Gå til innhold
Hundesonen.no

Sona

Medlemmer
 • Innholdsteller

  238
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Sona last won the day on 6. Oktober

Sona had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

359 Excellent

Om Sona

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  Italiensk mynde, buhund/lundehund

Nylige profilbesøk

1,708 profilvisninger
 1. Litt blandede følelser. En ting er behandling som har stor sjanse for å lykkes og hunden er ung og har potensiale for mange gode år foran seg. Noe annet er ekstremt kostbar spesialistbehandling av godt voksen hund (har sett spleis for sekssifret beløp for behandling utenlands for hund som nærmer seg halvveis av gjennomsnittlig levealder på rasen), det blir for dårlig cost-benefit for min del.
 2. Rare eller komiske ting hunden din gjør

  Tannkremen smaker jo så godt Den andre hater å pusse tennene og gjemmer seg når hun hører at han får pusset sine.
 3. Rare eller komiske ting hunden din gjør

  Blundehunden har en artig lek som han har funnet på selv. Den gjøres best med tennisball og valgfritt hjelpemiddel, for eksempel en sko. Leken går ut på å putte ballen oppi skoen og bære den rundt. En variant av denne er ball i hundeseng eller ball inni teppe eller håndkle. Hvis det er tennisball med pip i så kan man gjerne pipe den gjennom teppet/hva det skulle være. En annen lek er tennisball i munnen mens man dribler tennisball nr.2 mellom labbene. Og sist men ikke minst den irriterende "sprett ball under møbel og fang den når den kommer ut igjen" fordi ofte blir ballen liggende for langt innunder til at han får tak i den og da er det grining og pirking på oss og bedende blikk til vi finner frem kosteskaftet og fisker ut ballen. Repeteres til matmor blir sprø og konfiskerer ballen. Ellers er han veldig glad i å pusse tenner og sitter på badet og maser på sin tur hver kveld. Italieneren er bare snål, men sikkert ikke spesielt rar til italiener å være.
 4. Er du en prepper?

  Er ikke en prepper, men har tenkt igjennom hvordan man skulle klart seg her en god stund dersom noe skulle skje. Du vet, etter å ha sett på the Walking Dead og tenkt at jeg hadde sikkert gjort ting smartere enn dem Bor i en jegerbygd så hadde nok klart å skaffe mat (med mindre det var atomkrise eller andre ting som ville gjøre vilt farlig å spise). Har ikke vann stående nå, men tenker førstepri ved en hendelse ville vært å dra til vannmagasinet og tappe. Har vedovn. Sånn egentlig har vel de fleste av oss nok fett på kroppen til å overleve en god stund uten mat (vi som er overvektige enda lenger ), men rent drikkevann er viktigere. Har tenkt litt på dette med elbil da. Hvis alt skulle gå til ******* er det sikkert enklere å holde diesel-/bensinbil gående enn en elbil
 5. Din studenthverdag med hund

  Min er straks 4 og har ok tenner (vi pusser sporadisk, kunne nok vært flinkere til det). Men har også hørt om italienere på hennes alder som har trukket flere tenner allerede Så det varierer veldig. Jeg tenker det er lurt å spørre oppdretter hvordan tannhelsen er på slekta, virker som det er en betydelig arvelig komponent. Du vet kanskje at noen tar jo DNA-test for arvelig emaljedefekt, jeg er ikke så inne på det men det er sikkert andre gener og annet som spiller inn også. Og uansett så er du forhåpentligvis ferdigutdannet og har jobbet noen år når hunden blir eldre og tannhelsen evt. kan bli et problem? Et økonomitips er youneedabudget.com Du får et år gratis om du sender dem bevis på studentstatus. Det er et budsjettverktøy som gjør det enkelt å vite hvor mye penger en har prioritert til ulike formål. PS: SÅ moro at du går for italiener
 6. Har det ordnet seg eller trengs det fortsatt folk?
 7. AD Ringlets Forest "Eine"

  Tips til hvordan ta vare på hund med vondt? Typ øvelser, rutiner med påkledning, når bruke smertestillende, osv.
 8. Håndarbeidstråd!

  Det var det da Men virker som folk er villige til å betale for et velskrevet mønster
 9. Håndarbeidstråd!

  Kul! Evt. så kan du selge mønsteret (F.eks på Ravelry?)
 10. AD Ringlets Forest "Eine"

  Fine Eine! Godt å ha en kamerat som han når det butter imot!
 11. 1. november EFIT på Disen

  Prøvd Emperor? I samme gate https://www.gog.com/game/emperor_rise_of_the_middle_kingdom
 12. 1. november EFIT på Disen

  Åhhh, Pharaoh er så artig! Et av mine favorittspill i oppveksten Samt Zeus.
 13. Akkurat nå - november

  Kan jeg spørre hvilken klinikk det er? Evt. send på PM?
 14. Har sett det nevnt mest brukt mot angst og tvangslidelse hos hund. Kanskje vanskeligere å sette diagnose "depresjon" på en hund? Tenker at en nedstemt hund kan ha så mange årsaker, hvordan sette fingeren på at det sitter mentalt? Og som du sier, aktivisering og slike tiltak kan jo være vel så effektive. Vi vet jo at noen mennesker må ha medisiner for å få det bedre, men de kommuniserer jo tydeligere hvordan de har det og om de synes andre tiltak fungerer.
 15. Clomicalm ja, den hadde jeg glemt. Men det er vel de færreste som går på det livet ut? Er ikke det mest for en periode mens man trener intensivt? Har inntrykk av at Prozac-dyra går på det til de dør av noe annet.
×