Gå til innhold
Hundesonen.no

Mud

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11,124
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  75

Mud last won the day on 23. Desember 2016

Mud had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

25,212 Excellent

Om Mud

 • Rang
  Bikkjeskrulle
 • Bursdag 07/04/1976

Contact Methods

 • MSN
  skrullahansen@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Hunderase
  Puli, Alaska Husky

Nylige profilbesøk

19,225 profilvisninger
 1. Den store baby- og barntråden 2018

  @Absolute Entertainer for en vakker og perfekt bitteliten baby hun er ! Så rart at man kan være så liten og allikevel et så fullkomment lite menneske! Ang folk som sier "bare vent ". Jeg sier det til meg selv jeg , for å forberede meg og minne meg på å nyte øyeblikkene.. Jepp , poden sov ikke det første leveåret sitt ( han sover fortsatt lite mtp alder), han slet med helsen de første par årene og han er fortsatt over gjennomsnittet bestemt og aktiv , men Gud bedre for et drømmebarn han tross alt er. Vi har ingen utfordringer.. what so ever. Både sosialt og faglig gjør han det svært bra på skolen , vi får tilbakemeldinger fra både lærere og andre foreldre om at han er svært omtenksom og den som passer på at alle har det bra , han er høflig ovenfor andre ( ikke alltid ovenfor meg sånn på privaten, men han er tross alt et barn) , han argumenterer på en saklig måte, han ber stort sett om tillatelse før han gjør noe han vet kan være ulovlig og respekterer et nei, og jeg kan faktisk nerde bøker, filmer og musikk med han. Vi er på legevakta litt oftere enn gjennomsnittet kanskje , siden han er litt dårlig på konsekvensanalyse i fysiske utskeielser , men ellers trenger jeg sjeldent bekymre meg for noe. Han går til og fra skolen selv nå til med og har egen nøkkel. Jeg regner med det kommer tøffere tider. Det betyr ikke at jeg ikke nyter tiden vi har nå , jeg tar den bare ikke som en selvfølge.
 2. Den store baby- og barntråden 2018

  Her har det skjedd ting ! @Absolute Entertainer gratulerer så mye med lille Leah! Hun er en tøff liten kriger <3
 3. Lengde på hundenes klør

  Da tviler jeg sterkt på at det er nerven. Hundene vil reagere hvis du presser på den. Det er hele poenget med nerver liksom. Igjen : har du noen sinne hatt en nerve som har vært blottlagt?
 4. Akkurat nå Mai 2018

  Jeg har tatt vårånna. På legger og lår. Grovt med voks, i morgen skal epilpatoren til pers. Den har hatt en pinlig lang ferie og det synes..
 5. Lengde på hundenes klør

  under kastrering ja. Det var atferden etterpå som var argumentet. Å ha korte klør på hunden er ikke slemt.. å eksponere nerven når man inners inne vet at eksponerte nerver er vondt ( alle VET det. Hvis man er ærlig med seg selv) er slemt. Heldigvis har de aller fleste dyrleger lært bedre , desverre er det en del dyrebutikker som fortsatt gjør det.
 6. Lengde på hundenes klør

