Jump to content
Hundesonen.no

MollyC

Medlemmer
 • Content Count

  692
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

MollyC last won the day on October 9 2020

MollyC had the most liked content!

Community Reputation

610 Excellent

1 Follower

About MollyC

 • Rank
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kennelmollycoddle.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Røyken
 • Hunderase
  Bearded collie, løwchen

Recent Profile Visitors

8127 profile views
 1. MollyC

  Hund med 1 testikkel. Om z

  Hvis det er en liten leveringsklar valp, ville jeg ikke tenkt tanken en gang. Den kan fremdeles komme ned. Vet om enkelte der den har kommet til plass rundt ett års alder. Nyere forskning sier at det er ikke større kreftfare om testiklen ikke er kommet ned, men det er en del veterinærer som vil kastere uansett. Min gamle veterinær gjør det ikke, før det eventuelt er et problem Det en bør gjøre er å følge med. Jeg har hatt en hannhund selv og han ble en riktig gammel mann uten operasjon med et godt språk og mentalt stabil. Jeg vil si som Sanne om følgene av kastrasjon. Når det gjelder reduksjon i pris, har jeg ikke gitt det før de er 18 mndr. gammel, og alle hannene herfra har de på plass. Den tregeste var 4 mndr. Tidligere var det et punkt i NKK-kontrakten ang. manglende testikler, det punktet er borte nå, det samme gjelder SKK-kontrakter.
 2. Du kan gå inn på DogWeb og oppdateringer. Der søker du på greyhound. Du kan f.eks. søke fra 01.01.20 til d.d., da får du opp de kullene som er født og registrert i 2020.
 3. MollyC

  Finner ikke NKK- reg hund i Dogweb

  Hvis hannhunden har utstillingsresultater å vise til, kan du få en bekreftelse på dette og.
 4. MollyC

  Finner ikke NKK- reg hund i Dogweb

  Kullet blir ikke ferdig registrert før testikkelattesten er på plass og da kan du heller ikke foreta eierskifte. Du må kontakte hannhundeier så den blir sendt NKK. Eierskiftet gjøres elektronisk når du får stamtavlene og eierbevis. Alle valpene blir registrert på oppdretter.
 5. Jeg byttet på min Caddy når jeg kjøpte den. Hele veggen måtte byttes og prisen husker jeg ikke helt, for jeg gjorde flere ting samtidig, som å isolere bak i kassa. Det hele kom på litt over 10.000 for 6 år siden. Merkeverksted.
 6. MollyC

  Kennel Mollycoddle har fått løwchenvalper

  Valpene har passert 8 uker og reiser til sine nye hjem til helga.
 7. MollyC

  Kennel Mollycoddle har fått løwchenvalper

  Nå har valpene passert 6 uker og det er liv i stua. Full fart en stund og så sovner de hvor som helst. Herlig 😍 De spiser bra og vokser mye fra uke til uke.
 8. MollyC

  Kennel Mollycoddle har fått løwchenvalper

  Nå er valpene snart 4 uker og det skjer ting. De har fått øyer og er så vidt oppe på bena og i dag greide den ene å komme seg ut av valpekassa, så i morgen blir det valpegrind i stua. De har fått litt fast føde og det likte de godt. Vekta øker fra dag til dag og er nå oppe i 1 kg.
 9. MollyC

  Hund på for-avtale.

  Jeg har hatt flere tisper ute på for. Har hatt ett kull på den ene og to kull på de andre. Forverter har ikke betalt noe for dem og jeg har betalt forsikringer selv. Den med bare ett kull, flyttet litt lengre unna og da overførte jeg hunden til dem og de overtok den helt uten noen form for betaling, men de måtte overta forsikringen. Jeg har og har hatt mange hunder gjennom 50år. Når det gjelder valpekurs, går jeg kurs når jeg har fått eller beholdt en valp. Jeg syns det er fint å kunne gi valpen den sosialiseringen den får der og de får egne erfaringer som jeg kan bygge videre på. Noen har jeg gått mange kurs med og konkurrert i diverse hundesporter. Jeg anbefaler alle forverter og valpekjøpere om å gå valpekurs uansett om de har hatt hund før. Jeg syns jeg lærer noe nytt hver gang.
 10. MollyC

  Kennel Mollycoddle har fått løwchenvalper

  De blir nok ikke helt hvite. Blir nok krem eller lemmon, alt etter hvordan pigment dem får. Sort pigment/krem, brunt pigment/lemmon.
 11. Vi har nå fått ett nytt kull løwchenvalper. I forrige kull var alle helsvarte og denne gangen er de helt lyse. Store kontraster 😊 Mor: Mollycoddles Make That Move HD A, PL 0/0, Øyelyst (2 feilstilte øyehår ellers u.a.) Far: Linnearud's Zig-Arnt-Zag PL 0/0, øyelyst fri Denne gangen drøyde det med fødsel, så på dag 66 (12.09.) dro jeg til veterinær hvor det ble tatt røntgen og ultralyd og det viste seg at den ene valpen begynte å bli svak. Vi bestemte oss for keisersnitt. Det ble to valper en tispe og en hanne. Begge sterke og fine. Det første døgnet holdt de vekta og etter det har det bare gått fremover. Gleder meg til fortsettelsen.
 12. MollyC

  Akkurat nå september

  Jeg har Caddy Maxi og er kjempefornøyd. Når du tenker på varm/kald luft bak, så har jeg gitter mellom forsetene og kaasa. I tillegg er kassa isolert og har et ekstra varmeapparat.
 13. MollyC

  Nkk sandefjord

  Det er ikke lagt ut noen informasjon enda, NKK sier at det blir lagt ut når det er klart.
 14. MollyC

  utstilling regler

  Da blir ikke certet delt ut, værre er det ikke. Du kan ikke gi bort noen cert.
 15. MollyC

  utstilling regler

  Ser sånn ut, ja.
×