Gå til innhold
Hundesonen.no

Tins

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Good

Om Tins

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 07/19/1996

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Nord-Trøndelag
 • Hunderase
  Hundeløs
 • Mine dyr
  Midlertidig hundeløs.

Nylige profilbesøk

302 profilvisninger
 1. Gode you tube kanaler?

  - kikopup - Nando Brown - Dai Aoki - Donna Hill - Grisha Stewart Dog Training & Behavior - Glasgow Dog Trainer - Eileen and dogs - Kristin Crestejo - Domesticated Manners - Zak George's Training Revolution - Pam's Dog Academy - Training Positive
 2. Gjeterhund

  En terv
 3. Akkurat nå, januar

  Godt nytt år, alle! La oss håpe det blir et bra et.
 4. Hører rykter om at det er to år til neste sesong? Fler som har hørt noe om det eller?
 5. Hei, jeg kan tipse deg om Solveig Strøm som har Huldremyra kennel i Meråker, hun er veterinær og instruktør utdannet hos Trondheim hundeskole. Hun er aktiv og jeg vet hun har trent endel i vår sammen med bl.a Anita Aalberg. De gikk nettopp ferdselsprøve hos Nidaros brukshundklubb i Trondheim og besto.
  Du kan lete de opp på facebook og ta kontakt :) Hundeparken anbefaler jeg ikke da man ikke vet hvilke hunder som frekventerer der. 

  1. Tins

   Hei! Aha, fant henne på fb. Takk for tips, much appreciated :) 

 6. Hundemiljø i Meråker/Stjørdal

  Hundepark? Det har gått meg hus forbi, men skal se om jeg finner den Ja, det hadde vært supert. Men siden det først er kurs for smeller, er det kanskje litt rart at det ikke finnes noe annet enn det? Eller? Ikke vært å sett der, men det skal jeg nå! Tusen takk for masse fine råd! Jo, takk for det Er trønder, kommer bare litt lengre nord ifra, så er heldigvis ikke lange veien!
 7. Snapchat uke 24

  Bestandig spennende med face reveal! Syns også det er veldig interessant å få et innblikk i i andres liv, spesielt med en sånn sykdom som ME. Synes du er veldig flink å ut å gå å trene med Nemi, til tross! Hvordan kjennes det når du kommer hjem fra turer og sånt da?
 8. Hundemiljø i Meråker/Stjørdal

  Levanger går an å sjekke ut ja! Jepp, skal gjøre det, håper på litt respons.
 9. Hundemiljø i Meråker/Stjørdal

  Fant noe på Hegra og litt rundtom, men det var raseklubber. Hvis du vet om noe i nærområdet, kanskje du kan sende meg en PM? Det skal jeg, takk for tips!
 10. Hundemiljø i Meråker/Stjørdal

  Så kjedelig! Eneste jeg fant var "Hund i Meråker" på Facebook- der var det en og annen som var interessert i litt forskjellig sosialisering og litt uoffisiell kursing, men that's that. Fant hjemmesiden til Selbuklubben nå, virka jo som en veldig ålreit klubb, så takk for tips!
 11. Skal flytte dit snart, og lurer på om noen av dere er fra området, evt vet om hvordan hundemiljøet der er? Evt. hundeklubber, treninger, treff? 😊
 12. Hundesonen på Snapchat

  Ligger den fortsatt på typ 150 stk eller? 😊
 13. Podcast!

  Såpass ja 😅 Jo, skal gi den en sjanse.. jeg finner den bare ikke(?) Bruker podcast-appen, den er kanskje ikke der? Ja, den abonnerer jeg på, men synes ikke den var så spennende så har jeg jo bare hørt en halv episode da..
 14. Podcast!

  Værsågod! Er jeg litt treig om jeg sier at jeg ikke har hørt den? skal iallefall gjøre det nå!
×