Mud

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10,846
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  75

Om Mud

Contact Methods

 • MSN
  skrullahansen@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Hunderase
  Puli, Alaska Husky

Nylige profilbesøk

17,893 profilvisninger
 1. Desverre. Har ikke tilgang til systemene hjemmefra.
 2. De eneste gangene jeg ikke bruker trekksele er når jeg skal gå i tett befolkede områder og ikke vil at han skal trekke. Ellers bruker jeg det til alle vanlige turer. Bikkja skjønner allikevel når han skal trekke på ordentlig og ikke får snuse rundt.
 3. Da er generasjon 2 kommet og feberen er tilbake. Poden er hos pappaen, men han har hyppig telefonisk kontakt med moren sin for å forsikre seg om at jeg fanger inn nyhetene. Jeg er fornøyd med egen innsats , har fanget alt fra flyvende griser til ildere. Jeg aner ikke hva som er kule Pokémon av de nye da.
 4. Jeg har fryktelig mye allergi i familien og ungen hadde jo en allergidiagnose i noen år. Men eneste grunnen til at vi har en allergivennlig hund er at det er "hjerterasen " til sambo. Det var liksom puli, briard eller komondor det måtte bli . Puli slo meg som smartest. De er små. For å veie opp den manglende røytingen til pulien har vi også husky
 5. Vi har jo vært rimelig bortskjemte iom at jeg har flekstid og styrer min egen arbeidsdag. Men jeg ser at jeg ikke kommer til å rekke alt jeg må rekke i løpet av dag nå lengre. Det er liksom ikke som jeg kan ta igjen alt når han er hos faren. Han er jo stor gutt. Og han trives på SFO. Men det er slitsomt å være der så lenge. Alle andre jeg kjenner med barn har jo full jobb og ingen flekstid, og både barn og voksne fikser det helt fint liksom. Vi har bare vært litt bortskjemte.
 6. Pga økt ansvarsområde har jeg kommet frem til at jeg ikke lengre kan tilpasse arbeidstiden etter A.. Hitill har jeg jobbet ekstra når han er hos pappaen for å jobbe kortere dager når han er hos meg. Det nytter ikke lengre, jeg rekker ikke over alt jeg må på 6-7 timer rett og slett. Jeg har 10 min kjøretid til og fra, så han er på SFO/ skole ca 7 timer. Nå blir det 8 1/2 time. Det føles så himla mye lengre. Det føles som om alt bare vil bli stress og rutiner. Men alle andre klarer det jo...
 7. Jeg skjønner faktisk ikke et kvidder av dette innlegget. Elgen er ikke relevant fordi ? Det er et vilt ( viltfødt tilmed) dyr som holdes i fangenskap og holdet av den blir finansiert med inngangspenger. Jeg skjønner ikke hva du mener og vil frem til overhodet?? Du jatter som om alle dyreparker har dyrene i bittesmå bur selv om tråden handler om dyreparker som setter dyrevelferd høyest . Du ignorerer det faktum at mange dyr i dyrepark har et rikere liv enn mange hunder . Du drar inn en random printscreen av et innlegg på Facebook av en hundesonen bruker? Og jeg skjønner ikke at du tror at noen går på at @Cams egentlig mener at det er helt greit at dyr oppbevares i altfor små bur etc , men at du er den eneste som skjønner det? Jeg forstår oppriktig ikke hvordan du kan tro det ? Sorry , men du argumenterer ekstremt usaklig og irrasjonelt. Det blir bare masse føling om hva man skal føle og man føler jo så veldig, og det er sånt jeg ikke gidder føler jeg.. ..
 8. Pulier gjør seg bedre på video for da ser man at det er en hund. Cordmaker mr blue sky. Bir og Big 2 http://www.westminsterkennelclub.org/breed-results/breed-videos-2017/PULI-video/ Jeg har ikke så mye å si. Den ser bra ut. Livlig som en puli skal være og jeg liker at den har snorpels siden jeg personlig foretrekker det fremfor båndpels Men det er bare en smakssak. Mange foretrekker båndpels siden de er sterkere .
