simira

Medlemmer
 • Innholdsteller

  9,233
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

4 følgere

Om simira

 • Rang
  Fastgrodd

Contact Methods

 • Website URL
  http://voffel.err.no

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Dansk/svensk gårdshund og ridgeback

Nylige profilbesøk

15,134 profilvisninger
 1. Ja, såklart, jeg glemmer ofte dem. De har treninger i flere grener også. Mye hyggelige folk.
 2. Bli med i Oslo og omegn dressurklubb? I sommerhalvåret er det treninger i ulike grener nesten hver dag, og noe innetrening om vinteren. Ellers trener jeg av og til rally på egenhånd sammen med kjentfolk, som oftest på Isdammen/Årvoll, ganske uregelmessig når jeg er i form. Blir nok ikke mye før det nærmer seg påske nå, men jeg kan si fra. Legger ut på forumet her noen ganger også, men det er ofte impulsivt siden det avhenger av dagsform.
 3. Jepp, har også hund til utlån nå og da. Er kronisk syk, og trenger litt avlasting i blant. Har én liten og én stor (gårdshung og ridgeback), den minste er ikke så glad i andre hunder men ellers ganske grei, den store er grei med de fleste med unntak av et utvalg hanhunder... Nettsiden står i signaturen min. Send en e-post på simira@tihlde.org om du er interessert, så møtes vi og rusler en tur sammen! Vi bor forøvrig på Disen, så ikke langt fra Lillomarka.
 4. Litt avhengig av formen min. Vi bor ikke så langt fra Lillomarka, men jeg kjører ofte andre steder for variasjon, alt fra 10-20 minutter. På det rekker vi det meste av Oslomarka.
 5. Det finnes hauger av samtaletilbud av ulike slag. Jeg har hatt alvorlig depresjon og angst, og har gått til psykolog i mange år. Har også gått til gruppeterapi, det funket ikke. Nå er jeg relativt frisk (psykisk) men har nylig fått samtaletimer med en privatpraktiserende psykoterapeut for å rydde opp i noen ting. Mange frivillige organisasjoner har også samtaletjenester på telefon på gratisnummer.
 6. Vil anbefale deg instruktørutdanningen til Lundqvist. Det er en relativt vanlig instruktørutdanning men de har mye fokus på språk og adferd, og et eget språkkurs hvor man studerer hundemøter både i live og på video etterpå og analyserer. Jeg lurer på om det kanskje er en obligatorisk del av utdanningen. @LØJ?
 7. Sjekk terrierklubben Oslo/Akershus.
 8. Kløv, trekk, osv?
 9. Hvordan er han på tur? Prøvd å slite ham ut? Høres jo veldig ut som løpetid.
 10. Jeg tenker at så lenge det sikres ordentlig så er det ikke noe verre enn bur i baksetet. Hvis du har et ordentlig bilbur og fester det med lastestropper og kjører setet frem slik at buret blir stabilt mellom sete og dashbord så bør det stå ganske bra. Maks ideelt er det såklart ikke siden HVIS man blir påkjørt fra siden i høy fart så kan buret skade sjåføren, samtidig så tenker jeg at om buret er godt sikret så skal det så kraftig kollisjon til at man har liten sjans uansett...
 11. Nei, ikke med mindre de har endret på noe siste året.
 12. Som sagt, jeg antar at det er en grunn til at ulike feil er diskvalifierende hos ulike raser. Hva som er grunnen hos hver enkelt rase har jeg ingen formening om, men hvorvidt det er et stort problem hos rasen eller ikke antar jeg vil spille inn.
 13. Nei, jeg snakker ikke om avl overhodet, jeg snakker om å plukke utstillingsdommere etter hva de fokuserer på. Og jeg vil anta at det er en grunn at noen ting er mer uønsket hos enkelte raser enn andre.
 14. At typer og variasjon innenfor standarden handler om smak og behag, mens diskvalifiserende feil handler om egenskaper man ikke ønsker hos rasen?
 15. Men jeg vil si det er en vesentlig forskjell på å velge dommer for å stille en hund som er innenfor standard på alle punkter, enn å velge dommer for unngå trekk for det som skal være diskvalifiserende feil?