Mud

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10,978
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  75

Om Mud

 • Rang
  Bikkjeskrulle
 • Bursdag 07/04/1976

Contact Methods

 • MSN
  skrullahansen@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Hunderase
  Puli, Alaska Husky

Nylige profilbesøk

18,569 profilvisninger
 1. Ok..da satser jeg på at det går bra. Jeg synes det er skummelt å stenge han inne siden dørene er så tunge å få opp. Denne nattevandringen gir seg sikkert snart
 2. Poden har gått i søvne de siste nettene. Det er jo helt normalt at barn gjør har jeg skjønt, spesielt når det har skjedd noe de opplever som dramatisk. Det problematiske er at han går ned trappa, og den er bratt! Er det slik at de går like bra ned trapper i søvne som i våken tilstand? Eller må jeg begynne å stenge han inne på rommet ? Det frister ikke. Jeg har lite erfaring med søvngjengeri..
 3. Smågutter er morsomme 😂 Poden er jo veldig glad i å danse og siden vi streamer tv-kanaler følger han med på skal vi danse.. Han vet jo godt at Cengiz er fra nabolaget og han var i ekstase når det viste seg at Cengiz hadde danset hip hop i akkurat samme sal som han på attic. I tillegg har han gått på samme skole som A går nå og alle som så helgens episode fikk med seg at han også var veldig berørt av alt som har skjedd i nærmiljøet her i det siste. Ergo heier man selvfølgelig veldig når man er liten og kjenner seg litt igjen. Så da ville han se Skam gitt ! Jeg sa at det var uaktuelt, han er ikke i nærheten av målgruppa . Han forsikret meg om at han ikke kom til å syntes det var noe skummelt, han har jo sett de 3 første Harry Potter filmene og all ting ! Og han kunne lukke øynene hvis det var slossing og skyting. Ikke noe problem! Skrekken i ansiktet hans når jeg fortalte at det handlet om folk som var forelsket og kysset var ubetalelig han-hvis-navn-skal-være-unevnt kan gå å legge seg , ingen ting er skumlere og eklere for en 7 års gammel gutt enn litt god gammeldags løøøøv
 4. Måtte bare kommentere denne Å feire barnets fødsel etc er en mye eldre tradisjon enn dåp og har fantes i alle kulturer og tradisjoner.. Selvfølgelig. Gleden og ønsket om å feire et nytt barn er ikke en kristen greie . Jeg tror ikke du finner en eneste liten stamme i jungelenen en gang som ikke har lignende feiring. Helt uten å ha hørt om Gud og Jesus. Å kalle det etterligning av dåp er helt merkelig. Navnefest er et alternativ for de som føler det blir feil å døpe og har lyst til feire barnet. Grunnen til at det blir flere er fordi det er mer akseptert å ikke være kristen. Det var ikke uproblematisk at mamma valgte å ikke døpe meg for over 40 år siden for å si det mildt. Det var noe man snakket mye om.Navnefest var ikke et alternativ på den tiden. Det gikk ikke totalt upåaktet hen at jeg avsto fra å døpe A heller hos den eldre garde..
 5. Nei , De trenger ikke ut hver dag men jeg synes sosial omgang med andre barn er viktig. Og å være aktiv. Det er tildels sosialt, men det er voksenstyrt . Det blir ikke det samme som lek barna i mellom på barnas premisser Det er ca sånn jeg vokste opp også. Jeg spilte i korps ( stakkars mamma ) , ellers bare lekte vi ute fra vi kom hjem til vi måtte inn å spise middag. Og da føyk vi gjerne ut igjen. Lekeavtaler er noe man har når ungene er for små til å reke langveis på egenhånd og det ikke bare er å ringe på nabohuset:) Man blir med hverandre hjem rett og slett. Podens venner bor ca 40 min gange herfra og ikke pokker om han får sykle alene den veien enda..
 6. Eh ja... hvordan i alle
