Gå til innhold
Hundesonen.no

Sona

Medlemmer
 • Innholdsteller

  200
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

332 Excellent

Om Sona

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  Italiensk mynde, buhund/lundehund

Nylige profilbesøk

1,495 profilvisninger
 1. Hjelp meg å tenke utafor boksen

  Hvilke(n) oppdretter(e) er dine fra? Er så mange nye og gamle oppdrettere rundt omkring, hva har du lagt vekt på når du har valgt oppdretter?
 2. Supert tips! Hos oss har vi trent litt på at når vi kommer hjem så skal de sitte og vente mens vi tar av oss jakke og sko, men det virker som om spenningen i dem bare øker og øker av det for så å eksplodere når de da får værsågod til å komme og hilse Kanskje det hjelper å gå litt systematisk til verks med denne metoden
 3. Båt og hund

  Gratulerer med båtkjøpet! Hva slags båt er det og hvor stor? Hva er marsjfart? Er det lett for hunden å komme seg rundt ombord? Er det mulighet for å falle i sjøen, har båten rekkenetting/gjerde eller er det helt åpent? Har vokst opp med seilbåt, stort sett med familiehund. Har variert litt hvor glade bikkjene har vært i båtlivet. Har aldri opplevd at de ble sjøsyke, faktisk. Noen har vært trygge og beveget seg fint rundt ombord under overfart, andre har holdt seg mest i ro og kun vandret når båten lå stille. Lufter grundig når vi har muligheten. Vi har stort sett lagt opp turene/rutene slik at bikkja jevnlig får gått på do i land, enten vi lå i havn eller om vi måtte bruke lettbåt for å komme i land. Men vi har seilbåt da, og stresser ikke med å komme oss så fort og langt avgårde Så har lagt opp overkommelige etapper. Ene sommeren var hunden min valp, hun hadde lært å gå på tissekladder så da brukte vi det iblant dersom vi var på farten. Her er min Toris med på seiltur for første gang Han tok det på strak labb, null stress og bare kos, så han fikk mye frihet til å tusle rundt som han ville. Var lite sjø så var ikke så stressa for om han skulle falle utfor (hadde ikke kjøpt inn flytevest til han ennå), og vi kunne snudd og fisket ham opp ganske kjapt. Han hadde forresten feilberegnet avstanden mellom båt og brygge før vi dro ut så han hadde allerede fått seg en dukkert og fikk litt respekt for vannet Hadde det vært mye sjø og dårlige forhold så hadde jeg nok vært mer påpasselig dersom jeg så at han ikke selv begrenset seg. Han må vi derimot passe mer på i havn fordi han kan finne på å gå i land og ta seg en tur på egenhånd Den andre hunden min er ikke like trygg og mye mer frysen så hun ligger stort sett inni et pledd under overfart I havn vandrer også hun rundt på dekk.
 4. Fiskum, 1.juni EFIT

  Så koselig! Og så stilig blomsterkasse
 5. Akkurat nå juni 2018

  Stor misnøye og mye syting her i dag, vi bytter terrassebord så bikkjene må være inne Spesielt et lite pinnedyr som mener hun skulle hatt sin daglige dose sol
 6. Akkurat nå juni 2018

  Har vært fantastisk vær i mai! Pinnedyret nyter livet i solen, dette er virkelig hennes årstid Håper juni også blir fin! Kunne godt kommet litt regn snart da, det trenger den lille jordbæråkeren min Har vannet den bittelitt selv, men det kommer nok snart strengere beskjed fra kommunen om å redusere vannforbruket så...
 7. Ny på forumet

  Hvilke raser er det snakk om da? Vet at det er folk som har så stor størrelsesforskjell uten problemer Men det ER selvsagt større risiko for skader på den lille, det kan gå riktig ille selv om den store ikke skader med vilje. Selv et lekent dask med labben kan gjøre skikkelig vondt for den lille. Selv har jeg en på 4kg og en på 12kg, størsten kom sist og selv om han er bare 3 ganger så tung som den lille så har vi måttet passe godt på. Det er ikke sikkert en vill og gal valp lar seg instruere av en liten voksen. Hos oss må den voksne hunden virkelig ta frem strengestemmen for at ungjyplingen skal ta hensyn og er han i riktig hurramodus så må vi faktisk gripe inn og stoppe ham fordi han ikke alltid tar den voksne på alvor. Tror faktisk jeg hadde syntes det var enklere andre veien, fått valp av en valp av liten rase sammen med voksen og veloppdratt stor hund. Ikke at det er er nyttig råd i din situasjon da Men ja, tenker at skal du ha 3,5kg + 40kg må du nok belage deg på å ha dem en del adskilt og alltid ha kontroll på valpen. Alltid se an ressurser i tilfelle det blir krangling for det er ingen tvil om hvem som taper i en fysisk fight.
 8. Da tenker jeg alltid at dette er en hund de nettopp har overtatt, men fort finner ut at de vil omplassere videre
 9. Akkurat nå Mai 2018

  Hva gjør dere med bikkjer som jakter på veps...? Er han nødt til å lære på den harde måten?
 10. Raser som har gått av moten

  Vil gjerne se svensk og finsk lapphund sammen med lapsk vallhund
 11. Påmelding hundesonens snap

  Uke 21 (21/5-27/5) Søndag: Uke 22 (28/5-3/6) Mandag: Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Fredag: Lørdag: Søndag: Uke 23 (4/6-10/6) Mandag: Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Fredag: Lørdag: Søndag:
 12. Akkurat nå Mai 2018

  Kl.8 er kjempebra, hilsen hun som stod opp 11 Hvilken serie?
 13. Selvfølgelig er det ikke magi Derfor "magisk". Er klar over hvordan det er ment å fungere, det interessante er om det merkes vesentlig forskjell mellom BOT og annen påkledning. Har du brukt BOT selv?
 14. Akkurat nå Mai 2018

  Å bo på bygda... Det er litt hat/elsk noen ganger
×