Gå til innhold
Hundesonen.no

Katharina

Medlemmer
 • Innholdsteller

  591
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Katharina

 1. 93 hundevalper i bil, stoppet...

  Ojjj stakkars hunder.
 2. Akkurat nå APRIL

  Jeg fikk også igjen på skatten selv om det ikke var mye. Var så redd for tilbakesmell når jeg kun er ufør. Glad jeg får igjen litt.
 3. Valpegjengen 2018

  Så spennende. Det er ikke lenge til disse små kommer til verden. 👍 Har så lyst på valp i 2018 men må vente noen år da jeg har fire ganske unge hunder nå. vanskelig å begrense seg
 4. Har denne hunden klikka, eller har den raptus?

  Hehe mine hunder gjør også sånn spesielt ene min spinner sånn rundt og rundt seg selv i full raptus
 5. Hvor har du godbitene?

  Jeg kan aldri ha godbiter i lommene på jakker da hundene mine har ødelagt noen jakker ved å bite hull der lommene er siden det lukter godt der. Selv om det er tomt men lukter det godt så lukter det godt og da skal de bryte seg inn og ødelegge lommene.
 6. Beste oppdretteravtaler/storforbrukeravtaler

  Hvilke nettsider har sånne storforbrukeravtaler? Jeg er ikke oppdretter da men har mange hunder.
 7. Jeg pleier å kjøpe Scalibor flåtthalsbånd i Sverige hvert år men hvor mye koster dem i Norge? Ser de også selger dem i 6 stykker i pakken på felleskatalogen. Hadde vært kjekt med noen ekstra da hundene har mista mange før. Er det mye dyrere i Norge enn Sverige? Hvor mye koster det å dra til dyrlegen kun for å få resept? Er litt rart å tenke på flåtthalsbånd nå da det bøtter ned med snø i mars. Men det er jo mars så.. Hehe
 8. Flåtthalsbånd

  Takk for svar. Det var det jeg tenkte meg før jeg spurte. At eBay og den andre siden er uheldige. Jeg skal kjøpe hos dyrlegen. eller på apoteket i Sverige.
 9. - Courtborne Luminara -

  Så søte de er.
 10. Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Shollie-valper ventes 12. 04. 2018 - Leveringsklare juni/juli 14 000,- Kullet: Kullet blir arrangert fordi kullets mor er en enestående arbeidshund ved Dissimilis Kultur og Kompetansesenter og flere kolleger ønsker seg hennes valper å arbeide videre med. Faren er av arbeidsætt og et genetisk og lynnemessig meget godt parti. De av valpene som ikke blir værende i Dissimilis vil bli solgt til fine hundemennesker. Bilder av valpene kommer når de blir født. Valpene vil bli levert vaksinert og chippet. Helsebok medfølger. Shollie: Sunn krysning av tysk- og engelsk gjeterhund. Fantastisk trygg og intelligent. Valpene har som regel de vakre farvene, styrken og tryggheten til schæferen, samt intelligens, læreviljen og utholdenheten til bordercollien. Shollien er en fantastisk arbeids- og familiehund om den får den mentale og fysiske stimuli den trenger. Gjennomsnittlig levealder 15 år. Siden den er av arbeidsætt har den ikke ødelagt rygg eller benbygning, og blir derfor ikke smertefull, gretten og aggressiv slik mange tyske utstillings-schæfere har en tendens til å bli på sine eldre dager. Det poengteres at shollier er hunder med stort mentalt og fysisk potensiale, som trenger mental og fysisk stimuli for å bli de fantastiske hundene de kan være. Mor: German shollie - født 23. 11. 2011. Fire års erfaring som terapihund i Frelsesarmeens rusomsorg. Jobber nå som kulturhund ved Dissimilis Kultur og Kompetansesenter. Spesialisert på mennesker med angst og utagerende autisme. Far: Renraset border collie - født 10. 03. 2016. Kommer fra generasjon av champions i sauesanking. Lydig og lærevillig. Rolig inne og aktiv ute, er med på alt. Har store kraftige poter, hvite tenner, og blank, lang pels. Aldri vært syk. Hva er schollie ?😂
 11. Flåtthalsbånd

  Er denne siden fra Norge? Usikker på om det er trygt? Lovlig? http://www.netvet.no/bestillingflott2.html
 12. Flåtthalsbånd

  Noen som har bestilt dette?
 13. Håpet er lysegrønt?

  Gratulerer med trioen ❤️❤️❤️ Gjerne bilder 😂
 14. Dalmatiner Alisha

  Stilig bilde. Liten, stor, liten, stor og liten ved siden av hverandre søte alle fem
 15. Lyst til å flytte til grand canaria i den "norske" stedet der. Finnes det ikke ett sånt sted der hvor mange bor? Fordi bare fordi at da kan jeg snakke norsk og varme.
 16. Utstilingsvideo fra 1989

  Jeg har sett den før flere ganger siden jeg synes de videoene er så morsomme å se på. Mye forskjell fra den gangen til den dagen i dag ja.
 17. Jeg synes det er mere skummelt å gå tur uten hund enn med hund så ja jeg hadde gått mye mindre om jeg ikke hadde hatt hundene. Mye selvskap i dem
 18. Åååå så nydelig hun er. Virker som en herlig hund med en fantastisk bra personlighet. Bauceron er så fine
 19. Hehe så på Finn annonsen din rett før jeg gikk inn hit Lykke til. Søte hunder
 20. Lynwyr Nav - border collie

  Så liten og nusselig bebis
 21. Damir og Iraia - Dogo Canario

  Spennende. Så søt
 22. Flåtthalsbånd

  Er det lov å bestille Scalibor på eBay? Tenkte siden det er resept på det i Norge. Må man da sende flere bestiller som alle er under 300 kroner for å slippe toll? Har ikke handla på eBay før eller andre utenlandske nettbutikker.
 23. Valpegjengen 2018

  Blir jo bare så valpesyk
 24. Staffene Trym og Tuva

  Nydelige straffer.
×