Kristiin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,325
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

5 følgere

Om Kristiin

 • Rang
  Avhengig
 • Bursdag 09/07/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

10,863 profilvisninger
 1. Vært kult å sett litt fuglejakt også
 2. Min har størrelse 1 og er 30 kg
 3. @Therese,Bonzo&Nemo for å få riktig tagg
 4. Vi er med på tur vi
 5. Haha Nå kan jeg iværtfall unnskylde meg med at jeg har to hunder. Men jeg er glad i å handle ting til de (..jeg har til og med mer..)
 6. *får ikke bort* Så hva synes dere om agilitydag? Ble filmene litt rotete..? Svært lite feedback idag, kontra en vanlig dag
 7. Ikke fått noe i år Aldri brukt flåttmiddel
 8. Svarer for min hund jeg nå da. Hun bjeffer når det ringer på døra, men ikke så vanskelig å la det gå. Min andre hund som vakter bjeffer/boffer en del av ting hun hører/ser hjemme. Hun ligger og "lytter" etter lyder, skikkelig kjipern å ha med på besøk der noen bor under/over. Pyrren gjør ikke det, ser og lytter ikke etter noe å bjeffe på. Men kan fort slenge seg på, men starter aldri. Hun kan reagere med et bjeff om noe overrasker henne, eller bjeffe om hun blir redd. Aldri noe lyd/stress i verken trening eller konkurranse. Aldri noe på tur. Kan finne på å gi naboene noen bjeff om hun er ute alene på plena, men det er ikke alltid hun gidder, eller gir de noen mange.
 9. Helt enig. Synes det er langt i mellom en BC og en AK.
 10. Er det på poil long (tror jeg), men jeg tenkte på face rase. Ingen pelsstell på min, annet enn når hun har rulla seg i bæsj. Generelt veldig lite på face rase, om min ikke ruller seg i shit trenger hun ikke vaskes engang, like fin og blank pels uansett. Synes ikke de har noe spesielt stress over seg. Min har null og niks. Men de er ikke veldig homogene, så det finnes nok.
 11. Hva med pyrre? Om du finner en god en tror jeg de matcher punktene dine bra. En del har lyd, og en del ikke. Tror uansett ikke de skal være vanskelig og dempe.
 12. Ser ut som idag og torsdag er ledig!
 13. Jeg spurte om søndag, ingen krise om jeg ikke får
 14. Bruker det ofte selv
 15. @Christine Selger ikke du en webmastersele?