vhp

Medlemmer
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om vhp

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

287 profilvisninger
 1. 3/4 sekk med RC light weight care medium dogs, selges da bikkja er gått over på seniorfor. Selges for 150 kr. Sekken er i Nannestad.
 2. Uåpnet sekk med Brit care weightloss fôr selges grunnet bomkjøp. Selges for 300 kr, ny pris er 602 kr.
 3. Hvordan er det med flystøy hos deg?
 4. Alle er solgt. Får ikke til å slette tråden..
 5. -Svart Mountain Horse helskinnsbukse str.38. 200 kr + evt frakt - Svarte leggchaps str.M, ubrukt. 200 kr+ evt frakt.
 6. Svart med oransje kant, str S/M. 150 kr + evt frakt.
 7. Har katter det best når de har selskap av en annen katt? Har en pus som er utekatt,men er inne en tur hver dag og mer nå på vinteren. Han oppholder seg mest i 2.etg aleine da yngste hunden er litt for pågående. Syns litt synd på han når han er der oppe aleine,men hadde han hatt glede av en kompis?
 8. Tusen takk for svar til dere alle sammen!
 9. Veldig lov det, han er en Icikarma hund.
 10. Driver å kikker på hva som kan bli neste hund her i huset. Har fra før en landseer og en border collie, bc'en begynner å bli gammel så det er igrunn en ny kamerat til han store det blir. Har helt falt for corgi, men har også sett på lancashire heeler. Liker gjeterhundrasene, radiusen løs på tur blir gjerne ikke så stor,og ofte er de morsomme å jobbe med. Det jeg egentlig lurer på er om disse rasene kan holde følge med de gutta jeg har på tur, de er etter hva jeg har skjønt robuste raser? Helse? Er det bl.a vanlig å HD-røntge disse rasene?
 11. - Back2back helskinnsridebukse, brun, str.44. Ubrukt, selges for 250 kr. - Eurostar cordfløyel, helskinn, grå, str. 92 (tilsvarer 42/44), selges for 200 kr. - Hunter helskinnsridebukse, svart, str. 46. Ubrukt, selges for 250 kr. - Mountain Horse Isolde helskinnsbukse, svart, str.40, selges for 200 kr. Evt. frakt kommer i tillegg.