Jump to content
Hundesonen.no

MollyC

Medlemmer
 • Content Count

  687
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

MollyC last won the day on October 9

MollyC had the most liked content!

Community Reputation

607 Excellent

1 Follower

About MollyC

 • Rank
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kennelmollycoddle.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Røyken
 • Hunderase
  Bearded collie, løwchen

Recent Profile Visitors

8040 profile views
 1. MollyC

  Kennel Mollycoddle har fått løwchenvalper

  Valpene har passert 8 uker og reiser til sine nye hjem til helga.
 2. MollyC

  Kennel Mollycoddle har fått løwchenvalper

  Nå har valpene passert 6 uker og det er liv i stua. Full fart en stund og så sovner de hvor som helst. Herlig 😍 De spiser bra og vokser mye fra uke til uke.
 3. MollyC

  Kennel Mollycoddle har fått løwchenvalper

  Nå er valpene snart 4 uker og det skjer ting. De har fått øyer og er så vidt oppe på bena og i dag greide den ene å komme seg ut av valpekassa, så i morgen blir det valpegrind i stua. De har fått litt fast føde og det likte de godt. Vekta øker fra dag til dag og er nå oppe i 1 kg.
 4. MollyC

  Hund på for-avtale.

  Jeg har hatt flere tisper ute på for. Har hatt ett kull på den ene og to kull på de andre. Forverter har ikke betalt noe for dem og jeg har betalt forsikringer selv. Den med bare ett kull, flyttet litt lengre unna og da overførte jeg hunden til dem og de overtok den helt uten noen form for betaling, men de måtte overta forsikringen. Jeg har og har hatt mange hunder gjennom 50år. Når det gjelder valpekurs, går jeg kurs når jeg har fått eller beholdt en valp. Jeg syns det er fint å kunne gi valpen den sosialiseringen den får der og de får egne erfaringer som jeg kan bygge videre på. Noen har jeg gått mange kurs med og konkurrert i diverse hundesporter. Jeg anbefaler alle forverter og valpekjøpere om å gå valpekurs uansett om de har hatt hund før. Jeg syns jeg lærer noe nytt hver gang.
 5. MollyC

  Kennel Mollycoddle har fått løwchenvalper

  De blir nok ikke helt hvite. Blir nok krem eller lemmon, alt etter hvordan pigment dem får. Sort pigment/krem, brunt pigment/lemmon.
 6. Vi har nå fått ett nytt kull løwchenvalper. I forrige kull var alle helsvarte og denne gangen er de helt lyse. Store kontraster 😊 Mor: Mollycoddles Make That Move HD A, PL 0/0, Øyelyst (2 feilstilte øyehår ellers u.a.) Far: Linnearud's Zig-Arnt-Zag PL 0/0, øyelyst fri Denne gangen drøyde det med fødsel, så på dag 66 (12.09.) dro jeg til veterinær hvor det ble tatt røntgen og ultralyd og det viste seg at den ene valpen begynte å bli svak. Vi bestemte oss for keisersnitt. Det ble to valper en tispe og en hanne. Begge sterke og fine. Det første døgnet holdt de vekta og etter det har det bare gått fremover. Gleder meg til fortsettelsen.
 7. MollyC

  Akkurat nå september

  Jeg har Caddy Maxi og er kjempefornøyd. Når du tenker på varm/kald luft bak, så har jeg gitter mellom forsetene og kaasa. I tillegg er kassa isolert og har et ekstra varmeapparat.
 8. MollyC

  Nkk sandefjord

  Det er ikke lagt ut noen informasjon enda, NKK sier at det blir lagt ut når det er klart.
 9. MollyC

  utstilling regler

  Da blir ikke certet delt ut, værre er det ikke. Du kan ikke gi bort noen cert.
 10. MollyC

  utstilling regler

  Ser sånn ut, ja.
 11. MollyC

  utstilling regler

  Det er forskjellige regler for de enkelte raser. Sånn enkelt fortalt har du fullcertordningen, hvor du kan ta 3 cert hvorav det ene må være "storcert" fra NKK eller spesialutstilling for den enkelte rase. Etterhvert er det flere raser som er gått ut av fullcertordningen og de kan ta så mange cert som mulig. Du må sjekke om din rase om den er med i fullcertordnngen eller ikke. Det finner på NKK sine nettsider.
 12. MollyC

  Våt og møkkete hund

  Jeg har flere langhårete hunder og de ligger til tørk i gangen og på hunderommet. Det meste faller på gulvet etter hvert som de tørker. Blir en del kosting/støvsuging, men det går greit.
 13. MollyC

  Venne seg til lyder osv

  Jeg tenker at i løpet av en uke eller to vil hun være vant til lydene i hjemmet deres, kanskje før. Vet ikke hvordan dere bor, men oppdretter bor vel landet og der er det helt andre lyder enn i en by eller tettsted. Det er ikke alle løver som sover noe særlig i løpet av dagen, kan være bare noen minutter av gangen og det er jo bra hun sover godt på natta. Lykke til videre med lykkepillen.
 14. MollyC

  Klippemaskin til poter

  Jeg har en liknende den maskinen du henviser til og er fornøyd. Når det gjelder klippemaskiner, blir alle skjær fort sløve og ubrukbare hvis de brukes på skitten pels. Jeg bruker alltid maskinene mine kun på ren pels, da holder skjærene lenge.
 15. MollyC

  Hvor sov valpen den første tiden?

  Alle mine valper har sovet i senga . Hvor lenge har variert, noen i noen dager, noen i noen måneder, den eldste hjemme nå i 10 år og sover i senga enda. Er vel 3 eller 4 som sover i senga nå, resten på gulvet rundt omkring. Blir en syk og må ut i løpet av natta, merker jeg at de blir urolige og våkner av det. Hvis det tar litt tid, klapper den eldste meg på kinnet til jeg våkner 😍 Aldri opplevd at de har ramla ut av senga eller gjort fra seg. Alle sover til jeg våkner og så er det ut å gjøre fra seg. Helt uproblematisk.
×