Jump to content
Hundesonen.no

Sona

Medlemmer
 • Content Count

  246
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sona last won the day on October 6 2018

Sona had the most liked content!

Community Reputation

364 Excellent

About Sona

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  Italiensk mynde, buhund/lundehund

Recent Profile Visitors

1991 profile views
 1. Sona

  Tog med 4 mnd gammel valp?

  Det er ikke gratis nå lenger, i alle fall😅 Har du hund under 40cm betaler du for kun ditt eget sete, som kan være minipris. Har du hund over 40cm kan du få minipris på ditt sete, men for hunden betaler du 50% av ordinær pris.
 2. Sona

  Tog med 4 mnd gammel valp?

  Blir nok spennende Og så tenker jeg at da har du jo prøvd det, i alle fall Hvis du synes det går greit med valp så går det sikkert greit med voksen hund også, så har du det alternativet til senere. Med en liten valp er det jo ikke snakk om å gå langtur i Oslo akkurat. Håper den kommer til å sove mye underveis da, er jo mange inntrykk på en sånn reise. Jeg syntes det var mest styr å komme seg av og på toget med hund og bagasje, jeg hadde en hund i bånd, en i reisebur, veske + stor ryggsekk + handlepose. Så litt mange ting og for få hender samt en hund som hadde sååå lyst til å hilse på de andre hundene i vogna 😛 Hvis du ikke trenger å drasse med masse klær så har du jo en fordel der. Kanskje ta med tørkepapir og noe å tygge på? Jo, også var det styr å gå på do underveis pga. hunden må jo være med og man må ofte gå litt for å komme til toalettet. Typisk nok var det nærmeste toalettet ute av drift så måtte gå enda lenger og ut av hundevogna så i toalettkøen fikk jeg kjeft av allergikere slik at jeg gikk tilbake og bare holdt meg til vi kom frem 😅 Hvis det er flere hundefolk på toget evt. man kommer i snakk med noen så har vi av og til passet hverandres mens den andre gikk på do, men.. i utgangspunktet er man jo litt låst. Denne jula blir det nok å kjøre bil nedover siden vi er to mennesker og to hunder, det er jo styr men på en litt annen måte. Tar omtrent like lang tid da🙄
 3. Sona

  Tog med 4 mnd gammel valp?

  Sørg for at du har grei overgangstid i Oslo så du får luftet godt da Har tatt tog Trondheim-Stavanger noen ganger, det er litt styr men det går. Sist hadde jeg med to hunder (begge voksne men den ene mye mer reisevant enn den andre), også det gikk ok men merkbart mer styr enn bare én 😛 Vet ikke hvor stor hunden din er da, er den over 40cm må du vel bestille to seter, det er greit å ha litt mer plass (pluss slippe andre hunder eller i verste fall en katt på setet rett ved siden av). + Kan være lurt å ikke pakke altfor mye bagasje, kan være nok å hanskes med en travel hund.
 4. Sona

  EFIT 1.oktober 2019

  Hehe, ene min flytter også på sko iblant når han er hjemme alene. Ikke ødelagt noen da, bare tygget bittebittelitt på noen lisser😛
 5. Det finnes flere spennende retninger/filosofier/metoder du kan fordype deg i! F.eks Carolyn Resnicks Waterhole rituals, https://stinaherberg.com/ (noe liknende, tror hun var elev hos Resnick) og sikkert en haug andre i samme gate. Instagramkontoen Pantherflows ser spennende ut.
 6. Sona

  Akkurat nå - februar

  Huff🤯 Hender vel at det stormer i whippetmiljøet også?😉 Men ja, det er vel mange motstridende og sterke meninger som bare mååå uttrykkes og ikke alltid på diplomatisk vis og da blir de jo veldig synlige. Ja, jeg så det. Noen er bare rett frem utrivelige😬 Men jeg mener at de fleste er fine folk De bare (klokelig) lar være å kaste seg inn i slike diskusjoner 😉
 7. Sona

  Akkurat nå - februar

  Haha😅 Enkelte liker å lage litt rabalder, tror jeg😉 De aller fleste er heldigvis normale, oppegående mennesker.
 8. Sona

  Akkurat nå - februar

  Vet ikke helt, men vår er turbo ute så vi gikk kun ganske korte turer for han ble veldig hostete om han la seg i selen. Det var også veldig kaldt den perioden så tok det ekstra rolig av den grunn. Han var nylig vaksinert.
 9. Sona

  Ninja, Noor & Neytiri - collie langhår

  Så fine de er Får de noen gang snøklumper i pelsen?
 10. Whippetfolket virker ikke spesielt blide for at rasen har økt slik i popularitet. Whippet er oppe på 19.plass
 11. Ja, jeg ser de litt an. Og jeg kan fint snakke ned rasene mine til noen jeg tenker ikke hadde trivdes med den type hund.
 12. Sona

  Planning/planlegging (hobby)

  Tar fort litt av, ja Søstrene Grene har jo så mye kjekt! Jeg kan heller ikke tegne, men pynter med klistremerker og det blir så fint så
 13. Litt blandede følelser. En ting er behandling som har stor sjanse for å lykkes og hunden er ung og har potensiale for mange gode år foran seg. Noe annet er ekstremt kostbar spesialistbehandling av godt voksen hund (har sett spleis for sekssifret beløp for behandling utenlands for hund som nærmer seg halvveis av gjennomsnittlig levealder på rasen), det blir for dårlig cost-benefit for min del.
 14. Sona

  Rare eller komiske ting hunden din gjør

  Tannkremen smaker jo så godt Den andre hater å pusse tennene og gjemmer seg når hun hører at han får pusset sine.
×