 7. Nå hadde ikke A hverken navnfest eller dåp, men i min familie er det bare vanlig å be de nærmeste. Dvs besteforeldre , tanter og onkler. Jeg ble feks ikke bedt i dåpen til barnet jeg er grandtante for . Synes det er helt greit jeg. Vi pleier faktisk generelt å prøve å unngå for mange på en gang på alle slags feiringer , fordi kosen fort blir borte. Men vi begynner å bli mange ! Mamma og pappa har 7 barnebarn og snart 2 oldebarn ... Så et lite hjertesukk: unger har så mye aktiviteter! Poden har 2 stk hver uke og vennene hans har sine. Det er et styr å lage lekeavtaler og jeg klarer aldri å få grepet om når x spiller tennis, når y driver ninjayoga og xyz spiller fiolin etc etc. A har veldig lyst til å spille et instrument i tillegg til hip hop og speideren, og da blir det eventuelt enda en dag han ikke får bare lekt med en eller to kompiser etter skolen.. Det var virkelig ikke sånn når jeg var liten ? Jeg tror ikke det er sunt med så mye organisert aktivitet, jeg tror ungene har godt av å bare leke sammen. Men når alle - inkl min - har så tett aktivitetskalender etter skoletid blir det liksom ikke så lett uten å planlegge god tid i forveien..
 8. Jeg må innrømme at jeg fortsatt ikke føler meg komfortabel med å bli kalt hverken kvinne, dame eller kjærring. Jeg er fortsatt en liten drittunge og det har jeg planer om å være i 40 år til.
 9. @Snøfrost Feil tråd
 10. Jeg aner jo ikke hvem gutten var en gang, men jeg får så vondt av alle som kjente han. Og ikke minst lærer og venner som var vitne til det. Det må ha vært mildt sagt traumatisk for sjåføren også. Helt forferdelig hvor små marginer det er i mellom liv og død , selv for de yngste og mest livskraftige av oss. Foreldrene orker jeg knapt tenke på.. Jeg klarer ikke å forestille meg hvordan det er for dem.
 11. I dag har poden og en kompis fra klassen hatt barnebursdag sammen på lekeland. En helt bisarr opplevelse , en eldre medelev fra skolen døde i en tragisk ulykke på klassetur i dag. Det var helt absurd å skulle feire barnebursdag på samme dag som et annet barn har dødd. Men vi kunne jo ikke bare avlyse selv om vi begge foreldreparene tenkte tanken et øyeblikk. Flere av foreldrene til bursdagsgjestene var berørte som lærere , så det var en litt sånn rar stemning ved henting og levering selv om alle selvfølgelig prøvde å late som alt var normalt. Jeg tror de satte pris på noen timer barnefri da. Det har vært mye gråting på skolen i dag og en veldig rar og trist dag generelt for alle som er tilknyttet skolen. Og nok en gang fult kriseteam på skolen for andre gang på litt over en måned.
 12. Enkelte dager kan du gjerne få henne for makan til diva skal du lete lenge etter 🤣 Hun forholder seg simpelthen ikke til at hun er en hund. Hun er nemlig en prinsesse. Og blir behandlet deretter av alle i husstanden bortsett fra meg. Men hun er så sjarmerende og morsom at selv jeg sliter med å være streng..
 13. Puli kan sikkert ha seperasjonsangst slik som de fleste andre førerorienterte raser.. Litt usikker på hva du mener når du spør om de bjeffer som en pumi? Lyden er i hvertfall lik og veldig gjenkjennelig. Jeg hører om det er pumien i nabolaget som bjeffer fordi det høres ut som pulien vår.
 14. Pulien vår bjeffer ikke når naboene kommer hjem , men hun bjeffer når vi får besøk. Vi bor i boligfelt . Jeg ville vært skeptisk til puli i blokk for å være ærlig. De er (min i hvertfall ) flinke til å konsentrere seg om sin eiendom, men det er ikke alltid eiendomsgrensene til pulien samsvarer med eiendomskjøtet. Men uansett VIL pulien din bjeffe hver gang det kommer folk på din dør eller hvis naboen rett over gangen får besøk. Og den vil bjeffe HØYT! De har en voldsomt bærende stemme som skjærer i mellom marg og bein. Som de skal ha..
 15. Herregud , Så utrolig kjipt Her kan jeg heldigvis avbryte all tilløp til krangling med sint stemme. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort i din situasjon.. Jeg hadde i sin tid en belger med (blandt annet ) ekstremt ressursforsvar og da pleide jeg alltid å ha en bøtte med kaldt vann stående for å skille bikkjene hvis det eskalerte. Han bodde med ei tispe som stort sett alltid ga seg , men han ga seg ikke av den grunn nødvendigvis . En bøtte med kaldt vann i hodet pleide å kjøle han ned betraktelig. Å putte fingrene i mellom før det var kjøligere klima i hodet hans erfarte jeg fort at var smådumt.