Gå til innhold
Hundesonen.no

Tins

Medlemmer
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

12 Good

Om Tins

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 07/19/1996

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Nord-Trøndelag
 • Hunderase
  Tervtott

Nylige profilbesøk

407 profilvisninger
 1. Separasjonsangst?

  Okei, da har jeg nok gått litt for fort frem... Slapp han ut i leiligheten idag, istedenfor hunderommet. Hadde også på TV’en. Men ifølge recordern hadde han bjeffet nesten konstant i dag også. Afff
 2. Separasjonsangst?

  Jeg startet for èn og en halv uke siden med alene-hjemmetreningen. Vi har måttet reise en del siden jeg fikk ham også, så det har ikke vært så bra trening som det egentlig skal være, dessverre. Men jeg har tatt det gradvis, og han har vært veldig flink. Som sagt, sutra litt i starten og så roa seg. Men det har jo vært mens jeg har vært hjemme. Takk for tips, jeg har sikra leiligheta for div. ting nå, så det skal jeg prøve i dag. I tillegg lar jeg telefonen ligge hjemme med «recordern» så får jeg se hvordan det går. Misforstå meg rett, hehe Ikke «heldigvis» som at «yes, de er borte, så jeg kan ignorere problemet idag.» Jeg vet at han ikke har det noe bra med denne situasjonen, ellers hadde jeg ikke skrevet her. Jeg får trene og legge tilrette, og hvis det ikke går så må jeg sende ham tilbake. Noe som gjør meg utrolig trist. Spent på hvordan det går i dag. Takk for svar!
 3. Separasjonsangst?

  And here goes.. Jeg har nylig tatt imot en omplasseringshund rundt året. En flott tervhanne på 1 som heter Loke. Han er her på prøveperiode til uke 20. En knall hund, og vi går så utrolig godt overens.. men, ikveld, var første kvelden min på jobb etter å ha fått ham hjem. Var litt urolig for at han kanskje kom til å reagere, men.. Altså, jobbskiftet mitt ikveld varte fra 18.30-23.30. Det er ikke så mange timer, så tenkte at det kom til å bli en soft start. Han har vært hjemme her alene før, men kortere perioder enn det, maks 1t. Sendte huseier (han bor i 2 etg, og jeg i 1 etg) en melding en time før jeg var ferdig på jobb, og spurte om det gikk bra. Noe jeg egentlig antok siden han ikke hadde sagt noe, eller ringt meg. Men nånei, Loke hadde bjeffet og hvint konstant siden jeg dro Litt kontekst som er greit å ha er at forrige eier har sagt at han kan være alene, men ikke så veldig lenge (det var snakk om ca 8 timer.) Men det skal sies at jeg har sett litt tendensene, fordi han blir ganske stressa av å være i et annet rom enn meg, men det har ikke vært konstant lyd, og han har roa seg etterhvert. Pluss han er rævdilter delux, og følger etter meg over alt... noe som jeg har fått med meg at er ganske rasetypisk. Har hatt han inne på et ubrukt soverom, som nå er omgjort til «hunderom»- alle lekene, maten, vannet og pledd ligger der inne. Jeg har trent med ham ift at dette skal være et fint og gøyalt rom å være på. Vi har også vært på 2 turer idag før jobb, og han har fått sprunget fra seg ordentlig i skogen, pluss litt miljøtrening i byen (han er ikke vant til byliv.) I tillegg har vi holdt på en god stund med klikkertrening- så jeg vil tro han var sliten når jeg dro. Skal på jobb tidlig imorgen, til ca midt på dagen. Da er heldigvis huseier på jobb, og barna hans er på skolen. Naturligvis virket han ganske irritert over hunden, og jeg er så fortvila, og aner ikke hva jeg skal gjøre. Forstår at det er en ny plass, men konstant bjeffing/piping går bare ikke. Noen som har tanker/erfaringer? Er det noe jeg kan gjøre for ham? Tror dere det er bare i starten nå, og at det er uvant?
 4. Akkurat nå APRIL

  Takk!
 5. Akkurat nå APRIL

  Jeg gidder ikke lage tråd, så tar det her istedenfor! Hunden har ødelagt ROK-båndet sitt Noen som har forslag på noen sterke, bra elastiske bånd?
 6. Erfaringer med belgisk fårehund?

  Jo! Kjenner du til Loke altså?
 7. Erfaringer med belgisk fårehund?

  Nå har du jo fått mange gode svar som forklarer belgern på det beste og verste, men gir et lite input jeg og. Tok over en tervhanne på 1 år for ikke så lenge siden, og det har både vært noen slitsomme, dog artige uker. Nå har jo jeg en hormonell tenåring med masse fluer i hodet og lopper i hodet i hus- så, akkurat nå er han nok kanskje ikke det beste eksempelet, but still. Loke er en kjælegris av dimensjoner som stikker nesen sin oppi alt jeg driver med. Alltid klar for action, og utrolig morsom å ha med seg på ting. Er evig glad for at pelsballen min er glad i ukjente folk, fordi det er ikke en garanti med den rasen her. Skal du ha det en belger må du ha humor, da de finner på veldig mye kreativt... synes det er en del av sjarmen, jeg da. Vi har bl.a trent mye på ro inne, og at han ikke får lov til å mase. Det har han tatt veldig bra! Hormonloppene er heldigvis ikke helt i veien for treningen Har, som sagt, ikke hatt han så veldig lenge men har bare på denne tiden rukket å bli veldig glad i ham, og falt enda hardere for rasen- jeg kunne ikke tenkt meg noe annet. Han sjarmerer alle på sin vei. Fokus, arbeidslyst og oppmerksomhet er noe jeg så etter i en hund, og de kvalitetene har jeg fått med ham. Angående pelsstell så har jeg fått inntrykk at det varierer fra hund til hund? Med min egen så må jeg egentlig ikke børste ham så ofte, men jeg gjør det hver dag- da han holder på å miste valpepelsen, og røyter veldig. Sorry for rotete skriving, men håper det var forståelig
 8. Paradise Hotel 2018

  Visste det var noen han ligna på!! Chris Keller var det, ja
 9. TV-serie tråden :)

  Parks and recreation er min go-to «gidder-ikke-tenke» serie. Samme med Modern Family. Ellers er mine favoritter Vikings, Sons of Anarchy, Hannibal, Game of Thrones, American Horror Story, Lost, Bones, House of Cards. Fargo anbefales på det sterkeste!
 10. Gode you tube kanaler?

  - kikopup - Nando Brown - Dai Aoki - Donna Hill - Grisha Stewart Dog Training & Behavior - Glasgow Dog Trainer - Eileen and dogs - Kristin Crestejo - Domesticated Manners - Zak George's Training Revolution - Pam's Dog Academy - Training Positive
 11. Gjeterhund

  En terv
 12. Akkurat nå, januar

  Godt nytt år, alle! La oss håpe det blir et bra et.
 13. Hører rykter om at det er to år til neste sesong? Fler som har hørt noe om det eller?
 14. Hei, jeg kan tipse deg om Solveig Strøm som har Huldremyra kennel i Meråker, hun er veterinær og instruktør utdannet hos Trondheim hundeskole. Hun er aktiv og jeg vet hun har trent endel i vår sammen med bl.a Anita Aalberg. De gikk nettopp ferdselsprøve hos Nidaros brukshundklubb i Trondheim og besto.
  Du kan lete de opp på facebook og ta kontakt :) Hundeparken anbefaler jeg ikke da man ikke vet hvilke hunder som frekventerer der. 

  1. Tins

   Hei! Aha, fant henne på fb. Takk for tips, much appreciated :) 

×