Jump to content
Hundesonen.no

Katharina

Medlemmer
 • Content Count

  672
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Katharina

 1. Hvilke blåsere til hund er kjekt å ha? Merke? Hva er best? Trenger en blåser føner.
 2. Katharina

  Valpegjengen 2019

  Kjenner meg igjen her ja. 😁
 3. Katharina

  Valp og tid

  Hvor lang tid tok det fra du bestemte deg for akkurat den rasen og frem til du hadde valpen i hus?
 4. Katharina

  Voksen hund og valp.

  Jeg har lest mye at hvis man har en voksen hund som har utfordringer så kan valpene ta etter den. Jeg har fire hunder og jeg har mye mere utfordringer med de to eldste enn de to yngste. Fikk alle som åtte uker. De to yngste er veldig enkle hunder. Hun yngste har tatt litt etter hun nest yngste da men de to er veldig knytta til hverandre fra dag en. Men dette er så lite. Jeg har bare hørt så mange som venter i flere år for å få en til valp fordi dem er redde for at de tar utfordringene etter dem eldste hundene. Når den eldste ikke er mere. Jeg vet ikke helt hva jeg vil med dette innlegget her men hadde bare lyst til å dele. 😊
 5. Katharina

  Ditt siste kjøp,ikke hunderelatert.

  Så søt skilpadde. Åååå har så lyst på skilpadde. Jeg har kjøpt meg nye joggesko på tilbud.
 6. Katharina

  Fikk 4000 i bot for brudd på båndtvangen

  Helt sykt dette her ja.
 7. Jeg får ikke redigert mine innlegg lengre.
 8. Katharina

  Slettet

  Slettet.
 9. Katharina

  Superhundene på NRK

  Jeg likte hele serien og alle episodene er veldig bra. Kan gjerne se den igjen og igjen. Hehe.
 10. Katharina

  Utstilling

  Hva betyr CACIB og nordisk cert? Sånn som det var på Bø i helgen? Hvor mange trenger man? Hvis man får spørsmål igjen trenger man det da?
 11. Katharina

  Utstilling

  Må man kun ha ett cert for å bli svensk champoin og ett cert for å dansk og ett finsk osv.. siden i Norge så må de ha to små cert og ett stor cert for å bli champion.
 12. Katharina

  Utstilling

  Hunden min er norsk utstilling champion NUCH. Hun har også ett CACIB og ett nordisk cert. Må jeg da takke nei hvis jeg blir spurt om CACIB og nordisk cert en annen gang? Er det noe mere hunden min kan få i Norge?
 13. Katharina

  Utstilling

  Skjønner det bare ikke helt. Hehe.
 14. Katharina

  Utstilling

  Hvor mange CACIB og nordic cert trenger en hund?
 15. Katharina

  Brukshund

  Egentlig litt rart at ikke border collie eller aussie står under brukshund. https://koebhund.dk/#brukshund=on&visible=30
 16. Katharina

  Påmelding

  Opplysninger Eksteriør Står hunden for tittelen Norsk Utstillingschampion? Ja Nei Er hunden fullcertet? Ja Nei For hunder med krav om premiering på prøve for utdeling av Certifikat Har hunden oppnådd tilstrekkelig premiering? Ja Nei Identifikasjon Hvordan skal hunden identifiseres? * Må fylles ut Idnummer Stamtavle Eksteriør Nordisk utstilling Står hunden for tittelen Nordic Show Champion (NORDIC UCH)? Ja Nei Hei. Hva fyller jeg ut her? Hunden er norsk utstilling champion NUCH.
 17. Katharina

  Trekkhundtråden

  Jeg får aldri på de plastskia på sparken min så har helt gitt opp.
 18. Katharina

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Hvordan kan en blanding mellom malteser og shih tzu selges pga. En skjønnhetsfeil?
 19. Katharina

  Dyrforalle

  http://www.dyrforalle.no/ Er det utstilling da? Noen som vet hva dette er for noe? Var på Oslo pet show to ganger for noen år siden og minstejenta mi gikk på valpeshow for første gang da på Lillestrøm. Og første gangen var i Telenor arena på Fornebu. Andre gangen var på Norges varemesse på Lillestrøm der dogs4all også er. Men Oslo pet show og dyrforalle er kanskje ikke det samme? Blir uansett spennende. Må nok dit men spørs om hund har lov til å bli med inn da.
 20. Katharina

  Valpegjengen 2019

  Så spennende. Nydelig. så denne også. Kjenner dem ikke https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=128030103
 21. Katharina

  Kanintråden

  Kaniner er herlige dyr. Jeg har hatt flere kaniner før opp gjennom årene. De er så herlige med forskjellige personligheter alle sammen.
 22. Katharina

  Perfect Image Loving Me -Liste

  Gratulerer
 23. Katharina

  Pels på utstilling

  Jeg har en pelsrase som skal vaskes med shampoo og gres en uke før utstilling for at pelsen ikke skal være nyvaska eller nybørsta. Men på den uka da. Burde jeg la henne kun gå tur i bånd? Er det dumt om hun løper løs på en gressslette? Skogen utgår da det er myrer overalt og hun skal oppi alle myrer. Men feks. Hundeparken? Hun gnir jo pelsen bortover og ruller seg. Men er så trist å la henne være hjemme også når de andre skal. Hva gjør dere?
 24. Katharina

  Førerhund schizofreni

  Jeg har aldri hørt om psykisk førerhund men hadde vært veldig kjekt å ha. Jeg selv har diverse psykiske lidelser selv og hundene mine fungerer som førerhund for meg. Jeg tør mere om jeg har hund med sånn som utstilling og sånn. Veldig dumt at man ikke kan ha med hundene på butikk og kjøpesentre ol. sånn som blindehunder får. Hundene mine er ikke trent noe opp da siden jeg fikk dem som valp så de er ikke registret som det eller noe da. Men føler de er det for meg alikevell.
 25. Katharina

  Fuglerede med pels fra hund

  Jepp da får jeg kjøpe en sånn greie. Har ett halvt år på meg så må bare huske det
×