Kristiin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,184
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

5 følgere

Om Kristiin

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

10,571 profilvisninger
 1. En positiv ting med å ha hunder med korte navn på stamtavla, de er lette å finne på start/resultatlister Liksom ikke noe problem å finne Milla, siden det blir et stort innhuk ved navnet
 2. Jeg går/trener i det som er komfertabelt og klær meg etter årstid og temperatur. Jeg er ikke glad i stramme bukser når jeg skal løpe frem og tilbake så dongri trener jeg aldri med. Jeg har heller aldri på meg klær jeg er redd for at blir møkkete, jeg har hunder som hopper. Denne er ganske standard, gode joggesko, norrøna fjørå flex1 bukse og hettegenser. Tights funker også bra! ...å er det 30 varmegrader gjelds det å finne noe man er OK komfertabel i
 3. Min hund sitt kull var alfabetisk, D-kull. Siden rasen er fransk så skulle navnet være fransk og ha en viss tilknyttning til individet. Min heter Douce Noire (Petit Norvegien - kennelen) som betyr sort perle.
 4. Da er den ikke målt. Resultatene kommer til å ligge helt til hunden offisielt blir målt over 43cm. Får ikke et inntrykk av at målinger/målebrev blir fulgt opp (av andre enn eier) desverre.. Jeg vil tro den fint kan starte medium flere ganger uten at noen ber om målebrev. Eier må jo aktivt selv få ordnet målebrev. Når eier selv har tatt iniativet til å måle og "oppdager" at hunden er i feil klasse blir resultatene annullert. Derfor er jeg veldig sikker på at denne hunden ikke er målt. Resultatene kommer ikke til å endre seg før eier selv ordner måling (ellervisomat det skulle skje at noen andre forlanger å se målebrev).
 5. Da ville jeg tippet vanlige disker. Tror nok resultatene hadde blitt fjernet og ikke oppført som disk om hunden startet i feil størrelsesklasse.
 6. Tviler sterkt på at dommer disker hunden mens den går løp (om jeg forsto det slik?) pga. størrelsen, det er vell også ganske usporslig. Da bør dommeren be om å få se målebrev/måle. Det kan man jo ikke nekte, siden det strengt talt ikke er lov å konkurrere uten målebrev. Om hunden blir målt stor, får de ikke starte i medium. Mister også alle resultater.
 7. Jeg synes dette ser ok ut Ut i fra bildet så ser det jo ut som burene relativt lange og dype, de har rein spon, de har god tilgang til høy og dispensere til grovfor. Hadde de vært redd, uten å hadd noe menneskelig kontakt tenker jeg også at de hadde sittet langt inni et hjørne og ikke på kanten der når bilde ble tatt?
 8. Mye bra! Rask hund, så her er det bare og løpe Det er heller ikke vanlig at der er høyere enn 55 cm i klasse 1, tror ikke jeg har sett noen dommere sette 60 cm i klasse 1.
 9. Om hunden min går feks på antibiotika, regner jeg karantenetidens første dag, dagen etter siste pille
 10. Jeg ville kjent litt på det og sett ann. Men tror kanskje jeg hadde gitt slalåmen 2 sjanser, er det no-go så fortsetter man uten
 11. Vi har kost oss masse med ski de siste ukene Klamrer oss fremdeles til den snøen som er igjen! Men jeg begynner å få sansen for ski og løpslysten stiger på hundene. Deli liker og trekke og står på hele veien. Milla liker å være med å løpe, men nå merker jeg faktisk at hun har et lite drag i sela. Hun liker til vanlig ikke å trekke
 12. Valpekurs: så tidlig som mulig. Er min mening, 8-10 uker
 13. Sjansen for at hannhund+tispe går sammen er vell større. Men det er jo litt ekstra utfordringer med løpetid. Alt er vell etter individer om de går sammen, men du er nok uheldig om du får to av samme kjønn som ikke går sammen. Å ha to av samme kjønn har ikke jeg opplevd som noe problem.
 14. Deli gikk sitt første stevne 9 eller 10 måneder gammel Stakkars valpen. Milla fikk løpetid etter jeg hadde meldt på.. Så jeg fikk byttet hund. Valpisen hadd aldri i sitt liv gått en rallybane. Valpis logret seg gjennom banen med napp, søndag med direkte opprykk Tror ikke hun ante hva hu var med på! Om 2 uker er det ett år siden debuten og vi skal prøve igjen. Med like lite RL trening, hvordan går det i klasse 2...?
 15. Min hadde og slike håndledd ved samme alder.