Gå til innhold
Hundesonen.no

Woola

Medlemmer
 • Innholdsteller

  218
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

239 Excellent

Om Woola

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Hunderase
  Bedlington Terrier

Nylige profilbesøk

708 profilvisninger
 1. Tips til brukshundrase med "mildt" gemytt

  Utifra dette ville jeg satset på sheltie. Det høres absolutt ut som det sikreste valget mtp de punktene du nevner. Jeg kjenner ikke noe til miljøet, men regner med at man kan snuse seg frem til linjer med mindre stress og rusk?
 2. Jeg tok det ikke bokstavelig, mer som «Løp og kjøp». Uten at det betyr at alle kan få valp osv.
 3. Jeg stusser faktisk ikke på denne. Det er nok en «morsom» gimmick for å få solgt valper som han uansett ville måtte solgt til redusert pris (antakeligvis pga alder), og sånn høres det litt kult ut. (Kulere enn: pga alder trekker vi fra 20% av prisen per valp», noe som man leser jevnlig ellers)
 4. Dogs4All 2018

  Noen som vet hvor jeg kan finne resultater og evt bilde av vinnerne? Husker jeg fant det i fjor, men nå gjør jeg ikke det...
 5. Islendingen Salka (collie-blanding)

  Nydelig liten frøken, og flott navn!
 6. Bedlington: velge tispe eller hannhund?

  Å da så! Skjønnte det ikke. Da er det ingen sak med hannhund 👍🏼
 7. Bedlington: velge tispe eller hannhund?

  Men har dere JRT’en fortsatt? :confused:
 8. Bedlington: velge tispe eller hannhund?

  Min Bedlington hanne er meget hjemmekjær, kosete og super på absolutt alle måter. Det er søsknene og faren også. Han kan være løs overalt og er superlydig, frem til han møter en annen hanne. Det du må tenke på er samkjønnsproblematikk. De allerfleste hannene jeg kjenner sliter litt overfor andre hanner. Det er ikke krise, og de fleste greier fint å forholde seg til andre i bånd. Men dette er ingen rase du slipper med andre hunder uten videre, eller på et hundejorde. Det er en terrier når det gjelder denne biten. Min blir veldig fort heit i toppen rundt andre hanner. Noen går han helt fint med, men det er ingenting du får planlagt. Jeg ville ikke turt å skaffe meg Bedlishanne hvis jeg hadde Jackhanne fra før. Jeg kjenner flere som har måttet omplassere sin hund fordi de ikke klarte å få hannene til å gå overens, og det var blodig alvor blant dem hele tiden. Tispene virker ekstremt mye lugnere når det gjelder denne biten. edit: ser nå at du har Jack, så måtte gjøre om innlegget mitt 😂 men jeg opplever Bedlisen mer knyttet til fører og med kortere radius enn en JRT.
 9. I hodet på blandigshundentusiaster betyr det nok at de (pga blanding) både kommer til å støte like bra som spanielen og stå like bra som setteren. 🙃
 10. Chihuahua tispe som markerer inne.

  Min hannhund markerer inne hos andre dersom det bor hund der eller dersom hunder har vært på besøk der for ikke altfor lenge siden. Problemet løses enkelt med at han holdes i bånd eller i min umiddelbare nærhet når vi er hos andre. Det er veldig lett å se når han har tenkt å markere, så det går fint an å stoppe han. Men han gjør det uansett ikke når jeg er rett ved siden av. Han markerer aldri hjemme hos oss. Hadde han gjort det, hadde jeg vurdert Belly Band, men på besøk trenger han ikke gå fritt omkring uansett.
 11. @Lene_S Det høres ut som du er ansvarlig katteeier. Det er flott, men det er virkelig ikke alle som er slik. Det er godt mulig at de fleste eiere ikke ønsker at kattene deres plager naboene, men betale for seg vil de færreste. For meg blir det også ganske feil at jeg som huseier må ta jobben med å strø diverse remedier rundt i min hage for at ikke deres katt skal pisse de ned. Jeg hadde en nabo som anbefalte meg å ha sitronskiver på hagemøblene slik at ikke katta gikk dit. Eh, takk skal du liksom ha??? Veldig greit for meg å ta den jobben flere ganger om dagen?! Sikkert ment som et godt råd, men da begynner man å innskrenke utelivet ganske drastisk altså. I likhet med å måtte trille barnevogna inn og ut flere ganger om dagen.
 12. For meg er det ganske ubegripelig at mer eller mindre fanatiske katteeiere ikke har et bedre svar på naboproblematikken enn å trekke på skulderene «sånn er det bare». Nei, beklager, som nabo godtar jeg ikke at jeg må passe på all mine eiendeler hele tiden for at ikke katter skal ødelegge dem, at jeg ikke kan lufte på dagtid (vi snakker nemlig om hus her, ikke bare om garasjer og uthus) og at barna ikke kan sove i vogn på terrassen. Inngjerdet tomt med hund som er særdeles lite glad i katter er en god løsning for noen, mens andre tar seg av katteproblematikken på andre mindre greie måter. Dette gjør man ikke fordi man er dyrehater, men fordi det er et reelt problem og fordi mange katteeiere er i en helt egen liga av fornektelse.
 13. Skadelige barnesanger

  Min familie har drevet med gårdsdrift, og vi var da alltid takknemlige for både kjøttet og eggene osv vi fikk. Bortsett fra de allerminste barna tror jeg heller ikke at det er mange barn som ikke vet at kjøtt kommer fra dyr. Men det er selvsagt veldig vanskelig og abstrakt å forestille seg det når man har et lite lam foran seg. Jeg var også sikker på at dette var satire, men så skjønte jeg at krenkelsesspøkelset hadde slått til igjen . 🙄
 14. Ønsker en turhund, førstegangshund

  Denne tråden illustrerer utrolig godt hvorfor det er krig i verden. Vi raseentusiaster har alt for lange tær. Og det gjelder så å si alle raser: Det må være mulig å snakke om raser og våre erfaringer og inntrykk uten at det blir en firesiders diskusjon og beskyldinger om hvem som vet mest om rasen osv. Det er akkurat pga dette at vi ikke kommer til å lykkes med å få bedre helse på mops. Når ingen som ikke har rasen får lov å uttale seg, og de som faktisk har rasen er sveiseblinde, da skjærer det seg. Men dette var off topic. Jeg synes en lapsk vallhund hadde passet TS perfekt. Nydelige hunder, og etter min mening ikke så vimsete og bjeffete som finsk lapphund, selv om de også bruker stemmen mer enn andre raser. Men det er så mange andre fordeler med dem kontra f.eks Vorsteh eller husky for TS, at jeg synes det ville passet best!
 15. Damir og Iraia - Dogo Canario

  Denne her har en av de fineste brindletegningene jeg noensinne har sett på en brindlehund! Helt fantastisk. Ser ut som en glidelås eller noe akkurat i midten. Så skjønn ❤️❤️
×