Gå til innhold
Hundesonen.no

Kristiin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,660
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Kristiin last won the day on 26. Juni 2015

Kristiin had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

1,677 Excellent

5 følgere

Om Kristiin

 • Rang
  Avhengig
 • Bursdag 09/07/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

11,995 profilvisninger
 1. Reiser bust

  Tren mye på innkalling, positiv innkalling! Om han er ute og ikke vil komme, ha heller på han langline så kan dere heller ta lina å leie han inn.
 2. Jeg må nesten se ann de spesielle sakene, men bidrar sjeldent. Det irriterer meg at det er noen ganske teite unnskyldninger for hvorfor den ikke er forsikret. Du skal være veldig lite observant om du som hundeeier ikke har fått med seg at forsikring er lurt.. Eller tenker "det skjer ikke noe med min hund" så det trenger jeg ikke. Feks betaler jeg 160,- i måneden for 30.000 i veterinærforsikring. Det er ikke akkurat snakk om mye penger, iværtfall noe du burde ha råd til som hundeeier. For min del holder 30.000, det skal litt vesentlige skader til for å overstige det. Men om så har jeg buffer til det. Eller i værste fall forbrukeslån.
 3. Rare eller komiske ting hunden din gjør

  Hun er redd fisene sine som lager lyd. Kjappe seg bort fra faren, og ligger å "skulker" på åstedet..
 4. Nå har agria usedvanlig mange klausuler, og det er dyrt, kjenner jeg er veldig fornøyd med å bytte bort fra agria.
 5. Synes de er små i størrelsene, tror Milla har 70, hun bruker 59 i BOT netting og 63 i foret BOT om du har noen av de til å sammenligne.
 6. Non stop sitt! https://www.hundsomhobby.no/tilbud/non-stop-pro-dekken.html Det er ikke spesielt tykt.
 7. Din studenthverdag med hund

  Ah, jeg har ikke noe slik oppdeling men alt går under samme pot. Kanskje vurdere annen forsikring?
 8. Din studenthverdag med hund

  Dekker ikke forsikring det? Min har forkalkninger og forsikringen dekker alt du nevner, kosttilskudd og olje har jeg tatt på egen regning da, har ikke prøvd å sende det inn.
 9. Din studenthverdag med hund

  Sjekket akkurat forsikringene på mine. Jeg betaler 160,- og 230,- måneden i forsikring. Til sammen spiser de mat for ca 500,- måneden. (Blanding 30kg og pyrre 14kg) Jeg synes man burde kunne spytte ut et par tusen for å kunne ha hund. Egenandel min er på 2000,-, så det er en sum jeg må kunne legge ut. Om du har to hunder av samme rase/ca like stor, er jo det veldig greit med at de kan bytte på utstyr. Jeg for min del må ha to av alt siden størrelsen er så forskjellig.
 10. Er du en prepper?

  Nei. Det eneste jeg tenker på når jeg hører prepper er tv-serien doomsday preppers. Livet deres er oppslukt av prepping, og det tror jeg de kommer til å fortsette med livet ut. Forøvrig interessant serie om noen er usikker på hva hva en prepper er.
 11. Konkurranse på instagram!

  Kjører en konkurranse på instagram der du kan vinne onlinekurs!
 12. Konkurranse på instagram!

  Kjører en konkurranse på instagram der du kan vinne onlinekurs!
 13. Kondomdress og sokker. Føler det er det eneste som funker bra. Om hunden fryser, dekken over, Kondomdress varmer ikke. Jeg har eukanuba sin til begge mine. De har et godt utvalg Kondomdresser på hund som hobby, bla. jegerens, eukanuba, vovv, nonstop
 14. Hunder og menneskemat

  De får litt av hvert av rester, og magen deres tåler jo også en del, som jeg ser som et stort pluss! Ting jeg kjøper bevisst til bare de: Gulerøtter (snacks, vomfyll, ala et bein), kjøtt på tilbud, enten til mat eller godbiter. Av godbiter kjøper jeg: Leverpostei, klemost, pølse, karbonade, lever, fiskepudding, kjøttpudding, fiskekaker, kjøttkaker, skinke, kylling, kotelett ect. De spiser ikke veldig mye standard hundegodbiter fra dyrebutikken. Det jeg kjøper på butikken er billigere og bedre. Men så klart, når jeg skal ta litt i lomma på tur blir det ofte frolic ect, men det er ikke så ofte på trening.
 15. Deli - spirrevipp pyrre

  Vi har trent litt triks, disse er fra nybegynnerkurs i triks. Nå i julen er det også tilbud på kurs, du får 2 kurs til prisen av 1. Oppå dette igjen kan dere bruke koden KRISTIN10 å få 10%. Det er utrolig mye gøy, å man får masse for pengene. Her har du noe å holde på med leeenge.
×