Jump to content
Hundesonen.no

Mud

Medlemmer
 • Content Count

  11162
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  80

Mud last won the day on January 22 2019

Mud had the most liked content!

Community Reputation

25328 Excellent

About Mud

 • Rank
  Bikkjeskrulle
 • Birthday 07/04/1976

Contact Methods

 • MSN
  skrullahansen@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Hunderase
  Puli, Alaska Husky

Recent Profile Visitors

20564 profile views
 1. Mud

  Hundesonens snaphjørne!

  Ok. Hundene mine sover jo bare de... Det er dems hverdag liksom. Det er sånt man ikke tenker over før man har snappen 😂😂
 2. Mud

  Påmelding hundesonens snap

  Hallo?
 3. Mud

  Påmelding hundesonens snap

  Får ikke til å legge meg inn, men jeg kan ta lørdag hvis ingen andre vil. Har ikke noen store planer da.
 4. Mud

  Shiri & Naya

  Det er så artig og se de 3 huskyrumpene sammen. Her har tydeligvis Shiri noe på gang og de andre følger ivrig med 🤣
 5. Mud

  Shiri & Naya

  Vi koste oss skikkelig! Stakkars fleskeberget mitt måtte ut på 4 1/2 times skogstur med "onkel " rett etterpå. Han har knapt hentet seg inn enda 😂
 6. Mud

  Finnmarksløpet 2019

  Jeg vet. Fikk med meg når den ble lagt ut i går. Fin og oppklarende
 7. Mud

  Finnmarksløpet 2019

  Det er vel bare sånn ca juryen og kjører som vet hva som har skjedd her. Folk reagerer på at han ble disket på sjekkpunkt etter at veterinærene ga han klarsignal på å kjøre videre. Men ingen av oss andre vet begrunnelsen for disken.
 8. Mud

  Akkurat nå - februar

  Jeg er her. Bare ikke så aktiv for tiden
 9. Mud

  Akkurat nå, Januar 2019

  Jeg er også her fortsatt har ikke så mye å skrive om da. Annet enn at neste hunden min nok blir fra Ikea 😂
 10. Mud

  Superhundene på NRK

  Så på superhundene med poden og han ble så inspirert at huskyen til slutt gikk å gjemte seg 😂 Han skjønner sitt på en god dag liksom, og når han plutselig får klikk og godbit helt random ( i hans hode ) og det slenges en matte rundt på gulvet så blir det mer enn hva hans enkle hjerne kan prossesere. Poden fikk en kjapp lærdom i forskjellen på gjeterhunden og trekkhunden i hus da 😂 Edit : Jeg synes det er helt topp at det ikke blir for mye hundetrening i programmet. Mye av det som vises er så enkelt og lett forståelig at det vil inspirere Ola Nordmann til å prøve med familiehunden og sannsynligvis få det til . (Med mindre de har lett evneveike huskyer ) Poden klarte raskt å få Nico til å ta labben på en matte og det syntes han var dødskult. Jeg tipper det er mange hunder som har lært å ta av sokker, hente sko etc etter at programmet startet og kanskje har noen blitt inspirert til å trene mer organisert.
 11. Mud

  Pulien Nico og Alaska Husky Toddy

  Vi bor i lier. De som eier stallen? Det hadde aldri gått uten dem. Vi hadde jo ingen steder å oppbevare en elg liksom . Men sambo kjente ei som hadde en stall og var gal nok til å ta den inn 😂 De gjorde en kjempejobb med å ta seg av han!
 12. Hmm ? Feil tråd? Vi har ikke likt utvalg på alt fordi nettbutikken ligger i Danmark
 13. Mud

  Pulien Nico og Alaska Husky Toddy

  Det var en elgkalv som mistet moren sin ved jobben min som vi fanget inn siden viltnemda ikke ville skyte den før etter stengetid som ville vært 18 timer etter moren døde. Den bodde på stallen til noen snille mennesker frem til den fikk lov til å flytte til langedrag etter mye frem og tilbake og mediekjør. Vi leverte han der oppe på åpningen av elgenes stall og nå er han pappa til to tvillingkalver og er supersosial kjendiselg. De prater b.la om han på Elgorado på NRK . Han heter Raptus. Vi besøker han en gang i året ca
 14. Mud

  Pulien Nico og Alaska Husky Toddy

  De lever fortsatt selv om tråden har vært død . Toddy er mye bedre. Mye takket være kovestad hundepark hvor han får gå løs i mange mål inngjerdet skog. Vi elsker den parken ! Det skjer ikke så veldig mye nytt hos oss. Toddy har blitt kjemisk kasterert i håp om at vi alle overlever neste løpetiden til Nico, ellers er det den normale galskapen. Virkningen er ikke helt på topp enda tror jeg. Han fikk chippen for ca 3 uker siden og det tar opp til 6 uker for full effekt.
 15. Mud

  Bedlington: velge tispe eller hannhund?

  Man kan ikke sammenligne jrt og bedlington..De er to helt forskjellig type hundetypene, merkelig nok. Jacken vår ( hannhund) gikk løs overalt frem til han ble så gammel døv og blind at det ble skummelt. Han ble 18 år da. Med overalt mener jeg overalt. Han levde mesteparten av sitt liv på Grønland/Tøyen i Oslo og båndet var sjeldent i bruk. Bedlissen jeg hadde (tispe ) hadde mye større radius faktisk. Men hun var omplasseringshund så jeg fikk ikke trent henne på det fra hun var valp. Uansett er det så store individuelle forskjeller innad i en rase på slike ting, og mitt inntrykk er at det ikke går på kjønn.
×