Mud

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10,939
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  75

Om Mud

 • Rang
  Bikkjeskrulle
 • Bursdag 07/04/1976

Contact Methods

 • MSN
  skrullahansen@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Hunderase
  Puli, Alaska Husky

Nylige profilbesøk

18,422 profilvisninger
 1. Hypotetisk spørsmål : La oss si at du jobber på en litt over gjennomsnittet stor byggevareforretning. Det selges fryktelig mye brannfarlig der så enhver brannalarm skal taes på største alvor og bygget skal evakueres umiddelbart. Du har kontor i 2 etasje. Kursrom og kantine er også i 2 etasje. Superenkel og bombesikker forskning har vist at 9 av 10 ansatte velger å evakuere via varehuset i steden for via hovedkontoret til tross for at dette - ved en eksplosjonsartet brann i malingsavdlingen - betyr den sikre død. Flesteparten av de har knapt vært på hovedkontoret og mennesker velger alltid veien de kjenner best uansett hvor dum den er. Derfor henger det refleksvester i gangen ved kontorene så man kan geleide folk ut riktig vei. Når du jobber på pc'n går plutselig brannalarmen og meldingen om å evakuere umiddelbart settes i gang. Du vet det sannsynligvis er falsk alarm ( igjen ) , du vet det er lunsjtid for mange og du vet det er minst 15 stk på kurs. Hva gjør du? Tar på deg vesten og sørger for å holde kollegaene dine trygge , eller prioriterer du å sjekke at ingen av kontorbikkjene er overlatt til seg selv og må evakueres ? Don't judge me Hun på driftskontoret er (visstnok) bedre på å prioritere enn meg og det var falsk alarm , for tenk
 2. Så snilt! Ja takk ! Blir mye snaper av sovende bikkjer da , siden det stort sett er det de gjør
 3. Hundeholdet er strengt regulert på Island. Når vi var der var det hele boligfelt etc hvor hunder ikke hadde adgang. Sikkert pga sauer og hester. Vi hadde en islandsk fårehund på besøk da Jeg er satt i karantene på kontoret. Har vært uggen hele helgen og kastet opp i går, men siden det har vært så atypisk omgangssyke for min del trodde jeg det var noe jeg hadde spist. Helt til jeg kom på jobb og fant ut at hun jeg deler kontor med er hjemme med omgangssyke i dag og hun på nabokontoret hadde det fredag. Jeg er fortsatt småuggen, men akkurat nå plager det meg mest at jeg må holde meg her. Jeg er ikke skapt for å sitte på kontor en hel dag. Selv om jeg teoretisk sett har kontorjobb
 4. Det er jo alltid helt umulig for oss som ikke har tid til å være mye på sonen hver dag å rekke
 5. Poden for noen minutter siden : tror du mange fra klassen er våkne nå ? Jeg : nei , jeg tror det bare er mamma som er så gæern at hun kjører ungen sin oppi skogen langt etter leggetid for å se stjerneskudd. Poden: Du er ikke gæern, du er verdens beste mamma . Ntåååååå Nå er han i senga si og er godt fornøyd med å ha sett 6 stk før det skyet for mye på.
 6. Ask klartre seg helt fint han... Nada problem. Nå har vi avtalt at han skal begynne å gå selv til skolen til våren. .
 7. Jeg vet Men da har jeg liksom kontroll for da er jeg der Jeg er usedvanlige lite hysterisk på mye, men veier det grundig opp på andre områder @Absolute Entertainer krysser absolutt alt !
 8. Omg! Jeg føler meg skikkelig ansvarsløs og samtidig fornuftig nå. Poden skal gå alene hjem fra SFO i morgen. Dette har han mast om siden tidlig i våres da et par av klassekompisene hans begynte å få lov. Veien hjem til han er ca 5 minutter lengre , men den er til gjengjeld helt skjermet fra trafikk med egen gangvei. Han trenger ikke krysse annet enn en utkjørsel. Sambo skal være hjemme fra jobb for å pusse opp utvendig i morgen og han ser ungen fra huset over halve strekningen. Jeg kjenner jeg får sporadiske angstanfall og hundeanger, men så tar jeg meg sammen og kommer på at jeg gikk til og fra skolen hver dag fra jeg var på samme alder og jeg hadde en mye mer utrygg skolevei ( var ikke fortau en gang )og var ikke halvparten så moden for alderen. Det går sikkert HELT fint. Men å gå hjem til tomt hus får han ikke lov til på lenge enda...
 9. Det brenner litt i en parkert lastebil langs turruta vår i dag. Brannvesenet driver slokning. Av publikumsantallet ( stort sett bestående av voksne menn ) skulle man tro det var noe litt mer spennende. Jeg fatter ikke at voksne folk har så lite som skjer i livet dems at de flokker seg på utsiden av et gjerde og måper over noen brannmen og litt røykutvikling. De blir jo ikke flaue en gang ser det ut som...
 10. Gris selvfølgelig. De får mange barn og vokser svinefort. (Pun intended)
 11. Bråvåknet av at det dundret og smalt ved 02 tiden i natt. Jeg var den eneste som våknet. Toddy leet ikke et øre når jeg tråkket over han på veien for å trekke ut internett kabelen en gang, og Nico lå som slakt i sofaen . Deilig.. I dag skal poden operere ut en tann. Han blir levert på jobben min etterpå. Synd at ingen kom på å informere meg om at jeg har møter med kategorisjefer fra Danmark sånn ca ut dagen før i går. Da får de bare godta at ungen er med..
 12. Raptus er verdens søteste elgjypling blitt <3 Ser akkurat passe teit ut. Langedrag er fantastisk ! Gaaaah! En liten sprekk i et rør på badet har utviklet seg til at vi plutselig trenger ny stoppekran og sannsynligvis ny do i tillegg. Sambo er virkelig ikke en rørlegger. Når han begynte å bable om å få en rørlegger til å bytte kjøkkenkran også så jeg stopp. Sånt bytter jeg selv. Lett som en plett. Det får være grenser.
 13. @SFX <3
 14. Det lynet og tordnet når jeg dro fra jobb og jeg kom hjem til en husky som sov søtt rett under vinduet til tross for rabalderet. Toddy for to år siden og Toddy nå er stooooor forskjell! Han har virkelig blitt lugn på lyd. Han er egentlig veldig tøff når han får tenkt seg om. Det er deilig med en hund som lærer av erfaring at ting ikke er skummelt..desverre lærer han også av erfaring hva som kan være skummelt, men det er på en måte mer håndterbart enn en hund som ikke er åpen for å endre oppfatningen sin. Toddy er faktisk andre omplasseringen jeg har hatt som har kommet over lydredsel, men med Loke tok det lengre tid.