Jump to content
Hundesonen.no

Tins

Medlemmer
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Tins last won the day on August 20

Tins had the most liked content!

Community Reputation

69 Excellent

About Tins

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 07/19/1996

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bjoa
 • Hunderase
  Belger

Recent Profile Visitors

882 profile views
 1. Tins

  Hundesonens snaphjørne!

  Dere som nettopp har hatt snappen; hvor mange er det som følger med nå for tiden?
 2. Tins

  Valpegjengen 2019

  Ooo, grattis!! Spennende
 3. Hahahah, oops, gikk litt fort i svingene der! Har sett for lenge på hundebøker. Det skal jeg gjøre, tusen takk!
 4. Hei! Noen som har ''Don't shoot the dog'', ''Control Unleashed'' eller ''CU The Puppy program'' av Leslie McDevitt som kunne tenkt seg å solgt de? Er på utkikk, og skulle egentlig kjøpe på ark- men prøver å holde meg til å kjøpe brukt så tenkte jeg skulle høre her først.
 5. Fy ****, så tragisk. Ble kvalm av å lese.
 6. Tins

  Akkurat nå oktober

  Åjess, Kristine sa jo ho også kunne tenkt seg tispe, men som du sier- bare hanner 😁 Ja veldig spennende! Både Nova og Lino virker som gode, stødige hunder så krysser fingra for at dette blir bra!
 7. Tins

  Akkurat nå oktober

  Jepp, det gjør hun 🥳
 8. Tins

  Påmelding hundesonens snap

  Ja!! Jeg vil gjerne skrive meg opp noen dager🤠 Blir ikke før i nov, men tenker at det er greit med litt svar i denne tråden også! Savner hundesonen-snappen, den var jo så koselig
 9. Er ikke før nå jeg har blitt veldig aktiv her inne, jeg turte egentlig aldri å skrive noe her inne før. Mye min egen feil, er konfrontasjonssky deluxe, men var mye «angrep» og varierende stemning. Var også mye internt, folk som kjente hverandre irl, og det var fort oss «nye» kunne føle oss litt uvelkomne. Men var også ærlige, spennende diskusjoner, ofte med høy temperatur. Mye sterke meninger, og ofte mye moro. Det har roet seg veldig og blitt stille her inne, og mange av disse gamle traverne har meldt seg ut. Håper flere melder seg inn, og at det blir mer aktivitet. Hundesonen er jo et flott forum, som jeg har blitt veldig glad i.
 10. Tins

  Akkurat nå oktober

  Nei, porsgrunn
 11. Tins

  Akkurat nå oktober

  Ny belger! Tervhanne
 12. Tins

  Tog med 4 mnd gammel valp?

  Har bestemt meg for å dra, så glad for enda et svar! Skal prøve å få til minst en time i Oslo, tenkte jeg. Herregud, begynner å bli litt svett på tanken med meg og valpis på 15t lang togtur, uten noe clue om det går bra eller ikke. Hva som var mest styr da? Og hva kan være lurt å ha med? Har planlagt et lite transportbur (hvis jeg har kapasitet til å ha det med) leker, tissepads og selvfølgelig vannskål. Ja, og bæsjeposer. Er en liten tervhanne på 4 mnd, så blir nok ikke over 40 cm neiii, og har egentlig ikke så lyst til å bruke penger på to seter, men det gjør seg sikkert med plassen, ja Takk for tips! Skal prøve å få alt ned i en ryggsekk, er sikkert mye mer komfortabelt. Har klær liggende hjemme i trøndelag så det er heldigvis ikke noe stress!
 13. Tins

  Akkurat nå oktober

  21 dager til jeg henter valpis! Finnes det noen kur for valpefeber? Dagene føles ut som jeg går i sirup
 14. Tins

  Kortisene Zina & Cleo

  Gratulerer! Så skjønn hun er
×