Gå til innhold
Hundesonen.no

Katharina

Medlemmer
 • Innholdsteller

  656
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Katharina

 1. Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Hvordan kan en blanding mellom malteser og shih tzu selges pga. En skjønnhetsfeil?
 2. Dyrforalle

  http://www.dyrforalle.no/ Er det utstilling da? Noen som vet hva dette er for noe? Var på Oslo pet show to ganger for noen år siden og minstejenta mi gikk på valpeshow for første gang da på Lillestrøm. Og første gangen var i Telenor arena på Fornebu. Andre gangen var på Norges varemesse på Lillestrøm der dogs4all også er. Men Oslo pet show og dyrforalle er kanskje ikke det samme? Blir uansett spennende. Må nok dit men spørs om hund har lov til å bli med inn da.
 3. Valpegjengen 2019

  Så spennende. Nydelig. så denne også. Kjenner dem ikke https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=128030103
 4. Kanintråden

  Kaniner er herlige dyr. Jeg har hatt flere kaniner før opp gjennom årene. De er så herlige med forskjellige personligheter alle sammen.
 5. Perfect Image Loving Me -Liste

  Gratulerer
 6. Pels på utstilling

  Jeg har en pelsrase som skal vaskes med shampoo og gres en uke før utstilling for at pelsen ikke skal være nyvaska eller nybørsta. Men på den uka da. Burde jeg la henne kun gå tur i bånd? Er det dumt om hun løper løs på en gressslette? Skogen utgår da det er myrer overalt og hun skal oppi alle myrer. Men feks. Hundeparken? Hun gnir jo pelsen bortover og ruller seg. Men er så trist å la henne være hjemme også når de andre skal. Hva gjør dere?
 7. Førerhund schizofreni

  Jeg har aldri hørt om psykisk førerhund men hadde vært veldig kjekt å ha. Jeg selv har diverse psykiske lidelser selv og hundene mine fungerer som førerhund for meg. Jeg tør mere om jeg har hund med sånn som utstilling og sånn. Veldig dumt at man ikke kan ha med hundene på butikk og kjøpesentre ol. sånn som blindehunder får. Hundene mine er ikke trent noe opp da siden jeg fikk dem som valp så de er ikke registret som det eller noe da. Men føler de er det for meg alikevell.
 8. Fuglerede med pels fra hund

  Jepp da får jeg kjøpe en sånn greie. Har ett halvt år på meg så må bare huske det
 9. Fuglerede med pels fra hund

  Har fyllt opp en hel stappfull plastpose med pels fra juni og frem til nå. Pleier å gi pelsen til utefuglene i mars, april og mai til rede hvert år. Har brukt å slenge det i trær og busker der jeg bor men lurer på om noen har noen bedre forslag på å gi utefuglene til våren igjen. Blir nok en full plastpose til eller to stykker til våren igjen så det er ganske mye. Pelsen er myk og god.
 10. Pels på utstilling

  Hun er hjemme
 11. Pels på utstilling

  Det er ikke lov med dress i hundeparken der jeg bor.
 12. Fuglerede med pels fra hund

  Ja det var lurt. Men er redd det skal bli vått og bli regnet på.
 13. Dogs4All 2018

  Vet noen hvilke grupper som er de forskjellige dagene? Tror gruppe 1 er fredag og lørdag. Har meldt på to dager. Samme hund.
 14. Valpegjengen 2018

  Nommin så nusselig liten kineser.
 15. Dogs4All 2018

  Jeg kommer alle dagene.
 16. Azawakh

  Å så nusselig liten
 17. Polsk owczarek nizinny

  Sjekka også Storebrand og forsikringa der er også mye dyrere på PON enn tilsvarende raser. Noen som vet hvorfor? Sliter de mye med helsa?
 18. Polsk owczarek nizinny

  Noen som har erfaringer med denne rasen med det herlige vanskelige navnet polsk owczarek nizinny? Hvordan er denne sjeldne hunderasen?
 19. Aya og Moro de Perro de la Tierra.

  Så nydelig han er
 20. Arkin

  Nydelig terv
 21. Hvilken rase er dette?

  Nydelig liten toypuddel eller dvergpuddel
 22. Akkurat nå, oktober 2018

  Ja det å kjøpe bil er vanskelig.
 23. Robuste og nervesterke raser

  Jeg har fire av samme rase, samme kjønn, samme oppdretter og jeg har hatt alle fra de er åtte uker. De har bodd på samme sted, fått samme oppvekst. Men alikevell kan jeg si at noen er nærvesterke på noe mens andre ikke er det. Noen er nærvesterke på mennesker mens redd miljø. Andre er supertrygge på miljø og bryr seg ikke om smell eller bråk. De er så forskjellige selv om de er fra samme linjer og samme oppdretter. Dem er også halvsøstre og kusiner. Men like ulike som hunderaser flest.
 24. Jeg har så lyst på en liten valp nå men med fire hunder fra før av så blir det nok ikke noen valp før 2020 eller senere? Flere som planlegger valp i så lang tid fremover her? Har mest lyst på valp i går. Men ser at fornuften sier jeg må vente minst ett par år. Jeg vet hva slags rase og kjønn og navn selv om det kan forandre seg om to år eller fire? Gleder meg sånn til jeg får en ny valp og ventetida er så evig lang føles det ut som akkurat nå. Prøver å se på valpebilder bare for å plage meg selv litt mer.
 25. Jeg har fire hunder og det er så mye fordeler. De er glade i hverandre og vasker og nusser hverandre på sin måte og koser seg. De leker med hverandre og er veldig knytta spesielt de to yngste men det er nok pga. Personligheten at de er så beste venner. Pluss at eldste er mye yngre i hodet siden hun leker mye med hun yngste og folk tror ikke hun er 7,5 år 😂 Nest eldste er litt sær så hun holder på med sitt men løper og leker innimellom med de andre. De er så forskjellige hver en og sammen så skaper de en slags harmoni og flokk som er positivt og de er veldig knytta til hverandre. Ulempen er at de tror de er den tøffeste hundeflokken i verden i møte med andre hunder selv om de er pysete en og en og hvis en bjeffer så er det bjeffekor med alle fire. Ellers er det bare fordeler. Spesielt fordeler er det når det ikke er båndtvang i skogen siden de løper og er ekstra aktive sånn at de går ned i vekt og må ha mere mat i de månedene 😂. Da blir de også ekstra rolige når de er inne. Og da blir det også skogstur hver dag på meg som igjen betyr mere tur. 😂 Det gir bare så mye ekstra på skogstur med fire viltre og glade hunder som løper i gledesrus og hopper og spretter på tur og halen stopper aldri å vifte. Det er noe ekstra på skogsturer da som ødelegger alle ulempene. Ellers er ulempene pass da men siden jeg kun er hjemme så er jeg hjemme uansett. Jeg har ikke noe sosialt nettverk pga. psykiske og angst så hundene holder meg oppe og jeg er veldig hundegal siden hundene er de jeg lever for. De er barna mine, familien min, vennene mine og bestevennene mine og jeg føler meg mere som en hund enn ett menneske. Neida. Bare tulla litt 😜
×