Jump to content
Hundesonen.no

tutle

Medlemmer
 • Content Count

  771
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tutle

 1. tutle

  Italiensk mynde

  Har du forsøkt å finne reisen via widerøe? Der kan man legge inn hund i bestillingen selv
 2. tutle

  Den store navnetråden

  Min hund heter Rafiki. Hentet fra løvenes konge, som betyr venn. --- Det skal være mange navnetråder her inne det er mulig å finne inspirasjon fra. Et søk gir disse siste trådene: http://hundesonen.no/topic/85449-navn-til-hannhund/?tab=comments#comment-2182175 http://hundesonen.no/topic/85325-hjelp-til-navnevalg/?tab=comments#comment-2173980 http://hundesonen.no/topic/85332-hjelp-til-å-navngi-golden-tispe/?tab=comments#comment-2171762 http://hundesonen.no/topic/85170-navnetips-til-hannhund/?tab=comments#comment-2164776 http://hundesonen.no/topic/83235-navnet-mio-kan-det-passe-til-en-tispe/?tab=comments#comment-2092766
 3. tutle

  Jobbsøking

  Et vikariat på laboratorie
 4. tutle

  Akkurat nå, september 2018

  Jo, jeg tenkte i ettertid det kanskje var litt upresist Asker.
 5. tutle

  Akkurat nå, september 2018

  Noen tips om rolig (er det et krav jeg kan ha?) plass å bo med hund rundt Sjøstrand?
 6. tutle

  Jobbsøking

  Gratulerer med jobbtilbud @Lillekrapyl! --- Jeg fikk i dag tilbud om jobb på Østlandet! Men da må jeg flytte, noe hundevennlige tips? Jobben holder til på Sjøstrand.
 7. tutle

  Akkurat nå, juli 2018

  Synes det var veldig likt kroppsspråk hos hest! Mulig dette er skivebom, men i såfall tenker jeg; truende elg som plutselig går over i nysgjerrig - mulig den truer for å se reaksjon og vil utforske når den ikke ser ut til å reagere. Gapingen etter hilsing kan også ses hos føll og er et tegn på underkastelse "jeg vil deg ikke noe vondt". Mulig lukten av hund gjør den usikker og den velger derfor å gå unna.
 8. tutle

  Hund som er sulten hele tiden

  Tåler/liker hun foret fra Natures Menu med kanin? Edit: Ser at det inneholder noe storfe
 9. tutle

  Saluki

  @Wednesday @Raksha har også saluki.
 10. tutle

  Akkurat nå, juli 2018

  Akkurat nå synes jeg det er litt at TV2 synes det var et festlig innslag å vise en øl-drikkende bjørn i fangenskap i sendingen etter VM-kampen. Man kunne lese på reporterens uttrykk at det var merkelig, men penisforlengingen ble likeså fremstilt som humor?
 11. tutle

  Built For Speed`s første kull!

  Gratulerer!
 12. Ja, hilsen hun med sjøsyk whippet midtfjords på hurtigbåten på vei til valpeshow på Stord
 13. tutle

  Sunlily's Kull II

  Gratulerer med de små
 14. Jeg foretrekker soleklart ei line i stoff med løpende strup. Jeg kjøpte fra burnt sienna, sendte inn bildet av hunden og fikk hjelp til riktig farge. Veldig god line å håndtere i ringen.
 15. tutle

  Built For Speed`s første kull!

  Så spennende - gratulerer! Skal bli morsomt å følge
 16. tutle

  Hvordan definerer du størrelse på hund?

  I tillegg til at folk har forskjellig oppfatning av størrelse på hund - den andre veien. Noen mener 40 cm er høyt, noen mener det er lite, noen mener det er middels. Jeg er litt firkanta i denne saken selv. Om hund tenker jeg høyde når det kommer til størrelse. Hvertfall når jeg vurderer anskaffelse av egen hund. Det hjelper ikke hvor "liten" alle synes whippeten min er, hun må likevel ha like stort bur og tar "like stor plass" (ikke på fanget) som en liten labrador eller bc. Men klart hun oppleves ikke så "stor" som hun er pga vekt. Jeg synes det ikke er så merkelig at folk tenker stor/liten etter høyde, selv om den store/lille hunden godt kan være både tung og lett. I agility er det vel høyden som avgjør hvilken klasse man skal starte i.
 17. tutle

  What The Fluff

  De fleste hundene i denne videoen ser ikke ut til å ta skade av det. Og de fleste hundene vil nok ikke det, selv om de ikke nødvendigvis skjønner hva som foregår. Nødvendig er det så aldeles ikke, men ondskapsfullt? Nei
 18. tutle

  Firerbanden Blitz, Oscar, Happy og Cyan

  Grattis med en sjarmerende liten rakker!
 19. tutle

  Mi-Mio’s Hot Heels «Sega» - ESS

  Fine bilder av en flott hund
 20. tutle

  Nekte å behandle hund?

  Så lettende svar! Kjedelig situasjon du har vært gjennom - utrolig dårlig service av klinikken!
 21. tutle

  Hvilken forsikring bør jeg skaffe?

  Jeg hadde nok sjekket ut Gjensidige
 22. Jeg kjenner jeg er litt spent på hvordan dette ender Min webmaster sele farget ikke av, heller ikke i kombinasjon med eloksert (hey, takk for nytt ord) klips på hurtta bånd. Jeg hadde dog den modellen før den som er nå, før de kom i blå.
 23. tutle

  Student 2017-2018

  Shit pomm-fritt! Leverte bacheloroppgave på fredag! Jeg skulle så grådig ønske jeg kunne skrive alene for det har ikke vært kult å dra lasset alene Jeg er så skuffet over arbeidet vi har levert (jeg er ikke engang klar over hva vi har levert for jeg rakk ikke lese gjennom!), og håper jeg kommer over det om ikke så alt for lenge. Jeg burde vel kanskje ta meg tid til å lese gjennom, for å slippe å tenke mer over det - men jeg kjenner jeg kommer til å grave meg ned for hver ting jeg eventuelt finner. Bedre å leve litt i uvisshet. Ellers har det tikket inn en B på matteeksamen jeg nylig tok! DEILIG - da gjenstår det bare å få godkjent på bacheloren så er jeg ferdig! Hva nå?
 24. tutle

  Poe - en bedlington terrier

  Jeg dåner
 25. tutle

  Pølsa, en berner sennenhund (bildespam)

  Så trist
×