Katharina

Medlemmer
 • Innholdsteller

  552
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Katharina

 1. Hvilke hunderaser passer til å trekke kickbike og kickspark med minst mulig jaktlyst? Da jeg også ønsker å ha hunden løs i skogen ol. Passer noen gjeterhunder til det? ønsker at hunden skal bjeffe minst mulig pga. Naboene og helst ikke en rase som har seperasjonsangst? Skal også stille ut på utstilling så orker ikke all pelsstellet på feks. Storpuddelen og jeg er redd for å påta meg for mye. Vet jeg er krevende men men. Er uansett lenge til men er morrro å bare å lære og å lese om hunderaser.
 2. Jeg har veldig lyst på Berner sennen men pga. Levealderen så er jeg mere usikker. Vil jo ha hunden i minst 10-12 år. Finnes det egentlig noen ekstra store hunderaser som har en gjennomsnittlig levealder på minst 10-12 år?
 3. Liker labbetuss hunder best og det er det jeg har. Men alle hunderaser er flotte hunder
 4. Gratulerer. Så nydelige de er
 5. Hvor får man tak i sånn overvåkningskamera til å overvåke hundene mine? Hvordan funker det egentlig? Er det sånn greie å sette midt i rommet med 360 graders vinkel som da går rundt? Hvordan få det inn på dataen da? Må man ha noe utstyr? Jeg har kun mobilt bredbånd til iPad min. Er det en app? Jeg kan ingenting om dette nymotens data greier? Haha. Kan kun surfe på nett jeg. https://www.dyresjappa.no/pet-vision-live-overvakningskamera Noe sånt? Erfaringer med merke eller type eller modell? Gjerne billigst mulig?
 6. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/vmOxp4/tiltale-slapp-kamphunder-los-pa-grevlinger-kaniner-og-katter ja...
 7. Gratulerer. Så søte. Staby er bare så søøøte da. Er en nydelig hund i hundeparken som bare er så skjønn som er samme rase. Herlig hund
 8. Schapendoes blir seende som snøballer ved rundt null grader og minus fem grader og valpepelsen og unghundpelsen er værst da den er mykere. De får da snøballer på beina og under magen og går rundt på en morsom måte da men er nok ikke noe behagelig for dem selvfølgelig da de plutselig kan stoppe på tur ved å dra ut snøballene selv. Det er mye energi i disse hundene og hopp og sprett og mye lyd men en herlig og glad rase.
 9. Står på Nkk sine sider at norsk tibetansk terrier klubb skal arrangerer utstilling på Østlandet 27.mai. Noen som hvor på Østlandet? Østlandet er jo svært.
 10. Det har jeg ikke men siden det er så lenge til så har jeg ikke spurt der. Tenkte kanskje noen vet det her. Hehe.
 11. Jeg har fire hunder og har kjøpt fire nye Nonstop trekksele i Gult som er størrelse 4 til alle mine som er fra 12 til 17 kilo. De sitter på greit helt til hundene mine skal rygge og de klarer å få beina ut av den og mens de trekker seg bakover så går selen av dem og de går rundt. Så de klarer å få selen av seg mens bare den ringen rundt hodet sitter på. Den er litt trang der men det er bare fint sånn at de ikke kommer helt ut av selen og kanskje stikker av så kan ikke ha mindre sele heller. Alle de fire Nonstop selene er forskjellige så jeg aner ikke hva som er galt. Kjøpt i forskjellige butikker og modeller tror jeg men alle er ganske like. Hvilke seler og trekkseler er bra for hunder som rygger og går sedenlengs og drar ? Når man har trekksele på er de jo laget at man skal gå med hodet først men hundene mine snurrer rundt og klarer å få den av uansett og går med bakenden først og rundt seg selv så alt blir bare krøll. Kunne selvfølgelig kun tatt med en hund eller to hunder av gangen men problemet er at siden de er så lette så klarer dem ikke dra så tungt og det er lettere når de da er fire. De har problemer med å dra om de er fire også. Sparken er tung og jeg er tung og den synker litt i snøen også. Og siden hundene mine er litt sånn virr var og virrer rundt i stedet for å dra rett frem så er det ikke så lett. Og de rygger og går bakover ganske mye.
