vhp

Medlemmer
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om vhp

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

531 profilvisninger
 1. Jeg vil gjerne ha turbuksa! Sender deg pm.
 2. Jeg vil gjerne ha den blå/grønne Hurtta selen om du fortsatt har den!?
 3. Da ser det ut til at jeg skal stille samboer sin hund, men hvordan får jeg meldt hu på når hu ikke er registrert på meg? Jeg er medlem i nkk, det er ikke han..
 4. Hvis du er på facebook, så er det en side der som heter norsk boerboel forum.
 5. Isolert i tak og bunn, utvendige mål er L:88cm B:70cm H:72cm. Samme som på bildet, men er malt svart med hvite kanter, og det er lagt på takshingel. Står i Nannestad.
 6. Ormekur var absolutt ingen dum ide, takk! Det burde jeg strengt tatt tenkt på sjøl.. Ellers får jeg bare variere mer med det jeg har oppi, det er dyrt og skulle fortsette å kaste alle den maten han ikke spiser opp..
 7. Nå ser jeg jo det at det kan virke som at bikkja er sykelig tynn, det er han altså ikke. Men han er for tynn, og ønsker uansett at han spiser mer/bedre. Derfor ønska jeg tips om velsmakende for, men tar en tur til dyrlegen for å sjekke han uansett.
 8. Han er for tynn, det kjennes godt på ryggen og rompa. Burde vel vært nesten 10 kg tyngre. Han har ikke vært hos veterinær pga dette, han er frisk og sprek ellers, og han er veldig glad i godbiter og jobber godt for belønning. Det går mye på at han ikke gidder å ta seg tid til å spise alt han bør, også en grunn til høyenergifor for da kan han spise mindre mengder. Han løper løs i skauen hver dag og er en veldig aktiv type.
 9. Har en landseer hanne på nesten 2 år som er tynn,og i tillegg lite interessert i mat. Han vil ikke ha frokost, og spiser gjerne bare halvparten av kveldsmaten om jeg er heldig.. Han får rc4800 for å få i seg mest mulig kalorier når han først spiser, han vil ikke ha vom eller ister/spekk. Favoritten hans er makrell i tomat,men det er bare om han er sulten. Så da vurderer jeg forbytte. Noen forslag? Det må jo være noe som smaker veldig godt, tenker noe med mye kjøtt?
 10. Hvor får man tak i ister?
 11. 3/4 sekk med RC light weight care medium dogs, selges da bikkja er gått over på seniorfor. Selges for 150 kr. Sekken er i Nannestad.
 12. Uåpnet sekk med Brit care weightloss fôr selges grunnet bomkjøp. Selges for 300 kr, ny pris er 602 kr.