Gå til innhold
Hundesonen.no

vhp

Medlemmer
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om vhp

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

978 profilvisninger
 1. Noen som vet om andre merker som har tilsvarende halsbånd som Hunter, halvstrup/ strup med stopper på? De har bare opptil 60 cm, og jeg må ha 65 cm
 2. Noe som har anbefalinger om gode strikkbånd? Ca 2.5 m lange, ålreite å holde i og helst en løkke nærmest bikkja som kan brukes i møte med andre. Har en trekkvillig stor terrier og en landseer jeg går med, så det er viktig at de holder.. Har bl.a mr-kobbel, syns det er litt mange ringer på det, og det er også litt vondt å holde i når bikkjene veldig gjerne vil hilse på de vi møter..
 3. Det er jeg veldig enig i! Nå er jeg så lat at jeg får pelshjelp av oppdretter, og har også finni ei annen som driver med trimming av pels. Men det daglige er absolutt ikke avskrekkende.
 4. To ubrukte seler i str 120 selges, 150 kr/stk.
 5. Det syns jeg ikke. Han jeg har er igrunn ganske myk type, arbeidsvillig og veldig positiv gutt. Han lever i flokk med to andre hunder, en tispe og en hann, og det er ikke noe problem.
 6. Har virkelig fått sansen for de! Kvikke, artige hunder, og ikke røyter de heller😁
 7. Oppdretter til min Airdale terrier gutt har valpekull, og det er et par ledige hannvalper. Lærevillige, morsomme hunder å jobbe med! http://www.kennelframarcos.com/418657036
 8. vhp

  Appetitt

  Hele serien til Appetitt er kornfri, så som du sier så går det i riktig retning!
 9. vhp

  Appetitt

  Jeg forer med Appetiit på4 forskjellige hunder med forskjellig type fôr på alle. Alle ser bra ut i både pels og avføring, så fornøyd her. Appetitt skal være hakket bedre enn Labb, det er liksom premium fôret til FK. Men så er det veldig individuelt hvordan hundene fungerer på det, så det kan være et dårlig fôr for noen, men flott for andre, som alle typer fôr!
 10. Helt nytt, kun prøvd på. Str.55, blå/svart. Nypris 679,- selges for 550,-
 11. vhp

  Gir du hunden kosttilskudd?

  Bruker senior tilskudd fra Norsk dyrehelse, og gikk fra en veldig stiv og til tider haltende senior til å ha en som har null problemer. Ellers får de andre glukosamintilskudd, kun forebyggende da det er to av store og tunge raser. Også får de alle lakseolje.
 12. Jeg vil gjerne ha turbuksa! Sender deg pm.
 13. Jeg vil gjerne ha den blå/grønne Hurtta selen om du fortsatt har den!?
 14. Da ser det ut til at jeg skal stille samboer sin hund, men hvordan får jeg meldt hu på når hu ikke er registrert på meg? Jeg er medlem i nkk, det er ikke han..
×