 9. Misunnelig!! Etter en kaotisk uke var det digg å slenge seg på sofaen og se svenske Hollywoodfruer. Herlig idioti.
 10. Det er så fint med folk som tror de har fasiten og som tilegger mennesker med andre meninger dårlige egenskaper. Det er litt IS - aktig for å si det mildt. Vettu , Det beste som skjedde elgen vi fanget inn i fjor vår er at den havnet i en dyrepark. Nei , den har ikke et naturlig liv. Den får nå mat hele året og blir ikke jaktet på. I tilegg er den temmet. Den går på fjellturer sammen med "mammaen " sin , den kommer på innkalling når det er på tide å møte publikum ( elger elsker virkelig kos har jeg erfart, denne kalven var mer tillitsfull og kosete etter 1 dag i fangenskap enn veldig mange hunder jeg har møtt ) , den vil neppe måtte sloss om å parre seg , og den har tilbragt mer tid innendørs enn en gjennomsnittlig trekkhund . Langt i fra et naturlig liv for en elgokse. Men dyret har det faktisk veldig bra, og fremstår som lykkelig og fornøyd. Uansett hvordan du har bestemt deg for at den har det. Det samme gjelder forøvrig de andre dyrene jeg har hilst på i samme dyrepark. Nei , det er ikke naturlig for fjellreven å klatre opp på mennesker for å få kos og godis, men de ser ut til å sette pris på det. De har mer enn god nok plass til å velge selv. Du er ikke mer glad i dyr enn de menneskene som vier livet sitt til å jobbe for at ville arter skal få et best mulig liv i fangenskap. Du har definitivt ikke mer respekt og ydmykhet for dyr og natur heller. Jeg skjønner at du tror det selv , men det sier mer om deg enn dem.
 11. @2ne jepp , man får kramper i blodårene på nippelen. Det gjør dritvondt. Mister all blodomløp Men det gikk seg til når jeg fikk diagnosen og visste hva det var. Da var jeg liksom mentalt forberedt. Jeg har vært mye plaget på hender og føtter hele livet, men fikk ikke diagnose før jeg ble observert under amming.
 12. Jeg også. Til tross for raynaud syndrom som gjør det smertefullt å amme er det faktisk det eneste jeg savner fra babytiden Jeg husker vagt at det ikke var like gøy hele tiden på begynnelsen, men bare vagt Det var et sant h**** når han ikke ville ha mer pupp og vi måtte bruke flaske i noen uker. Herregud, så mye jobb det var !
 13. Vet ikke hva noe av det er. Jeg har bestilt alt fra fruktpresser til potter i dag , og masse jeg ikke skjønte hva var Planter visner når jeg går forbi, så dette blir interessant!! Vi har heldigvis en dyktig gartner Vært på ake og skøytetur med A, Balto og Toddy. Toddy har sååå lyst til å leke med Balto , men så er han så liten at det går nesten ikke...
 14. Fikk plutselig større ansvarsområde i dag. Nå har jeg hage og elektro i tilegg. Jeg kan ingen verdens ting om varene og i dag var dagen man måtte bestille inn alt til sesong. Jeg er helt kjørt i hodet... Jeg aner ikke hvor mange millioner jeg har bestilt for i dag, det gikk i ett. Får ikke dra til Danmark en uke allikevel heller , fordi jeg trengs her. Yey. Jaja , om et års tid skjønner jeg kanskje hva jeg bestiller...
 15. Umulig å svare på.. De få jeg visste hvem var før Farmen har vist seg som helt andre personer enn jeg så for meg. Jeg tipper produksjonen så for seg at Lothepus skulle bli en skikkelig kranglefant der inne, faktisk. Ikke en slags vennlig onkel med litt dårlig oppdragelse.