Gå til innhold
Hundesonen.no

Maren89

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Maren89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei! Har en liten fire måneder gammel valp i hus som jeg gjerne vil finne et nytt fôr til. Ser acana og orijen er veldig bra, men det blir jo dyrere enn mitt eget matbudsjett i lengden... Vil jo selvsagt ha det beste fôret jeg kan finne for valpen min, men helst skulle det vært billigere enn acana/orijen ? Har dere noen anbefalinger? Har vært borti josera før, er det bra? Vurderer også å begynne med vom i tillegg til tørrfôr, men har aldri prøvd det før. Er det stress?
  2. Av det jeg kan se på stamtavler, er begge foreldrene fra utenlandske kenneler. Dermed klarer jeg ikke å se index eller historikk så mye lenger enn på kun foreldre som er registrert i NKK... Hadde ikke vært så bekymret hvis det bare var mor som hadde svak HD, det som bekymrer meg er at det er flere valper fra samme kennel som også har endt opp med HD. Det er et rødt flagg for meg, for selv om man aldri kan være sikker på å få valper som er helt friske, ser det ikke ut som om de bryr seg veldig om HD? Min forrige hund var som sagt fri for HD, og det var alle andre i slekta dens også. Men det var dessverre mye andre helseproblemer, og dermed er jeg skeptisk til å kjøpe valp som allerede fra starten av i verste fall har arvet noe som oppdretterne vet om og enkelt kunne unngått ?
  3. Hei! Har vært lenge på leting etter wheaten terrier-valp, og fant endelig en aktuell kennel. Men etter litt research ser jeg at tispa som skal ha valper har HD grad C... Faren har A. Har sjekket i NKK sine registre, og ser at flere av valpene fra den kennelen gjennom årene har hatt HD C, og til og med noen med D. Ville dette vært en dealbreaker for deg? Eller overreagerer jeg? Trodde wheaten terrier-klubben krevde at avl skulle skje på HD fri hunder, jeg... Har kun hatt hund med HD A før, så aner jo ikke hvor mye det vil ha å si for hundens generelle helse. Tenker å ha den som familiehund, men muligens prøve agility eller lydighet etter hvert.
×
×
  • Opprett ny...