 12. Jeg stiller kun for gøy og det å ha noe å fylle dagene med. En hobby. Og sosialisere hundene og det er fin miljøtrening. Skal uansett ikke brukes i avel. Jeg er heldig der da at jeg bor ganske sentralt på Østlandet og har kun valgt utstillinger på Østlandet som jeg kan kjøre frem og tilbake til på samme dag.
 13. Melder dere på champion NUCH på utstillinger i Norge? Kan man da få andre titler? Vet det er annerledes på dogs4all da det er norsk vinner titler man kan få. Men på de vanlige som NKK arrangerer? Hva slags titler kan en allerede champion få mere av? Hvordan er reglene ang. CACIB ? Jeg har ikke penger nok til å reise langt eller til utlandet med hotell opphold og alt og i tillegg så tør jeg det heller ikke da jeg er veldig pysete av meg å gjøre sånt alene.
 14. Jeg synes whippet er så pene utseendemessig.
 15. Flinke hunder. Så morro ut.
 16. God natta Siri. kult bilde.
 17. Takk for svar. Hvor kjøper jeg Zero DC short sele? Jeg er helt elendig i å sy og alt med sy å gjøre så det tør jeg ikke å begi meg ut på.
 18. Ja var en sånn en jeg tenkte meg. Hvordan er de i størrelsen? Er den i samme størrelse som free motion NON stop?
 19. Kan man bruke sporsele? Feks. Denne? https://xxl.no/non-stop-dogwear-sporsele-universal-svart/p/1089058_1_style Finnes de i billigere andre varianter og gjerne link.? Så også i dyrebutikken brystsele men antar at det ikke er helt det samme?
 20. Picard er så fine. De er ofte sammen med briard klubben siden picard er så sjelden rase. De er begge en fransk gjeterhund. Har vurdert både briard og picard selv. Briard er iallfall store hunder og mye større enn collie men picard er vell på litt større enn collie. Tror det stod noe om picard her i forumet engang men er ikke helt sikker. Så en picard på Romjulutstillinga og den var så fin.
 21. Jeg bruker også å klippe litt rundt der nede og klipper bort tovet pels som er i veien. Bruker å bli litt ekkelt. Løpetid her også. Gruer meg til å gå ut i kulda på luftetur med hundene før vi legger oss men heldigvis gikk vi en lang tur på dagen så trenger ikke å gå lang tur nå. Pleier å gå om natta vi siden det ikke er så mange biler og folk overalt. Liker det best selv om jeg er veldig mørkeredd men nå er det jo mørkt døgnet rundt føles det ut som om.
 22. Nydelige katter og bilder.
 23. Hehe. Tenkte på kroatisk gjeterhund siden dere vurderte også border collie som da er hakket mere. Tror jeg da. Leste at kroatisk gjeterhund også er veldig aktive. Kanskje de er like aktive og krever noenligne det samme kanskje? Det er forøverlig en veldig liten rase så har ikke møtt noen. Men antar at også hunderasen mudi er i nær slekt med kroatisk gjeterhund? De er veldig like i utseendet synes jeg. skal ikke være lett å velge rase. Har vært der selv og jeg ser også etter mye av det samme som deg. Vurderer å prøve en annen rase neste gang men vet ikke. Jeg ser også mye på mellomstore gjeterhunder. Har jo en rase som er en mellomstor gjeterhund selv så.. Men skal ikke ha ny hund nå da tror jeg.
 24. Det pleier å være rundt 19-20 grader hos meg. Om natta blir det kaldere og når jeg ikke er hjemme siden da slår jeg av begge to ovnene. Ofte rundt 12 grader. Når jeg kommer hjem slår jeg på ovnen som da står på til jeg synes det er varmt nok og slår den helt av. Så her i huset så er det enten kaldt eller midt i mellom. Nå er det kun hundene og jeg som bor her da. Nå er jeg så bekymra hønemor og er redd for brann når jeg ikke er hjemme eller sover så da er alt av. Vet det er sært da men men. Jeg er ufør og har vært det i årevis så er ingen forandringer hos meg tror jeg men er ikke sikker.
 25. Kroatisk gjeterhund? https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=109512533 Kan ingenting om dem men tenkte bare på deg. De er mellomstore men nærmere små. Er en veldig sjelden rase da men. Så søte. Hehe. Selv om man ikke skal gå etter utseendet da. Står litt på den siden på Finn.no også.