  Det gjør selvfølgelig ikke vondt NÅR du klipper hvis du ikke kutter nerven, men at det vil være sårt og vondt etterpå er en selvfølge. Har du noen sinne hatt en åpen nerve på deg selv ? Da vet du at det er sårt og smertefullt ikke sant? Nei, dyr oppfatter ikke smerte anderledes enn mennesker , de får like vondt som oss selv om de skjuler det bedre. Og en av nervenes funksjoner er å sende smertesignaler til hjernen så vi ( som i dyr og mennesker , vi er like der, vi er faktisk dyr !) vet at det er noe farlig som skjer . Det er lurt mtp artens mulighet til å overleve . Hadde vi ikke følt smerte hadde vi hatt mye mindre mulighet til å overleve frem til vi har reprodusert . Nervene ligger alltid beskyttet under annen type vev.. Å fjerne det vevet og eksponere nerven er selvfølgelig vondt. Og slemt. Enten man vil innse det eller ei. Btw så var det at griser ikke uttrykte smerte etter inngrepet argumentet bøndene brukte for å slippe å bruke penger på bedøvelse når de kastererte grisene inn til få år siden. Alle VISSTE egentlig bedre. Man vet jo at dyr har et nervesystem som oss og man vet hva nervesystemet er til for . Men siden de skjulte smerten etterpå klarte bøndene å overbevise seg selv og enkelte andre om at dyr allikevel er forskjellige sånn for økonomiens skyld
 7. Har du lest linkene du la ut selv ? Eller forstått de ? De motbeviser overhodet ikke at hunder smiler som en del av det sosiale samspillet med mennesker. Tvert i mot. Les på nytt du.
 8. Hvordan ville du beskrevet grunnen til at mennesker smiler ? Sånn i motsetning til hos hunder hvor det skyldes flokktilpasning og at leppene trekkes bakover når de uttrykker glede ? Hvis alle andre mener en ting og du en annen så kan det faktisk hende at du bør revurdere om du har rett...
 9. Jo..de smiler.. tro det eller ei. Jeg har faktisk ikke vært borti at noen har benektet dette på en god del år , så det overasker meg at du gjør det. Har man sett en hund smile og har litt greie på hundespråk ellers , så vet man at det er et smil. Like mye som man vet at hunder drømmer selv om vitenskapen inn til for kort tid siden var overbevist. Nå er det heldigvis forsket en del på hunders smil og ansiktsuttrykk og konklusjonen er at de stort sett smiler av samme grunn som oss. Glede.
 10. @Kangerlussuaq du vet at hunder faktisk smiler , sant ? Noen gjør det veldig tydelig når de er glade som en del av det sosiale samspillet ( Jeg hadde en belger som smilte så mye i møte med folk at de ble redde ) , andre gjør det fordi de er tilfredse og ansiktsmusklene slapper av.. Toddy smiler ofte når han blir kost og klødd på et ekstra godt sted . Veldig likt smil som den huskyen du har avbildet i posten din.. Nei, han demper ikke.
 11. Akkurat nå APRIL

  Hele verden er ute å jogger eller sykler nå. Utrolig slitsomt. Jeg liker ikke å gå i kø på tur. Hvor har alle disse menneskene vært tidligere i år ? Jo , i skiløypa var det. Vi får heldigvis skogen mer for oss selv fremover , bare den snart blir snøfri
 12. Akkurat nå APRIL

  Vi er flere. MEN jeg liker å grille annen mat. Jeg kan godt like grillet fisk og grønnsaker bare det holdes langt unna sånne bbq-sauser og sånt.. Morsomt nok holder vi på å bygge opp det som sannsynligvis blir en av Østlandets største grill - sortiment , så jeg har div griller og tilbehør i hodet mitt ca 24/7 , siden ingenting noensinne går så knirkefritt som planlagt. Jeg prater med leverandører om alt fra elektriske griller til pelletsgriller dagen lang, og hjemme har jeg et oljefat delt i to med en rist på toppen.. funker gull 😂
 13. Som allergivennlig familiehund vil jeg anbefale deg å ta en titt på bedlington terrier. Man trenger ikke ha den klippen:) Jeg har bare førstehåndserfaring med ett individ , men hun levde (og lever) virkelig opp til forventningene mine om en stødig og snill familiehund til tross for lite miljøtrening og sosialisering hennes 2 første leveår. Edit: på bedlington er det en gentest foreldrene bør ha og noe allergi. @Lola Pagola kan sikkert informere mer .
 14. Hvordan "ser" du år, måneder og uker?

  Nesten likt som meg ! Jeg skjønner ikke de som mener januar er kl 12, sommeren er jo øverst . Juli er kl 12 i mitt hode og januer er kl 6. Noe som er litt rart med tanke på at det er 12 mnd og at juli er nr 7 , men shit au..
 15. Hvordan "ser" du år, måneder og uker?

  Hver dag har sin egen farge og året er rundt. Til mitt forsvar er jeg kunstutdannet
×