Gå til innhold
Hundesonen.no

Kristiin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,639
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Kristiin last won the day on 26. Juni 2015

Kristiin had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

1,661 Excellent

5 følgere

Om Kristiin

 • Rang
  Avhengig
 • Bursdag 09/07/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

11,812 profilvisninger
 1. Stemmer denne rasen?

  Synes det virker shady allerede. Hvorfor lyve om rasen når man ser den er for stor? Spørr etter navn på foreldrene, slik at du kan søke de opp på dogweb. Uansett rase ville jeg nok hadd litt mer info om foreldrene, så valpen ikke blir en overraskelsespakke. ..å er det ikke slik at den kan registreres som kleinspitz om den er for stor? Det er vell bare størrelsen som skiller pom, klein og mittel iværtfall? Kjøp valp fra noen du har god følelse med! Det lønner seg virkelig!
 2. HD og AD bilder

  Noen som vil gjette her?
 3. ISOFIX FESTESYSTEM FOR HUNDEBUR

  Er det noe mange som faktisk har bur i baksetet da? Inntrykk at de som har hund i baksetet har de i sele, og ikke orker bur. Nå kommer jeg uansett ikke til å ha mitt bur i baksetet, men buret veier nok 30kg og hunden veier 30kg. Så 60kg til sammen, om maksvekt er 20-25kg så jah..
 4. Trenger erfaring og råd!

  Nei, du er paranoid. Styr unna! Shiba er ikke veldig sjeldent, så heller finn en ordentlig oppdretter i Norge.
 5. Aya og Moro de Perro de la Tierra.

  Bor han ute? Hvordan er det isåfall med en "sydenhund" å bo ute på vinteren?
 6. Hunderase til Kickbike og kickspark

  Trenger ikke å være jakt, eller polarhunder for å like å trekke nei. Jeg har feks ei som elsker å trekke over alt. Polarraser må heller ikke bo ute/ha hundegård. Har man 1, 2 eller 3 er det vell mer vanlig å ha de inne. De jeg kjenner med slike raser bor inne (de har verken mange eller driver hundekjøring på høyere nivå). Det er vell mer vanlig med utehunder for de som driver med hundekjøring og har mange.
 7. Valpegjengen 2018

  Når det kryper mot -15/20 vurderer vi potesokker.
 8. Førstegangs hund til familie på 4

  Flatcoated retriever? Tervueren/groenendael? Australian Shepherd?
 9. Valpespørsmål - overstimulert valp?

  Bruk søkefunksjonen og søk på forumet, er ganske mange poster med akkurat dette - små valper som biter mye.
 10. Firerbanden Blitz, Oscar, Happy og Cyan

  Likte også vintage stilen godt!
 11. Kupert+Agility

  Spansk vannhund kan være født med NBT, men det er vell også tradisjon å kupere de med lang hale i hjemlandet. Er vell omtrent umulig å å finne ut om den er kupert eller ikke.
 12. Kupert+Agility

  Rasen kan jo også ha NBT står det jo også. Når det er en hund som er tatt inn fra Spania er det jo umulig å få en helseattest på at den eventuelt ble kupert av helsemessige årsaker. Er det en renraset hund? Eller blanding/uregistrerte som må registreres i NOX?
 13. Björkis nettbutikk

  Nei, jeg sendte til svensk adresse, så varen ble sendt innlands. Men har bestilt fra andre butikker i Sverige, og jeg har hadd varene innen en uke. Blant annet dogmania.
 14. Björkis nettbutikk

  Tror jeg fikk svare dagen etter, og selene kom vell etter 4-5 dager. Men jeg sendte til Sverige for å unngå toll, så tok hun de med til meg. Dobbel moms? Tror ikke det? Selene ble ganske billige. Dette var våren 2017 Edit: Hun - som i ei jeg kjenner i Sverige jeg sendte til.
 15. Björkis nettbutikk

  Handlet av björkis de i fjor, rask å fin service. Kjøpte fra MR koppel både 2 og 3 år siden, da var hun Rose-Marie veldig behjelpelige og hyggelig. Hun var også superrask på å svare mail, sto på minutter.
×