Gå til innhold
Hundesonen.no

Kristiin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,496
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Kristiin last won the day on 26. Juni 2015

Kristiin had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

1,539 Excellent

5 følgere

Om Kristiin

 • Rang
  Avhengig
 • Bursdag 09/07/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

11,259 profilvisninger
 1. Tramadol skal jo være ganske heftige saker.. Milla 'slukna' med engang etter en tramadol når hun hadde vondt (..og sov lenge). Tenker også det kanskje kan være noe slik? Masse god bedring til lille pelsballen
 2. Sunlily's Kull II

  Lykke til! (forresten står det at begge er far, så ble jo litt usikker på hvem som var hannhund og tispe)
 3. Liv i stua, høsten 2017!

  Så godt å høre at det bare er 1 igjen Håper det ordner seg for Sera også! Det blir jo hakket vanskeligere å finne et godt og egnet hjem når hun er litt usikker.
 4. Den yngste på straks 3 (pyrre) har jeg stort sett ingen betenkninger i å ha løs. Hun kommer alltid, går ikke langt og null interesse i andre hunder og folk. Eneste gangene jeg er betenkt og kobler henne er når jeg ser andre ha hunder løs der jeg er usikker på om de har kontroll, kommer det en litt brå og uforskammet hund å vil yppe, kan hun stikke fordi hun blir redd. Har møt mye vilt, å ikke gjort noe forsøk på å skal etter de. Når hun var rundt året løp hun ut på en eng, et rådyr kom tilfeldignok løpende ut av skogholtet. De var bare meteren fra hverandre, hunden ble så sjokka at hun tversnudde å tilbake til meg, rådyret sto på stedet hvil. Kjenner jeg blir overrasket om hun skulle bli en "stikker", men da må hun være i bånd da. Gamleste på 9 (briardmix) har jeg flere ganger lurt på hva som har skjedd med. Hun gikk mye løs i yngere dager og var aldri langt unna. Bikket 6-7 år så vokste jaktinstinktet. Var ikke lenger så viktig å holde seg i nærheten, tok kjappere opp spor, litt "døvere", andre hunder hun ser på tur er plutselig så stas at de må hilses på.. På sommerhalvåret er hun mest i bånd nå. Vinteren er hun er løs, men må passe på hele tiden. Snøen hemmer henne litt i å gidde å løpe ut i dypsnø. Merker at om tempoet er høyt (feks løs på ski), er terskelen mye høyere for å stikke, da er det gøy nok med fart. Da er det så gøy å løpe at hun ikke gidder å sjekke spor eller hilse på hunder. Merkelig hund..?
 5. Hvor får jeg kjøpt tråden - ikke hunderelatert

  Fjellräven keb
 6. Gir du hunden kosttilskudd?

  Jeg gir senior fra norsk dyrehelse til min. Vet ikke om jeg hadde kjøpt det om jeg ikke hadde vunnet det. Men når det er gratis så hvorfor ikke gi? Nå var hun aldri senior i kroppen før hun begynte, og ett år etter på preparatet er hun fremdeles ikke "senior i kroppen". Om hun hadde vært stivere og støler uten vet jeg ikke, men kjenner jeg tviler på det. Det er ikke så lenge til det er tomt nå, og jeg lurer jo på om jeg skal kjøpe en ny boks eller la være. Den var jo ikke akkurat billig, synes å huske at det var rundt 1000lappen sist jeg sjekket.
 7. Håpet er lysegrønt?

  ...jeg og
 8. Hva slags forberedelser gjør dere før en utstilling?

  Eneste jeg har gjort (pyrre, face rase) er å klippe klør og eventuelt stusset rundt labbene om de ser litt for labbetuss ut
 9. Kjøpe spesialfor til kastrert hund?

  Nei, helt vanlig for, ble kastrert når hun var 8 år. Ikke merket noe til vektøkning (lik mengde for nå som før). Eller hun er like vanskelig å holde slank nå som alle år før
 10. Hvordan gå tur?

  Går som regel alltid med sele og magebelte, uavhengig om de trekker eller ikke. Det er jo så behagelig. Når jeg ser folk med hund som trekker uten belte, blir jeg litt sånn.. Hvorfor? Prøver du å få 5 cm lengere arm? På Milla som kan få hang up's på sau når hun ser de kobler jeg over til halsbånd og kort kobbel til vi har passert.
 11. Trekkhundtråden

  Et par stykk har jo svart på trening i kulde på forrige side
 12. Merittering av tispe vs hannhund før avl

  Med tanke på merittert vs umerittert hannhund så finnes jo oppdrettere i hver ende av skalaen. Men om man legger sammen alle tispeeiere som skal ha kull, føler jeg overvekten kanskje er på de som velger merittert hannhund fremfor umerittert? ..det beste er jo om man evner å finne den tilnærmede perfekte match til sin tispe uavhengig av meritter. Men alle er jo ikke helt "der" på reache på hundene/linjene.
 13. Merittering av tispe vs hannhund før avl

  Det er et godt poeng, kan man vell fort skryte på seg litt ekstra ferdigheter av det også. Men tror jeg kunne nøyd meg med å få se filmer fra treningene til hunden også. Da ser man jo både hva hunden har og hvor mye eier hjelper til. ..forøvrig tenker jeg også at hannhundene skal jo bli valgt, mens tispene(eierne) skal velge. Hvem velger en umerittert hannhund fremfor en god merittert? Når du har en tispe, uavhengig av meritter har du jo stort valgfrihet ifh til valg av hannhund. Så fremt de sier ja. For min del om jeg skulle hadd kull, hadde nok merittene til min tispe vært viktig også.
 14. Alternativ til iPhone 6s

  Bare for å presisere mener jeg en 1,5 år gammel modell, ikke 1,5 år gammel brukt telefon (for det er en vesentlig forskjell). Om du hadde kjøpt deg en 1,5 år gammel modell som du har hadd i 1,5 år. Svarer du at telefonen din er 3 år? Edit: jeg henger ikke helt med hvor de kostet det samme? Uansett, vi får heller være enig om å være uenig. Jeg anbefaler ikke å kjøpe det nyeste. Andre anbefaler det
 15. Alternativ til iPhone 6s

  Nei, jeg vil ikke ha "bare en telefon". Jeg vil ha en rask telefon som kan håndtere mye data, god skjermoppløsning, godt kamera. Jeg har mange apper og mye bilder, så jeg behøver en telefon som ikke setter ned farten av den grunn. Brukten er jo forskjell, noen trenger jo omtrent bare til å ringe å sende meldinger. Men for min del bruker jeg telefonen til det meste, og har omtrent tatt over PCens oppgaver. ..men noen har jo drøssevis med penger å sløse bort på noe de tror er bedre. Det får jo være deres valg Det er jo også mye trender med at man skal ha det nyeste. Å forresten, ikke hadd noen problemer med at noe har blitt tregere av nye oppdatering på halvannet år gammel telefon. (..men jeg tenker litt wtf, ett og et halvt år, er det gammelt?)
×