Gå til innhold
Hundesonen.no

simira

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10,201
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  8

simira last won the day on 26. November 2015

simira had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

5,778 Excellent

4 følgere

Om simira

Contact Methods

 • Website URL
  http://voffel.err.no

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Dansk/svensk gårdshund og ridgeback

Nylige profilbesøk

16,360 profilvisninger
 1. Gode you tube kanaler?

  Kikopup var vel en gjenganger på Canis.
 2. Valg av rase.

  Hovawart er en brukshund? Mitt inntrykk er at de er vel så krevende som belgerene, men det kan kanskje komme litt an på hvem man snakker med? Sennenhundene du nevner tror jeg heller ikke er et godt alternativ mtp vokt. Da kanskje heller berner sennen.
 3. Valg av rase.

  Med CC mener du da chinese crested? Det er en vesentlig forskjell på rasene du lister opp. Hvis du selv mener du ikke er en spesielt god leder (hva legger du i det?) så bør du nok ikke ha en hund med noe vakt. Det er ofte hunder som trenger en tydelig eier som setter grenser, blant annet når de får lov til å varsle/vokte og ikke. Om du er ute etter en førermyk hund som skal ha 1-2 timer tur om dagen og ikke noe mental aktivisering så anbefaler jeg deg å se på selskapshundgruppen.
 4. Du får spørre dem om hvorfor/ikke.
 5. Jeg har ingen grunn til å tro at de som holder til i Oslo og sier de har kjøpt opp hele firmaet lyver. Jeg fikk til svar i e-posten at de var klar over ryktet til Hagen og at firmaet ikke har noe med dem å gjøre lengre.
 6. Gikk de mye trapper som valp/unghund? Er det noen grunn til å tro at det er en årsakssammenheng der? Det er klart at ingen ønsker hunder med HD eller andre leddproblemer, men det er altså tvilsomt at det utløses av å gå i trapper i ung alder.
 7. Hva mener du med det? De eier ikke Hagen E-handel AS lengre. Hvordan de lever av penger de har tjent tidligere (og jeg tillater meg å tro at det er litt annet en bare rovavl bak det) er det lite noen kan gjøre noe med.
 8. Hjelp til sosialisering av redd hund

  Det ble nok lagt til etter forespørselen.
 9. Ja, firmaet heter dessverre Hagen E-handel. Det er kjøpt opp av disse tre, men har fortsatt samme navn.
 10. Hjelp til sosialisering av redd hund

  Kan dere ikke oppsøke en klubb å trene i? Det er vel flere klubber og hundeskoler rundt der. Han trenger nok først og fremst å oppleve masse å være rundt andre hunder uten at det er noe press på at han må interagere med dem enten det er lek eller hilsing. Det som gjorde aller best innvirkning på min fryktaggressive hund var ihvertfall det å få tryggheten på at han faktisk ikke trengte å hilse eller forholde seg til de andre hundene, og at jeg sørget for at de ikke kom bort. Vi hadde null kontakt og hilsing med andre hunder et års tid, utenom i kurssammenheng hvor vi alltid hadde STOR avstand til de andre deltakerene. Etter et års tid begynte vi å trene litt i hundeklubb og treningstreff, og gikk turer sammen med andre hundefolk, fortsatt uten å hilse eller leke. Etterhvert var han løs sammen med et fåtall kjente, trygge hunder, men har aldri hatt noe stort behov for å leke og herje med dem i alle tilfelle. Per i dag (nå er han 12) så fungerer han greit med de fleste, men liker ikke hunder som kommer busende på tur, stirrer osv. Det står under Bergen, så det gir ihvertfall et hint.
 11. De ser det ihvertfall åpenbart ikke som et like stort problem som en del av de som ikke har rasen, siden de faktisk har den (hvis vi snakker om folk som har gjort bevisste rasevalg og sjekket litt før de valgte). Jeg synes RASen deres var ganske ok, om noe deprimerende... http://norskmopsklubb.no/rasespesifikk-avlsstrategi-ras/
 12. Jeg sendte en mail og spurte jeg. De kan såklart lyve, men jeg ser ingen grunn til det. Butikkåpning 21. april, og de har ingenting med Hagen-familien å gjøre. Nå har jeg vært såppas fornøyd med Dyresjappa i 10 år at jeg kommer nok ikke til å bytte fôrleverandør, men for godbiter og litt utstyrssupplement er det jo greit. I gangavstand på vei til dyrlegen vår er det også. Ser for meg at det blir grisehale-belønning etter kontroll nå.
 13. Barnebøker om å få hund

  Hunden Blå tror jeg er litt mer sånn basic, ikke forstyrr hunden når den spiser eller sover, osv. Tror jeg har en her et sted. Skulle til å kommentere det med Mazarino, men hører gjerne om utfallet.
 14. Ja, utfallet kan bli verre om hunden overbelastes. Men da snakker vi ikke om å gå noen trapper opp og ned når man skal på tur, da snakker man lange, krevende turer der hunden ikke har mulighet til å regulere tempo (sykkel, ski osv), kløving av ikke utvokst hund, og den type ting.
 15. Schäferhunder omplasseres

  Jeg kan fort tenke meg at det er fordi de blir en håndfull. Hvis man ser en veloppdragen schæfer og tenker SÅNN hund vil jeg ha, uten å ha noen bakgrunn for å vite hvor mye arbeid det er, så kan man fort gå på en smell.
×