelse? Å noe sklisikkert?
 9. Dagens hundetrening!

  I går kommanderte dommeren når vi skulle gå videre etter dekk (liten pause altså), det tror jeg ikke jeg har vært borti før. Hos "ordentlig" dommere mener jeg å huske at du får beskjed om å dekke på høyde med noe angitt, å gå videre (før øvelsen starter).
 10. Jeg hadde som passer aldri kommet til å kreve at de erstatter skoene, men jeg hadde definitivt nevnt det. Som hundeeier hadde jeg kommet til å erstattet skoene, likevell om hunden var "passers ansvar". Det er min hund som ødelegger andres ting. Det skal jo være trivelige, å noe som frister med gjentagelse å passe en hund tenker jeg. Men som passer er jeg ekstra obs på passhunden kontra mine, iværtfall de første dagene. Passet en unghund en gang som begynte å marker overalt inne, etter første gangen ble han fotfulgt inne den første dagen ja. Å det var absolutt ikke slik at han brukte å gjøre noe slikt hjemme. Men nå var han ikke hjemme, han var på fremmed, ny plass med tisper. Derfor tenker jeg man bør tenke på å være litt obs på at hunden faktisk ikke er hjemme, å kan finne på noe teite eller dumme ting den ellers ikke ville gjort i hjemme - iværtfall første dagene.
 11. Dagens hundetrening!

  Stolt av dere Gjorde en veldig fin figur på lpbanen uavhengig av poeng! Synes du skal plotte inn et lpstevne i kalenderen! Så er det bare å trene rute og avstand, fellesdekken går fort om du møter opp på noen fellestreninger (kom å ta en fellesdekk når agilitytreningen er ferdig feks)
 12. Pølsa, en berner sennenhund (bildespam)

  Så trist å lese
 13. Dagens hundetrening!

  Deal!
 14. Raser som har gått av moten

  Spennende å se alle grafene!
×