MollyC

Medlemmer
 • Innholdsteller

  635
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om MollyC

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kennelmollycoddle.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Røyken
 • Hunderase
  Bearded collie, løwchen

Nylige profilbesøk

6,750 profilvisninger
 1. Jeg har hentet de fleste valpene når de har vært 8 uker. En var 9 uker og en 11 uker av praktiske hensyn. Har egentlig ikke merket noen forskjell på dem. Selv leverer jeg valper fra 8 uker. Noen er hentet litt senere for det har passet bedre. Jeg vet om noen miniatyrhundoppdrettere som ikke leverer før 12 uker også og der har ikke jeg kjøpt valp.
 2. Hva er KOOLIE, gruppe 1? Ser at collie ikke er der?
 3. Jeg har kjøpt ulltepper på loppemarked og betalt kanskje 20 kr for tykke store pledd. Kjøper også dyner til hundene der.
 4. Her er en som veier mellom 5 og 6 kilo. Syns ikke det er dvergpreg over han, akkurat
 5. Jeg har registret Trumf på bankkortet og Trumfkort og det er ikke et kreditkort. Jeg bruker det hvis jeg betaler med et annet kort eller kontant. Får registrert trufbonus da.
 6. Man kan vel alltid ønske seg en farge, men helse og mentalitet er viktigst for meg. Når jeg fikk den første beardisen var det bare en igjen i kullet, den skulle oppdretteren ha, men fikk mast meg til den. Heldig, den var blå. Etter det ønsket jeg meg en brun, men den riktige kom aldri, så det ble sorte på meg, både kjøpte og etter egne kull helt til jeg etter 15 år fikk en brun i et kull jeg ville ha. Da ble det en brun på meg, så jeg ventet jo lenge på den rette.
 7. Er ikke giganter, da
 8. Når man ser til alder, burde jeg nok ikke hatt hund, jeg har 5 her hjemme. Fra jeg var 14 (fikk min første egne hund) til jeg var opp under 50 hadde jeg hatt tilsammen 6 hjemmeboende hunder. Etter fylte 50 har jeg hatt 5 og 6 boende hjemme samtidig. Etter at jeg fylte 50 gikk jeg på tur med 4 beardiser og 1 rottis. Det gikk helt fint. Det var ikke i mine tanker at jeg ikke skulle greie å håndtere dem uansett hva vi måtte møte. Det har med dressur og teknikk å gjøre og selvtillit (tror jeg). De som kjenner meg vet at jeg ikke er veldig stor og kraftig. Bare rottisen veide mer enn meg (det var datterens hund, men jeg passet den en del). Jeg er sikker på at jeg kan håndtere de jeg har nå 4 løwchen og 1 beardis. Går ofte tur med 3 av gangen, da
 9. Han har samme fargene som den første schäferen min, hun var født i 1962.
 10. Her er reg. fra 2010 til nå:
 11. Jeg har betalt 404 kr for ormekurer i sommer for 5 hunder hos Dyrenes Venn Strømsø. Hatt med kuren selv.
 12. Original stamtavle blir stemplet hos NKK.
 13. I området rundt her, er det bare jeg som har bearded collie og løwchen for øyeblikket.
 14. Den jeg hadde med doble sporer var en stor hund. Løvene har enkle sporer bakl.
 15. Jeg har hatt en hund med doble sporer og det ble aldri noen skade på disse. Hun var med overalt, i skogen, fjellet på sjøen. Hun ble 16,5 år gammel og sporene var like fine. Nå har jeg løwchen med sporer og tror ikke det hemmer noe som helst.