Kristiin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,135
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

5 følgere

Om Kristiin

 • Rang
  Avhengig
 • Bursdag 09/07/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

10,468 profilvisninger
 1. Hvor finner man alle?
 2. Synes det kan være litt vanskelig å følge en slik norm med "Vi går en times tur hver dag". Til mine hunder er alle dagene forskjellige. Vi trener kanskje agility i en time eller to, og går ett par timer tur senere. Eller så kan dagen være litt travel slik at de får bære kløv og trekke i bakker i type 45 minutter. Eller så kanskje vi er på ski tur en time eller tre en annen dag. Eller at de er med på besøk litt her og der, og rusler rundt. Dagene er forskjellige. Jeg synes det er bedre med litt variasjon, en den faste runden på en time eller to.
 3. Milla var med i stallen engang. Noen hadde akkurat vært der å blandet mat til hestene, og slengt oppi noen gulerøtter til i bøttene til alle. Milla gikk som vanlig løs, og jeg satte i gang med måking av boks. Når jeg var ferdig, var der merkelig stille.. En del smårester etter gulerøtter også. Fulgte etter sporene, fant dyret som sto å stappa i seg gulerot. Hun hadde tømt alle, alle bøttene for gulerøtter.... Hvor mange det var vet jeg ikke, 30-35 gulerøtter mulig. Ja, hun liker i det minste gulerot.
 4. Hun trekker en del ja Hva med den svarte truelove å den orange i str over? Da MÅ jo en av de passe
 5. Jeg tar den likevell jeg, tar både den på Uno og den orange til venstre. Så håper vi noen passer ca 12,5 kg hun her også, men smal overalt
 6. Eller kanskje den orange er venstre passer?
 7. Hvilken hund er den brukt til? Tenkte på pyrren
 8. Jeg har fremdeles ikke lykkes helt i å kjøpe fra noen med de tankene jeg sitter med, men neste hund - neste! Nei, man kjøper ikke oppdretter men hund. Det er forsåvidt helt greit, men hyggelig er det om kjemien/interessen er der. At man kan spørre om råd angående rasen, og at oppdretter er genuint interessert i hvordan det går. Helse, gemytt og gjerne MH-testet. Jeg kommer også til å se etter foreldredyr som faktisk er brukt/oppnådd noe - det holder ikke med "de har det i seg", "rasen er spretten og lærevillig". Jeg håper også på en slik kontakt når jeg viser interesse at oppdretter er interessert i mine mål/hverdag - at rasen/individet passer meg. Ikke at de bare er ut for å selge "perfekte valper", som passer deg kjempegodt. Ærlighet! Og faktisk fortelle om alle aspektene til rasen, både de positive og de negative. Gjerne at de også forteller om hvorfor akkurat den kombinasjonen. Hvordan utfyller de hverandre?
 9. Vil ha 40-60 selen og kobbelet
 10. Om du ønsker å trene å konkurrere i agility er jeg enig i de andre her - ikke gå for stor sheltie.
 11. Har sett noen som jeg er usikker på om er små collier eller sheltier. Men stor + stor betyr ikke nødvendigvis at det kommer store valper.. Store/små valper kan også vokse seg forskjellige.
 12. Fine Flere bilder!
 13. Reagerte på det jeg og..
 14. Takk Hun er ikke målt enda (har heller ikke orket å måle henne selv). Men er 98% sikker på stor ja, om hun mot all formodning blir målt til mellom får det bli en gledelig bonus Ser henne i forhold til andre mediumhunder - tipper en plass mellom 44-48 cm
 15. ..men det har vært kjekt og faktisk få med seg når de har løpetid, særlig med tanke på stevner